Kämpa Ebba, kämpa!

Bildkälla: Julia Franzén Instastory

Ska vi gissa på att Ebba är den assistent som Julia sökte efter med sin nätta lilla kravlista?
Några saker på den känns en smula mer logiska och genomförbara, nu när jag inser att Julia bor på hotell.

Det här är den allra första punkten på listan:

◼ Se till att Julia följer sitt rutinschema på morgonen. Dagens första arbetsuppgift: Väck Julia, sätt på morgonmusik, fyll vattenflaska, bädda, städa i ordning, se till att hon mediterar, går igenom dagen och sedan går till gymmet. Ser till att denna listan är ”nollställd” och alla bockar grå.

Att väcka henne är kanske att bulta på dörren till hennes hotellrum, men behöver hon verkligen en assistent till det? 
Som ska kliva upp, göra sig i ordning för att börja jobba och åka till Julias hotell för väckning? Brukar man inte kunna beställa sådan service på hotell?
Eller kan det vara så att hotellet inte riktigt har tid att väcka Julia, sätta på morgonmusik OCH fylla hennes vattenflaska?
Enter Ebba.

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är rubriken på annonsen ”Förälder”? ?

    Varför bor hon på hotell?

    Vakna 11 ? jisses.

      Det är väl inte så himla märkligt eller ovanligt?

        Nej inte om du jobbat natt eller är arbetslös kanske! ?

          Jag jobbar heltid men har helt fria arbetstider. Idag gick jag upp 10.30. Varför ska man upp tidigt om man inte måste?

          Det absolut bästa med mitt jobb är att jag får göra det när jag vill och var jag vill. Ändå är det någon jäkla tävling om vem som är tidigast på kontoret. Som om man är en bättre människa för att man är morgonpigg.

            Eller som min pappa som började muttra vid nio på helgmorgonen att vi barn sov bort HELA DAGEN!! Själv sov han i soffan från ca 17 sen.

              ?

              Samma sak med min pappa… han vaknade typ 5-6 på morgonen och ville ha ut hela familjen för dagens planer redan vid 9. Sen när vi kom hem åt han lunch och gick och la sig vid 13 och sov i flera timmar och krävde att det skulle vara tyst i huset, ibland stormade han upp och skällde ut alla för att man skrapat med stolen i golvet. Verkligen jättekul att växa upp med honom….

                Exakt samma med mina föräldrar. Sen sa de alltid ”vänta bara tills du är 50!!” och jag bah ”mm, fast jag är inte 50, jag är 13 och jag vill inte sova middag, tack så mycket”.

            Vilket underbart upplägg, får man fråga vad du jobbar med?

              Jag doktorerar. De allra flesta på min avdelning har fria arbetstider, förutsatt att man infinner sig på möten osv. Kommer aldrig klara av att ha ett jobb där man ska stämpla in kl 7 efter detta.

                Jodå det klarar du 🙂 Man tvingas liksom klara det.

            Vad jobbar du med?

          Eller om det är helg.

          Eller ledig den dagen. Eller börjar vid lunch. Inte har strikta arbetstider.

          Jag är varken arbetslös eller nattjobbare men sover ändå gärna länge. Jag är helt enkelt mer produktiv på natten än på morgonen och älskar sovmorgnar. Förstår inte varför man ska upp så tidigt om man inte behöver fungerar bäst så? ?

            Jag med. Hatar att gå upp tidigt. Kvällar och nätter är min grej. Nä är inte vampyr ?

          Jag jobbar varken natt eller är arbetslös men vaknade vid 11 idag. Först ringde klockan 9 men var för trött för att gå upp. Har ett helt vanligt ”dagjobb” men kan påverka mina tider själv samt om jag tar sovmorgon någon gång är inte hela världen då det är slutresultatet som räknas.

          Jag jobbar skift och vaknade 10 idag endast tack vare alarm. Somnar man 01.30 behöver man sova. Alla kör inte raka veckor….

        Som nån som precis plöjt samtliga säsonger av Tunnelbanan – ÄLSKAR ditt nick

      Vaknar ofta då eller ännu senare. Är heltidsstudent och har lyckan att kunna göra det de flesta dagarna under veckan. Mår toppenbra av det. ?

        Åh same!! Man orkar plugga dubbelt så länge om man börjar vid 11-12 tiden på dagen

          Jag hade aldrig fått något gjort då ?

        Aldrig förstått den här morgonfascismen i Sverige. Mer sovmorgon till folket liksom. ?

