Jonna Jinton nominerad till Youtubes svar på Oscarsgalan

UPPDATERING!
Jonna Jinton vann sin kategori ”Cinematography” under nattens gala!
Stort stort grattis!
??????

I natt vid 03.00 gick Youtube Streamy Awards 2021 live av stapeln och Jonna Jinton var nominerad i kategorin Cinematography.
När jag skriver det här inlägget är ingen vinnare korad än – tro det eller ej, men en Bloggbevakare behöver också sova. ?

Här är hela Jonnas kategori och vilka hon tävlar mot:

Några andra personliga favoriter bland de nominerade är Brad Mondo och NikkiTutorials i kategorin ”Beauty”, och JABBAWOKEES i kategorin ”Dance”.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Youtubes svar på Oscarsgalan? Är det verkligen det?

      Nä. Snarare ett Blog Awards för youtube

    HON VANN! HON VANN, HON VANN! ???

      Chilla

    Kul för Jonna men ärligt är ju hennes kanal bra tråkig. Har man sett en video har man sett alla. Noll variation.

      Man skulle kunna hävda detsamma om tex Bianca eller vilken annan influencer som helst.

        Absolut. De är alla samma skrot och korn i slutändan..

      Håller med, klarar verkligen inte av hennes cringekalas till vloggar. Synd att hon lade ner bloggen…

    Hon är fantastisk. Vad hon än gör så gör hon det bäst. Vilken talang.

    Vilken video?

      https://www.youtube. com/watch?v=ApU6UGwNW5k

        Och vad är det för markering du menar?

    Vad roligt! Välförtjänt!! ???

    Zzzz… Hon är totalt ointressant nuförtiden men visst, hon tjänar säkert bra på sin kreativa-natur-väsen-romantiska-nisch och förmedla alster som de flesta bara kan drömma om.

    Kollade på den nu men ser inte alls det du ser? Båda dockorna har färg i pannan om det är den markeringen du syftade på.

    LD har skrivit ett inlägg om hur hennes liv förändrades till det bättre när hon träffade Fayme och hur hon fick kritik för att hon blivit ytlig, flamsig och inte tillförde något till feministdebatten längre. Hon menar på att hon helt enkelt träffade någon som fick henne må bättre och fick henne att prioritera sig själv. Hon la inte in i ekvationen att hon i samma veva blev mångmiljonär och började förändras, blir lite konstigt att inte låtsas som om det hade att göra med hennes mer avslappnade livsstil.

    Vidare så säger hon att hon gått ner i vikt av träning men inte velat prata om det på sitt konto, hon menar att det är självklart att man går ner i vikt av träning. Var det inte hon som sa att det inte spelade någon roll vad man gör som tjock, man kan inte gå ner i vikt utan att svälta? Sen delar hon storys att det är fult att fråga någon om deras vikt. Men det är väl hon som gjort sig ett namn genom att bl a prata om sin vikt? Det känns som om hon i allmänhet utelämnar delar av sitt liv och skapar en berättelse som passar bäst just nu.

      Det roligaste är att hon verkar uppriktigt förvånad över att viktminskning och träning gör att krämpor försvinner och att hon mår bättre ?

      Det är väl klart att hon går ner i vikt när hon tränar regelbundet och slutat trycka chips och B&J i soffan varje dag.

      LD har alltid haft det gott ställt och haft en ”avslappnad livsstil”, det har ni ju tjatat om i det här kommentarsfältet i flera år, om hennes slappa hemmafruliv. På vilket sätt skulle miljoner på banken få henne att nakenbada, dricka vin med vänner och åka på roadtrips? Har man följt henne länge så ser man ju hur hon förändrades tillsammans med Fayme. Fayme drog ju ut henne ur soffan. Och det är ju fantastiskt, förstår inte varför man måste bajsa på det och få det att handla om att hon ljuger eller anpassar sin berättelse?

