Har Antonija Mandir gått en räknekurs hos Isabella Löwengrip?

I den här videon säger Antonija Mandir att hon har 700 000 följare på sina sociala medier, att hon driver sina egna bolag och lever sin dröm.
En snabb nedbrytning av dessa tre påståenden och jag kan konstatera att Antonija Mandir definitivt lever i en drömvärld om hon tror att hon har 700 000 följare.
I det som brukar kallas Lex Blondinbella kunde vi konstatera att det i mångt och mycket är samma personer som följer Antonia på Instagram, som på Youtube och därför kan man inte slå ihop siffrorna på det här viset.

Eller tror Antonija på riktigt att hon har 350 000 följare på Instagram, av vilka noll stycken av dem följer henne på Youtube?
Att det är 350 000 st helt andra människor, som då heller inte följer henne på Instagram?
Jag förstår inte hur man har mage att fabricera siffror på det här viset.
Förstår hon inte att tillräckligt många av konsumenterna av sociala medier idag, är relativt insatta och ser igenom den här typen av upphaussade siffror?

Hon kan ha hur många bolag som helst och titulera sig ”powerkvinna” men så länge hon inte har koll på grunderna till det som utgör statistik på sociala medier, och hur man tar fram den på absolut mest korrekta sätt så kommer jag stoppa henne i samma duperande fack där Isabella ”världens mäktigaste kvinna in the making”Löwengrip redan gjort sig hemmastadd.

Att ens försöka försvara sig mot följarnas kritik och och ifrågasättanden med att ”jag räknar ihop alla mina kanaler” är ju bara pinsamt. 
För inte kan väl power-kvinnan Antonija ha SÅ dålig koll på sin egen bransch att hon på riktigt tror att det är så här man ska göra?
Gudars skymning, det hade varit ännu mer pinsamt. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon kanske har otur när hon tänker.

      Och när hon väljer pojkvän…

        Dom är ju inte ett par än 😉 säger dom

      Tycker inte jag. Dubbla plattformar innebär dubbelt så mycket reklamplatser att sälja, det borde ju framgå när hon beskriver sin följarskara.

        Försäljningsunderlaget utgörs dock fortfarande enbart av samma 300 000 personer.

    Vet inte vem denna tjejen är men hade hellre sett att Therese Lindgren eller Wilma Holmqvist haft hennes plats i programmet. Tyckte denna tjejen bidrog med minst i programmet men det kanske ändrar sig i kommande avsnitt.

      Samtidigt tänker jag att som Therese (den enda jag följer av dina exempel) är mer powerkvinna för mig som INTE är med i ett program för det. Hänger du med hur jag menar? ? Så håller med dig, men är glad att Therese håller sig till sina kanaler ??

        (Menar alltså att hon inte behöver vara med i sånt, hon är Powerkvinna i sig själv ?)

          Är väl inte alla som vill vara med i en serie som den här heller, även om man är framgångsrik.

      Vet inte heller vem hon är. Har hon ens några riktiga följare överhuvudtaget? Jag har bara sett henne här på BB och hon verkar rätt färglös och ointressant. Den där losern till pojkvän bekräftar bilden.

    Man kan ju tycka att dem som gör serien ska ha lite koll på trovärdigheten på sina ”Power Kvinnor”. Jag vill se ÄKTA Power Kvinnor som kämpar inom sjukvård, skolbespisning, hjälper hemlösa, ensamstående morsor, de som kommit tillbaka efter ett liv i missbruk.mm och som får vardagspusslet att gå ihop utan att gå på röda mattan.DET är powerkvinnor enligt mig.

      15:10 håller med. Bra skrivet. ?

      Då får du väl starta den serien? Men du kan väl inte kräva att Läckberg och bagge gör det åt dig- de ville tydligen ha det såhär & inte enligt dina preferenser.

      Varför är det power att jobba i skolbespisning eller engagera sig ideellt? Har jobbat i skolbespisning och det var inte mer ansträngande än andra ”skitjobb” jag har haft.

      Jag tänker att power ändå handlar om någon typ av makt. Det har man knappast som ensamstående morsa även om det är en bedrift så klart.