          Haha men eller hur!?!

          Folk har ju olika cirkadianska rytmer. Att vårt samhälle är uppbyggt för morgonmänniskor är lite orättvist.

          Jobbat med kvinnor som även haft gård. Djur, skog, spannmål…. De kunde komma till jobbet kl.7 med nybakade bullar samt att de mjölkat kor. Att gå upp kl.4 var helt normalt. Sen var de med i kyrkokören, syföreningen, Röda korset och ibland även Centerkvinnorna. Hur tusan hann och orkade de med allt?

          Allt skulle vara hemlagat och gubben ha mat samma tid varje dag.
          Var frun inte hemma fanns tallriken färdig i kylen.

            Det var mer krut i tjejerna förr om du frågar mig. Nu är det mera bomull och tänk på lilla mig?

              Beundrade deras kunskaper och ihärdighet, men lite mer kunde de tillåtit sig för egen del. En hotellnatt + ???️?️???

            Sen såg många ut som 65 när de var 42 också….

              Haha ja verkligen ? Så ta det lugnare där ute så åldras vi inte lika snabbt.

          Och jag som är morgonmänniska får alltid höra att jag är knäpp, jag gillar att gå upp vid 06 och njuta in dagen med en kopp kaffe i halvmörkret. Tidiga morgnar med småbarn har aldrig varit ett problem, jag vaknar ändå före barnen. Men ja, sjävklart rundar jag av tidigare och går o lägger mig vid 21-22.
          Var är alla dessa morgonpigga som samhället tydligen är uppbyggt av? Jag känner mig alltid som en alien när det kommer på tal ? Eller är jag FÖR morgonpigg?

    Vad hände med den första assistenten?

      Eller hur? Hon (och hennes pojkvän) var med på stories i några dagar. Sedan har jag för mig att assistenten blev sjuk och efter det minns jag inte att jag sett henne mer. Hon kanske insåg att utföra Julias skitgöra för låg lön inte var värt det. Hon kom väl inte ens från Stockholm och hotell Ruth kanske inte vill sponsra två rum?

        Det ordnades t.o.m. ett boende till dem och de skulle med till Marbella.

        Sedan knäpptyst.

        Jättekonstigt!

    Så PINSAMT

    Varför ser hon ut som Paow

      Hahaha trodde också att det var Paow

      Tycker att alla ska få vara och se ut som de själva vill och har läst att J älskar löshår och glamour m.m. men tänker ändå att hon var så fin i Robinson när hon var mer naturlig. Brottas med mina egna tankar att jag inte ska tycka så mkt om utseende men det är så galet svårt.

      För att dem går till samma sponsrade ställe och gör ansiktena. Där ser även ställets behandlare ut som Paow och Julia men mansversionen

      Var helt säker på att det var Paow.

      Härliga iClinic. Brukar gå in på deras Instagram när jag vill ha avskräckande exempel på fillers och andra ingrepp för att vara lite mer nöjd med mitt naturliga utseende ?‍♀️ Med tanke på de bilder de lägger upp i marknadsföringssyfte skulle jag aldrig låta någon som jobbar där komma i närheten av mitt ansikte

    Kan man nå annat än garva åt alla dessa (ö)kända nötter!

    1) Varför har de likadana tröjor?
    2) Varför sitter den personliga assistenten i restaurangen och jobbar?
    3) Varför har fröken Ebba inte ett kontor?
    4) Har inte fröken Ebba en lägenhet?
    5) Varför bryr jag mig?

      Nu vet jag i alla fall svaret på min första fråga. De ser ju likadana ut = assistenten gör Ebbas jobb, så kan Ebba ägna sig åt att pilla naveln hela dagarna. Ingen som ser någon skillnad på dem.

        Ja det låter rätt logiskt att assistenten gör Ebbas jobb eftersom det är Ebba som är assistenten…

          Ha, ha! Shit vad jag gjorde bort mig … Jag läste inte texten ordentligt. Nå, nu går jag ner till tjorren och köper litet snarr för att trösta mig.

          Hälsa CW från mig, synd att alla intressanta kommentarer försvann. Men det kommer nya chanser, eller hur CW? OK, kanske inte för dig. Synd, hördudu.

    Fast står ju på ena bilden du nyss publicerade att de möttes upp nere i lobbyn.

    Trodde att själv kunna planera sitt liv och sin dag ingick i vuxna människors vardag samt att informationen om vad som görs på toan var något som inte måste delas med allmänheten.
    Känner mig gammalmodig.