        Igen så verkar du inte förstå. Kritiken tidigare var att hon som uttalad feminist inte levde som hon lärde, bl a att hon var fast i en kvinnofälla då hon inte hade en egen karriär att falla tillbaka på. Det höll hon med om, hon sa själv att hon är en skilsmässa bort från att vara fattig. Att påstå att hennes nya livsstil där hon blommade ut med mycket av livets goda (nu när hon hade råd) bara beror på Fayme är bara dumt. Hon hade stora problem tidigare med hur dåligt hon mådde pga hennes obefintliga ekonomi och att hon var beroende av sin man. När han förde över ett antal miljoner på hennes bankkonto så förändrade det hennes engagemang för feminism, för kroppsaktivism osv.

          Men tror du att … va? Tror du att hon inte haft råd att lyxa till det innan de blev miljonärer? Att hennes man gett henne veckopeng på hundra kronor att hushålla med? HAHAHA. Nej, LD och hennes man har haft gemensam ekonomi från start och de har haft FETT med pengar på kontot. Det har hon aldrig hymlat med. Hon har haft råd med yasuragi, dyra ansiktsbehandlingar, restaurangbesök, minirodini, dyra skor och allt möjligt i flera år. Har du ens följt henne?

          Att hon gnällde på sin egen inkomst beror på att hon kände att hon ville ha nåt att falla tillbaka på om det blev skilsmässa. Inte att hon inte hade några pengar. Hon har INTE haft några problem med ekonomin.
          Och hälften av miljonerna har hon laglig rätt till. Pappa Oskar behöver inte ”föra över antal miljoner till hennes bankkonto”. De är nämligen hennes lika mycket som hans. Fördelen med äktenskap.

            Katt
            Alltså nej. Hon levde rätt fattigt när dom bodde i Stockholm och dom snålade och sparade på nästan allt för att ha råd och köpa hus och det var inte så fett heller när dom precis flyttat ut till Segersäng.

            Hur gammal är du egentligen? Eller har du minne som en fiskpinne?

              Nej det var för att ha råd att köpa bostadsrätt innan barnen kom och hon var nyinflyttad i Stockholm. Man köper inte hus för fem mille om man är fattig och måste snåla för att ha råd. Man får inga lån på banken då. Det fattar du nog också om du tänker efter lite. Annars behöver jag veta vilken bank som ger ut sådana lån till låginkomsttagare, skulle behöva flytta till större.

              Jag minns ramaskriet när hon berättade att de handlade mat för över 10k i månaden. Detta var långt innan segersäng.
              Oskar har varit höginkomsttagare i alla år.

                Jo. Dom fick spara till handpenning länge. Minst 10 år.
                Varför vill du ändra på fakta?

                  Haha va? Var har du fått detta ifrån? Snälla jag vill jättegärna läsa om du har en direktlänk till denna information.

      Sen skrev hon senast för nån dag sen att enbart träning inte gör nåt för viktnedgång och att man måste ha kaloriunderskott för att gå ner i vikt. Men att hennes träning förmodligen lett till underskott. Så undrar vem det är som anpassar hennes berättelse egentligen.

        Du verkar inte förstå, hon har tidigare hävdat att det inte går att gå ner i vikt oavsett träning och kost. Att det enda som eventuellt kan funka är självsvält där kroppen till slut börja äta sitt eget fett. Hon sa att hon tar dagliga promenader, motionerar och äter bra kost. Men nu plötsligt så fungerade visst träning som mååånga alltid hävdat till henne. Hon fick många med sig på båten att är man tjock så är man det hela livet och det var ingen idé att försöka förändra.

          Det har hon inte alls sagt. Jag har följt henne nästan från start.
          Hon har gång på gång på gång på gång i flera år skrivit, och har rätt i det hon påstår, att för att gå ner mycket i vikt (från fetma eller kraftig övervikt) så krävs ett _kraftigt_ kaloriunderskott under väldigt lång tid. DVS hårdbanta. Det är alltså definitionen på att hårdbanta.

          Att detta är nästintill omöjligt är av två orsaker:
          1. Man orkar sällan befinna sig i svält (jo det är svält att inte äta så mycket som kroppen behöver eller vill ha) så pass länge, dels fysiskt men också mentalt.
          2. Det förstör ämnesomsättningen till slut vilket sen resulterar i att kroppens energibehov sänks permanent vilket innebär att man måste fortsätta äta mindre för att behålla sin vikt.

