Gabriella Joss är förlovad

Snabbt, snabbt, snabbt ska det gå!
Wroooooom!

Gabriella Joss och hennes pojkvän Zebastian har förlovat sig, så jag antar att jag får stryka pojkvän till förmån för den nya utmärkelsen – fästman. 

I somras gick Gabriella ut med att hon och Zebastian väntade barn tillsamman, en graviditet som tyvärr slutade i ett missfall, men nu verkar de istället sikta mot ett giftemål för kliva framåt i relationen, och då får man väl säga grattis!
Eller hur?

200 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gabriella Possler. Undrar om hennes sociala medier också blir Possler.

      JossPoss, ny smeknamn kanske?

        Detta låter dirty på något sätt ?

          Det har hon säkerligen ingenting emot ??

    Ja hej vad det går undan men grattis till kommande giftermålet.

    Rimligt att gifta sig efter sex månader :/

      Nu har de väl inte gift sig än eller?

        Såg nu att de ämnar gifta sig om en månad!

      Tur att alla gör som de vill ?

      Exakt efter hur lång tid får man gifta sig? Vi gifte oss efter nio månader, är det okej? Är tio år sen så hittills har det ju gått bra.

        Hade du också barn sen innan och precis genomgått ett missfall?

          Får man inte gifta sig när man fått missfall? ??

            Jo men det kan ju vara en väldigt jobbig upplevelse och man kanske inte alltid är emotionellt stabil efteråt

              De har ju varandra tänker jag ☺️ de vet nog bäst själva

          Mina föräldrar är fortfarande gifta, fick barn 9 månader efter att de träffats och gifte sig + köpte hus innan min bror föddes, så det kan gå hur bra som helst 🙂

            och min mamma hade två barn sedan innan

        Handlar väl mest om att det finns två små barn inblandade i allt det här och därför tycker jag att det känns oansvarigt.
        Är man barnfria och gifter sig fort skulle i alla fall inte jag bry mig särskilt mycket.

          Jösses. Att folk har så mkt tankar om andra är sjukt. Förstår om du inte vill gifta dig efter kort tid osv. Men att du tycker så om andras val är för mig helt sjukt.

            Vad är poängen med denna blogg, om inte att tycka saker om andra? 🙂

            Det problemet jag skulle vilja påpeka i denna situationen är ju dock att hennes äldsta son inte direkt varit okej med allt som pågår och för hans skull kanske man skulle ha tagit ett steg tillbaka. Gabriella har ju själv gått ut med att hennes äldsta förändrats etc.

        samma här , gifta 22år i feb 🙂

      Finns väl inga rätt eller fel.
      Med dagens skilsmässostatistik så är det nog inte NÄR man gifter sig i förhållandet som är avgörande.

      Hon hade ju visat han vilken ring hon ville ha efter en månad ?

      Jo man måste gifta sig snabbt innan kärleken tar slut! Annars kanske det inte blir nåt! ?

        Åh fan, smart. Inte har jag fattat att det är så man gör ?

        Eller så känner man att det rätt och vill satsa. Så tänkte iaf jag.

      Patetiskt, bara för man är nykär och upp över öronen så måste man inte gifta sig!

        Nej det måste man inte. Men vill man så får man.

    Jag hade blivit sjukt misstänksam om jag var henne i det här fallet. VARFÖR är det så bråttom. Hoppas dom skriver äktenskapsförord så hon inte blir rejält bränd

      Det skrev hon att dom inte kommer göra…

        Oj nu ringer ännu fler varningsklockor. Läser ekonomiforum där kvinnor dagligen gråter ut. Hur de var naiva och blinda och inte såg det komma och nu vill ha hjälp för att de satt sig i en riktig skit sits.

          Nu är han god för mer pengar än henne.

            Jag är sjukt cynisk numer. Även om det inte skulle handla om pengar så kan det handla om kontroll.

            Hur vet du det? Det finns många dom gömt spelmissbruk, skulder med mera. Inte ens gabjoss kan vara garanterad att ha 100% insikt i hans ekonomi. Så skulle absolut inte göra sådana uttalanden. Sen kanske allt är i sin ordning men det kan lika gärna gå åt pipsvängen.

            Lol nej? Han bodde i hyresrätt innan, en minietta + hans bolag går skitdåligt. Han har inga pengar alls.

              Bor bara fattiga i hyreslägenheter?

                [Borttagen kommentar]

                  [Borttagen kommentar]

                    [Borttagen kommentar]

                  [Borttagen kommentar]

                    Det kan ju iofs vara typ böter väl? Eller ”mindre allvarligt” tänker jag.

                  Han bodde inte i ”mini-ettan” som han var skriven på, han bodde tillsammans med sitt ex i hennes lägenhet. Och ja, han har väldigt mycket pengar. Sen hur han har fått tag på dom är en annan fråga.

                    Perfekt att ha ett företag att fakturera med då

                    Hur vet du att han har mycket pengar? Känner du honom? Även om hans företag går dåligt kan man ju ärvt pengar eller fått från familj osv. Men hur vet du?

