In In Instagram

Nej, nej…
Inte alls en hög ribba för oss andra flickvänner, fruar och annat löst folk att försöka nå upp till. 😉

GabJoss verkar smått golvad av sin graviditet och har skämt bort sig själv på hotell.
Det verkar vara anledningarna till hon inte uppdaterat så mycket, men alla som någon gång varit så illamående att varje andetag är en kamp kan förstå det, eller hur?

Hannah Widell väntar barn med kärleken Philip Lindh.
Det blir hans första och hennes fjärde, då hon har dottern Rosa, sonen Wille och dottern Wilma sedan tidigare.
Stort grattis!!

Förlåt Maja Nilsson Lindelöf, jag VILL verkligen gilla den här kollektionen men jag gör det inte.
Inte ens Kenza kan övertyga mig, trots att det mesta hon sätter på sig ser bra ut på henne.
🙁

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja gud vad romantiskt, janni har anlitat någon för detta och dessutom står det en fotograf med. Förlåt men .. ALLT för att det ska se bra ut utåt och på bild. Our world is one fucked up place..

      Mer troligt att det är självutlösaren och inte någon annan som fotar.

        Romantiskt att behöva springa fram pch tillbaka för att ta bilder som ser bra ut.. hade ju varit mer romantiskt med fotograf då ju

          Det behöver du inte med självutlösare. Det är väl själva poängen med den.

          Äsch då. Så vana de är vid att fota räckte det nog att ”springa fram och tillbaka” en gång. Såg ut som en härlig kväll, jag hade också förevigat den!! För minnets skull.

          Jag styr min kamera med min applewatch. Ser bilden på handleden och trycker, 123 sen klart!

          Lätt som en plätt!

            Vaaa? Hur gör man det?

              Du går bara in i kamera-appen i klockan?

      Varför skulle det inte kunna vara romantiskt för att man tar ett foto? De satt nog och pratade och hade det mysigt också utöver det ?

    Det var ett par skrynkliga shorts!
    Setet är inte ens snyggt som pyjamas. ?

      Elloskatalogen 1982.

    Hur gammal är Hanna? Hur orkar folk skaffa bebis i den åldern. Är själv 35 och tror jag skulle dö om jag skulle behöva gå igenom en graviditet och år av sömnbrist.

      Alltså kan förstå om man inte har några o jättegärna vill ha barn. Men en till ..

        Killen har ju inga barn så det är väl därför.

        Men åh herrgud, låt kvinnor skaffa barn när dom vill. Antingen är man för ung eller för gammal. Hon är ju uppenbarligen fertil och vill ha barn så varför ska dom inte skaffa ett barn då?!

          Ingen som inte ”låter henne” eller säger att det är fel?

      Jag är 33 och längtar så mycket efter att bli gravid

      Jag är 34 och känner ingen stress, om jag blir gravid nån dag är det väl okej men inte en livsviktig grej liksom

        Skön inställning! Bra för dig.

        känner samma fast är strax under 30 ?

      Hon är 46.

        Ah tack! Ett år fel hade jag?

        Oj!

      Läste någonstans att hon är 47 kan ha fel! ?

      Aa men samma här, jag är 35 och har ett barn på 6 år som vill ha ett lillasyskon. Jag vill inte alls börja om på 0 igen med graviditet och bebis men jag får så sjukt dåligt samvete mot mitt barn ???

        Ha inte det. Barn vill ofta ha hund också t.ex. men det skaffar man ju inte bara för det. Inte samma sak jag vet, men föräldrarna är ju de som måste vilja och orka och de som bestämmer. De vet inte vad de önskar liksom och det blir bra ändå.

          Fast ett liv som ensambarn går väl inte att jämföra med att inte få en hund. Det är skittrist faktiskt att inte ha syskon.