          Det hon också skrivit gång på gång på gång är att även om viktnedgång inte är det svåra i sig för många så är det svårt att behålla den nya vikten. De flesta går faktiskt upp igen. Detta är också helt sant och inget hon hittat på för att bråka med folk på internet.

          Hon har inte fel i detta.
          Oavsett om hon gått ner eller inte.

            Hon har fel. Och hon är själv beviset på det. Men jag antar att du vill tro på hennes lögner. Bekvämast för dig.

              Det här är ju inte hennes fakta. Det här kan du läsa dig till om du är intresserad på riktigt. Det är liksom gamla nyheter att viktnedgång funkar på det här sättet.

                Du har blivit lurad. Av LD. Hennes ”fakta” har aldrig stämt.

                  Tror du att LD är min enda källa? Använd google så kommer du bli överraskad.

    Jonna är fantastisk. Om folk bara visste hur mycket tid som krävs att skapa materialet till hennes videos.

      Med tanke på hur mycket hon verkar återanvända och sällan visa upp något nytt i fotoväg så är jag nästan lite förvånad att hon inte fått mer synpunkter krinb det.. Och videos, säkert jättejobbigt att klippa ihop en knappa halvtimme varannan månad med det s.k senaste, för hon har alltid så mycket att göra och så lite tid.

        Spot on! Man får en känsla av att det mest är ett jobbigt måste för henne att klippa ihop dessa videos. Dessutom består 90% av videon av slarvigt filmade och skakiga shots av hennes egna nuna där hon berättar om hur mycket myggen bits eller hur bråttom hon har det. Finns inget samspel eller takt i filmerna, inget flow. Det enda hon gör är att kasta in några, oftast dronefilmade, sekvenser här och var. Är det dom några sekunderna hon blivit nominerad för?! Den konstnärliga helhetsintrycket saknas helt.
        Och förövrigt, hennes smycken. Hon beställer en låda färdigdesignade stenar från swarowski, döper dem till ”stjärnfall” eller nåt lika klichéaktigt, spänner fast en enkel silverkjed och vips så är det hennes egna design och ren konst enligt alla kåta amerikaner. Hur många av hennes fans är ens medvetna om hur kopierad och halvfabrikerad hennes konst är?

          Ibland förstår jag fortfarande inte vad hennes huvudsyssla är. Hennes största ambition verkar vara foto men ändå ursäktar hon sig i varje video för att det igen blev lite ditåt pga tidsbrist eller andra problem. Men om foto/film är hennes prio ett, varför satsar hon inte helhjärtat på resultatet? Hon är liksom all over the place.

            Här har vi ett gäng som uppenbarligen inte har någon aning om hur kreativitet fungerar.

              Uhm, jag vet mycket väl hur kreativitet fungerar (eller inte). Ibland är den på topp, ibland sådär och oftast bara där. Det är inget illa menat mot Jonna som person utan mina invändningar ligger mest i hon framstår och för,edlar i det hon gör/visar upp i sina kanaler.

    Som kille slutade jag följa Jonna för flera år sedan, tyckte det var intressant och roligt att läsa bloggen m.m. Men härom veckan kollade jag på en videon när hon bland annat var upp till Stora Sjöfallets Nationalpark, Jag satte kaffet i vrångstrupen! I videon finns flera sekvenser där hon flyger drönare i nationalparkens område, vilket är förbjudet enligt föreskrifterna!! Hon har i den videon nu ställt sig på den sida av influerare som skiter i regler och gör vad som helt för lite content, enligt mig.

      Tur du inte fick en hjärtattack! ?

        ?

      Ok

        Ok

      Det krävs en man för att göra en sån avancerad analys.

      Som kille? Vad har det med saken att göra??

        Tänker att hon mest har kvinnliga följare

        Tänker ett hon mest har kvinnliga följare ??

      Du slutade väl följa henne för att hon träffade Johan antar jag ?

        Hahaha, Nä faktiskt inte ?

    Klarar inte av Jonna, allt med henne känns på låtsas. Sen kan jag inte heller släppa vad hon gjorde mot hunden. Blä.

      Vad har hon gjort mot hunden?

    Några av hennes videos är briljanta men däremellan är de flesta hafsverk och känns mest som enkel utfyllnad.

      vad har hon gjort mot hunden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.