Antonija Mandir gör en ”falling down” över en felparkering.

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,388318″ ap mute ]

Sin egen alltså. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️
Efter den här videon så lär det bli både mysigt och trevligt på nästa städdag, så vida Antonija inte tvingar ut Oliver på den, så att hon själv slipper.
En aning ironiskt att hon anklagar DEM (grannarna) för att vara otrevliga då de påpekar att hon ställt sig på någon annans parkeringsplats.
De KAN omöjligt känna till att hon är en tv-kändis, för inte talar man väl så till en ”svensk powerkvinna”?

Ajabaja, grannar och Bertil – garageansvarig!
She is a power woman liksom!
Bow to the queen, för sjutton gubbar!

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är så pinsam. Klarar inte av henne!

      Hon verkar lida av någon typ av diagnos iaf agressiv som få riktig blattebrutta. ?

      Kallas hybris…jisses, får skämskuddekänsla igen. Det blir mer å mer så med henne. Hon är så jäva överspelad. Hur står Oliver ut? Hur orkar han hänga med en människa som ska göra ”content” av allt som händer, inte klokt.

        Oliver är ju typ likadan? Känns som om han också vill göra content av precis ALLTING

      Hon måste ha något fel på förståndet eller?

        Men Gud, på riktigt, vad är fel på människan?

    Men vad är det för fel på henne??
    Det är ju hon som gjort fel. Hon borde be om ursäkt istället för att bete sig då här. Skäms!!

      Svårt att inse att man gör fel när man har en grandios självbild och tror att man är en ”powerkvinna” när man i själva verket varit med i dokusåpa och är ”influencer”. Vad har hon faktiskt åstadkommit eller skapat? Räknar ej att ett företag kontaktar en och man sätter sitt namn på deras fantasilösa produkter.
      Sorgligt att dagens unga enbart verkar se upp till youtubers och instabrudar.

        Bravo så väl beskrivet ???

        Mina ungar ser upp till Greta Thunberg. Och Zara Larsson.

          Okej.

          Varför Zara Larsson?

          oh, det kan bli problem i framtiden med såna förebilder..

        Spot on!

        Ej att glömma hur hårt hon jobbat under pandemin UTAN att ta ledigt en enda dag! *med tårar i ögonen*

    Jävlar vad intensiv!! Går att göra content av allt verkligen ? Hon ser typ varje tillfälle till att få vara rolig, men jag tycker hon framställer sig själv som lite dum oftast..

      Precis inget normalt beteende det där. Hoppas hon tappar följare efter att ha visat sin sanna sida. ?

      Jag tror mer att det handlade om att hon blev tillrättavisad. Hennes lilla utbrott påminner mest om det jag hade förväntat mig av en trotsig 5 åring och inte en 26 åring. Till nästa gång kan hon ju kasta sig på golvet och sparka och fäkta med armarna för att lägga till en liten extra dos av drama.

        Exakt. Huuur tegs någon tillrättavisa HENNE?! oacceptabelt.. Vill inte veta hurdan hon är att leva med om hon går upp i taket av något fel hon SJÄLV gjort. Pinsam..

        Ja. Hon är förmodligen en sån som (om hon skulle bemöda sig åka kollektivtrafik med pöbeln) sitter i tysta avdelningen på ett tåg och gapar. För en sån person som henne måste ju ses och höras och hon bryr sig inte om hur lite respekt hon visar gentemot andra. Och hade någon upplyst henne om att det hon de facto sitter i tysta avdelningen hade hon ballat ur lika mycket. Samtidigt kul att tänka på hur mycket hon skulle balla ur om någon gör fel gentemot HENNE. Se bara hur hon beter sig när HON har fel, tänk tvärtom då? Men då har hon såklart all rätt att klaga. Fyfan. Jag är 29 och skäms över att vara född samma årtionde som henne.

    Herregud ??‍♀️

    Jo men hon verkar ju vara en stabil figur ?

    Tragiska människa.

    skämmigt

    Folk är så träiga, det är inte hela värden om man råkat stå på fel plats i 2 sek men bara be om ursäkt inte göra en grej av det hos båda parter.

