Högt och lågt.

I ett hav av midsommarbilder med köpekransar och perfektionism så måste jag säga att Kitty Jutbrings midsommarstång är en smula upplyftande att se. 
Den går förmodligen precis lika bra att dansa runt som ett stilleben i florism, och ger mer tid över för annat. 🙂

Om man postar så här många inlägg om Nocco utan att reklamidentifiera sina inlägg så är det kanske inte den bästa av idéer att tala om att man de facto är sponsrad och att DET är anledningen till att man fyller väskan med dryck.
Tips från coachen!

Bildkälla: My Marten blogg

Älskar att Ellen och Kajsa drar ner prestationskraven på midsommar en smula.
Kan för övrigt tillägga att jag var klädd på ungefär samma vis i år.
Jag bytte till en ren tröja när det vankades middag i hamnen. That was it. 🙂

Henrik Wahlström kommer också med en liten påminnelse i samma anda:

Och så bara en sista grej:

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul också med midsommartävlingen om vem som har störst krans! En del har ju hela trädgården i barret. Kolla exempelvis Valerie aflalo, House of philia :).

      HAHAHA JA

      Och Bisse

    Agående bilden från Henrik Wahlström. I år är första gången jag INTE sett drömmiga midsommarbilder på sociala medier. Jag vet inte om det är jag som är för ointressant att skicka snapar till (jag skickade inga heller, för min midsommar var inget att snapa) eller om folk bara inte tagit så mycket bilder. För inte ens på Instagram har det dykt upp midsommarbilder. Helgen är visserligen inte slut än, men det är kanske fem personer som lagt upp jordgubbar på sin story och två som lagt upp inlägg, men annars ingenting. Väldigt skönt faktiskt!

      Oj så olika det kan vara. Min instagram svämmade över med firanden och blommor och lekar och häng i skärgården.

        Tänka sig.

    Är Henriks intagram borta? Inte följt han tidigare men hittar han inte

      Klicka på inlägget här i bloggen så kommer du direkt dit ?

    Här var det dött.

    Camilla nej jag har inte tryckt att jag vill ha kommentarer. Men dom kommer på min mailadress. Stod det var från öppet spår men ca 14 tiden?? ska jag prova och kommentera med annan mailadress?

    Såååååååå tråkigt med ensamma människor som klagar på att andra firar. Vi har knappt några högtider i Sverige, låt folk fira de vi har. Är man ensam kan man fira också om man vill, har själv firat både julafton och nyår ensam flera gånger pga avstånd till familj. Och vad säger vad som är ”magiskt”? Min magi på midsommarafton var att putta runt farmor i rullstol i en park och kunna vara med henne ute i flera timmar.
    Skapa er egen magi liksom.

      Vem klagar? ?

        Ah beklagande kanske är ett bättre ord. ”Jag har ingen att fira med buhu”, ”Jobbigt att se alla fira”, ”Folk firar under en pandemi blah blah”. Fan stäng av telefonen, strunta i andra och gör en egen dag av det liksom.

          Känns väl snarare som att det är du som klagar och sprider tråkig stämning här nu ?

            Nej jag kommenterar Henriks instagram inlägg och reagerar på kommentarer senaste dagarna. Livet är ingen pripps blå reklam, man ansvarar själv över att göra det bästa av situationen.

              Han skriver att han skänker en tanke till de som inte är lyckliga. Vad är fel med det? När du säger att man ansvarar själv låter det som att människor väljer att vara ensamma och olyckliga. Hade det varit så enkelt hade så många inte avslutat sina liv, det måste ändå vara svårare än att ”välja” lycka (om det nu gick alltså), så varför gör då människor ändå det valet?
              Jo, livet är med komplext än så. Det vet alla som har upplevt det.

              Henrietta is That U?

              Du verkar vara en riktigt oskön typ.

      Öh, va? Upplever inte att det är klagomål från folk som firat ensamma. Folk verkar ha gjort det bästa av situationen.

      ”Så tråkigt med ensamma människor som klagar”. Ja vad tråkigt för dig. Det är nog ännu tråkigare att vara ofrivilligt ensam dock. Jag var ensam by choice och tyckte det var hur skönt som helst, men om jag inte hade haft möjlighet att fira med NÅGON eller ens en familj på avstånd hade det nog inte varit lika lajbans.

      Kärlek till alla ensamma där ute <3

      Fy vilken rutten åsikt. Psykisk ohälsa och ensamhet är inte okej att stigmatisera på det vis du gör.

      Det är ingen som missunnar folk fina midsomrar, dock är det många som saknar den samhörigheten och som faktiskt begår suicid för att de inte har någon i sitt liv som tänker på dem. Och det är en fin tanke att påminna om att inte allt är guld och gröna skogar för alla, även om det poträtteras så. De som sitter ensam har ibland upplevelsen av att andra har ett så mycket bättre liv än de själva. Det är ändå något som är viktigt att påminna om.

        Men måste man kommentera det så fort någon annan har en trevlig midsommar med vänner och familj då? Blir ens egen midsommar mindre ensam om man påminner alla andra om att inte alla har så roligt?

          Men är det verkligen så det går till; att de ensamma spammar folk på Instagram som är på stora firanden och talar om hur ensamma de är? Det är väl i forum som här som folk lättar på sina hjärtan. Förstår verkligen inte hur det här försöker vändas till ett problem för de som ÄR på firande med vänner/familj.

