Diana Moseni/Sara Bolay vs Nessa med spoilkontot

Här kommer en kort sammanfattning av det som står i inläggen här under, och jag hoppas att jag inte missförstått någonting.
Allting går att finna i bilderna här nedan.

  • Sara Bolay – influencer och deltagare i Ex on the beach – la upp flera stycken stories igår om att Diana Moseni – Influencer och vinnare i Paradise Hotel – fått sitt Instagramkonto hackat. Hackaren ska ha bytt både mailadress och telefonnummer för kontot.
  • Sara Bolay menar att de som hackat Dianas konto är ”Nessa”(@nessaelie) som driver spoilkontot @exonphspoilerse som har flera hundratusen följare, en tjej vid namn Amilia och en annan vid namn Natta.
  • I sms som publiceras framgår det att hackarna kräver att Sara ska bort sina stories om dem för att Diana ska få tillbaka sitt konto.
  • Av Dianas inlägg att döma så har det här pågått en tid, med drama, hot och hat och hon skriver att hon inte kan vara tyst längre och att hon inte orkar låtsas som att är som vanligt längre. Att det har gått för långt och gått ut över hennes hälsa.
  • Instagramkontot @saraexonthebeach är ett fankonto till Sara Bolay som nu publicerat flera bilder om den här saken, bland annat en där Diana skriver till hackarna att polisen är inkopplad.
    Svaret blir då att de ska lösa det här när Diana kommer hem, och att hon ska ta bort det innehåll som Nessa vill ha bort. Att hon inte är ute efter att skada Diana, hon vill bara lösa saker.
  • Fankontot skriver att anledningen till allt det här är för att Nessa inte till att det ska komma ut att hon inte är den riktiga ”exonphspoilerse” utan att hon köpt kontot av personen som startade det.
  • Enligt en dialog som fankontot haft med en följare på Instagram så menar hen att Nessa köpte kontot för att hon ville bli känd, och att det var därför som hon la upp en bild på sig själv helt plötsligt, ”här är jag” när kontot tidigare varit helt anonymt.
  • Enligt fankontot är det inte många som vet att Nessa köpt kontot, och de konton som läckt det blev tvungna att ta bort det.
  • Hen menar att hon man följt kontot från början så var det ganska tydligt att det var en annan person som startade det.
  • Hen menar också att det pratats ganska mycket i Skövde (där Nessa bor), om att hon köpt kontot och att det spreds snabbt då Skövde är en liten stad.
  • Jag har kontaktat både Nessa och Diana för en kommentar. Diana har läst mitt meddelande men inte svarat, medan Nessa svarade så här:

Hej, det enda jag har och kommentera är att det alltid finns två sidor av ett mynt. Den som väljer och tro på vad som lagts ut som stories är välkomna att tro på det. Just nu känner jag inget behov av att ”motbevisa” någon. Vettiga människor förstår sanningen ganska direkt. Med vänlig hälsning, Nessa.

  • Jag blev 0% klokare av Nessas svar, så om någon av er vill bidra med en egen tolkning/översättning så går det bra att göra så i kommentarsfältet.
Bildkälla: Influnytt Instagram

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vet inte om jag hängde med helt men det har ju varit något konstigt med Nessa och det kontot. Säger att hon inte vill bli känd men pungar ut bilder på sig själv och samarbeten..

    Tja att Nessa är galen är inte någon nyhet för alla som vuxit upp i samma stad som henne.

      Spill the tea! ☕

      Men det är väl inte så illa om det kommer ut att hon köpt kontot eller? Känns inte som att det är värt att hacka någons konto för

      Vart ska man ens börja? Hon förstörde mitt liv men kan inte säga hur utan att avslöja min identitet. Hon har varit ”bästa vän” med de flesta för att sedan hugga dem i ryggen. Den som varit i hennes närhet vet att man gör bäst i att hålla sig på avstånd.

        Exakt den bilden jag har av henne faktiskt också, och då endast genom att följa hennes konto. Ena stunden dör hon för den ena influencern, nästa en annan och slutar följa den första. Typ hon var sååååå tight med Joakim Lundell, och nu inget mer? Hon var såååå tight med Ida men nu inget mer. Asså de är så många som kommer och går. Känns bara så falskt. Och dessa företag hon samarbetar med, HUR kan de acceptera att hon slänger upp samma sketna video om och om igen (alltså noll engangemang på content) och sedan raderar sitt konto med jämna mellanrum. Låter som en sjukt dålig investering och dåliga krav på samarbete.