                Ja

              EDIT BY CAM:
              Hej Anna,
              Det du skriver i dina kommentarer kan vara grund till en förtalsanmälan. Därför skulle jag uppskatta om du kunde sluta med det.
              Med vänlig hälsning, Camilla

            Han har absolut inte mer pengar, ganska trasig bakgrund och har precis börjat tjäna pengar på sina fotojobb….

            Jag har svårt att tro på Gabbis påstående om att han har det bättre ställt ekonomiskt än henne… Jag baserar detta på att svenska staten i en process från tidigare i höst gjort en bedömning av hans ekonomi som starkt indikerar att han lever fattigt. Såvida Gabbi inte har det riktigt risigt med ekonomin just nu, vilket jag betvivlar, är hon definitivt rikare än sin bättre (?) hälft.

            Haha, tror någon seriöst på att han skulle vara god för mer pengar än henne? ?

      Kanske är hon som vill åt hans konto ? Nä men varför måste ni låta så jäkla negativa? ? Det är ett positivt inlägg – och alla kommenterar som att ni känner dom.

        Är det? Tycker inte sån galenskap är positivt.

          De har förlovat sig. Era bittra kommentarer kommer knappast göra att de drar tillbaka förlovningen. Så ja – det är positivt, även om ni drar ner stämningen rejält.

            Bitter… där kom det. Man är inte bitter för att man ser varningsflaggor och tycker det är galet att gifta sig så snabbt, särskilt när man har två små barn…

              Man är bitter om man ser varningsflaggor hos nån man inte känner mer än via sociala medier.

                Nej. Bitter är en känsla. Har inget att vara bitter över i förhållande till dem.

            Är väl snarare att vi andra kan se det med andra ögon och inte genom hjärtformade glasögon så att säga. Detta ser inte alls bra ut och de verkar kuta in i något alldeles för fort, och hon bör därför skriva äktenskapsförord ifall hon vaknar upp ur nykärstadiet och märker hur knasigt det blev

              Prata med henne om det då, sitt inte och skriv massa onödigt här.

              Om alla fokuserade på deras egna liv och ens egna välmående skulle man vara lika lycklig som Gabriella i livet. Hon är ung men har redan hunnit med så mycket i livet bara genom att följa sitt hjärta och gå sin egna väg. Alla kan få uppleva lycka och kärlek bara om man lägger allt fokus på sig själv och vill det bästa i livet för sig själv och för andra människor. Hon är ett väldig bra exempel på någon lyssnar inåt istället för andra människor runtomkring som hon aldrig ändå skulle kunna behaga. Hon visar att man kan få sina drömmar uppfyllda i det här värdefulla och korta livet och att man ska ta vara på varje gyllene tillfälle om något känns väldigt bra. Alla kan få sina hjärtas önskningar uppfyllda, och vad hjärtat vill ser olika för alla men alla kan få det. Om man fokuserar på det positiva blir det mer av det positiva och om man fokuserar på det negativa blir det mer av det negativa. Man har alltid ett val och det enda som spelar någon roll är vad man väljer NU. Uppskatta varje andetag för man vet aldrig när det är ens sista. Kram!

                Usch spyr på ditt klyschiga svar, alla får definitivt inte sitt hjärtas önskningar även om man nu skulle fokusera inåt osv. Det här är inte någon Hollywood romantik utan det verkliga livet, dessutom har hon ju förskönat otroligt mycket i sitt tidigare förhållande vilket gav många en chock när det plötsligt tog slut. Får mycket varningsflaggor när hon konstant överallt ska berätta om hur perfekt han är, visar snarare brist på omdöme/verklighetsuppfattning.

                  Det är okej att du känner avsmak och ilska över min kommentar, alla är vi på olika platser i livet. <3
                  Sök på ”attraktionslagen” om du vill.
                  Om man tror att man får sitt hjärtas önskning i uppfyllelse här i livet så kommer man få det. Om man inte tror det då får man det inte. Man manifesterar vad man tänker på, och att inte tro på att man kan få det är den tråkiga och svåra vägen att ta. Men det är också okej.

                  Tänk på hur dåligt det känns att gå runt och tro att man har ”otur” och inte kan vara en av dom som får det man vill ha när vissa andra får det. ALLA kan få det, oavsett vad du har gjort i 40 år, uppväxt etc.

                  Det det börjar bli fler och fler som har förmånen av kännedomen till Attraktionslagen. Man skapar sin verklighet genom vad man tänker, man kan ändra och bryta beteendemönster som inte längre passar en om man vill ha något annorlunda i livet.

                  Du är en bra person, och du förtjänar bra saker. Så enkelt är det och det gör vi alla! Fokusera på ditt och ta hand om dig, du är värd det bästa!

                    Om Attraktionslagen var ”tilltalande” för en så kan man också söka på ”Abraham Hicks” på YouTube. Man kan i princip fylla in vilket ämne man vill.
                    Exempelvis ”Abraham Hicks relationships”, eller ”Abraham Hicks Money”, ”Law of Attraction” osv.

                    Bullshit. Så du tror att folk manifesterar psykisk ohälsa, personlighetsstörningar och cancer också då eller?