      Fast om det vore din plats och du t ex har bråttom för att passa en tid och då måste leta efter en annan, ledig plats så kanske det faktiskt känns rätt så irriterande.

        Det minsta man kan begära är ju att man har tillgång till sin parkering när man betalar hyra för den. Totalt oacceptabelt idiotbeteende att tro att ens egen bestyr är så mycket viktigare än någon annans att man har rätt att förfoga över en annans hyrda objekt och känner att det är legitimt att bitcha om en tillsägelse istället för att faktiskt erkänna att man handlat fel och be om ursäkt, eller att bara ignorera det hela och skämmas lite, bara man lärt sig att bli en bättre människa av det hela. Tydligen omöjligt för den yngre generationen. Varför ber ingen henne att bara hålla käft?

      Men vad ska man göra om inte säga ifrån då? Som C skriver, då behöver jag antingen ställa mig på fel plats eller sitta i min bil och vänta tills personen behagar hämta sin bil från min plats? Vanligtvis har jag verkligen inte tid för sånt, men alla har vi olika mycket att göra om dagarna ??‍♀️ U do u

      Man kan ju dock inte veta om personen kommer stå där 5 minuter till eller 5 timmar?

      Om det bara finns parkeringsplatser man hyr tex, ska man köra runt för att hitta en parkering ute på gatan eller något för någon tagit ens plats då?

      Jo det är helt galet,hatar om nån tar min parkeringsplats. Vart ska jag då parkera?? Va!!

      Min kille skulle vid något tillfälle köra med mig akut till sjukhuset, men han fick i sista sekunden lov att ändå följa med i ambulansen (för att lugna ner mig), så han parkerade på första bästa ställe (ej vår, som kräver att man går en mycket längre bit för att komma till stället där ambulansen stod). Vi fick väääärldens argaste mejl och meddelanden på rutan, men vet ni? Trots omständigheterna förstod vi ändå personen och bad så hemskt mycket om ursäkt och förklarade att det inte kommer att ske igen. För det var ju faktiskt VI som gjort fel (även om det också bara var 2-3 timmar), så fattar ej varför Antonija skämmer ut sig såhär. ?

      Vad var det för droger du tog nu igen?

      Hur vet man då att bilen kommer stå där i 2 sek eller 5 timmar?

      Om hon tar min p-plats, vart ska jag då parkera? ska jag ta min grannes parkering? och vart ska då min granne parkera? Eftersom man har en bokad plats som man betalar för är det inte bara att ta någon annan plats. Om A har rätt att vara där ska hon parkera på sin plats, inte ta andras platser som de betalar för. Var dessutom inga 2 sek, enligt A var det ”15 min”, så mest troligen handlade de om 45 min som hon tog någon annans plats.

    Bara jag och min bil får plats så skiter jag i alla andra.

      Så du skulle tagit någon annans plats?

        Det var ironi eller som Antonia verkar resonera

    Nästa städdag?

      Enda gången man träffar grannarna i Stockholms föreningar ?

    Det här är problemet med att skapa content i ”stundens hetta”. Många influencers tror att de är relaterbara och sköna när de lägger upp sånt här (vilket gör att de säkert skruvar upp ilskan några extra hack). Typ som att följarna ska känna igen sig och stämma in i kören ”Aaaah, visst hatar man när man bråkar med nån Kerstin i huset!!! Jävla kärring!”

    Problemet är att många nog inte kan relatera. Visst, många har väl småbråkat med nån granne nån gång, men kanske inte när det är en själv som uppenbart har gjort fel. Och man har inte heller blivit så där arg.

    Samma fenomen när AB lägger upp bilden och texten från IKEA. Det sker i stunden och hon tror att hon är vass och skön. Att andra ska hålla med om att det är ”tragiskt” med julbord på IKEA. En skön och salt spaning liksom. Jag tror helt ärligt att hon blev chockad av reaktionerna. Hon ville inte provocera med bilden, hon ville få medhåll. (Ifall hon ville provocera för att få reaktioner hade hon ju inte behövt hitta på historien om tjuven efteråt.)

      Eller hur. Tror fler kan relatera till den personen som lämnade lappen än till Antonija. ? Fattar vad jobbigt att se en bil stå på din plats som du betalar för (vi betalar 1200 kr/månad) och du har ingen aning om när personen tänkt flytta på sig?