          Diana verkar dock vara exakt likadan, först bästa vän, sen hugga i ryggen, skaffa en ny bästa vän, sen hugga i ryggen, om och om igen. Verkar vara något som dessa ”influenser” gör på rutin, skaffa bästisar som de sen kan hugga i ryggen.

          Inte direkt så att folk följer henne för att köpa prylar utan de flesta gör det för att få reda på spoils sedan finns det en liten klick som säkerligen köper en rabatterad mixer/blender och kläder från Nelly eller vad det nu är för skräp hon gör reklam för.

      Önskar en tråd där vi får skvallra om influensers, måste finnas massa med folk som känt någon under uppväxt/tonåren whatever, något vet ni. Själv gick jag i samma skola som Desirée Nilsson, bekant med Anis, men har inget dåligt och säga om någon av de !

    Hur lyckades dom hacka kontot är jag intresserad av, kan knappt logga in på mina egna konton för att jag glömmer lösenorden på saker jg inte loggar in på dagligen

      Hackning är ju inte riktigt att bara gissa någons lösenord dock ☺️

        Nej precis och dessa tre tjejer är väl inte de mest begåvade så hur gjorde dom?

          Antingen gissade de lösenordet eller så har de betalat någon att hacka kontot åt dem. Troligen genom att de skickat ett mail med en phising länk. Men jag vet av erfarenhet att folk har alltför enkla lösenord, typ sin adress eller hemstad eller mammas födelsedag. Alla mina lösenord ser typ ut så här: rg6y3oC7ajtYoE#ymEK9M4tx&Dt7yCHtAX3dqiQE

          Och så ALLTID två stegs verifiering på det.

    Jag är helt fascinerad av hur mycket tjafs folk orkar producera.

      Haha ja och lika förvånad över de som orkar följa med i allt drama utifrån också ?

        Och ni är på denna sida föööör att?? Följa aktier?

          Allt är väl inte drama som skrivs om här ändå? Är här för att läsa om vad som händer på sociala medier. Men draman som dessa orkar jag inte sätta mig in i.

            Reflekterar mest över den dömande tonen gentemot andra som följer ”dramat”. You do you och låt andra få följ vad de önskar utan att skriva något litet förhärligande fördömande om det tänker jag? Det är en blogg som rapporterar om sociala medier. Både dramatiska och icke dramatiska inlägg. Alla läser av olika anledningar??‍♀️

              Haha men herregud. Slappna av lite.

          Måste man följa med i allt tjafs och drama om man läser här? Tycker det går bra att läsa bloggen utan att göra det.

        Jag med ???

    Internet…Guds gåva till mänskligheten?

    Aldrig några jag riktigt följt men hör talas om dom osv. Men jösses vilket drama känns som om det behövs mer än en sammanfattning i detta trassel?

    Men herre. Hur kan detta ens bli en grej? Varför skulle de va så himla farligt om de nu va så att Nessa köpt kontot? Hade inte brytt mig jättemkt om de va så. Däremot tänker jag nu att hon är helt galen om hon är delaktig i detta..

    Människor med för mycket fritid som behöver drama på samma sätt som vi normala människor behöver luft. Skulle aldrig orka leva i deras värld…

    Jag är en av dem som följt spolierkontot sen det började och en gång så gjorde tjejen som hade kontot en live ihop med en kille hemma hos henne/honom och även när de satt ute och rökte.
    Man fick aldrig se deras ansikten men man hörde de båda prata när de hade frågestunden live och tjejen som pratade är inte Nessa.

      Jag minns också detta!! Den tjejen lät skånsk som jag minns det?

        Om den tjejen är skånsk så förklarar det varför jag har ett minne av att spoiler-personen bodde i Malmö! Har funderat över det, att Nessa aldrig pratat om Malmö och bara bodde i Skövde helt plötsligt? Eller har hon också bott i Malmö?

          Jag har alltid misstänkt att Johanna Bladh var den som startade exonphspoiler. Hon träffade ju alla i säsongerna via sitt intervjuprogram och hon jobbade ju för en skvallertidning osv. Vill också minnas ”skånska” som utsprungsdialekten på kontor.