      Ensamstående morsor? Titta på ensam mamma söker.

      Jag vill se Magda Gad i svenska powerkvinnor!

        Hon är upptagen med att stötta talibaner.

    ”This is a case for you” haha

    Fast hon har ju heller inte helt fel. Jag följer henne via youtube (även om jag knappt kollat sen hon och Jack gjorde slut) medan jag aldrig skulle få för mig att följa henne på Instagram, eller någon annan för den delen. Har min IG för familjen och vänner. Och många följer nog det spåret. Antingen följer man henne på IG eller Youtube.

      Håller med dig lite där också. Jag följer henne på Instagram men inte på Youtube.

      Jag följer ingen av de jag följer på youtube på Instagram. Är inte intresserad av deras flöden bara för att jag gillar deras videos.

        Men nu har vi ju hängt och sparkat på Isabella för det här i flera år, nu får vi bara fortsätta med nästa utan eftertanke. Såna är reglerna här!

        I övrigt håller jag med er, följer inte en enda person jag inte känner på instagram, däremot många på youtube.

      Förklara varför ni följer henne över huvud taget. Det är obegripligt för mig.

        Jag började följa henne för lägenheten hon och Jack började göra om tillsammans, för tips till mitt eget hem. De flesta jag följer på youtube är just för inredning och göra om sina hem för tips till mig och min partner.

    Så fruktansvärt pinsamt. Kan fortfarande inte begripa hur någon över 14 år kan vilja följa henne. Och då tycker jag visserligen att ingen under 14 år bör följa henne heller…

      Hur kommer det sig egentligen att det är många barn som följer henne ?

    I början tyckte jag Antonia kändes rätt skön som person. Liksom lite väl barnslig och krystad. Men inte så kalkylerande och extremt penga-fixerad. Hon känns verkligen förändrad.
    Vill absolut INTE se programmet till stor del pga henne.

      Jag blir stressad av henne. Antonija och Klara (TanBy) är två jag aldrig skulle orka umgås med irl om de är så som de är på video ?

        Eller hur samma här och då är jag en ganska social och energisk person. Men inte till den grad att jag ska tramsa, gapskratta och ta på folk hela tiden.. ?

        Tycker mig flera gånger ha sett att hon ”hängts ut” av andra influensers som den influenser som är helt annorlunda IRL jämfört med i verkligheten. Tror flamset är en fasad till viss del.

          Klara eller Antonija?

      Barnslig o krystad, är det en skön person för dig?

        Jag skrev RÄTT skön, men lite barnslig och krystad. Inte totalskön.. Hon kändes lite barnslig och som hon försökte lite väl hårt. Men det kändes som att hon gjorde det för att duga liksom.
        Nu känns det som hon målmedvetet porträtterar en klämkäck och krystat ”rolig” personlighet för att tjäna pengar på snorungar. Och att hon fått hybris och liksom är entitled och falsk mot folk. Gränslös i haft på fame och cash.
        Den blir liksom lite som Blondinbella med sina lögner och fejkliv där hon klev på andra och Annica Englund med sitt pyramidjox och ”lyssna inte på dina kompisar för du själv är bäst och behöver inte uppföra dig normalt”.
        Och så upplevde jag verkligen inte henne i början.

    Programmet var bra tycker jag fast hade hellre sett Isabella Löwengrip där än Antonija eller Keyyo.

      Haha – herregud….

    ?

    Fast helt ärligt så är det många som gjort så, det var så det lades ihop tidigare och kallas räckvidd/följare dvs alla någons kanaler, kunde man se på t.ex Ocast tidigare. Jocke Lundell gjorde så också, han lade ihop kanaler och kallade det att han har så många följare fastän det är samma personer som följer på flera kanaler.

      Han är ju heller inte skarp i tanken.

    Konceptet ”Powerkvinnor” känns så otroligt förlegat. Hela grejen känns 80-tal. Nu ska kvinnor porträtteras som den förlegade bilden av karriärmän: Kavajer, minutscheman, jobb, jobb, jobb, pengar, alltid i telefon…

    Isabella testade ju det och märkte att det inte landade superbra hos följarna. Återigen: det är en förlegad och trist bild av framgång. Visst, man försöker blanda upp det med sociala medier och influencers, men statusmarkörerna är desamma: man ska leka kontor och den som är mest upptagen vinner. Dessutom ska man jonglera familjeliv också och vara lite tokroligt tankspridd som en upptagen farsa med portfölj från en 90-talskomedi.