        Jag kan definitivt relatera till lappskrivaren. Efter att ha varit en sådan person, som fått sin plats ockuperad av andra i tid och otid, så har jag FULL förståelse för den som skrev lappen. Jag har ju hyrt platsen för att slippa leta gatuparkering och slippa betala p-avgift, men får springa ut och passa för att se om min plats är ledig så jag kan flytta bilen till min egen plats.
        Suger så mycket energi!

    Hade jag kommit hem med ett trött barn, matkassar och bara velat komma hem hade jag också blivit förbannad och kunnat skriva en ännu argare lapp. Spelar ingen roll om bilen bara stått 5 min. Inte kul att behöva leta ny parkering och kanske behöva gå långt med allt om man betalar dyra pengar för sin plats redan. Sen att misstag händer är ju som det är, men då får man äga det.

      Håller med! Kom hem vid midnatt från middag hos kompisar med packning och vovve och så står det en annan bil på vår plats (som vi hyr och betalar för varje månad). Väntade en kvart, försökte hitta mobilnummer via regskylt och ringa, försökte kolla på porttelefonen om nåt efternamn matchade.. ringde parkeringsbolaget som skickade upp lapplisa men inget kan göra i stunden så vi fick köra några kvarter och promenera med alla prylarna, inte i säng förrän 01.

      En liten, oskyldig felparkering för Antonija in ju leda till rätt mycket krångel för en annan person. Vem har mest rätt att bli arg i sammanhanget? Och vad är rimligast – skriva en lapp till personen som snott ens parkering eller ilska sig inför hundratusentals människor på Instagram?

        Fick dessutom parkera på betalparkering, kändes ju sådär kul

    Kan vi tala JULIA FRANZÉN? !!!

    Hur många vitamintillskott och pulver kan man ta?
    Hur många skönhetsbehandlingar kan man gå på?
    Är något äkta och naturligt på henne?

    Nu ska hon fixa hår hos Bobby IGEN!!! Löshår flera ggr i månaden plus transplantationer av hår.

    Hur gammal är hon?

    Tänk när hon är 40+ och det börjar behövas behandlingar.

    Varför börjar alla fixa sig så unga?

      Att du orkar ? hon är jätte snygg, låt det vara

      Jag tycker hennes personlighet verkar vara äkta och naturlig

        ja tyvärr är det nog så illa….

      Det håller jag med om!

      Det är nog därför jag reagerar……..jag gillade henne jättemycket i Robinson.

      Där var hon rolig och jordnära!

      Jag är nog för gammal (46) men tycker det är synd att hon inte trivs med sig själv som hon är! Det är väldigt mycket fix.

      Men jag vet, hennes val, men alla dessa k fluncers som fixar sig före ålderstecken mm.

      Hur blir det när de är 50? Vi får väl se det i sociala medier ?

      Nej men hon är ju uuuuunderbar! Hon bjuder på sig själva i ALLA lägen. Hon gör många behandlingar men hon är extremt öppen om det och visar dagar då hon inte är superfixad. Det är sällan hon är superfixad faktiskt.

    Finns tyvärr ingen mer ocharmig människa som huserar på nätet. Det är liksom på en helt annan nivå av dumhet. Också helt fantastiskt att få se det här utanför bilen, tänk att gå förbi och se nån lacka såhär och filma sig själv samtidigt, är ju som en komedi. Hon är på riktigt 10 år och behöver skaffa sig vettiga värderingar, eller bara en hjärna. Vad händer 🙁

      Jag ska till Stockholm nästa vecka, då hoppas jag få se många påverkare och andra powerkvinnor skämma ut sig, så jag får många roliga historier att berätta när jag kommer hem igen till min landsortshåla.

    Kraftfullt att klaga på otrevliga grannar genom att spela in en video där man är mycket, mycket mer otrevlig. Kraft… Power… Jo, det stämmer.

      Enbart flunsorna själva älskar att kalla sig för powerkvinnor finns inget mer skämmsigare än att tro att man är någon power. Yeah right påhittat yrke som är för överskattat.