            Sa ju att det inte exakt samma men barn vill ha saker som de inte vet nåt om. Och det är upp till föräldrarna att bestämma.
            Alla känner faktiskt inte som du, finns de som har syskon och gillar/ogillar det och de som inte har som gillar/ogillar.
            Det spelar heller ingen roll, det är ju föräldrarna som ska vilja och orka! Annars blir det inte heller bra. Finns inga krav på/skyldigheter att skaffa fler.

            Så olika man kan känna. Jag är ensambarn och har under min uppväxt aldrig saknat ett syskon. Man hade ju sina kompisar samt att jag upplever att jag hade en annan typ av relation till mina föräldrar än vad mina kompisar hade till sina, just för att jag var deras enda barn. Menar inte på något vis att vi hade en ”bättre” relation så sett. Men helt klart annorlunda.
            Enda gången jag saknat ett syskon var när min mamma gick bort för några år sedan. Hade varit skönt att dela den sorgen med någon som förstod vad man gick igenom.

            Jag är ensam barn och är så otroligt tacksam för det! Hade aldrig tråkigt under min uppväxt. Jag är så glad att jag aldrig behövde dela något med någon. Och sen slippa se hur otroligt orättvist föräldrar behandlar sina barn. Det finns alltid ett barn som får mer uppmärksamhet/saker/pengar/hjälp än de andra.

            Är ensambarn och kunde inte haft en bättre uppväxt. Fick 100% av mina föräldrars tid och energi vilket är få barn förunnat. Har istället extremt nära vänner från min uppgift som är som syskon och är otroligt nära många i min släkt på ett sätt som jag inte tror jag skulle varit annars. Sen är såklart alla olika men jag tycker absolut inte föräldrar ska känna skuld över att inte skaffa fler barn, även om det finns nackdelar med att inte ha syskon så finns det också massor av fördelar.

        Men varför inte? Jag fick en sladdis vid 39, hon är tre nu. Allt har varit så enkelt denna gång, har bara varit harmonisk med allt även sömnbrist.tycker allt varit så enkelt denna gång, fattar inte varför jag tyckte det var slitigt tidigare. Allt är ju bara supermysigt med små gullisar.?

          Ja det är verkligen bara supermysigt med små gulligisar?!! ?‍?

        Gör det inte (för ditt barns skull). Inte ens för din skull, utan isf för det nya lilla livets skull. Och har just ni inte utrymmer för det, så låt bli, och förbli lyckliga i den konstellationen du har! OCH nej – jag tror inte man kan intervjua barn m syskon och få det seriösa svaret att de önskar varit ensambarn. Du har dessutom 10 år till om tillvaron förändras.

      Verkar ännu jobbigare att ha olika pappor till allihop. Pusslandet osv.

        Fast den äldsta är ju snart myndig och de andra två har samma pappa…

      Alla har ju olika energi, att få ett till barn är antagligen värt ett par år med mindre sömn för henne.
      Trött på att kvinnors åldrar oftast tas upp när man blir gravid efter 35 år..Ja vi vet att riskerna ökar men nu blev hon gravid, kan vi inte bara låta henne vara? Vi kvinnor får nog med tjuvnyp genom livet.

      Inte så ovanligt att få barn i din ålder ändå, inte i Stockholm iaf.

        Du som var 35 menar jag då.

        Det har väl aldrig varit ovanligt att få barn vid 35. Även när folk fick första vid 21 så fortsatte man ju få barn vid 35 utan att det var några konstigheter, det är rätt många år kvar till klimakteriet då….

          Nja det där är ju dock högst individuellt

            Historiskt sett stämmer det ju, innan preventivmedel blev vanligt fortsatte kvinnor få barn så länge de var fertila. Släktforskar och det var inte alls ovanligt med kvinnor som fick barn kontinuerligt från tidiga 20-årsåldern fram till 45-46 typ.

            Sen kan man ju fundera på hur bra de mådde allihopa…

      Tänker mest på omnämnde av att det minsann är ett kärleksbarn… betyder det att de andra inte varit det?! Eller har hon sagt samma om dem?!

