Gabriella Joss nya Instagramkonto

Gabriella Joss har startat ett nytt Instagramkonto där hon ska publicera innehåll som hon inte publicerar på sitt ”huvudkonto” – som träning och sitt privatliv. Jag förstår inte riktigt vad det här innebär. Det är väl typ det enda Gabriellas Instagramkonto handlar om? Träning och hennes privatliv?

Jag känner spontant att jag nog nästan vet mer om hennes sexliv än mitt eget, och att bilderna hon hittills postat på sig själv och nya pojkvännen är allt annat än privata, så vad är det hon tänker att hon ska publicera på sitt nya konto?

Alla människor lägger upp exakt vad de vill på sina sociala medier (inom rimliga gränser så klart).
Jag försöker bara bilda mig en uppfattning om varför jag ska följa Gabriellas nya konto och hur det kommer skilja sig från hennes gamla.

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väldigt oklart faktiskt.

      *tjänsteperson

        *Drutthen

      Var väl jättetydligt, mer matbilder! ?

      Jag skulle gissa att det handlar om att tjäna pengar på sin Instagram. Hennes nuvarande konto har många följare och företag verkar vilja betala för att synas där, med tanke på att hon har reklam inlägg väldigt ofta.
      Jag tror att hon är rädd för att posta för mycket bilder, samt mindre stageade och stela bilder på på sin vanliga Instagram. Det är väldigt lätt att tappa följare om man ändrar frekvensen på sina uppdateringar samt sitt innehåll.
      Tappa massor med följare vill hon naturligtvis inte göra eftersom då sjunker priset på hennes samarbeten.

      Men hon tycker ju att det är jätte roligt med att fota, laga mat, smoothies och fruktfat samt fläka ut väldigt privata saker. Så vad gör man?
      Man skapar ett nytt konto såklart! Nu kan hon lägga upp vad tusan hon vill utan press på att förlora inkomst!
      Och om det nya kontot blir succé, får många följare som faktiskt engagerar sig i det nya kontot – ja men då kan hon börja ta ännu mer betalt för sina samarbeten på det nya kontot! Smart.

    Hahaha men varför, bara att lägga upp mer av det på nuvarande kontot?

      Det måste var så för hon har ju berättat så mycket om sitt privatliv att inget är privat för henne längre.

      Kanske ett konto där han får styra mer över innehållet. Har ju sett att han hjälper till att fota mycket.

      I hennes profil står det ”husägare” haha som att det säger något om henne? Precis samma står i hon Tingelins profil(hon som nu ska ha barn med en tredje snubbe direkt efter de blivit tillsammans?)
      Men husägare, haha det är ju miljoner Svenskar? Och bostadsrättsägare/lägenhetsägare haha varför skriver dom det i sin profil? Förstår inte? Då måste ju typ alla göra det? ”Bilägare” ”husägare” ”gräsklippeägare” vad är grejen? Kommer dom från fattigdom och är så sjukt stolta att de nu kan ha ett jobb å tjäna så pass att de har råd med ett huslån i en småstad? Är det ett skryt jag inte förstår?

        Det handlar väl om vilket innehåll man kan förvänta sig på kontot? Står det husägare så kanske det blir en del inlägg om hus-och trädgårdsfix.

          Mitt konto innehåller ca 350 inlägg om tennis. Så ska nog genast lägga till ”tennisracketägare” i min profil”?

            ???

        Kan förstå dock att man skriver det, att man tycker det är speciellt. Jag hyr en lägenhet. Kommer aldrig köpa en villa eller lägenhet pga ekonomi.
        Så resten av mitt liv kommer jag alltid hyra ny lägenhet via internkö om jag vill byta i framtiden.

          Jag förstår om det är speciellt för henne, men i profilen berättar man ju om sitt konto och sig själv. Det säger absolut ingenting om henne att hon är ”husägare”. Och hade hon ett konto med mkt inredning då hade hon ju skrivit det? Eller DIY/trädgård/odling/hemmahacks eller vad kontot nu handlar om. ”Husägare” är fan det konstigaste jag nånsin sett stå i nåns profil

          Tycker att du kan skriva ”ägare av förstahandskontrakt” då, det är också skryt

        Tiingelinn är inte husägare, det är en bostadsrätt. Fattar inte varför så många kallar sitt radhus för ”hus”. ”Jag har köpt hus”. Nej det har du inte. Det är en bostadsrätt.

