Margaux Dietz på plats i Sydafrika för återuppbyggnaden av det nedbrunna huset

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,382074″ ap mute ]

I början av 2020 avslöjade Margaux Dietz att hon hade köpt en bit land i Sydafrika, och planerade att bygga ett hus på ungefär samma plats som hennes mamma med sambo har hus.
Det skulle kosta henne i runda slängar vad en Chanelväska kostar.
Tyvärr gick drömmen i kras när huset brann ner till grunden i mitten på juni samma år, men nu är återuppbyggnaden i full gång och Margaux har rest ner för att vara med, och dokumenterar sin vana trogen allt som händer.
I videon här ovan ser du hur långt de kommit med det nya huset, som kommer bli ett ”trädkojehus”, precis som det gamla.

Den innehåller även en giraff som gått vilse, och en väldigt modig Margaux som är ute och joggar bland de vilda djuren. 
Det hade jag ALDRIG gjort, kan jag meddela. 🙂

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle också vilja åka till Sydafrika nån gång ?

      Men kanske inte under en pandemi? Hon ska väl sitta i karantän efter denna resa. Hon är väl inte vaccinerad? Lite trött på dessa övermänniskor som inte bryr sig om annat än sitt eget content.

        Ja jag reagerar också över att de åker dit nu när vi uppmanas att INTE resa till länder utanför EU, inom EU är okej dock,

        Säg det till regeringarna då, många länder har öppnat även för turism så du kan resa dit även utan livsviktiga skäl. Dessutom många som ska läxa upp kring att resa är inte så duktiga själva kring smittspridning i Sverige , jag försvarar inte margarux utan det är bara lite tröttsamt. Ja man ska tänka på situationen med Corona och kanske ine resa oavsett nu pga miljöförändringar /Corona whatever, men nu är det öppet och det är inte Margaux som
        Bestämt det.

          Margarux ?? i love it!

        Får en extrem lust att boka en resa vart som helst just nu, bara för att få höra er coronapoliser bröla – Men det är ju en PanDEnMiii.

          Jag reser imorgon. Flyger ner till familj i Portugal. Är inte vaccinerad än men har antikroppar sedan jag var sjuk i covid nu i april. Familjen i Portugal är vaccinerad.

          Folk kan få skrika av sig om att det är pandemi här under om det känns bättre för dom.

          Ha det gött. Själv ska jag återgå till att packa väskan. Vamos!

            Gud vad häftigt gjort av dig!

            Jag tänker också resa fast i augusti och till min familj i Sverige som jag inte har träffat på 2 år…
            Jag kommer vara fullt vaccinerad då och min familj i Sverige är även helt vaccinerad. Här i Frankrike har vi använt munskydd i över ett år så det tänker jag fortsätta med även i Sverige även om ingen annan gör det…

          Men samma här! Vart drar vi?

    Så fint av henne. Undrar om hon träffar någon rasifierad person den här gången eller om nån har informerat henne om att majoriteten av sydafrikanerna är rasifierade.

      Frågan är väl isf snarare om hon träffar någon person alls oavsett hudfärg eftersom hennes bok bara innehöll djur? (Utöver deras egen familj)

      Är det skandal att lejonkungen inte innehåller några rasifierade människor också eller är det alltid automatiskt rasistiskt att skildra berättelser om djur i Afrika?

      Det är väl mer rasistiskt att vilja ”träffa” em svart människa pga dennes hudfärg. Hur hade du kännt om en sydamerikan bara vill umgås med dig som vit för att skryta och visa hur bra och medmänsklig den är?

      Är rasifierade personer en lokal attraktion i sydliga breddgrader som man ska passa på att uppleva när man är där?

      Kanske en rasande arg person

      Vad menas ens med rasifierad? Finns detta löjloga ord I andra språk? Tror du att sydafrikaner refererar till sig själva som ”rasifierade” eller är det du som har ett behov att dela upp människor I färg och ras?!

      Suck!

      Kolla på en av hennes gamla vloggar från Sydafrika så får du din önskan uppfylld

    Obehagligt beteende av dig att tänka så kring ”raser”. De flesta av oss försöker inte träffa personer baserat på om de är rasifierade eller inte. Vi träffar de vi vill och tycker om. Försök se människor istället för raser, tips!

      Svar till Lik såklart! 🙂

      Ah den där gamla idén om att det är rasistiskt att se ras. När det är exakt tvärt om.
      To say you don’t see color is a misnomer. How can you possibly fix something that you don’t believe you actually see? If you are conducting training to help individuals move past their racial biases, it’s important to understand that the goal is not to be color-blind. The goal is actually to see and recognize skin color but to control and regulate your innate impulse to make decisions based on such characteristics.