                      Ja, det är sant. Men dom gör det inte med flit.

                      Kan förklaras som frekvenser, om man har en ”hög” frekvens till exempel att man alltid förväntar man att saker alltid löser sig för en och för andra och att man är medveten om att universum svarar på ens tankar och är petig med vad man tänker och låter sig själv att genuint må bra och prioritera lycka i första hand så manifesterar motsvarande så kallad ”positiva” händelser, omständigheter, god hälsa, materiella ting och så vidare.

                      Om du genuint undrar så kan du googla detta själv. Men om du vill ha en äkta konversation så är jag villig att dela med mig av mina tankar och utav min kunskap kring detta. Vare sig du tror på det eller inte, kom ihåg att om du tror på det så är det sant och om du inte tror på det så är det också lika så. Det är på grund av detta många inte har lätt att begripa det omfattande konceptet av attraktionslagen. För dom har redan skapat sig en sanning och har det utgångsläget.

                      Tar min tid att skriva nu eftersom att jag tänker att någon som sökt något slags svar kanske ser detta och faktiskt kan få svar genom att själv kolla upp det.

                  Precis. De anmäldes även flera gångar till Socialtjänsten för deras högljudda bråk medan barnen var i hemmet.

                  Allt detta under tiden som hon delade gulliga bilder på dem som en happy little family och massor fruktfat.

      Fast hon är ju själv väldigt ”på”, så frieriet kommer knappast som en överraskning.

    Eh.. ok. ”Är det rätt så är det lätt” brukar ju folk säga men jag är lite av den åsikten att om det är ”rätt” behöver man inte rusha heller.. Hade dom bara förlovat sig så ok, men att dom faktiskt ska gifta sig om 1 MÅNAD? Det känns lite väl.

      Det bästa är ju att alla gör som dom vill. Som tur är!

        Du har låtit det framgå vid det här laget.

          Och ingen har sagt att det går för fort än?

      Ja men faktiskt. Är det rätt är han väl där om ett halvår även om ni inte förlovar er nu?

      Är det för bra för att vara sant.. Så är det oftast det ?

      påminner om kaley cuoco som förlovade sig efter 3 mån, gifte sig efter ytterligare 3 och skiljde sig efter typ ett halvår. sen tog ju skilsmässan typ 3 år ?

        Nu är väl hon inne på sin tredje skiljsmässa? ?

          Fel av mig, är hennes andra. Hon var förlovad en gång tidigare utan att det ledde till giftemål. *Intresseklubben antecknar* ?

      Jag skulle inte som hon avbrutit studierna. Är så viktigt att ha en utbildning om saker inte går som man vill.

    Tycker det kändes mest mysko att en barnfri kille som precis blivit bonusförälder till två små barn även vill skaffa ett eget barn efter ett par veckors bekantskap…. Att kasta sig in i familjelivet med 3 barn när man inte ens har erfaranhet av det och knappt känner de andra små familjemedlemmarna än.
    Känns ogenomtänkt och ansvarslöst och borde få ett par klockor att ringa… ej bröllopsklockor.

      Känner du honom privat? Har ingen aning om vilka dessa är. Men önskar dom lycka till iaf. Han kanske har många syskon? Van vid barn runt sig? Även om det inte är samma sak som egna barn – de känner ju sig uppenbarligen redo. Det är ju tur att det inte är ditt förhållande ?

      Känns ju kanske inte att ett barn som kommer till så tidigt o en relation är speciellt planerat.

      Fast hon verkar ju lika på.

    Sov dåligt i natt och lyssnade på ett avsnitt av Haveristerna. Nämndes att de fått en massa tips om att rota i MU och hennes insamlingar mm.

      MU?? ?

        Jag gissar på Monas Universum, men kan ha helt fel.

          Det verkar ju gå bra, dom var och spontanköpte en Volvo XC60 härom dagen……

      Det vore kul! ?

      Låter bra det ??
      Senaste insamlingen är ju till ett par katter o deras mat

        En äldre dam som handlar kattmat för 1000:-/mån.

    Tänk om man bara kunde glädjas (eller låta bli att avreagera sig) för nån annans skull utan att låta så missunnsam. Varför måste man skriva om hur märkligt det är att nån annan väljer att förlova efter kort tid? Camilla detta skulle du gjort till ett positivt inlägg, det behövs tydligen fler såna!

    Stort grattis till GabJoss och Zebastian! ?

      Att inlägget skulle vara negativt är din tolkning.

        Nej menade inte så ? Menade att kommentarerna härinne är negativa, inte inlägget. Tänker på inlägget du gjorde där du skrev att man bara ska svara positivt. Det kunde man ju gjort här med ?

        ..men förstår nu att det lät som jag menade inlägget. Men menade kommentarerna ?

        “och då får man väl säga grattis! Eller hur?” låter verkligen odelat positivt ?