          Finns radhus som är bostadsrätt och de som är de man äger mer som hus.

            Ja, vi äger vårt radhus 100%. Betalar ingen hyra och tillhör ingen förening. Äger även vår tomt. Men absolut skillnad på radhus och bostadsrättsradhus.

        Antagligen för att hon är glad för att hon har ett hus.

      Precis! Varför starta ett nytt? Hon skrev också typ ”i framtiden kanske jag bara använder det nya kontot”. Men va? Varför inte använda det hon redan har då?

        Är det inte ett sätt att göra sig av med sitt förflutna successivt? Hon skapar en ny tidslinje där bara hennes nya kille finns fast allt annat är exakt likadant?

    Älskar att det enda hon lagt upp på det nya konto är samma bilder som hon har på det vanliga, haha.
    Undrar om man får dubbelt så mycket betalt om man taggar företaget på båda sina konton?

    Jag har slutat följa henne helt nu efter att hennes konto blivit så fokuserat på sex. Självklart får man lägga upp vad man vill men jag tycker det är helt ointressant med bilder på bröst, rumpor och text om information om hennes sexliv, det var inte därför jag började följa henne och det tror jag faktiskt att få av hennes gamla följare uppskattar den riktningen på innehållet.

      Samma här. Var och en är givetvis fria att dela vad de vill på sina konton, men det känns som att följa en bekräftelsesökande tonåring som helt saknar integritet och gränser. Jag kikade in ibland förr då det handlade mer om familjeliv och reflektioner däromkring. Det här utseendefixerade och sexfokuserade känns så tomt. Blir mest provocerad och då tycker jag att det är bättre att avstå från att följa.

    Tycker det nuvarande kontot verkar innehålla ca 90% reklam/tävlingar..
    Vill inte se mer av det andra (svank, put) heller.

      Tänk om det fanns nått enkelt sätt att slippa se mer av någon viss person på exempelvis Instagram ?

        Jag har faktiskt blockerat flera ”kända” personer som jag inte vill stödja och på så sätt dyker de inte upp i mitt flöde av misstag. Min sambo och mina vänner tycker att jag är sjuk i huvudet ?

    [Borttagen kommentar]

      Ser så sjukt obekvämt och onormalt ut när hon står så där. Allt för att puta med röven

        Men fin är den?

          Sluta trolla ”Lewis”.

            Sorry men tror att 9 av 10 män tycker att hennes ”röv” är fin.
            Jag är en av dem, varför är det så svårt att tro.

            Lewis är, som vanligt, ett misogynt äckel.

        Hon putar ju t.om med rumpan när hon sitter ner. Ser ganska dumt ut då det är så uppenbart ?

    Är ditt tangentbord trasigt?

      Bröst. Sexuellt. Röv.

        Gick bra för mig så det är nog du som är moddad och inte orden.

          Ok3j. Gör $å du?

        ?????

    Spelar man på kropp så drar man väl tyvärr lättare åt sig en viss typ av stenåldersmän.. Inget att ha i längden mao.

    Japp. Jag tycker även att det är intressant med henne och andra kvinnor som börjar tatuera sig skitmycket efter att de blivit ihop med en tatuerad man.

      Vilka är hennes intressen som du insinuerar att hon gett upp pga honom?

        Tagit över hans intressen så som barn och samboskap? Haha, nej men hon var väl tatuerad redan innan de träffades?

        Kallas väl att kompromissa?

          (Inte tatueringarna då utan samboskap och barn tex. Plus att saker och ting ändras. Man kanske inte vill ha barn i en relation men i en annan känns det rätt)

          Men vilket behov/intresse är det du pratar om? Som hon gett upp/viftat bort.

    Jag kan inte påstå att jag vet hur hon ser ut i ansiktet riktigt? Jag försökte kolla instagram men jävlar vad frukt och sött… ?

    Det är insidan som räknas, men hon har en snygg man, de kan man inte sticka under stolen ? jag hoppas hans insida är fin också.