        Det är inte exakt tvärtom. Det handlar inte om att FÖRNEKA att folk blir behandlade olika pga hudfärg, men att hela tiden kvotera in/umgås med/inkludera/träffa personer enbart på grund av deras hudfärg är väl precis det – att upprätthålla föreställningar att dessa personer inte KAN få jobb, vänner eller social status eftersom de är tex svarta. Ska jag aktivt leta efter nya vänner med en särskild hudfärg eller ska jag leta efter vänner som delar mina intressen och värderingar? Meritokrati is the shit asså, förstår inte hur man kan tycka annat. Att exempelvis Margaux får kritik för att inga svarta personer finns med i en bok om hennes familjemedlemmar (som är vita) är ju helt absurt.

          Så gillar din kommentar!
          Jag växte upp i ett hudsakligen vitt område i Sverige på 80-90 talet. Så här i efterhand på grund av alla debatter om hudfärg har jag tänkt tillbaka och nej alla var ju inte vita, det var sydamerikansk,afrikaner osv i min skola men jag tänkte aldrig på det. Alla var svenskar för mig så jag reflekterade inte över hudfärg,drag osv. Det är att se alla lika enligt mig! Inte att tugga om hudfärg och raser.

            Har så svårt att tro på detta! Ser du inte heller om folk är rödhåriga, väldigt långa, har en speciell frisyr? Kan iaf tänka mig att dessa personer var högst medvetna om sin hud- och hårfärg om ni levde i ett främst vitt område. Vi stöter nämligen ofta på små små oskyldiga kommentarer som gör oss högst medvetna om att vi ser lite annorlunda ut. Tex ”var kommer du från egentligen” ”jag har solat, nu är jag nästan lika brun som dig” ”ditt hår är som stålull” osv osv osv i all oändlighet. Menar ej att detta är grov rasism förstås, men att påstå att man inte ser när folk har ursprung utanför Sverige… är konstigt.

    OT någon som vet var Jessica Wahlgrens kjol kommer från i bild #2 på Pernilla Wahlgrens IG? ??

      Fråga Jessica? 🙂

        Har gjort det… och Pernilla. Men får ej svar ? Tänkte om någon känner igen kjolen.

          kan du inte bildsöka på google?

          Du hittar en väldigt lik på Ellos fast snyggare.
          Vila Kjol viLevina Midi Skirt

          Sedan finns det även liknande på Lindex.

      Call it spring Tiadda är det enda jag får upp.

      I got you den kommer från margaux

    OT: Mystackarn måste på rehabresa…host, host träningsresa för hon har ökat på medicinen och är tröttare igen. Då ska hon träna och detoxa många timmar om dagen, det låter verkligen som den bästa medicin mot utbrändhet och en ”dödlig” sjukdom. Andra vilar bort en utbrändhet medan My tränar och flänger runt som få friska orkar.

      Ärligt talat så vet du inte hur olika människor kan hantera sin psykiska sjukdom och ändå vara väldigt sjuk. Nu vet jag inget om my personligen eller utbrändhet, men generellt

      Är du avundsjuk på att hon får/kan resa?

      Personligen hade jag gärna varit på en dylik camp om den funnits i Sverige- inte sugen på att resa utomlands i dessa tider.
      Min hälsa blir till viss grad bättre av bra kost samt motion, men motiondelen kan också slå över och göra den sämre- ett vågspel.

      Det enda jag kan reagera på är att hon inte alls verkar ”landa” I någon form av sjukdomsinsikt som hon själv påstår, utan ger intrycket av att ladda om och köra på i 120 igen… vilket nog inte är bra på sikt

        Knappast, jag kan resa om jag vill men håller mig i Sverige under en världspandemi, speciellt som Deltavarianten kan utlösa en 4:e våg till hösten i Sverige. Då får vi höra en ny gnällhistoria från My om hur dumma alla är som reser och smittar henne och sonen.
        Utbränd är hon knappast, snarare manodepressiv, full speta och noll energi om vartannat.

          När Ludvig började skolan förra året satt hon i bilen och öste ur sig skit. I den storyn kallade hon andra ungars föräldrar utvecklingsstörda. Nån hade en förkylning och kom till skolan. Inte så smart. Kan säkert bidragit till mobbingen.

    It’s giving me white settler vibes ???‍♀️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.