            Testa kolla på valfri influencers midsommarfiranden.

              Okej, nu har jag kollat in Kenzas ”glad midsommar”-inlägg och såg noll stycken.

                Tro fan att surisar raderas…

                  Kan man radera dig också? ?

                    Testa.

                    Men vi är flera anonyma här. Allt jag säger är att jag förstår att de raderar kommentarer från surmusar. Skulle inte heller ha kvar de som bara vill dra ner någons glada stämning. Tycker Camilla att jag är en så är hon fri att radera. Jag kommer inte bråka om det.

                      Jag skojade. Jag tror dock inte Kenza och influencers i hennes storlek går in och raderar kommentarer från någon som berättar att den är ensam på midsommar. Men jag kan ha fel ? God natt!

    Jag provar att byta mailadress.

    Elsa Billgren skriver lite halvstolt att hennes hund redan hunnit döda två kaniner på semestern. Har jag missat något eller gäller hundägaransvaret inte för överklasstaxar på somnarferie på Gotland? Helt sjukt att det händer och att hon skriver det.

      Överklass?

      Överklasstax ???
      Bara älsk på det ordet

      Vaddå överklass? Utöver kulturellt kapital så har hon väl varken rika släktingar eller utbildning?

        Förlåt, vi kan justera till ”medelklasstaxar” om det skaver mindre. I min värld tillhör Elsa med familj överklassen baserat på hur de bor, lever, äter, spenderar sin fritid med mera. Dessutom kan man ta en titt på vad både mamma och pappa Billgrens tavlor säljs för och räkna ut att de nog inte käkar makrill i tomatsås den 24:e. Men alla har vi olika referensramar!

        What? Hennes föräldrar är kanske inte födda rika men båda framgångsrika konstnärer. Hennes mans släkt har även de pengar. Kanske inte räknas som överklass iofs men de har gott om pengar. Vet inte om överklasstaxen har koll på det när han jagade kaniner dock.

          ?

      Känns tragiskt om man ”halvstolt” berättar att hunden dödat två kaniner! Så hemskt!

        Kanske ligger en kull med ungar och svälter ihjäl för att hon är så jävla dum. Borde anmälas.

    Det är att gotta sig i andra människors privatliv ? som att det är något annat som görs i den här bloggen

      Reagerade på samma. Det är som att det blir kortslutning ibland och den här bloggen får behov av att godhetssignalera i 5 minuter.
      Dock känns det så jäkla slemmigt när mab följt inläggen här och vet hur det brukar låta och förtalas till höger och vänster ?

    Att My dricker energi drycker som kostrådgivare med eller utan utbildning är väl fråga ett? Fråga två är varför hon i princip aldrig reklam markerar? Kanske tror hon att bli sponsrad inte är reklam. Fast det blir innebörden när hon släpar med sig burkarna på restaurang och tjogvis i sin resväska inför träningsresa och tar kort på allt för att publicera via Instagram o blogg. Fråga tre är när vägde hon runt 60 kg senast som hon säger är sin normalvikt, målvikt ?
    ( vet att man inte ska skriva om andras vikt men det är vad My själv skriver om i var och var annat inlägg) De senaste åren verkar hon ha penlat mellas 70- 90 kg om man ser på de bilder hon lägger upp.

      Hur kan du se på en bild hur mycket ngn väger?!

        Ja 10 kilo hit o dit brukar gå att urskilja. Nu är My noga att påpeka vad hon väger så inga gissningar krävs.

      Och matlådorna hon gör?!
      Same same same.. o hon säger att hon är kostrådgivare?! Nääääää inte med den enformiga maten

      Varför vill du veta när hon sist vägde 60 kilo? Vad spelar det för roll?

        Verkar sätta höga mål på sig själv i den situation hon befinner sig i.
        Att gå ner 30 kilo samtidigt som man trimmar in ny medicin och inte har vägt så lite under någon längre period på flera år. Undrar hur hon skulle resonera som PT mot en klient i samma situation?

          Jo men det kan man väl undra. Men det var ju inte det du frågade. Men visst, då är jag med.

      Blir förvirrat när hon blandar nya och gamla bilder samtidigt som hon säger sig vilja ha en ärlig blogg.

      Varför står hon och gnider runt svetten på bröstkorgen i sina stories? Samt tar sig i ansiktet frenetiskt. Äckligt i dessa tider och de där hemmasnickrade träningsprylarna lär ju vara ingrodda av snusk. Så jävla ofräscht.

    På min insta var det bara Forni och Pdotter som varit tydliga med att deras midsommarafton varit uuuunderbar, de flesta har firat rätt sansat och många vänner och bekanta har varit ensamma eller inom familjen. Det är mycket mer vanligt än man kanske tror!

    Tycker den sista bilen var riktigt töntig att lägga upp camcam.
    1. Nessa här inte gått ut med något vilket är anledningen till att personen skriver till dig?
    2. Om något är nessas ”skvaller” 1000 gånger mer objektivt än ditt eftersom du bara MÅSTE komma med åsikter i varje inlägg även om alla är här för skvallret skull endast
    3. Ingen av er har gått ut med info – men du lägger ut bild på både bloggen och insta där du kallar nessas beteende (som innefattar att hon inte sagt vem) för vidrigt, känns inte som att det är hon som är den sämre av er direkt:):):):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.