        Exakt min tanke! Jag tycker det är så hemskt uttryck, när man har barn sen innan och blir gravid i en ny relation.

        Mmm exakt så är det, hon hatar sina andra barn

        De andra barnen blev nog till av rent hat skulle jag tro.

        Det ena utesluter väl inte det andra. Vem säger att de andra inte är det också? Eller måste hon lägga till (obs de andra är också det) 🙂 snacka om att leta fel ?

        En kompis blev till när hennes föräldrar var väldigt unga och utbildade sig till läkare. Föräldrarna höll ihop och gifte sig när de vara klara med utbildningen och fick då ett till barn, deras kärleksbarn. Kompisen växte upp med vetskapen om att hon var ett misstag och lillebror ett kärleksbarn.

          Men hur många barn är planerade tror du? Även om själva befruktningen var oplanerad och misstag så valde föräldrarna att behålla barnet. Det gör man inte av misstag.

            Du missar poängen. Det fattar väl de flesta att naturlig befruktning är svårstyrd. Att som förälder vara tydlig med att ett barn var ett misstag och det andra ett hett efterlängtat barn är något helt annat.

              Det är ju självklart inte okej att få sitt barn att känna så. Men vad har det att göra med att Hannah kallar sitt ofödda barn för kärleksbarn ? Hon verkar älska alla sina barn väldigt mycket. Så tror knappast hon får dem att känna sig som misstag.

                Ok då var jag otydlig. Jag var inte kritisk mot Hannah. Det var ett exempel på hur föräldrar utan att tänka på det alienerar ett syskon mot den andra. Det har diskuterats psykisk ohälsa i flera inlägg och en orsak till det är att barn idag växer upp utan att bli sedda och även känner dig oönskade.

          Kärleksbarn betyder egentligen att barnet var oplanerat. Och hon är väl inget misstag om de behöll henne. Känns som du överdriver lite, är nog inte ordet kärleksbarn som var problemet om hon växte upp och kände sig som ett misstag.

          Vad lustigt, jag har liksom alltid tolkat kärleksbarn som ett barn som var lite ”hoppsan”, som blev till under nyförälskelsen?

          Jag är oplanerad och min lillebror planerad och har aldrig haft några negativa tankar kring det. Alltid känt att jag är lika älskad och välkommen osv, var väl mer att det var tjorvigare med pengar och sånt för mina föräldrar då de var studenter.

      Hon är 46.

      Jag är 37 år, singel och inga barn. Börjar längta efter barn först nu.

    Är Kenza fortfarande aktuell? Har inte följt henne på flera år ??

      Hon har 1,8 miljoner följare på Instagram iaf

        De kan ju lika gärna va köpta. Hon känns ju lite som Isabella löwengrip inaktuell.

          Ja, vad fort Bella blev så ointressant. Högre fall får man leta efter.

            Ja hon sjönk som en Sten, undra om Kenza har ugglor i mossen hon med. Jag har blivit väldigt skeptisk till influensers faktiskt.

              Har Kenza ugglor i mossen?

              Hon har kanske begravt en hund ??

            Ointressant verkligen? Det skrivs ju on henne i var och vartannat inlägg.

          Tror inte hennes är köpta, hon har relativt många utländska följare (andra influencers + ”vanliga”). Tror många följt henne länge också och liksom fortsätter följa av bara farten, för de ”känner” henne. Tror däremot hennes engagement rate minskat en del pga detta, att många liksom fortsätter följa precis som man kanske har en gammal klasskompis på FB man inte pratat med sen man gick ut skolan.

            Konstigt att hon alltid har 1,8 miljoner och aldrig faller följarna i antal. ?‍♂️

          Enligt en granskning en kvällsidning gjorde för några år sedan så hade Kenza och Bianca många köpta följare. Hur är K och I inaktuella, de driver ju blogg och instagram precis som de alltid har gjort.