    Härligt m kärlek, men som tidigare skrivits här så blir man misstänksam när det går så snabbt. Att gifta sig om en månad? De flesta brukar vilja planera sitt bröllop ett tag. Man vet ju inget om deras irl-liv och allt kanske bara är härligt. Men jag blir ändå fundersam. Någon skrev om äktenskapsförord. Jag blir mer oroad av att flytta ihop snabbt kan vara tecken på att vilja kontrollera sin partner och något som kan vara tidiga tecken på våld i nära relation.

      Mjo, ska man ha lokal och köpa bröllopsklänning i butik osv så behöver man vara ute ett år innan ?‍♀️ Bröllopsindustrin är sjuk,men hon har kanske kontakter som löser det.

        Eller rådhuset ??‍♀️ Alla vill inte ha en stor fest

          hon har redan sagt att hon vill gifta sig borgligt med bara dem två, precis som hon gjorde med fjodor. så vill jag också ha det så det är väl det enda jag inte tycker är konstigt i den här konstellationen. det konstiga är väl att sist var hon 18 och gjorde vad hon vill, nu är hon 26 med två små barn och har lite annat att tänka på innan hon kastar sig in i något.

            Men vad spelar det för roll för barnen om dom är gifta eller bara tillsammans?

          Nej det var därför jag skrev om man ”ska” ha det, inte att det är enda sättet att ha det ?

        Fast alla vill inte ha prinsessbröllop med stor lokal, klänning för 25 000 kr, 200 gäster och åka häst och vagn runt stan… Jag planerade mitt på en månad då vi bara gick ner till stadshuset med två vittnen och sedan åt middag på en fin restaurang. Krävde varken pengar eller mycket planering.

          Samma här. Ceremoni på två min, inte mer. Två vittnen och våra barn. Sen köpte vi varsin glass och åkte hem. ?? Ingen av oss ville ha stor fest och uppmärksamhet.

      Jag blir oroad när det går så snabbt när barn är inblandade ?

      Jag reagerade på en fråga i hennes frågestund gällande om de är svartsjuka i sitt förhållande. Hon svarade att de inte är svartsjuka eftersom de inte ger varandra anledning till att vara det. Hon skrev också att de gör nästan allting tillsammans. Det behöver ju inte vara så, men det fick mig också att tänka på kontrollbehov. Kanske är det från bådas sida, men kändes oavsett inte helt bra

        Hon skrev också att det isf är hon som är mer svartsjuk. Hon och F gjorde ju också ALLT tillsammans så det är nog bara en grej hon gör.

    Hon och en viss Tingeling låter typ likadant i dessa frågor…

      [Borttagen kommentar]

      Är otroligt sant nu när du nämner det. Får så otroligt ont i magen när vårdnadshavare introducerar nya partners en gång i månaden för sina barn, det ger ingen trygghet och kan leda till osäkerhet. Tingeling är ett bra exempel på någon så borde lugna ner sig, för sina döttrars skull.

    Punkt 3 var intressant!
    Vad är det för studier, och sexuellt utnyttjade av vem då? Blir barnen mer naiva och godtrogna i framtiden, eller vad är anledningen?

    Genuint nyfiken!

      Oj, ursäkta, borde ha förklarat lite mer. Menade att statistik visar att barn som växer upp med att en eller flera nya partners introduceras snabbt i deras liv löper risk att bli utnyttjade av den nya partnern, eftersom föräldern inte känner den nya partnern tillräckligt bra ännu. Menar inte att det har har hänt Gabriellas barn, men lönar sig att tänka efter lite och lära känna personen ordentligt innan man introducerar framför allt nya män i sina barns liv.

        Nu kan man ju inte gå runt och förutsätta att folk är potentiella pedofiler? Det finns tusen andra anledningar till att avvakta med att introducera en ev. partner för barnen tidigt, som är betydligt mer rimliga och inte målar fan på väggen

          Nu kan man ju inte gå runt och förutsätta att folk är potentiella pedofiler? Det finns tusen andra anledningar till att avvakta med att introducera en ev. partner för barnen tidigt, som är betydligt mer rimliga och inte målar fan på väggen

          Jo jag tycker att har man småbarn och träffar en helt ny man så måste man utgå från att han kan vara negativ för barnen på olika sätt. Till exempel p e dofil. Sådana riktar ofta in sig på ensamstående mammor för att få tillgång till barn. Det ska man alltid ha i bakhuvudet.

            Men alltså… VA? På riktigt? ? Ni hade aldrig skrivit det om det Gab va man, och han träffat ny kvinna.

        Nu kan man ju inte gå runt och förutsätta att folk är potentiella pedofiler? Det finns tusen andra anledningar till att avvakta med att introducera en ev. partner för barnen tidigt, som är betydligt mer rimliga och inte målar fan på väggen

          Tycker absolut man alltid ska anta att alla är pedofiler tills de ger en anledning att tro något annat. Speciellt om de ska ha kontakt med ens barn. Allra helst om de ska ha ansvar för barnen utan en själv.
          Mvh lämnar inte barnen till vikarier på förskolan ens.

