Triss i Instagram

Hahaha
Team Tanja eller Team gym girl?

Herregud, jag är precis likadan.
Svamp och blåbär KAN jag helt enkelt inte plocka.
Lyckan var total när en av våra nya grannar berättade att det finns massor av svamp i skogen här intill. ????

Jag antar att kändisarna bakat färdig nu, eller är det helt enkelt bara slut på potentiell bagare?
Nu kommer det nämligen en ny kändisvariant av en gammal trotjänare – Sverige mästerkock.
Claudia Galli Concha är en av deltagarna och den som väl har den allra största influencerkopplingen?

Kommer ni titta? 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tittar aldrig på tv längre, bara Netflix/Youtube/Viaplay osv ?

    Och är på Tanjas sida ?

    ??? vad är det för grannar?! Man berättar A L D R I G vart det finns svamp. Don’t trust them. Vi plockar mycket svamp och ger bort när vår egen frys är full eftersom det finns så mycket i ”vår” skog. När mottagarna frågar vart vi hittat som svarar vi alltid lite svävande- i nån skog… Aldrig att vi skulle berätta vart så dom får plocka den själv ?

      Ursäkta men det där är det töntigaste svenskar håller på med….så småaktigt och egoistiskt att inte ens vilja dela med sig av svampställen.

        Håller med. Har aldrig förstått varför man håller på så? ?

        Det tycker du för att du inte har några egna bra svampställen. Men allemansrätten är fantastisk- välkommen till min skog och plocka allt du orkar bära. Men jag tänker inte berätta vart. Lite jobb får du göra själv, men om du vore min vän hade du fått den rensad och klar!

          Jag har bra svampställen redan tack. I Lunsen, strax söder om Uppsala. Och jag tar med mina vänner dit.

      Känns ju som en vinst för de andra.. Du plockar, rensar och ger hellre bort svampen alltså, de behöver inte göra nåt jobb själva? ?

        Det är ju plockandet dom är grejen, ren njutning!

          Och rensandet? Så jobbigt…

          Men om det finns såå mkt så räcker det väl till flera? Vill du inte unna dina vänner den njutningen heller??

    Sveriges Mästerkock VIP kallar de det ? Jag kommer nog kolla!

    Jag kommer att titta. Hatar vanligtvis allt som har med matlagning att göra men Sveriges Mästerkock är kul ??

      Kommer också titta, men tror det är bättre när det är amatörer med.
      Och har inte arga snickarn jobbat som kock?! Är det inte lite fusk ?!

        Kock vet jag inte men han har varit restaurangchef på Grodan och drivit några egna restauranger fram till att han började som tv-snickare 2009.

        Är inte alla utom typ de tio bästa i Sveriges Mästerkock väldiga amatörer i köket, eller har nivån blivit mycket bättre de senaste åren? Det var några säsonger sen jag tittade.

    Blir så illa till mods av My, hon beklagar sig över att sonen blir så utsatt i skolan att de nu ska byta och flytta. Men tror hon själv att hon bidrar till det bättre när hon i senaste blogginlägget lägger upp en bild på honom sovandes utan tröja med öppen mun i mammas säng. Sån bild som barn lätt kan leta upp och man kan bli retad för.

      Ja jag håller med. Om ”kompisar” får se vilka bilder det finns på honom på Instagram och i sin kära mors blogg så är det ännu mer risk för mobbing.
      Fattar inte hur hon kan förnedra honom så i både text och bild. Att inte pappan säger ifrån, fattar inte. Stackars barn.

        Inte förvånande att hon ska flytta igen, och inte till huset de nyss köpt. Kanske vill hon flytta därifrån för att inte bo så nära AB nu när de är ovänner, eller har hon gjort sig ovän med någon granne där för enligt vad hon skrivit tidigare så har det varit problem i skolan och sonen enligt henne varit mobbad sedan start i augusti förra året och huset de skulle byta till har hon ju köpt långt efter det. Kontsigt att det blir problem i varje skola för det var det väl i skolan på Öland också. Inte mycket sonen verkar ha varit i skolan för övrigt. Mönstret också, hon har haft så få likes och kommentarer på sistone så då kommer alltid något snyft och spektakulärt för att få igång det lite, strategi, sonen används då också och man ska tycka synd om henne. Ni hjäper henne också genom att ni skriver om henne här vilket ger henne mer klick och hon tjänar då mer pengar.

          Enligt tidigare inlägg så blev mobbingen även fysisk i oktober och han orkade inte vara i skolan. Varför köper man då ett hus i samma område flera månader senare? Inte för att man månar om sitt barn iallafall.

            Nej precis, detta handlar säkert om något annat. My säger emot sig själv som så ofta. Ingen trovärdig person det där. Pinsam falsk människa. Bra att AB dumpat henne som vän, verkar vara ganska många som inte finns kvar som vänner längre.

              Nog bland det smartaste Anna gjort.

                Instämmer!

