Cringe cringe cringe

Fler exempel hittar du här och framför allt HÄR.

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De måste ju göra det cringe med flit? Inget annat känns rimligt haha

      Det måste kännas riktigt förödmjukande att tigga om gratis hotellvistelser över hela Europa.

        Ja, och vad trista deras resor verkar!
        Arlanda vip, hotellrum, pool och så flyg hem igen.
        Inte mkt kultur där inte.

          Du har uppenbarligen inte följt Isabellas resor efter att hon träffade Paul, de rör sig väldigt mycket men framförallt i naturen

          Kultur eller ej. Trist låter det iallafall inte ?

            Det gör det visst!
            Lika tomt på intressant innehåll som Bellas själ! ?

              Ändå följer du varje steg hon tar. Ser du mycket kultur på andras resor?

      Gratulerar till Paul och Bella och att just de träffades! Det är ett mirakel! De är som gjorda för varandra!

      De verkar genuint lyckliga och har hittat sin grej!

      Sen kan man tycka vad man vill om dem men en match made in heaven är de ändå!

      Jag tycker dessutom att deras resor innehåller men än andra influensers!

      Vad är det som är cringe? Cringe att falla i en pool? Inget cringe med det. Folk verkar missförstå ordet cringe, för att falla i en pool när fötterna glider och man står på kanten är inget cringe utan ganska naturligt. Han tar ju tag i en planka också som lossnar så ser inte stagat ut enligt mig och inget cringe. Oavsett så är det väl härligt att någon bjuder på sig själv, inget någon behöver skämskudde för. Otroligt vad folk måste klaga på allt, det är cringe, pinsamt och skämskudde men nej, surmuppar alltså. Sorgligt att folk är så bittra och hatiska. Skratta mer. Synd att de ska hånas när de bjuder på skratt, oavsett om han ramlar med flit eller ej, för det behövs. Go Bella och Paul säger jag!

    Tur att han råkade ramla sisådär 1,5 meter bakåt jämnfota så att han inte gjorde sig illa… ?

      Nej varför skulle han göra sig illa? Fötterna glider så inte konstigt att han faller i. Detta gnäll och hat är cringe däremot men inte att Paul faller i poolen eller att Bella skrattar åt det.

        Du förstod inte ironin i kommentaren, misstänker jag.

    Okeeyyy

    Hennes skolflicksfnitter åt Pållegubbens fummel och klantande gör mig spyfärdig. Fattar inte att någon vill bli förnedrad inför sin flickväns 1,5miljoner följare jorden runt gång på gång. Nej det är inte klämkäckt och görskoj det är som sagt bara cringe.

    Det är så ovärdigt…

      Säger den enda killen på denna blogg. Som dessutom älskar uppmärksamheten och tigger kärlek. Och postar rövbilder på sin insta. Mmm värdigt.

        Han är inte den enda killen här.

          Enda icke-anonyma? Vi andra har inte kommit ut från bloggbevakningsgarderoben.

            Det finns Lewis också. Han är garanterat en man, ingen kvinna skulle kunna prestera så misogyna åsikter under inlägg efter inlägg.

        Fan, du har ju bättre koll på mig än vad jag har själv!

        Men du var så nyfiken på honom att du letade upp honom. Värdigt??

          Haha men eller hur, ogillar man någon så mycket som 23:43 verkar göra så kollar man inte upp någon och har stenkoll…

            Så varför kollar alla upp här vad Bella gör och har stenkoll? Eller Anna Took?

            Är det inte bättre att kolla upp någon innan man bestämmer sig för att inte gilla personen än att oupplyst bara bestämma sig för att man inte gillar någon? Håller inte med om kommentaren men måste ändå säga att hen gjort sin research före sågningen, och det är långt mycket mer än vad många här gör. (Att visa sin rumpa på Insta är dock alltid ovärdigt, hur fin den än må vara)

        Haha vilket surkart du är!

        Så du vill att den enda killen även blir den sista? Trist fördelning. Viktor gillar katter, räcker långt för mig.

        Rör inte vår Viktor!

        Fan vilken dryg kommentar. Och herregud som du har funderat på detta OCH räknat ut en massa. Låter värdigt… verkligen.

        Vem postar INTE rövbilder på insta?!?!?

          Jag. Alla får göra som de vill, men har själv inget behov av att visa röven.

          Inte Isabella och Paula iaf det hade väl varit mer cringe, och det är mer cringe att vara besatt av dem på ett hatiskt sätt och skriva ett extra inlägg om detta. Det är väl härligt att Paul kan bjuda på sig. Inget att klaga på och inget fel i det.

    Det känns lika stage-at som typ det mesta under de senaste 14(?) månaderna. Vill så gärna bara få vetskap om att allt är ett konstprojekt….

      Ja, tror deras ”relation” är en affärsuppgörelse och idén kom ursprungligen från Pingis!

      Ser inte alls stagat ut, om du kollar så håller han in planka som lossnar, då brukar man falla liksom. Såg inte stagat ut och att det ens behövde bli ett extrainlägg kl 22.15 är mer cringe.

        Fast nä, den brädan ligger ju bara löst där

    Bra skådespel av Paul!

    Fast han kan ju vara klantig också a la Americas (not so funny) funniest home videos.

      Nej.