            Varför skulle man dejta nån man då antar är pedofil? Detta låter bara helt sjukt

          Fast jo. Bryr man sig om sina barn så utgår man inte från att alla människor är goda & vill dom väl. Man utgår från att alla är potentiella förövare. Precis som när man som kvinna är full & går hem själv mitt i natten, man pratar i telefon med någon & håller hårt i nycklar för stöter man på någon så är den en potentiell våldtäktsman.

            Tycker snarare det skapar rädda barn som inte vågar lita på någon. Det är skillnad på att vara försiktig och vilja det bästa för sina barn, och att linda in dom i bubbelplast mentalt och fysiskt. Vad får barn som växer upp i en tillvaro där inställningen är att det värsta alltid kan hända för tro på livet och sig själva? Låter obehagligt att växa upp i en sån miljö

              Man ska förstås inte delge barnen sina tankar om varför man väntar med att låta dem vara ensamma med en ny partner till exempel.

                Barn är inte dumma. Litar du inte på en person, så litar inte barnet på personen heller.

              Såklart säger du inte till barnen att främmande personer kan vara p e dofiler. Men du drar heller inte hem okända män till ditt hem och låter dem bo där och vara med barnen.

              Jag känner folk som har väntat över ett år innan den nya pojkvännen ens fick träffa barnen. Det tycker jag är sunt och klokt föräldraskap. Barnen ska gå före allt annat.

        Korrelation eller kausalitet?

          Kausalitet. Det syns tydligt i statistik att barn som blir snabbt introducerade till nya _manliga_ partners löper större risk att bli utsatta för sexuellt utnyttjande, av den nya partnern.

    2. Uppenbarligen så valde hon ju honom trots att han var kort… så då styrde det inte i slutändan.

    4. Försökte de skaffa barn, eller blev det vara så?!

      2. Fast han var inte kort. Hon trodde det.

      4. Hon skrev typ ”händer det så händer det”. Efter att ha varit tillsammans ett par veckor.

    Förstår inte hur man kan ha sånna naglar när man har småbarn ? Kan man krama dem, lyfta dem, hålla dem?

      Fattar inte hur man kan ha såna naglar överhuvudtaget. Hur skriver man på mobilen tex? Jäkligt ohygieniskt också. Blää

      Kan du inte krama nån med naglar? ? Klart man kan lyfta (fast varför, de är ju stora?), krama, hålla, torka sig på toa

        Men det är större risk att man gör illa andra, att bakterier och smuts fastnar i större mängd än på korta naglar. Tror liksom inte att en med långa naglar använder nagelborste varje dag.

          Snarkkkkk

    Gillar dina punkter men du glömmer en sak, och det är att kaka söker maka. Dvs han har antagligen exakt samma intentioner, att skaffa en snygg fru som han kan visa upp på sociala medier. Säga vad man vill men de flesta människor är inte särskilt intelligenta och söker inte heller efter en partner som kan stimulera dom mentalt.

      Med det sagt så har du absolut en poäng med punkt 3, och överlag tycker jag att det ringer lite varningsklockor med tanke på hur besatt hon verkar, men jag hoppas såklart att vi har fel och att allt kommer att gå bra för dom!

    Grattis! ?

    Varannan vecka med barn kan fungera bra men det blir väldigt annorlunda med nya bebisen som är hemma 24/7.

    Skulle ha blivit absolut tokig om min man och jag hade gått skilda vägar och en ny partner introducerades för vårt barn så här snabbt och på det här sättet.

      Kanske det ja. Men ändå inget du kan göra åt saken tyvärr.

      Men verkligen, så jäkla illa faktiskt.

      Men har dom redan förlovat sig, nästan skaffat barn och ska gifta sig om en månad? Ingen säger att hon inte får träffa någon ny. Bara sättet hon gör det på är oansvarigt milt sagt.

        Kanske Gabjossan ser det som en tävling vem som har det bäst med sin nya partner?

      Ja men Fjodor och hans nya har väl varit ihop sen typ förra året? Ingen aning om dom bor ihop dock ??‍♀️

        Fjodor och hans nya bor också ihop, sen typ 3 veckor tillbaka

          F och hans flickvän valde att berätta för barnen efter typ 1år och flytta ihop efter typ 1.5år, det är ingenting som går att jämföra med detta.

      Hon verkar ha tagit bort ALLA sina kommentarer och gilla-markeringar på Fjodors instagram. Omoget.

        Nej, dom är kvar. Vet inte varför du ska vrida på sånt ?

      Och vad händer med barnet då menar du?

    Folk behöver inte använda ord som ”bitter” och ”avundsjuk” i affekt så fort människor ifrågasätter någon annans livsval. (I detta fall i all välmening och för att små barn blir inblandade i förälderns tvära kast.)
    Som många andra skriver hör jag också varningsklockor och med tanke på att hon handlar på impulser och inte tänker igenom saker ordentligt (har följt henne sen 2015… och sett hennes mönster) och att det konstaaaant måste hända drastiska förändringar i hennes liv, så kan jag tyvärr inget annat än sucka.
    Blir bara trött på människan.

      Om hon nu är lycklig, varför kan ni inte bara låta henne vara det? Om ni oroar er – säg det till henne. Förstår inte varför ni sitter och suckar och håller på om ni nu ser så mkt varningsflaggor.