          Jaa precis hon pratade skånska när hon hade live med lite brytning!

      Minns också detta, tror jag började följa exonphspoiler när kontot hade runt 2000 följare. Såg också den liven när hon och en kille satt utomhus på en gård, de pratade skånska och minns att tjejen hade ljusare röst än nessa.

    Det skulle förklara hur hon vet så mycket om PH. Dvs att hon bara är en frontfigur och köpt kontot men den som skapade kontot är den som faktiskt sitter på information om PH. Nessa betalar för information och den som läcker kan hålla låg profil i bakgrunden. Kanske inte ens Nessa vet vem hon får information av…..

    Någon som vet vad som hände mellan dem? De var väl supertajta nyss?

      Tydligen har Sara skrivit att Nessa inte är samma som den personen som drivit spoilerkontot innan

        Jag har följt exph på insta sen Dianas säsong av PH (första säsongen jag såg) har alltid haft ett minne av att Nessa visat att det är hon som driver. Samt att hon i sin podd pratat så himla fint och både Diana och Sara. När skulle detta byte av ägare skett?

          Om jag inte minns helt fel så var det då, men ja jag får inte ihop det heller.. men det är vad som står på Saras insta

          Låååååångt innan Dianas säsong, den var la för knappt ett år sedan. Tror det var ca 2-3 år sedan bytet skedde.

    Toppen att dianas nummer delats helt öppet nu ?

      Det är inte Dianas utan Nessas.

        Står väl att Dianas tidigare nummer och mejl ändrats till nya uppgifter (hackarens)? Ingen aning om det nya numret som lades in är Nessas:)

          Jo, men kollar man upp det gamla numret tillhör så är det Nessa. Vet inte om det innan eller efter kontot blev hackat. Är det innan är det ju lite konstigt att numret står på Nessa. Om jag inte missförstår det.

            Jahaaa, ja jag tog mig inte ens tid att kolla upp. Antog bara. Men det där är ju ett ganska starkt bevis på att det är nessa och company som hackat ? Om ingen försöker sätta dit dem det vill säga.

    Antingen är det en kupp för följare eller så har gangstermetoder precis flyttat in
    i influnservärlden. Spännande utveckling.

      Känns rätt stageat faktiskt

      Eller för att undvika att bli åtalad för förtal vilket hon tydligen är. Sara och Diana var väldigt nära denna Nessa. Kan vara så att de hjälper till att sprida att flera personer använt kontot för att Nessa ej ska bli åtalad.
      Jag tycker det framgår tydligt att samma person har spammat sönder om Nicki Minaj, sin syster, om pontusar, frågestunder och gud vet vad.

    Jag säger som i ”Twister”:

    ”Who are these people?”

    Barnrumpor.

    Camilla, kommer det inte något inlägg om De rättslösa?

      Det gör det, men inte förrän i morgon. 🙂

    Hur gamla är dessa? Kanske dags att gå vidare och ta nästa steg i livet..? ??‍♀️

    Hon Sara Bolay är läskigt lik Paula Rosas…

    Har haft detta på känn så länge!!! Minns att kontot i början ofta hypeade upp Sara på ett sätt som Nessa inte gjort. Mycket storys om Saras utseende, kropp etc. Också annat såklart men det är väl möjligen så då att Sara har trott sen start att kontot varit samma person och sen när Nessa gick ut med sitt privata så har väl deras kontakt bara flutit med? Jesus!

    Allt ”tjaffs” för att få trafik och följare till sina konton.

    hur orkar man ? polisanmäl dataintrång och gå vidare med livet.

    Vill också minnas att det var en blond malmöbrud! De lades nämligen upp en story på en blond tjej (man såg dock inte ansiktet) som var ute på en nattklubb, med beskrivningen att det var hon som ägde kontot.

    ”Vettiga människor förstår sanningen ganska direkt” ska bli mitt nya mantra

    Jag förstår inte… Hur kan Sara vara så säker att det är Nessa som har hackat?

      Det sägs vara Nessas mobilnummer som Dianas Instagram kopplades om till. De bytte Mail och telefonnummer på kontot.