    Nu vet inte jag hur hon betedde sig förr, om det ”lättklädda” alltid varit där, men det skulle väl vara mer problematiskt om hon helt plötsligt var påklädd. Vi tjejer måste själva sluta göra det till någon annans business hur vi ser ut eller vad vi har på oss. Det ska inte säga något om hur vi är, vad vi vill eller vad vi ”förtjänar”.. sluta upp med det.. om hon inte mår bra över vad han lägger ut så får vi lita på att hon kan stå upp för sig själv och prata med sin oerhört snygga man ??

    Och glöm inte, smaken är så baken, innan du vill säga emot och hävda att han ser ut som något stormen skitit ut… vi tycker olika, jag tycker han är snygg!?

      Hur hon klär sig kunde jag inte bry mig mindre om. Bilder på enbart bröst som hennes pojkvän håller på känns dock inte som något jag får ut någonting av! Jag tycker inte att det handlar om klädsel och vad man som kvinna ”får och inte får” bära för kläder. Jag är bara sjukt trött på sex, bröst och rumpa. Tidigare fanns det i alla fall lite av substans, reflektion och verklighet, nu är det bara yta och Därför har jag valt att avfölja och inte pga hennes klädsel.

      Sedan har jag förstått att hon är trött på att dela med sig av personliga saker pga att det är jobbigt med kritik och det förstår jag verkligen att det måste vara! Men det finns ju ytlighet som inte måste vara just bröst, rumpa och sex. Men vad vet jag, majoriteten av hennes tidigare följare kanske uppskattar det nya innehållet.

    Hur kul kan det bli för barnen att bilderna på mamma halvnaken kommer finnas på internet i all framtid? Eller att läsa om hur mammas sexliv är? Noll integritet.. usch

    Jag följde henne när hon levde mer ”normalt” men har avföljt och läser inte bloggen längre efter att kontot togs över av rövbilder. Jag vill följa människor som får mig att känna mig fin och som sänder ut friska och sunda budskap. Det hon gör nu för tiden känns allt annat än sunt. Okej om hon vore 18 men en småbarnsmamma som är 25 +? Nja.

    Jag tycker hennes ordinarie konto är väldigt tråkigt då det är mycket av samma och väldigt mycket reklam. Det hade absolut inte gjort något om hon la upp mer sånt där, jag följer hellre mer personliga konton. 🙂

    Kikade in på hennes blogg och blev förvånad över hur privata bilder hon lägger upp: hennes kille har händerna på hennes nakna bröst, t.ex. Hur kan man vara så gränslös så att sådana bilder känns ok? En blogg dit allt från familj till kollegor har tillgång. Jag är ingen följare, men läste ibland förr när hon levde med sitt ex. Då var det inte såhär utmärkande. Känns som om hon skulle kunna hänga på onlyfans lika gärna …

      ”Fotograf” han är ju inte ens bra. Men självklart kan han bli bra, han måste ju öva bara.

    Camilla, du lär väl skriva om Sara bolay, diana moseni och Nessa ellie situationen?

    Helt sjukt.

      Vilka är dessa? ?

      Vad har de nu gjort för att få uppmärksamhet?

    Har du sett serien Sex Life på Netflix eller? Lyssnat på Alice och Klara när de diskuterar serien?

    Sarah Tjulander gjorde samma efter att hennes huvudkonto blev hackat. Det kanske är en strategi för att inte bli utan sin inkomstkälla ifall ett konto skulle försvinna?

    Kan lova att hon snart har en onlyfans

    Hade jag varit hon hade jag också haft gå separata konton. Men då hade ett av kontona varit met inriktat på familjelivet och det andra inriktat på putande rumpor och händer på nakna bröst i sängen. Alla människor har olika sidor men tycker inte de två sidorna passar på samma konto.

    Nu skal de formodligen gifta seg

    Ironiskt hur hon la ut inlägg om att de stora vanliga kontot ”slutat” funka men innan de lyckades hon få ut ett samarbete med Tretorn? Sen så försvann alla meddelanden men någon story senare visar hon story svar från folk…
    Konstigt hur de sluta funka så hon hänvisa alla till det nya? Har tävlingar som man kan delta i om man följer det nya… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.