    Ledsamt att säga men känner bara ett förakt mot Julia och det är inget jag är stolt över.

    Men jösses vilken människa, en förvuxen bebis med en gradios självbild.

    Håller med vad andra har skrivit, hon är väldigt lik Paow

    Vilket våp Julia är…

      Inte snällt.

    Partnern hon valde gjorde intrycket att vara något mer strukturerad o ha aningens större kontrollbehov. Kan inte han få upp henne ur bingen?

      Nej han får henne ner I säng ?

      Hon sa i dagens program att hon och hennes man ska ha hjälp med allt, de ska inte behöva plocka ur diskmaskinen själva.. Tur att hon valde Jesper iaf även om jag är skeptisk till att de fortfarande är ihop och att hon verkligen var kär jag menar ena dagen tvekar mellan två och nästa dag är hon tokkär och har aldrig tvekat, men hoppas det är äkta. Tror dock att Julia mest var med för att bli mer känd, det har ju länge varit hennes mål och hon har nog som mål att fånga en stenrik man gärna känd också. Hon vill vara känd och leva lyxliv. Hon var ju ihop med Bingo men så fort hon fick chansen till att vara med i tv-serie så var det slut mellan dem för då var hon ju tvungen att vara singel för att få vara med i tv.

        Men nej, hon sa att hon inte vill bråka om vem som ska tömma diskmaskinen..

          Olivia- det var absolut inte bara det hon sa. Hon sa faktiskt rakt ut att hon vill att de ska ha anställda som gör allt jobbigt….. städa, diska, bädda mm. Man kan tycka vad man vill om det men rätt ska vara rätt och hon sa det inte som ett skämt.

    Inte ens våra största världsstjärnor har assistenter som gör allt detta åt dom.
    Men det känns lite som en Isabellametod – lev som om du vore extremt rik eller extremt framgångsrik så kommer den äkta varan så småningom.
    Fake it til you make it.

    Han Carl som åkte ut slog huvudet på spiken när han sa att fler än de manliga deltagarna var ute efter fler följare på instagram. Å andra sidan var Julia helt öppen med att deltagandet var bra för hennes kändisskap.

    Julia var enormt härlig i Robinson. Älskade henne där. Men efter det har man sett så många osköna sidor och trick från henne och man inser snabbt att hon jobbat hårt på att bli känd väääldigt länge.

    Jaja, hoppas hon är lycklig. ❤️

    Men jösses med denna kvinna.. Hoppas assistenten får bra betalt för sitt usla jobb och inte gör det gratis…

    Herregud vad hon blåser Jesper medvetet på sista dejten med övernattning. Någon mer som sett att inte en enda gång under deras dejt kysser hon honom med tungan som hon gjort med flera andra, som med Felix som blir sista rosen, så öppnar hon munnen direkt o suger ut hans tunga med hennes stora läppar som ser ut som 2 stora bildäck när hon öppnar munnen o trycker den med honom. Usch så kletig hon varit på alla killarna, verkar van att ha gjort sådant här förut.

    O detta löshår?? Varför ha 10 kg löshår!!! Ser så plastigt ut. O dessa enorma uppblåsta läppar till bildäck.

    O sedan detta generande desperata löjliga försök att göra sin mamma till en stor influencer. Tjatar hela tiden ”följ min mamma på instagram, följ min mamma” innebär hoppas min mamma blir en kändis.

    O detta ständiga sliskiga sugandet med de två bildäcken till trut, o berömmer Felix ”läppar” ha ha, att hon aldrig kysst sådana läppar, där är vi lika säger Felix, hur korkade är killar?? Ser de inte att Julias hela trut är fylld med plast, onormalt mycket.

    O detta tjatet att hennes kille måste vara inställd på att flytta till Spanien?? Vilken värld lever Julia i?? En oäkta blondin som saknar utbildning för en hållbar framtid utomlands! Influencer kommer det nya unga hela tiden, som kommer att köra förbi Julia snabbare än vad hon själv inser, vad ska Julia då få pengar till att leva sitt lyxliv?
    Den som får sista rosen kommer inte att hålla fast vid Julia, har svårt att tro att en kille skulle orka med henne.

    O assistenten?? Julia kan knappast ha råd att anställa en assisten med lön o tjänstepension o sociala avgifter, assisten i fråga är ju ingen 20-åring utan en äldre kvinna, framstår mera som det är en anställning med ”lönebidrag” från arbetsförmedlingen som då betalar 80 % av lönen, alltså ingen Biancaassistentlön!!!