      Håller med. Så uttjatat om dessa kvinnor som mäter framgång efter plånbok och kalender.

      Bästa kommentaren på länge. Kan det vara en generationsfråga? För jag har en del som håller på så på min arbetsplats (advokatbyrå) men det är uteslutande den yngre generationens kvinnor (80-talisterna). De leker liksom lightversionen av Ally McBeal och Suits fast med barn.

      Tycker att det verkar vara ett återkommande fenomen, det här med att tävla i vem som jobbar mest och hårdast. Oftast är det sjuksköterskor som verkar ”vinna”. Tätt följt av personal på förskolan.

        Fast de kämpar ju för att få lite status och erkännande, för att inte tala om högre lön, så jag unnar dem det.

          Och framgångsrika människor (syftar inte på antonija) har inte kämpat sig dit?

          Fast de har en ingångslön på 30 k och kan gå över till det privata och tjäna 60 k. Med tanke på vilket skämt deras utbildning är (slappt som fan och låg nivå) tycker jag det mer är ett hån mot jurister, civilingenjörer, läkare, matematiker etc.

            Slapp som fan?

            Det är såna här kommentarer som förminskar förskolans del av svensk utbildning, som innefattar betydligt mer än att byta blöjor och mosa banan….
            Vilka är det som lägger grunden för de framtida ingenjörerna, juristerna och läkarna osv?
            Försök att undervisa 15 skrikande 1.5 åringar 8h om dagen eller lösa konflikter, dokumentera och utföra undervisning med 25 trotsiga 3 åringar?
            Det finns en anledning till att många nya förskollärare byter bransch då huvudansvaret ligger på dem och barngrupperna blir bara större och större.
            Vilket är lägligt positivt då det tyder på att fler kvinnor vill skapa karriär.

              Ja inte är det förskolan som ser till att någon blir jurist eller läkare. Dream on.

                Det beror på en själv faktiskt. Väljer du en förskola som enbart handlar om förvaring så får dina barn ingenting med sig därifrån. Men väljer du en förskola som bekräftar ditt barn, lär dem lyssna, socialisera med andra, så får du trygga barn. Och trygga socialt välanpassade barn som respekterar andra är framgångsrikare i livet, även akademiskt.

                  Haha jösses

                    Den kommentaren får mig att tro att du är en sådan som vi framgångsrika människor kallar stolpskott!

              Syftade på sjuksköterskor, men visst. Har faktiskt inte någon större förståelse för vad varken de eller förskolelärare gör på universitetet.

    Finns det något verktyg för att se hur många som är samma? Annars är det ju inte fel tänker jag.

      Hon säger ju heller inte att det skulle vara unika besökare så jag ser inte hur annars man ska uppge totala antalet följare på alla plattformar.

    Uppriktig fråga, hur ska man räkna antal följare på ens samtliga sociala medier då? Är inte det rimliga att slå ihop följarna på de olika plattformarna och sen utgå från att en viss andel är samma personer?

      Tänker rent spontant att man får säga hur många följare man har på respektive sociala medier? Då blir det iallafall mest korrekt.

        Blir väl ingen skillnad?

        Jag har 100 000 på Instagram och 200 000 på youtube

        Eller

        Jag har 300 000 på alla kanaler.

        Inget av det säger något om unika följare ju.

          Håller med. Det är ju omöjligt att sitta o kolla vem som följer vad – ”Pelle följer båda, men inte Anki. Hon räknas som följare på instagram. Jennifer följer bara Youtube, men.. Jo! Det gör Johannes också”.

    Klart hon måste sälja in sig på ngt sätt eftersom hon är med i en serie , jag förstår fortfarande inte vad ex Laila gör, vad är hon känd för om man tar bort hennes efternamn.

      Eh.. MUSIK?? ? Hon är stor inom den världen.