                Bra gjort av Anna synd bara att det inte hände tidigare, hade varit smartare om hon gjort det för längesen. Nu försöker My på insta få folk att tro att hon legat på sjukhus när hon bara varit och lämnat blodprov. Sonen går före allt skriver hon men då borde hon väl flytta till typ Kalmar då så har sonen nära till sin pappa och syskon och kan träffa dem oftare, My kan ju göra samarbeten och onlinecoachning därifrån, hon kan sälja lilla gymmet och starta ett där men det vill hon ju inte. Sonen har aldrig gått före hennes vilja att bo i Sthlm och göra karriär, han har fått flytta och flänga och anpassa sig efter henne, att det skulle gå illa för honom på något sätt såg man redan när han var liten på grund av mammans leverne med ständiga flyttar. Minns när sonen var så glad för att de skulle bo på Öland igen – blev inte långvaritgt, där bodde de i några veckor bara. Nu skriver folk att hon är en kämpe och skickar hjärtan, det gillar hon. Alltså. Troligtvis har hon felbedömt och har inte råd med ”drömhuset”, blir nog att de flyttar in i Jonas lägenhet igen.

                  Katterna hade trots allt tur som blev bortlämnade. Hoppas de har en kärleksfull ägare som vill leva med dem, inte bara ha dem som nån sorts tröstare.

                  Kanske snart blir Svea som får ny ägare.

                    Förstår att det skulle glädja dig. Ni vill att ett barns mamma ska gå under, ni är sjuka.

                      Är jag sjuk som vill att barn och djur ska ha det bra? En vuxen människa ska ta sitt ansvar, inte bara vara ett offer. My skapar skiten hon sitter i.

      Likaså Maggan Graafs instastories, där man aldrig hör vad hon säger/ skriker till sina barn. Hon verkar väldigt uppskruvad…gillade att följa henne innan bloggen och instagram blev för röriga.

      Noll integritet hos My, alla kommer att veta på nya skolan varför han byter skola. Fortsätter hon att lägga upp konstiga bilder på både sig och sonen så har hon snart samma problem med sonen.
      Hon tjänar pengar på sin blogg och då ska allt visas upp för att skapa intresse och nyfikenhet, kosta vad det kosta vill.

      Jag såg sonen med sin pappa och syskon på Öland, både föräldrar och barn verkade trivas tillsammans. Det såg ut som en fin familj, och inte som My som mest reser ifrån sonen på allehanda resor och event.

        ”Alla” lär ju inte veta (det ursäktar dock inte att hon lägger ut allt som ni skriver att hon gör ?) – vi är måååånga som inte läser nåt om henne mer än här. Skulle han börja i mitt barns klass hade jag aldrig vetat att hon är ”känd”.

        Tänker att de som läser hennes blogg bör vara vuxna, och förhoppningsvis är det inte vuxna som mobbat.

        Som sagt, det är absolut inte en ursäkt för att lägga upp kränkande situationer på sitt barn på sociala medier. Det är det fan aldrig. Eller jo, om barnet är +25 och förstår att det kan tolkas roligt. Så typ 15 år efter bilden är tagen då (om barnet är 10).

        Men ”alla” vet inte vem My eller hennes barn är ?

          Fast sån information sprids snabbt även hos 10-åriga barn, så helt säker på att hans nuvarande och blivande klasskompisar snart vet att det finns ”pinsamma, avslöjande” bilder på hans mammas blogg och Instagram.

            Precis. Det där är att elda upp en ännu värre stämning runt Ludvig. Han borde inte bo hos henne överhuvudtaget.

              Vilka vidriga kommentarer ni skriver. Tänk er för lite.

              Om ni nu tycker det är så hemskt att hon skriver om sin son – varför fortsätter ni? HÄR dessutom? Skriv genuint till personen istället. Om
              Nu allt sprids så lär ju ert snack här också spridas.

                Exakt. Ondskefullt är det.

                Så du tror att hon skulle svara, det är många som skrivit och bett henne ta bort bl.a nakenbilder på sonen, men hon bryr sig g inte.
                Men hon läser kanske här.

            Ta det med henne då istället för att sitta här på denna bloggen och prata ”bakom ryggen”. Ni gör ju inte direkt saken bättre.

        Och förresten, ang det sista. My har väl rest iväg på sina barnfria veckor? Tycker det är rätt hemskt att skriva att pappan ser ut som en bra familj utifrån vad du sett/läst/tolkat in.

          Veckor som hade varit bra att lägga på en fungerande vardag. Hade väl varit ett bra tillfälle att lösa boendepromlemet på. Utan att stressa upp en tilltufsad unge samtidigt.

            Haha det kan väl inte du bestämma ? Låt människan få göra sina val själv. Som sagt, vet inte vem människan är. Men att sitta på bloggbevaknings sida och banna henne för allt hon gör fel (enligt er) känns bara så fruktansvärt menlöst och elakt.

              Det är otroligt elakt och dessutom mot ett barn. Tror ni att det ni skriver hjälper L?
              Är ni oroliga på riktigt så gör det man ska när man ser eller misstänker att ett barn far illa. Är det bara att ni vill vara taskiga mot My så SKÄMS.

              Om du inte vet vem det är så vet du ju inte vad vi reagerar mot. Det är aldrig okej att förstöra sitt barns barndom. I synnerhet inte om man själv anser sig vara ett maskrosbarn.