      Jo ett kraftfullt sätt att skaffa sig ovänner och så obegåvat att bli osams med sina grannar. Om hon nu inte tänker flytta vill säga.

    ?

    Hon bor här i området där jag bor, tur jag inte delar garage med henne!

      Tråkigt! Du borde ju tagit hennes plats då, när du var lite extra stressad (hennes ursäkt) 🙂

      Jag med. Tänkte också tur att det inte var mkt garage ??

    Hade en ung kille i samma hus, ni vet typen, en riktig glidare med backslick, gigantisk klocka på armen, airpodsen fastvuxna i öronen och körde svart BMW (pappa betalar både bil och lägenhet medan han pluggar på SU men önskar han kommit in på Handels). Han flyttade in, ställde sig på min hyrda plats. Jag lämnade en artig lapp. Samma sak nästa dag, han står på min plats. Ringde ordförande som sa att han hade hyrt en plats längre bort. Jag och ordförande ringde på hos grabben, han hävdade att det var hans plats. Ordförande förklarade var hans plats egentligen låg. Jag trodde allt var ok. Nästa dag stod hans bil på min plats igen. Jag ringer argt på hos grabben som nu är ”för trött” för att parkera på sin plats. Jag skäller ut honom och är fan i mig nära att ta honom i örat och släpa ut honom. Sansar mig och går ner till parkeringen. Ställer min bil framför hans så att han inte kan komma ut. Lämnar en lapp på rutan där det står ”jag flyttar min bil när du flyttar din, ring när du är redo.” På kvällen ringer polisen mig. De har råkat köra förbi när grabben är i färd med att försöka putta bort min bil. Med sin bil! Grabben blir dömd för skadegörelse och måste betala både för min bil och sin egen samt skadestånd. Han flyttade rätt snart.

      Tar ju några år innan konsekvenstänket är fullt utvecklat…för vissa räcker inte ens hela livet…

      Man blir matt!

      Åh herregud hahhahha,, det va fan det värsta jag hööört i bilparkering! ;))) helt stört?!
      Vilken jäkla bortskämd liten lort =O

      Så jäkla bra gjort av dig! Märkligt dock att polisen inte gav dig böter för felparkering… ?

    Är det där att vara en Powerkvinna?

    Finns en anledning att folk har betalat för deras parkeringsplatser. Då ställer man sig inte där. Eller om det är bokade stolar på en konsert osv

    Vi betalade 500kr extra för att bestämma plats på en flygresa, när vi kommer till vår rad satt en tjej på min fönsterplats. ”Jag tänkte det går väl lika bra att jag sitter här så får ni ta min plats längst ut” sen fortsatte hon att argumentera för att hon skulle ha min plats.
    Nu svarade jag ju trevligt, men tycker ändå det är oartigt att ens föreslå en sån sak.

      Ah, får mig att tänka på historien om kvinnan som sögs ut genom ett flygplansfönster när den rätta ägaren av platsen var snäll och bytte med henne.

      Sitt aldrig på fönsterplats

        Va?

        Ja för fönstret kan ju absolut öppnas. Not.

        Är det här en råttan i pizzan?

          Nej det har hänt. Amerikanska flygbolaget Southwest. Fönstret slogs sönder av en motordel om jag minns rätt och en person sögs delvis ut. Bara några år sedan. Så fruktansvärt! Men extremt ovanligt! Jag skulle inte undvika fönsterplats av det skälet.

        Haha ja om man aldrig skulle göra något som är en människa gjort när den dog.

      Haha påminner om nån reddit grej där en person som hade betalat extra för sin plats på flyget med extra benutrymme vägrade flytta på sig så att ett sällskap/familj kunde sitta ihop eftersom den nya platsen inte hade extra benutrymme.

      Klart som fan man inte flyttar.

        Hänt mig också, på en långflygning. ”Ursäkta kan vi byta plats, vi har barn” ööh nej? Boka platsen om du vill ha den, jag tänker inte ge bort den för du har ynglat av dig och inte kan planera?

    Betalar man för en plats, vill man ha den ifred. Powerkvinnor har samma regler som alla andra.