    Camilla, kan inte du ändra i öppet spår-texten där det står ”om man inte sköter sig kan man bli sattes på moderering”.
    Tänker på det varje gång. 😉

      Varför då?

        För att det heter ”satt”, inte ”sattes”

          Jag tror alla normalbegåvade förstår vad som avses.

          språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
          det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

            Men gud, den där är ju såå gammal och gjord redan. Kom med nåt nytt.

            /Ej språkpolisen men detta var fan mer tröttsamt än dem

              Inte direkt .

              ”Jag tror alla normalbegåvade förstår vad som avses.”

              Ja visst är den gamla frasen otroligt tröttsam! ?

    Pyjamas, stövlar och Chanel. Bättre blir det inte..!

      Jag gillar att influencers nu gått varvet runt och fastnat på low effort-kläder. De ser ut som vemsomhelst som bara tog på det som fanns rent på morgonen, det må se urtvättat och skrynkligt ut men de är okej med det.
      Avslappnat.

        Tror inte det är syftet dock. De tror fortfarande att de ser smashing ut! ?

        Hon har fått betalt för att ha det på sig, och tro mig när jag säger att flunsorna bara kommer använda det en gång sen ligger det på Sellpy.

    Pastellfärger ?

      haha…

    Vad hände med Caias satsning i Asien? Flopp? Såg på deras instagramkonto caiacosmeticsasia att de inte uppdaterat sedan mars.

      Ingen vet ju vem Bianca är där och därmed faller allt platt.

      Väldigt svårt för europeiska märken att lyckas med kosmetik i Asien.
      Asien har så många etablerade företag som har produkter anpassade till den speciella asiatiska marknaden.
      Vid sidan av giganter som Shiseido, Sensai och Kanebo finns hundratals andra företag främst från Japan och Sydkorea som haft många decennier på sig att konsolidera marknadsandelar, distribution och trogna konsumenter.
      Nej, frukterna för Caia hänger betydligt lägre på andra marknader än i Asien.

        Dessutom vill dom se ut som ett lakan och vi som brunbräda bacon! ?

          Och varmt och fuktigt klimat i kombination med fet hy ställer särskilda krav både på hudvård och färgkosmetik.

      Finns massor av andra märken där som ser precis ut som Caias produkter men som kostar bara en tiondel av Caias produkter, tillverkade på samma fabriker och med samma ingredienser typ och lika förpackat.

      Caia är nog raka motsatsen till Asiens skönhetsideal.

    Snygg outfit på Kenza, framförallt överdelen gillade jag. Lite 80-tal över den..

    Jag förstår inte hur man orkar börja om med bebis och småbarnsliv vid 45 plus när man kanske t o m har vuxna barn sedan tidigare. Många kända kvinnor som trotsar sin ålder och skaffar barn sent i livet såsom Gynning, Perelli m flera även om jag verkligen kan förstå att de vill skaffa kärleksbarn.

    Mina barn är snart vuxna och jag är bara så tacksam att jag haft hälsan att ta hand om de i alla år och att de blivit bra människor med sunda värderingar. Jag ser istället fram emot framtida barnbarn, mina barn har uttryckt att de vill bli föräldrar.
    Men jag har även dåligt samvete att jag satt barn till en orolig framtid med klimatförändringar och ett allt mer otryggt Sverige och omvärld. Av den anledningen vet jag inte om jag ens hade skaffat barn om jag hade varit ung idag.

      Det är ett mönster att äldre kvinnor träffar yngre män utan barn och så skaffas det en liten!

      Läckeberg och Skiöld
      Carina Berg och Erik
      Gynning och Philipsson
      Nu Widell
      M fl

        Det är ju så att om den yngre partnern inte har barn sedan tidigare blir ju den äldre partnern tvungen att gå med på att skaffa barn, eftersom rätt få personer med barnlängtan väljer bort barn för att få vara med en viss partner. Partners finns det många av.