                17:43 Du är tydligen nära henne. Om du på riktigt menar att hon förstör hans barndom hoppas jag att du agerar mer än att skriva elakt på en blogg.

          Pappan låter honom gå till frisör samt fixar nya kläder. Syskonen ser välmående ut.

      Även hennes text var en katastrof. I hennes tillstånd skulle hon inte få ansvara för ett barn. Hon har tappat det helt och vill som vanligt passa på att tjäna pengar på pojkens elände. Ingen av er som läst inlägget som får upp tanken på tvångsvård?

        Men herregud.

      En fundering hur mycke tid My lägger på sin onlinecoachning? säg att hon just nu har 8 st klienter , borde väl ta minst 15 min per person att läsa vad de har redovisat sen sist och hennes egen tid med att lämna kommentarer, förslag osv. Då är vi uppe i 2 timmar. De gjorde hon en morgon, sedan städat nedervåningen promenad med Svea samt egen träning. Allt klart 9.15. Svårt att få det att gå ihop.
      Rushar hon igen allt eller har hon få klienter, skriver om sina gamla o nya . Vad tror ni?

        Jag tror hon bara haft nån enstaka klient. Resten är fantasifoster. Likaså i studion.

        Hon har definitivt inga 8 klienter hahaha hon försöker få det att låta och se ut som att hon har och har haft många klienter och att hon har assistent som tar emot mail först men det där är strategi för att låta bra och upptagen liksom. Hon är så fejk.

          Hon har tre assistenter. Milla som sköter samarbeten, en kille som sköter det som gäller studion och en som sköter träningsresorna. Visst låter det trovärdigt? ???

            Haha Milla har hon ju dock haft som koordinator som fixat samarbeten, agerat träningskund, skriver kommentarer på instainläggen att allt är bra som My gör reklam för osv … men hon verkar ha försvunnit nu också.

        Jag tror att lokalen hyrs av någon annan och att hon inte använder den.

      Hon är väl en av de värre i sitt slag, men tycker att många influencer och bloggare utlämnar sina barn i text och bild utan att fatta att exponeringen kan vara kränkande eller förminskande.
      Älskar bilder på barn när man ser att de är glada, harmoniska i lek eller aktivitet, självständiga och kompetenta. Gärna i samspel med vänner eller familj.

      Tror inte att hon inser att majoriteten av föräldrarna gör det hon anser vara ett heltidsjobb. Dvs kollar upp skolor och fritidsaktiviteter inför val av nytt boende. Sedan är det trist att det blir så stressigt men hon har ju själv valt att resa bort i över en månad istället för att leta ny skola och boende.

        Det kan ju vara så att det var lugnt i början av sommarlovet men att det nu när skolstarten närmar sig skapat oro hos L.
        Jag tror faktiskt att My inte känt att de behöver flytta och byta skola förrän nu, inte att hon bara avvaktat i en månad.

    Helt ointresserad av tv-program med recyclade kändisar, skulle kolla om det var vanliga människor.

    Plockade ofta som barn och tonåring nypon och blåbär m m. Nu blir det svamp. Har den redan kommit??

      Gud ja, kunde plocka i slutet av juni!

    Jag känner mig sjuk. Kommer dö. 🙁

      Va? Nej, säg inte så… ? sök läkare! Snälla!

      Nejdå, se till att dricka mkt vatten och äta ?? krya på dig!

      Har du fått en diagnos av en läkare som säger så? Annars kommer du högst troligt inte du för att du känner dig sjuk, nej.

    Samma gamla kändisar dom valsar runt i alla program hela tiden. Boooooring!

      Vi har ju tyvärr inte så många fler kändisar att välja mellan och som dessutom ens nog vill ställa upp

    Anna Book är säkert frivillig, de måste ha glömt henne. Eller, Maggan, Hanna Graaf tex finns nog många som vill synas o höras.

      Anna Book är nog den enda som skulle få mig att kolla. Skulle bli succé. I synnerhet när arga snickaren också är med ?

        Ja, det vore jättekul! Maggan och Hannah är olidliga.

        Vad hände mellan My och Anna?

          Två dramaqueens. Var bara en tidsfråga innan det skulle skära sig.

        Ja de hade varit bra tv ???

    Helt ointressanta c-kändisar. Enda som saknas är väl tjejen som var enhörning i masked Singer. Annars är det väl de som är med på vad som helst.

    Har du inte glömt ett ”inte” i den där meningen om svampen? Du har skrivit att du inte kan plocka svamp. Men om du inte kan plocka svamp, varför skulle du då bli glad över att få veta var det finns svamp? Eller?

    Claudia kan ju bli kul att se i ett matlagningsprogram… om hon lyckas med nåt mer avancerat än ”acaibowl och granola” ? Barnen verkar leva på fiskpinnar och en gång tipsade hon om att man kunde – hör och häpna – ta det man har i kylen och improvisera ihop något! Jisses så stolt hon var över den idén!

      Ja de äter ju mest ute så jag tror kanske inte hon har så mycket att komma med ☺️ men ska ändå bli kul att se ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.