      Ändå spännande att ni ser varningsflaggor hos ett par ni inte känner…

    Får känslan av att om de skaffar barn så kommer de att gå isär. Hoppas jag har fel.

      Sluta ha den känslan för ett par du inte känner.

    Jag har alltid tyckt Gabriella varit så klok i sina beslut. Sen upplever jag henne annorlunda sedan hon träffade sin nya kille.

    Inte undra på..
    Hon är verkligen upp över öronen förälskad men jag undrar om nyförälskelsen är så stark att hon/de förivrar sig i att gifta sig så snabbt.

    Vet själv hur förälskad jag varit och tänkt detta är mannen i mitt liv sen slutade det i katastrof och jag blev lämnad.

    Fast jag har också träffat mannen i mitt liv men då tyckte jag det var värt att vänta med giftemål i ett par år när vi hade gått igenom en del tillsammans.

    Med det sagt så vill jag ändå säga grattis till de och att de hittat kärleken. Det är ju en underbar känsla att ha hittat den rätta.

    Jag förstår poängen med att skynda långsamt när det är barn involverade men annat vet vi faktiskt inte. Det känns väl bara rätt? Jag flyttade in hos min man efter en dejt…! ? och det är snart tjugo år sedan ?.

      Gjorde samma. Följde med honom hem från krogen och har inte åkt därifrån än, 4 år sen och två barn senare.
      Men då fanns heller inga barn att ta hänsyn till. Bara vi själva som kunde bli sårade. Nu skulle jag ALDRIG göra samma sak, när jag har två barn. Nu är jag förälder i första hand.

      Hade du också två barn?

      Nu har du säkert ett bra förhållande, men det blir så konstig när folk i allmänhet drar upp någons långa förhållande som bevis på att det fungerar när det finns hur många som helst som lever i dåliga förhållanden men ändå stannar kvar hur länge som helst.

        Ett långt förhållande är verkligen inte synonymt med ett bra förhållande.

    I den här takten blir det väl skilsmässa 3 månader efter giftermålet ? Men man får väl gratulera iallafall.

    Grattis till förlovning ?
    Om de vill gifta sig snabbt och skaffa barn så önskar jag de lycka till!
    Och hoppas det är ett genomtänkt beslut!

    Tycker hon har tur med livet och lyckats få en sån snygg kille.
    Själv träffar man endast sådana som inte faller en i smaken.
    Barn har man inte, ingen bostadskarriär så hon har ju allt i livet liksom ?‍♀️

    Utsidan spelar stor roll, spelar ingen roll hur insidan är liksom, man är snäll och sig själv ändå är livet inte snäll tillbaka….

      Insidan spelar stor roll. Har man ingen attraktiv insida så behåller man ju inte personen bara för den är snygg.

      Det låter mer som att du behöver jobba på din självkänsla. Lär dig älska livet ensam! Se alla fördelar med att vara själv! Kan lova att hon inte tycker att hon har ”allt i livet”.

        Ja min självkänsla är sämst just pga hur människor och livet behandlat mig. Så för min del märker jag hur livet var när utsidan var som sämst, inte för att jag e topp nu men utsidan har förändrats iaf. Insidan är detsamma men det har ju inte hjälpt mig så mycket.
        Barn, hus, utsidan, snygg kille. Vad mer saknar hon liksom….

          Du har ju ingen aning om vad hon saknar. Man kan inte jämföra sådär. Dina problem är dina, mina är mina och hennes är hennes. Och upp till var och en av oss att ta hand om.

          Häromdagen skrev nån att livet sög, då svarae en annan ”men inte som mitt” och radade upp varför hens liv va värre.

          SLUTA JÄMFÖR. Ta tag i det som är det jobbiga i ditt liv, strunta i vad andra har.

          Jag lever med en dödlig sjukdom, mediciner, kropp som gått upp i vikt pga det osv. Det är inte synd om mig. Jag kämpar för att må bra, jag ÄLSKAR livet. Jag är singel, lever ensam, hr inget på sparkontot pga deltidssjukskriven. Inställning! Man måste vända på det. Tycker du att du är ful och inte vill det – JOBBA PÅ DET. Vill du ha dn finare insida – JOBBA PÅ DET! Osv osv.

          Tough love, men så är det. Det kommer inte till en, man får jobba själv ??

          Men du kan aldrig ta bort att hon kan sakna nåt i sitt liv bara för att det ser perfekt ut i dina ögon. Jämför inte ??

          Tänk så olika man kan se det. Enligt mig verkar hon sakna mycket. Tex självförtroende, konsekvenstänk, ett eget liv och en egen trygghet (antingen måste hon ha en kille eller så hänger hon 24/7 med sin bästis) osv

      Nu känner jag förstås inte till dig och din historik men kan trösta med att min egen ”bostadskarriär” (förstahandskontrakt i innerstan, hyresrätt, enligt vad jag önskade mig) inträffade efter 16 flyttar på 16 år, barn fick jag efter 10 år som ofrivilligt barnlös med flera missfall i bagaget etc. Håller tummarna för att du får din utdelning snart, alldeles oavsett om det rör kärleken eller annat livsområde! Kram

        Tack, tänker så varje dag att jag snart kommer få min utdelning men tiden går lilsom, 35 snart så aaa ?‍♀️??