          Nu är man ju inte tvungen att gå med på att skaffa barn. Som du säger så finns det gott om andra partners, och det gäller även den som inte vill ha barn. Att man däremot väljer att skaffa barn trots att man själv inte har någon större barnlängtan är ett val, inget tvång.

            Ja precis. Men den yngre har ju liksom ett bättre utgångsläge eftersom det är underförstått att den kan gå vidare och få barn med någon annan om den äldre säger nej. Och som äldre är man kanske i slutet av sin mest attraktiva fas i livet och senare kan man inte välja och vraka lika mycket, speciellt inte om man vill ha en snygg attraktiv partner.

              Det där vet jag inte om jag håller med om.

                Jag är själv äldre och har definitivt märkt att färre personer kollar in mig eller flirtar. Och själv är jag inte heller attraherad av gubbar som är äldre än jag.

                  Jag är med en äldre gubbe haha som inte vill ha fler barn utan är färdig. Helt okej för mig jag har så det räcker så vi har gått på hans åsikt.(jag hade kunnat tänka mig fler men är också nöjd)

        Det har väl snarare alltid varit ett mönster att gubbar får barn med betydligt yngre kvinnor. Speciellt kända sådana.

        Många förfasas också över hur kvinnor i Hannas ålder ska orka med ännu en knodd. Undrar hur alla dessa män på 50+, 60+ och t.o.m. äldre än så orkar?!

          Fast jag fick också barn som 40+ och kroppen var betydligt tröttare än med de tidigare graviditeterna. Så lite jobbigare kan det vara när man är en gammal mamma.

            Absolut! Det jag menar är att även män som får barn senare i livet ska orka springa efter sin lilla knodd och ännu senare handskas med en tonåring o.s.v.

              Springa efter knodd och handskas med tonåring är man ju två om, och den som har en yngre partner har ju då turen att partnern har ungdomlig energi när den äldre börjar sjunka i energinivå så att säga. Detta gäller ju både äldre män och äldre kvinnor.
              Graviditeten kan dock bara kvinnan genomgå och som sagt så kan det vara jobbigare när man är äldre. Min 40+graviditet var jobbigare för kroppen, jag hade fler krämpor och det tog lång tid efter förlossningen innan jag kände mig pigg igen. Jag gick inte heller ner i vikt spontant med hjälp av amningen utan kilona stannade kvar tills jag gjorde något åt dem, med de tidigare barnen rann kilona bara av mig och jag trodde det skulle vara lika med sista men nej…

              Faktiskt väldigt intressant observation. Antagligen för att mammaorna drar det tyngsta lasset. Huruvida män ”orkar” vara pappor är ju sällan en diskussion, tanken har faktiskt aldrig slagit mig så som den gör med kvinnor och mammor

                Fast det är ju bara rika gamla gubbs som får barn med yngre tjejer och då har de ju även råd med städhjälp och barnflicka och allt sånt.
                Har aldrig sett knegaren Svenne, 63, komma med ny ung blondin och barnvagn liksom.

                  Men Hannah är ju 46, inte 63. Någon frågade sig hur hon ska orka med ett barn och jag kan inte minnas att jag någonsin har varit med om att en man i 40-årsåldern har fått samma fråga. Lite intressant är det ändå.

                    Kanske för att mammor nästan alltid är de som tar på sig mest ansvar och dubbelarbetar. Jobbar, sköter hem, fostrar barnen…

            Håller inte alls med,min upplevelse var den motsatta.

          Exakt så! Förmodligen gör de inget alls utan räknas in i barnaskaran de har med den 20 år yngre frun.

            Skulle ju svara P…

        Du menar som äldre män som träffar en yngre kvinna och skaffar ny familj? Ett hederligt gammalt beprövat koncept.

      Det fina är ju att vi alla är olika och att ingen är tvingad att skaffa barn, oavsett ålder.

    Blir inte det där smyreklam av Gabriella? Såg första storyn från hotellet, då hade hon skrivit reklam och gömt det under sitt namn i vänstra hörnet ?‍♀️

      Nä, för Cam Cam gillar Gabriella och då är aaaaaallt okej ??