        ???? ”stor inom musik världen”
        ???? bästa idag
        Laila är inte stor inom musik världen men hon vill va det.

        Jag har lagt ett par minuter på att googla Laila bagge nu och jag hittar absolut ingenting om vad hon har skrivit för musik. Är nu uppriktigt nyfiken, så visa mig gärna vad hon bidragit med inom den världen…

          Jo nu hittade jag en! Som hon skrivit tillsammans med fyra andra.
          https://secondhandsongs.com/artist/108018

            https://www.allmusic.com/artist/laila-bagge-mn0001420625/credits?1631125992545

            Och här är en lista på några sånger till! Mest Celine Dion. Men fortfarande bara 18 låtar. Och nu har det fan gått femton minuter nu slutar jag forska på Laila bagge!!

        Buahahahha ta bort Bagge så det du hur känd hon är , tack för skrattet

        Hahah musik .. Trevlig kväll dear…

        Hahaha Exakt HUR STOR??

      Hon har skrivit hits inom musikvärlden.

        Hon har designat möbler inom inredningsbranschen.

          Jaha ok ja nu är hon inredare oxå, Gud vad pinsam du är , säkert snott designen fattar du väl

            Jag försökte driva, trodde ”hits inom musikvärlden” var menat som ett skämt..

              ??? precis! Hon råka va gift med Anders bagge som har varit med och skrivit stora hits och känner folk inom musik världens sen råka Laila halka med. Ingen utanför Sverige vet vem
              Laila är. Väldigt oimponerad av henne.

              Sorry trodde du menade allvar för några här inne tror verkligen hon är en power lady… ?

        En två låtar till och med tre gör dig inte till en Power woman. Hade hon verkligen varit det hade hon tagit bort sitt ex efternamn..

    Powerkvinnor my as, testa att stänga av sociala medier en månad så ser vi vem som överlever….

      Se vem som är mest relevant och ändå gör avtryck. Det kallar jag power kvinna isf.

      Det kan man säga om alla arbetsplatser och branscher, alla skulle självklart inte överleva ??‍♀️

        Vad gjorde ”alla” innan Instagram // facebook? Eller du kanske är född typ 2010.. det fanns en värld innan sociala medier med riktigt seriösa aktörer , idag är alla designer , experter på både det ena i andra , författare har alla blivit dessutom och värst av allt utan att ha läst journalistik etc, så ja dina ”alla branscher ” kan vi nog ta med ev nypa salt .

    7 följare vore lagom.

    Bara jag som undrar varför man behöver säga hur många följare man har (vem det än gäller) ? Varesig du har 7, 70 eller 700. Hur är det dessutom relevant till ”power kvinnor”. Att man som kvinna fått ihop så många eller vadå. Det är väl resultatet som mäter framgången och inte hur många följare.

      Om det gäller eventuella samarbetspartners(som väl är den största inkomstkällan hos många flunsor) så är det nog högst relevant att ha många följare. Vill du som företag marknadsföra dig via influensers är du sannolikt ganska intresserad utav att veta räckvidden för den reklam du betalar för.

      Vad är ”resultatet” i det här fallet då?

    Vad är power med keyyo?

      Fattar inte heller. När hon avslöjade hur mycket hon fejkat och ljugit för att ta sig fram, under nån morgon på p3, så har jag haft såna problem med att ens höra hennes röst, redan innan jag visste hur hon såg ut så dåg jag framför mig en nidbild av en blond tuggummituggande bimbo från 90-talet.

        Det har jag helt missat! Vill du återberätta vad hon sagt?

          Minns inte ordagrant för mina öron ville vända sig ut och in vid tillfället. Men hon hade bla sökt jobb och ljugit i ansökan och fått ett jobb som typ.. krönikör? Ta mig inte på orden här för jag minns verkligen inte men hon levde ju inte upp till kriterierna för jobbet då hon ljugit om sig själv och hon spenderade anställningen med att googla sig fram och fråga nån kompis om hjälp?
          Nu har hon världens framgång men det gnager i mig att hon inte räds att ta sig fram på falska meriter. Det finns andra människor därute med både talang och passion för ämnet som hade passat bättre

            Äsch, det var väl inte så farligt!? Tänker att de kryddar en del när de berättar historier i radio också.