      Ja jag tror faktiskt att den där är på riktigt

        Ja han håller ju i en bräda som lossnar. Tror bara han är lite klantig ibland, en del är det inget konstigt men kan ju bli kul och roligt att han kan bjuda på sig. Förstår inte ilskan över det. Många verkar så bittra och hatiska, det är tragiskt.

    Vilket märkligt par de är ändå, Bella och Pålle!

    Så otroligt naturlig och ergonomisk arbetsställning. Jag står jämt så när jag snickrar!

    Varför känner man cringe känslan när någon gör bort sig?

      Undrar också.

      Tycker inte han gör bort sig och cringe är det inte. Ordet cringe verkar en del missuppfatta och använda fel. Inget cringe att falla i en pool om man står på kanten så som han gör.

        Nej det som är cringe/skämmigt/pinsamt/obekvämt är att hela situationen upplevs konstlad och dramatiserad. Att han ramlar i vattnet med flit för att göra en kul film. Det är supercringe!

    När jag såg de ville jag krypa ur skinnet. Vilka är dessa människor? Har de ingen skam i kroppen?

      Men på riktigt ville du krypa ur skinner för det, varför? Det är mer cringe i så fall haha. På vilket sätt har de ingen skam i kroppen? För att de skrattar och faller i en pool och visar det på insta, har väl inget med skam att göra.

    Himla otur att Pålle inte hade kameran runt halsen när han ändå föll i vattnet så onaturligt. Det verkar inte ha blivit någin undervattensbubbelkonst den här säsongen. Isabella fick sig i alla fall ett gott och hjärtligt (nåja…) skratt. Cringe!

    Jag får flashbacks till tidigt -90-tal när Gerard Depardieu var ”handyman” hemma hos Andy McDowell i ”Gifta på låtsas”…..

    Finns ju inte ens nån anledning att sitta där han sitter. Man bygger ju för fan framför sig.

    Hennes inlägg om bröllopet då? ”Det får inte ske senare än min födelsedag”. Fria själv då om det är så viktigt?

    Ärligt talat gillar jag dessa ”cringe” sketcher mycket mer än Isabella Löwengrips vanliga content. Ingen konkurrens. Det är kul att se att hennes kille samarbetar och att de har kul tillsammans. Lite intern töntig humor är ingen ovanligt mellan par eller i tighta kompiskretsar där folk skrattar ihjäl sig åt grejer som en vidare publik verkligen tycker är lama om de överhuvudtaget fattar referensen.

    Det är hälsosamt att bjuda på sig själv lite som han faktiskt gör och att inte ta allt så himla allvarligt, som hon verkar börja försöka göra. Man kan inte bedöma dem som skolade skådisar eller komiker. Det är vad det är och det handlar för en gångs skull inte ens om att sälja någon produkt utan är ett par som har kul. De verkar i alla fall fatta skämten, inte för att dessa är komplicerade, men alltså? Hur kan ni ogilla detta mer än den tiotusende bilden på samma trista sko-tå med avklippt främre sula?

      Cringen är för att dessa videon började dyka upp när hon bestämde sig för att köra en ny persona: jordnära Bella som kan göra bort sig. Hon sa i någon intervju med SVT att nu ska hon köra denna persona (inte perfekta, kallabusiness woman). Det känns bara så krystat som allt annat hon gör och själv har jag kollat hennes IG tre gånger det senaste året för att det inte finns något speciellt att se från henne.

        Tror mer att hon tycker det är skönt att inte behöva hålla uppe en fasad numera.

          I intervjun förklarade hon att det var hennes nya persona, inte att hon kunde slappna av utan snarare att hon hade hittat en ny strategi för att förbli relevant.

            Nej så har hon inte sagt, du missförstår och vrider det.

      Om de nu är så att de har så kul tillsammans varför får vi aldrig se Isabella förstöra ett par byxor med en persika (eller vad det var), se Isabella trilla i poolen medan Pålle gapskrattar? Varför är det bara Pålles (o)vana att komma sent som hånas varenda dag och inte någon av Isabellas små ovanor?

    Håller med om att den här videon kändes väldigt stagead och var pinsam att titta på. De andra däremot fick jag inte alls samma känsla av. Känns mer som ett ”genuint” asgarv från Bellas sida och dessutom började hon ju o båda situationerna filma i efterhand. Men är kanske bara jag ?

    Alltså man undrar varför hon ens fortsätter blogga?
    95% av alla kommentarer på hennes blogg är negativa, kan hon inte fatta att hon gör bort sig hela tiden?

      På vilket sätt gör hon bort sig nu menar du?

      Jag va en av dom som va väldigt kritisk mot henne när det fuskades med siffror och allt det andra, men vad är det för kritik hon ska ha nu?

      Give the girl a break!

      Vadå gör bort sig hela tiden, för att du hatar och irriterar dig på allt hon gör och skriver elakheter till henne. Hon gör inte bort sig för att det finns galningar som hatar och är aktiva med att skriva skit för att försöka skrämma bort henne från att blogga. Det är hatarna som gör bort sig.

    Tycker hennes bröllopsinlägg är mer intressant. Att tvinga fram ett frieri är helt i sin ordning, men inte att fria själv.

    Hon kanske tigger redan smycken och klänningar!
    Hon skrev ju nyligen att barnen behöver nya kläder och bifogade deras klädstorlekar samt skostorlekar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.