    Vi har ett område hos mig som skulle kunna agera parkering, men som inte är en parkering. Den platsen används för sopbilen att vända på, ambulans har parkerat där, cykelparkering finns där och liknande. Det sitter skyltar ”det här är INTE en parkeringsplats” och finns både dyra platser i närheten och billiga långt bort. Jag har min cykel i cykelstället och har inte kunnat hämta cykeln eftersom folk parkerar där ändå. Mitt nya nöje är att ringa och anmäla när de står där, om inte Securitas hinner se dem först.

    Nej, vad pinsamt. Tänker hon inte på att de här personerna och de andra i föreningen kommer få syn på den här videon? Det är mänskligt att parkera fel, own up to it bara för fan

    Fast hur är du bättre som skriver fucking inlfuencers? Jag vet inte ens vem hon är och seriöst, det hon gjorde är skitirriterande men det kan hända vem som helst. Häromdagen parkerade en kille så han blockerade hela byggnadens garageutfart. Jag hade kunnat vara otrevlig men vad leder det till? det han gjorde var idiotiskt och jag hittade numret och sa till honom och han skämdes tillräckligt över sitt dumma misstag, så de som är ”ansvariga” hos henne hade ju kunnat vara neutrala. Att gubbjäveln själv skriver att vara trevlig inte är hans starka sida visar ju vad det är för typ

      Den killen lärde sig antagligen någonting, skämdes för sitt misstag och var inte otrevlig antar jag?

      Har A lärt sig någonting av detta?
      Om hon kollar på denna videon om 1 vecka, har hon kommit till insikt och kommer skämmas över att se detta?

      Det är tydligen inte hela världen för henne att man gör något sånt, men be om ursäkt bara och var tyst?
      Varför tjafsa emot, lägga upp på instagram osv om man gör ett misstag?
      Gör jag ett misstag ber jag om ursäkt och förhoppningsvis gör jag aldrig om det, skulle aldrig säga emot när det är tydligt att man faktiskt har gjort fel, men det kanske bara är jag??‍♀️

      nä det kan inte hända vem som helst. Man vet väl var man har sin parkeringsplats.

    Sett Elsa Billgrens senaste inköp?? En toaborste för 2000 spänn! Men hon ska ha den hela livet lovar hon iaf :’))))

      Fräscht ?

      Hon får väl lägga pengar på vad hon vill.

        Ja det får hon. Men man får tycka att det är en aning…. Sjukt.

      Otroligt att så många kritiska kommentarer har släppts igenom ändå! Gissar att det inom några dagar kommer ett inlägg där Elsa försöker intellektualisera inköpet och diskussionen i kommentarsfältet, ”Oj, tänk vilka reaktioner ett toaborsteinköpt kunde väcka! Tack för alla kommentarer, jag tänker såhär, bloggklimatet, den rådande diskursen, min roll som influencer och privatperson, bla bla”.

        Haha ja jo… kan tänka mig att hon släppte igenom några få kritiska kommentarer som hon kände att hon kunde ge ”svar på tal” på och sen avsluta med ”kram!?”.

    Men wow, vilken Powerkvinna. På sin höjd i samma mognadsgrad som min 2-åring.

    Jävla dåre.

    Pinsamt beteende.
    Du gjorde fel, misstag eller ej.
    Be om ursäkt och släpp det.

    Mer power att erkänna sina brister och att man gjort fel än att skräna, men vissa gastar över det också förstås och vänder precis allt vissa gör till något dåligt. Antonija gjorde content av det och content behövs ju alltid men ibland blir det bara fel och pinsamt.

      Om jag vore ett företag så skulle jag inte vilja samarbeta med henne,dålig attityd och som någon sa en grandios uppfattning om sig själv. Sådan matte sådan hund chihuahua hon ser lite lik en sån till utseendet och beteende.

    Blev på riktigt väldigt arg över hennes beteende när jag såg storyn!
    Bor i liten bostadsrätt men vår parkering är intill en folkpark. AVSKYR när folk parkerar på min parkering. Står klart och tydligt privat parkering. Folk kan uppenbarligen inte läsa!
    Har småbarn aå det är ännu mer frustrerande när man måste börja leta parkering på grann gatorna ??‍♀️

      Äsch, det är väl inte hela världen?
      Kanske bara rör sig om en kvart? ?