            Men herregud. Så hon är genomärlig och skämtar om när hon vikarierade som krönikör för hundra år sen. Och du vill få det till att det kullkastar alla hennes senare meriter. Fånigt och småaktigt. (Jag stal en snickers när jag var tolv. Jag är fortfarande en bra polis idag)

              Jag hittade på resultat från en enkät jag inte orkade skicka ut när jag gick i åttan. Forskar idag utan problem kring etiken.

                Fy på dig med ?

            Överdriver sin CV alltså… typ som alla män någonsin gjort vid jobbansökningar.

            Lol, som att inte alla ljuger och förskönar sitt CV. Jag fick mitt första jobb genom att undanhålla vilken sorts ekonomi jag läst (nationalekonomi vs företagsekonomi). Intervjuaren frågade inte och det tog mig under en dag att fatta vad jag skulle göra när jag väl fått jobbet.

    Man kan luras jättemycket med siffror. Jag hade en rektor en gång som sa att ”De senaste tio åren har 70% av kommunens ungdomar varit elever här. Vi har ju 7% av invånarantalet som elever, på tio år blir det ju 70%”

      Borde inte fått nån lön.

    bristen på likes på de ”negativa” kommentarerna visar bara att folk inte bryr sig om negativa människor alls.

    Hur har det gått för Maggan och Loui?

      Vad har dom gjort?

      Laila har jobbat som talangscout i New York på Sony BMG.
      Hon grundade smyckeföretaget Rock by Sweden. Hon har skönhetsmärket Kolai. Hon har startat möbelföretag tillsammans med en möbeldesigner. Även artistmanager är hon, och får royalties från låtar hon skrivit till Celine Dione Zara Larsson blå.

        Vin och glas oxå.

        Nä, hon har bara gift sig till allt säger ju folk högre upp. Kom inte här och kom.

    Dr Mouna verkar vara den som är mest powerkvinna, henne imponeras jag genuint av!

      Really? En hjärnforskare som skryter om att hon har minutschema och knappt sover. Så tramsigt.

        Ja, då har man missat refrängen.

    Känns som ett nytt ord för ”Boss Babe” eller ”Boss Girl” eller Boss + ”vad tusan vi kvinnor måste lägga till denna vecka” för att visa att VI SJÄLVKLART KAN TJÄNA PENGAR OCH JOBBA OCKSÅ.

    Fattar verkligen inte och vill genuint förstå hypen som kvinna att behöva lägga till ord till boo. Kallar sig män för Boss Boy? Boss Guy? njet

    oooch… Vad är det dessa kvinnor har gemensamt i power? Att de gått sin egen väg för en inkomst? Att de ”inte tar någon skit osv osv”? Eller är det power of influence? Isåfall borde de bara gjort en dokumentärserie om ”Power of Influencers” eller ”Styrkan hos påverkare på 2020-talet”.

      Kända arbetarkvinnor kanske serien skulle heta istället. Eller kända knegare.

      Skulle vilja se min man bänka sig framför tv på bästa sändningstid med en bärs för att spana in power män.

    Är det nån mer som tänkte på hur klen Oliver kändes? Typ så omanlig och ganska blåst? Syftar inte på att han inte kunde stava utan allmänt hans beteende osv? Känns som att hon styr honom och typ tar första bästa, hennes pikar om barn börjar också bli ganska pinsamt och för mycket: vad får henne att tro att han kommer vara en bra pappa till deras tre ofödda barn när han knappt är närvarande med sin levande dotter,? Så konstigt

      Vad roligt att höra!

    ✨gaslight – gatekeep – girlboss✨

    Fast, jag följer inte hemnet YT men däremot på instagram. Tror faktiskt att det är olika typer av publik beroende på plattform. Men givetvis är många ”dubbletter” men säkert långt från alla.

    Ganska så märkligt att man ens kallar en person som Antonia för powerkvinna!? En fd. deltagare från Ex on the beach och nu självutnämnd influencer. Hon verkar ju dessutom inte tillföra nåt vettigt vare sig på sin insta eller you tube kanal. Bara en massa trams för småtjejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.