      Oj, så mycket energi på detta ?

      Förlåt men det är ju inte Felix som får sista rosen?

      Lugna dig herregud.

      Snacka om att överreagera ?

      Ok Ulla 45+ är du klar?

      JAg är så trött på hennes mamma!

      Två vuxna kvinnor som inte kan bete sig!

    Som ensamstående mamma unnar jag ALLA att sova länge på morgonen om de kan och vill ?

    Har aldrig fattat grejen med att man ska vara så tidig in på jobbet. Min chef brukade pika mig, för han var alltid inne typ 6.30 och jag kom 3 eller 4 timmar senare. Men så gick han också hem tidigt och istället så fanns alltid någon ansvarig på plats (jag) kvällstid, när han och alla andra avdelningsansvariga (också morgonpigga) dragit. Oftast var jag ensam chef på plats när det dessutom var som mest att göra – vilket ju också gjorde att de andra cheferna slapp bli störda kvällstid, eftersom deras medarbetare kunde vända sig till mig – men ändå ständigt detta pikande om att jag kom ”sent” på morgonen ?

      Exakt så är det. Det är precis som att man vore lat för att man kommer senare. Min bästa tid på dygnet är efter kl 17. Då blir jag effektiv. Man gör ju ändå sina timmar liksom så fattar inte varför det är så dåligt att komma vid 9 istället för 06:30.

    Kanske vore något för House of Philia-Petra som beklagar sig över sin arbetssituation på usel engelska.
    Jag borde fasen inte läsa ens så kallade feel good-bloggar efter ett arbetspass på sjukhuset så ber om ursäkt för bitter kommentar.

      Det är okej! Det måste vara riktigt tufft att jobba på sjukhus i samband med pandemin. Jag tror de flesta förstår att man inte alltid kan vara så glad och positiv när ens arbetssituation ser ut som din gör.

        Blev glad av din kommentar, var så inställd på att få något elakt som att sluta gnälla. Tack, känns bättre nu! ?

      Tack för att du jobbar med det du gör ? jobbar också inom vården men administrativt och ser hur ni sliter. Skickar en kram (även om det såklart inte hjälper haha ?)

    Rätt sjukt att denna människa var Bachelorette. Grabbarna tävlar om en förvuxen jättebebis.

      Ja alltså, det här med att en ha en bachelorette som är 30+, saknar utbildning och aldrig haft ett riktigt jobb samt faktiskt bor hemma om hon inte bor på hotell, hur kan det ses som attraktivt och lämpligt? Julia är motsatsen till en power woman – hon är rent ut sagt ”snälla kan en rik man komma och ta hand om mig”-typen. Pinsamt.

    Tips till dig Camilla! Caia reade just ut sina kalendrar för 300 kr styck. Det syns om man googlar caia julkalender, även om den nu är borttagen från hemsidan.

    Kan du ta upp M*lins hus och hem (på insta och blogg). Hänger ut sina barn totalt i sociala medier med allt ifrån socanmälningar till när de är ledsna eller andra privata saker. Noll filter och kastar skit på pappan. Riktigt skräckexempel på någon vars barn borde skyddas. Så obehagligt att läsa, känns som hon projicerar sina känslor på barnen och vänder dem mot pappan inför alla åskådare på nätet som hejar på.

      För barnens skull, snälla låt familjen vara!!!!!

      Var det hon som drog till fjälls med sjuka barn i våras?

        Yes det är samma människa. Tycker så synd om barnen. Hur kan man stoppa henne?

    Den här förvuxna jättebebisen….. tröttsamt värre. Tycker visserligen majoriteten av killarna hon fick dejta i Bachelorette är neandertalare men det är också alldeles för mycket fokus BARA på att hon ska välja dom. Borde varit mer fokus på att också dom ska lära känna och välja henne tillbaka! Jag tvivlar nämligen starkt på att någon utav dom killarna hade gillat henne om det hade förstått hur hon är utanför programmet. Pontus har hon garanterat redan tröttnat på! Stackars tönt och toffel har så klart inte en chans med henne på hemmaplan.

    När nedre delen av ansiktet ler men övre delen inte visar något uttryck alls.

    Hur får man såna kinder? Seriöst nyfiken. Paow har ju också. Trodde filler flöt ut i facet om man fyllde mycket. Ser ju ut som klot under huden?! Är det implantat? Obs bara nyfiken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.