    Härligt att gifta sig som nykär ändå, grattis till dem!

    När man som i mitt fall varit tillsammans i många år, har barn och hus ihop så blir det ju inte samma med frieri och liknande eftersom vi redan bestämt oss.

      Håller med! Underbart att både gifta sig och få barn när man är nykär ❤️
      Risken är ju att man inte hunnit visat sina dåliga sidor , allt går liksom så lätt i sprudlande förälskelse

        ”Risken är ju att man inte hunnit visa sina dåliga sidor”
        Nej det har man definitivt inte gjort efter så kort tid så förstår inte varför du försöker få det till något positivt?

        Ja, man får bara hoppas att det fina håller i sig såklart, det är ju en risk man tra.

      Hon ville gifta sig om en månad nu bara för det blev ett coolt datum… det skrev hon på frågestunden på insta. de blev ihop den 6/6, och ville ha bröllopsdatumet den 12/6… bara för de va coolt! ??
      Känns inte som en bra anledning.. finns ju fler år med de datumen…

    Enligt en hemsida jag kikat på så har han bott där redan i juli hos Gabriella. Vafan jag trodde de träffades i augusti? ?

    Ah oavsett. Här ringer det rejäla varningsklockor för min del! Är det någon som vet vad han är dömd för btw?

    När det gäller influencers så tänker jag tyvärr att många beslut handlar om att skapa content, d v s intäkter. En graviditet och ett nytt barn hade genererat nya samarbeten en tid framöver. När det inte gick enligt plan så har de kanske tänkt om i ”planeringen” och börjar med bröllop. Samarbeten lagom till att nästa sommars brudpar tar tag i sin planering. 🙂

      Nja, skulle de vilja mjölka bröllopet så hade de nog förlovat sig nu och planerat bröllop till våren. Tror bara de är jättekära och vill känna att de menar allvar.

    Stör mig på att hon i något inlägg skrev ”följ mig så kommer ni att se att vi håller ihop för alltid”… Seriöst finns väl för fan inga garantier för det.

      Minns när Bella skrev att hon var så glad att hennes barn aldrig skulle få uppleva en skilsmässa. Alltså det är ju rätt härligt ändå med människor som är så optimistiska och verkligen tror på kärleken även om det tagit slut tidigare. Kanske blir fallet hårdare om det tar slut, kanske inte, men ändå härligt på något sätt.

        Även Fjodor var ”världens bästa man”, de var ”världens bästa team” osv osv.. Får känslan av att det är hon som pushar på med barn, giftemål.. Tror hon har ett extremt bekräftelsebehov i sina förhållanden. Hon skrev ju att de går i samtal just för att hon inte kan släppa oron för om de ska göra slut…

          Hon har nog samma bekräftelsebehov utanför sina förhållanden också, tyvärr. Hoppas barnen mår bra och att F kan ge dem en trygghet.

    En grej hon skrev på sin frågestund igår(?) som jag tkr lät oroande var att allt kändes så nytt och spännande med honom/aldrig upplevt något liknande, typ.
    Har själv vart i ett förhållande med en man där allt kändes som på film typ, allt var så over the top, och man drogs liksom med i den överväldigande passionen att man omöjligt kunde se alla varningsklockor.
    Det förhållandet slutade verkligen inte bra.
    Men hoppas sjävklart inte det är så här men det kan definitivt vara en varningsklocka.

      Ja, tyvärr följer ju väldigt många destruktiva relationer just det mönstret. Klart ingen skulle rusa in i samboskap och giftemål om det inte kändes fantastiskt. Sen undrar folk efteråt hur allt kunde ske, hur någon ens kunde bli tillsammans med den dåliga personen i början. Och svaret är ju oftast detsamma: det var fantastiskt i början. Romantiskt och intensivt, ingen tid att tänka efter rationellt. Förstår helt klart att folk reagerar, många har tyvärr sett det eller upplevt det själva.

      Dock är det ju inget som någon skriver på denna sida som kommer att göra någon skillnad. Personer i närheten som uttrycker oro knuffas även de ofta bort när de inte också går all in och stöttar den himlastormande förälskelsen. Det är liksom en del av hela grejen med att manipuleras. Och ju mer man bedyrat att den här kärleken är den rätta och det kommer aldrig ta slut, desto svårare att ge upp, ta sig ur och berätta att det inte alls var bra, den sårade stoltheten och vad har man egentligen kvar i en sådan situation?

      Menar inte att det är vad som sker i just denna relation, känner dem ju inte och jag tycker också på ett sätt det känns himla trist att kommentarsfältet fylld av kritiska kommentarer när ett par förlovat sig. Samtidigt förstår jag ju också. Men tror det bästa om någon man känner ger sig in i ett förhållande där man själv er varningsflaggor är att säga grattis och inte går in och är för negativ. Man behöver ha folk runtom en som förstår hur enorm den där kärleken kan kännas och förstår att det kan gå utför, utan att komma med pekpinnar. Större chans att man vågar ta sig ur om man inte ha känslan att ALLA kommer säga ”vad var det jag sa”. För i ett destruktivt förhållande har man inte alltid så mycket kvar.