        Och hur ska man veta det?

          Skämtade, självklart kan man inte veta det.

          A skrev en kvart och Snusmumrikisen här uppe i en kommentar skrev 2 sekunder, så spann vidare på det?

            Har faktiskt parkerat in folk bilar när jag var på riktigt dåligt humör ? ibland har dem ”bara” hämtat mat i resultanten i parken ??‍♀️

              Hahah ? helt rätt gjort av dig!

    Stop making stupid people famous. Tål inte människan.

    Men herregud!! Hon är ju gränslös.

    Hade en liknande grej en gång. En tjej parkerade på min parkeringsplats som kostar 5000 kronor i månaden. Jag skrev en lapp, men hon kom och flyttade på bilen rätt snabbt. Inga sura miner och hon bad om ursäkt.

    Två dagar senare får jag ett sms av samma tjej som har sökt upp mig. Där stod det: ”ska du ha din parkering på torsdag? Jag ska jobba i stan men det är så dyr parkering i parkeringsgaraget så jag undrade om din är ledig?”

    ????

      5000kr i månaden för en parkering?!
      Det kostar min 3a i hyra, förvisso liten kommun med 20k invånare typ bara ?

      Fick hon låna din parkeringsplats? ?

        Haha ja det är helt galet vad priserna är i Stockholms innerstad. ?

        Nej, det blev ingen utlåning den gången. Min egen stod där… ?

      Hahaha förlåt men ändå lite gulligt ?? Ärlig i alla fall. ??

        Eller hur! Haha, kunde liksom inte bli arg. Jag svarade artigt att det inte gick för sig.

    Sätt clamps på hennes bil och låt henne betala dyrt för att få dem upplåsta. Eller bogsera gärna bort bilen så hon får lösa ut den.

    Gissar att hon skulle flippa om någon parkerade på hennes plats, någon som vill testa?

      Lätt!

    Fyfan, vem orkar ens med henne!? Hur kan hon ens vara en ”powerkvinna” enligt tv3!? Kräks på den här människan!

    Bostadsrättsföreningen lär ju bli chockade över hur extremt hånfullt denna respektlösa kvinna beter sig mot föreningen.

      Nu väntar vi bara på att denna omogna unga kvinna helt utan konsekvenstänk ska gråta ut och pudla i sociala medier över hur ”dumma” bostadsrättsförening och garageansvariga är som sagt upp hennes garageplats…och kanske även hennes andel i föreningen…
      Menar, alla borde ju ha förstått att hon har det ”jättestressigt” som dagarna i ända går på ”viktiga möten” och svassar runt framför en kamera.
      Buhu…

    Bertil är kung

    Mtp hennes beteende i denna video skulle jag flippa på henne.
    Om jag ägde p-platsen skulle jag köpa 1 bil till och ha 1 bil på hennes p-plats (ta bort reg skyltarna så man inte kan hitta ägaren) och 1 bil på min p-plats. Så kanske hon förstår problemet när man inte kan använda sin p-plats.
    Alt parkera in henne.

    Beror det på dålig självkänsla? Hon är kränkt för att hon blivit tillsagd att hon har gjort fel, hon klarar inte det tydligen. Att bara skrika håll käften visar att hon inte kan hantera att hon gjort fel.

    Står på Bertils sida! 100%

    Vi hyr en plats för 1000 kr/mån. I flera dagar så ställde sig en snubbe på vår plats och vi ringde parkeringsbolaget som gav honom böter (de kunde inte göra mer än så). När han efter 3 böter inte flyttat på sig så letade jag upp honom via reg-nr och bad honom TA BORT SIN JÄVLA BIL. Han sprang dit då han inte ville ha en 4e böter. Han blev sur på oss för att vi ”tjallat” på honom och att han inte hade råd att betala sina böter……..INTE vårt problem.

    Hade Mandir ställt sig där hade jag gjort exakt samma sak.

    Och då är jag inte ens en sur kärring från en Brf.

    Bertil och Kerstin har rätt! Är detta en ”powerkvinna”?

    Sååå pinsam människa…. Förebild för dagens unga människor??? Jag fick ta fram skämskudden när jag såg detta klippet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.