        Fast hon har väl skrivit rätt kritiska inlägg om henne på sistone. Så känns inte som att camcam på något sätt skulle fjäska för henne

          Vilket inlägg är kritiskt menar du? Hittar inga..

      Ja det där var ju helt klart ett samarbete (smygreklam) nog mest därför som de var på denna hotellvistelse.

        Det är bara att anmälla till konsumentverket. ?

          Haha ja jag fattar inte hur GabJoss orkar åka runt på olika hotell när hon nu mår så illa och inte ens klarar av vardagen liksom ???

      Även Isabellas inlägg om Omega på bloggen är inte märkt ut som samarbete fast hon skrev åtskilliga gånger stt hon ska inleda samarbete med dem.
      Finns ett publicerat diag rent av ett samarbete men smygreklam ingenstans märkt ut.

    Det är väl för att det inte känns som en vuxen relation annars. Killen blir bara ”pojkvän” utan barn och kommer väl inte in i familjen?

      Klart det kan kännas vuxet även utan barn. Han är ju dessutom styvpappa till tre stycken redan. Tror inte de valde att skaffa barn för att de ska kännas mer vuxet liksom
      ?

      Enligt vem? Alltså vem skulle inte acceptera honom annars?

    Gabriellas vistelse är väl ren spons?

    Paow åker från tandlandet till operationslandet. Vem av dem är det som ska operera sig denna gång tror ni? Kanske killen ska operera bort biceps för att sedan operera in implantat? Lika vettigt som tänderna.

      Paow ska fixa läpparna så det är ingen större operation.

    Hanna har ju råd att köpa all hjälp hon behöver. Hon behöver ju aldrig städa el laga mat eller leta efter det billigaste. Det är ju det som är jobbigt med att ha barn tycker jag

      Tycker du? Det jobbigaste tycker jag är att nån annans behov går först, inte få vara ifred så mkt, mkt att göra med barnen liksom.

        Jag håller med K om att om man som föräldrar inte behöver städa eller laga mat eller andra hushållssysslor utan köper sådana tjänster, då är det ju a walk in the park. Chilla med ungarna utan stress! Då orkar vem som helst ha barn.

    Du har glömt andra viktiga delar av att ha nyfödd som tex blöjbyte typ 346 gånger/dygn, trösta/ge närhet, amma/flaskmata, att barnet är bunden till en 24/7. Att gå upp flera gånger under natten för att göra just de grejerna, det är inte enkelt. Sömnbristen behöver vi inte gå in på.
    Städa är det sista man ska tänka på (tänker på) och mat går enkelt att lösa, ingen nybliven mamma förväntar sig att äta femrätters när man har en nyfödd.
    En macka räcker gott och väl när det är som mest stress och man inte fått sova. Allt detta ”löser” sig inte bara för att man har pengar.

      Svar till ”K”(hamnade fel).

      Jo men det du nämner är ju en jättekort period. Som nyförlöst kvinna har man ju en hormondusch i kroppen som hjälper till att klara många uppvak.
      Nyföddperioden är ju några månader, max.

    En av ILs läsare har uppmärksammat att Paul och Omegas CEO har känt varandra sedan 2004. Paul skriver själv om det på Insta. Då vet vi vem som skramlat fram det samarbetet…

    Jag är nyfiken på vad deras barn ska heta. Hannah verkar ha en förkärlek för barnnamn som liknar efternamnet. Rosa Rosander. Och Wille & Wilma heter väl antingen Widell eller Wallin som sin pappa (visst är det väl så han heter?) Om senaste tillskottet ska heta Lindh i efternamn blir det väl en Linda eller Linus antar jag.

      Linnea eller Lennart gissar jag ?

        Kan även heta Lucas,Liam, Lea, Lara, Lisa, Leon, Lionell hhehe det var några mer på L där.

          Lance, Leo, Ludvik, Linn,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.