    Jag tycker det är lite creepy att hennes fästman filmar hennes röv och visar upp hur sexig hon är inför alla hans följare.

      Jag tycker det är pinsamt hur öppet hon skriver om sex. Tänk om hennes barn i framtiden läser om det . Gör mig tyder det på något….

    Även Fjodor var ”världens bästa man”, de var ”världens bästa team” osv osv.. Får känslan av att det är hon som pushar på med barn, giftemål.. Tror hon har ett extremt bekräftelsebehov i sina förhållanden. Hon skrev ju att de går i samtal just för att hon inte kan släppa oron för om de ska göra slut…

      Varningsflagg att behöva gå i samtal om förhållandet efter sex månader.

        Definitivt! Plus detta var inte ens ett halvår utan snarare kanske 2-3 mån in i förhållandet…. ?

    OT jag vet men angående ”när det är rätt så är det lätt” osv osv, någon mer som undrar över status på Maggan och Sean? Tycker det varit väldigt tyst där ett tag

      Förlovningsringen är på vid allt content. Kanske ska framstå som singel så singelboken säljs bättre? Känns som Sean är borta. Inte att de gjort slut men att han är borta på annat. Vet ej varför jag känner så ?

    Förälskelse och attraktion är inte alltid samma sak som kärlek.

    Jag ser en GabJoss som är upp över öronen förälskad och attraktion verkar ju finnas. Vad händer sen när den första förälskelsen lägger sig? Vad finns kvar?

      Kort svar, ingenting.

    Oj… det står på alla bolag.se att han redan är Styrelsesuppleant i hennes bolag ? det går fort i hockey..

    RÖDA FLAGGOR. Denna kille har inte behandlat sitt ex bra, allting gick fort och manipulativt. Riktigt destruktiv relation.

      Han har inte det bästa ryktet här i Umeå, nej…

        Berätta mer!!

    varför skulle han riskera allt och vara så offentlig om hans plan är ngt annat….det lilla man ser på insta verkar vara en snäll/snygg kille…

      Finns ju många offentliga personer som är allt annat än vad man kan tro, som behandlar partnern illa osv. Nu säger jag inte att han är sådan, känner inte honom. Men just din kommentar om varför han skulle riskera allt om hans plan är något annat – finns så många offentliga personer som är kräk och manipulerar osv.

      Vad spelar det för roll om han är snygg eller inte? ”Världens snyggaste man” kan fortfarande vara dum i huvudet

      Hahahah. Älskar hur du (är det du själv som är killen?) konstant använder samma ord: ”snygg”.

      Hennes kille är inte ”norm”snygg utan ser helt normal ut, ganska spinkig däremot vilket tilltalar vissa men inte andra. Menar inte att vara elak mot honom, men finner det lustigt när du skriver samma kommentar och benämner dig/honom som ”snygg” i varenda en.

    Jag blev tillsammans med min partner ungefär samtidigt som G och Z, vi hade dejtat cirka 1,5 månad innan. Vi är säkra på att vi är väldigt dedikerade till varandra och vill satsa på en framtid ihop MEN just av den anledningen så håller vi inte på att stressa med något… förutom att flytta ihop nästa år. Det för mig är ”känns det lätt så är det rätt”, att man känner sig så trygg med sin partner att man inte behöver rusha in i något. Man ser nyktert på sin relation och förstår att i process att lära känna någon så måste man låta det ta sin tid. Hade aldrig velat gifta mig efter 6 månader oavsett hur kär jag känner mig för om kärleken är äkta kommer den ju bestå, gift eller ej?

    En annan sak som jag tänkt på – umgås hon fortfarande med Tove? Tycker det skrevs vääääldigt mycket om henne där ett tag, och nu ingenting 🙁

    På hennes killes insta profil länkas det bla till gangsterrapp? Är han med och producerar eller på vilket sätt har han en relation till dessa? Många röda flaggor…

      Han fotar/filmar mycket så skulle gissa att det är hans roll. Verkar konstigt att gabjoss dras till den typen av kille, hon tycker väl att den totala motsatsen till vad hon hade innan är spännande.

    Fjodor venter også barn.. Hoi hvor det går!

      Om det jag läst om Fjodors relation är sant (att han är i ett stadigt förhållande sen nästan två år tillbaka och nu väntar barn) så känns denna snabba utveckling i Gabriellas relation mer rimligt. Ingen vill ”förlora” the break up, och Fjodor verkar ju vinna just nu.

      Menar inte att detta är ett sunt sätt att tänka, men inte ovanligt heller. Jag kan föreställa mig att Gabriella var den som ville skilja sig och aldrig trodde att Fjodor skulle hitta någon före/bättre än henne. Och så gjorde han det, och då kan hon inte vara sämre själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.