    Nessa har köpt konton av en tjej som är ifrån Skåne mer specifikt utkanten av Malmö. Dem flesta av er minns kanske i början när hon påstod att hon ”delat” kontot med en ”vän”, något hon hittade på för att det skulle verka som hon ensam bara fortsatte driva det. Hon känner inte tjejen hon köpte det av personligen, bevis finns. Bla betalningen för kontot och konversation. Vill du ha Camilla?

      Detta MÅSTE fram!

    Jag förstår inte.. vad händer om man följa länken för att ”Secure your account” i mailet om att mail och nummer ändrats? Ska man inte kunna göra något där om det inte är en själv som gjort det?

    Det hela blir ännu märkligare. Ett fankonto för Sara Bolay (sarabolayfan) har lagt upp en story där följande text går att läsa:
    ”Sara Bolay, du har till inatt på dig och avblockera mig annars kommer jag gå ut med allt och jag skiter i hur mycket jag älskar/älskat dig. Det är helt sjukt de du håller på med. Dem sidorna du visat asså wow!”

      Tycker det visar på att detta dramat bara är ett sätt för att få uppmärksamhet.

    Saraexonthebeach har lagt ut mer

    Läste på @saraexonthebeach att Nessa försökt ringa henne och skrev saker som ”Du skrämmer inte mig” helt sjukt hur stort allt har blivit

    GÄÄÄÄÄÄSP…..

    I Nessas, Amelias & Nathas senaste poddavsnitt hör man på ett pinsamt tydligt sätt hur de ljuger för att rädda situationen och desperat försöker dumförklara följarna för att de inte förstått att Exonphspoiler-kontot drivits av flera. NEJ, de har inte på NÅGOT sätt fått det att framstå som att kontot drivits av flera, utan ENDAST av Nessa, hon har BARA pratat i ”jag- och mig-form” angående kontot och man märker att de nu säger såhär för att vara först med att gå ut med att det inte varit Nessa som suttit på spoilen innan någon annan (Diana & Sara) gör det.

    Dessutom har de raderat sitt första poddavsnitt ”VEM ÄR EXONPHSPOILER?” från Podcaster & Spotify men det finns kvar på Acast, där Amelia frågar ”Hur kom du på sidan och vad var syftet när du skapade den?” och Nessa berättar om hur hon startat kontot som till en början var ett fankonto av Sara Bolay där hon la upp sina åsikter och klipp från programmen som sedan växte och hon började spoila, ENSAM.

    Så synd att de behandlade situationen såhär osmart och dumförklarande mot sina följare, WTF, det är Diana & Sara etc. de ska försvara sig mot, inte följarna?!?! Man har ju såklart fattat att Nessa fått inside info att spoila med, men kunde de inte fortsätta lura oss på ett spännande sätt istället för att misslyckas såhär uppenbart…

    Bloggbevakning .. @Saraexonthebeach har lagt upp klipp (delar) av deras podd. I ena klippet (äldre avsnitt) säger Nessa att hon va den enda som lät sina vänner livea ibland och i andra klippet (nyare avsnitt) säger hon att hon trodde hennes följare förstod att de va fler som ägde kontot. Kolla in @Saraexonthebeach för att höra allt!

    Vidrig av Nessa och spöken bakom spoilerkontot att lura minderåriga att berätta sina mest intima detaljer för HENNE eftersom hon har ALLTID skrivit ”Skicka mig era problem så löser jag de” (ungefär så). Minderåriga som ser Nessa som idol/förebild ”som inte tar någon skit”. Asså fy fan Nessa & Co hur kan ni sova på nätterna att ni har hållit på så här? Jag har aldrig varit ett fan av Diana eller Sara men efter Dianas video har jag tvärtändrat mig. Diana hade kunnat avslöja detta för evigeter sen men gjorde inte det.
    Sen varje gång Nessa besvara nu frågor om ”Tycker du inte att du har lurat dina följare?” så svarar hon riktig vidrig ”Nej det tycker jag inte jag har skyddat de två andra bakom kontot blabla och mina följare borde ha vetat”. Hon kan inte ens erkänna, inte svara heller och dessutom fick hon/de/whatever nya följare varje dag. Hur skulle alla ha vetat när dessa dum-giriga människor har lurat så många unga följare. Jag hoppas att detta är hennes fall och att hon ligger i sin säng och vaknar på nätterna och känner vad hon egentligen har gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.