Är detta sant?

Det är i så fall den bästa julklappen jag någonsin kunnat få.
INSTAGRAMINLÄGGEN I KRONOLOGISK ORDNING!?

Är det sant, är det verkligen sant? 😉

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Äntligen ?

      Men hur gör man då? ? Känner mig så trög men fattar inte hur man gör? ?

    Har inte märkt någon skillnad från nu och förr? Jag får upp senast upplagda/osedda inlägg. Följer 70 pers dock och långt ifrån alla laddar upp regelbundet så hinner se vad som kommer upp så för mig har det aldrig stört att kronologisk ordning försvann.

      Du kanske inte har uppdaterat telefonen eller Insta-appen sen 2016

        Jo. Men går jag in på Instagram så ligger ett inlägg överst, såklart. Går jag ur appen och in igen ligger ett annat överst om det kommit något nytt eller om det finns något längre ner som jag inte har sett. Tycker det är skitbra som det är, slipper scrolla och vem kollar ett inlägg fler än en gång?

          Det bästa med den här nyheten är att man som användare ska kunna välja! Så du som har färre du följer kan behålla det som det är nu. Medan jag som följer fler kan välja den gamla kronologiska ordningen. Vill vara säker på att jag ser alla inlägg.

          Som läget är nu så uppdateras flödet när jag inte är beredd och bilder jag inte sett försvinner utan att jag fått titta på dem. Missar massor av inlägg passerar som jag inte sett. Så är glad över att få möjligheten att scrolla i lugn och ro tills jag nått fram till en bild jag redan sett. Då vet jag att jag kan sluta titta 🙂

            Är det inte så nu att bilder man inte har sett hamnar överst? Det enda som försvinner är bilderna du redan har sett?
            Jag har bara fått den uppfattningen, vet inte om det är så?

              Jo så upplever jag det också

              Så är det för mig iallafall, det jag har sett försvinner och nytt hamnar överst. Sen om någon har lagt fler bilder i ett inlägg så kommer det inlägget upp i feeden tills jag har tittat på alla bilderna.

              Så ska det vara! Men av någon anledning så kan jag öppna appen och få upp en bild högst upp som jag inte sett och inom tre sekunder uppdateras flödet och bilden försvinner och räknas som ”sedd” trots att jag haft mindre än 3sek på mig att titta på den. Så irriterande.

              Kan också gå in på profiler jag följer och inse att jag bara sett 20% av det de lagt upp.

              Blir typ till en stress varje gång man öppnar insta att man måste kolla alla inlägg som är uppe då för nästa gång man öppnar appen är det ju nya..

                Förlåt men det låter lite ohälsosamt om det är en stress att inte ha sett allt?

                  Jag skrev ”typ” en stress. Nej jag blir inte stressad av att inte få se allt men det känns som att det är meningen att man ska bli det, för att fortsätta scrolla och stanna kvar i appen.

                  Irriterande om inte annat att jag inte kan få välja själv när jag vill se saker och inte.

    Haha han som uppfann infinit scroll har ju själv sagt att han skapat ett monster typ. Det är ju det där som sätter igång samma mekanismer i hjärnan som en enarmad bandit, att man inte kan sluta uppdatera för att något nytt och spännande väntar runt hörnet

    Jag blev så glad för insta är så tråkigt nu. Ser några få av vännernas inlägg, sen är det tips om andras inlägg.
    De jag förr såg i mitt flöde flera ggr om dagen ser jag inte alls.
    Så detta var en kul nyhet.

      Kan tipsa om att det går att pausa tipsen på andra inlägg i 30 dagar åt gången!

      Innan jag pausade var 3 av 5 inlägg de jag följer, 1/5 var reklam och 1/5 tips. Blev typ sur för jag fick se massa skit istället för de personer jag faktiskt själv aktivt valt att vilja följa. Nu är typ 4/5 inlägg de jag följer och 1/5 reklam.

        Jag hatar tipsen om andra konton så tack för det här. Jag är inte intresserad av att följa Jenny Strömstedts katt bara för att jag följer Christer Lindarw.

          Håller verkligen med! Så orimligt..

        Hur?

          Tror du klickar på de tre punkterna tillhörande tipsinlägget och där finns alternativet pausa! 🙂

            Tack ?

            Nää det går ju inte… eller menar ni föreslagna inlägg? Hittar inga tre punkter ?

              Tryck på det lilla krysset till höger ovanför ett föreslaget inlägg. Då får du upp några val, bla att pausa alla förslag i 30 dgr. Så gött har precis gjort det!

    OT om Booken!

    Hon la upp i början på veckan att hon beställt gran från Smålandsgran
    Igår la hon upp bilder på minigranar ute vid trappan eller om det var altanen, lite grankvistar vid någon kruka och hon hade gjort en julkrans och hängt på dörren.
    Sen la hon upp bild på en klädd gran med julklappar. DET ÄR JU EN PLASTGRAN!

    Köpte hon bara minigranar och lite granris? ? tror hon man inte ska se att det är plast? Är dom allergiska mot gran och ej kan ha det inomhus? Fick hon inte gratis och inte hade råd att köpa en fin kungsgran för att ha inomhus? Så många frågor..

      Haha vet du, jag satt och glodde på detaljerna i hennes gran pga detta i går. Men den ser äkta ut. Däremot ligger det en grön ”glitterslinga” på ett ställe så den kan lura en lite.
      Men den ser faktiskt äkta ut i år.

      Tänk att man skulle spendera Dan före dopparedagen med att diskutera Annas gran.

      Hå hå.

        Jag tycker det ser ut som en fakegran.
        En sån som har fula kvistar längre in för att fylla ut och mer naturtrogna längre ut.

        Kvistarna där det ser ut som granbarr är helt jämnt gröna, har dom inte lite brunt i sig?
        Jag har aldrig haft kungsgran och såna finare granar utan bara huggt gran i mormors skog under min uppväxt så är osäker hur andra granar ser ut. Men trodde alla hade lite brunt i sig eller lite olika nyanser iaf.

          Nä den här ser ut som en typisk kungsgran.

          Men hon har varvat med plast vissa år.
          Det gäller bara inte när hon gör reklam för granleverantören. Då har hon haft äkta gran varje år sedan universum skapades.

            Tycker verkligen det ser ut som plast. Eller varför skulle man lägga en ful girlang som ska likna gran? För det ser ut som dom fula platta barren i plast. Det förstör ju en fin kungsgran liksom.
            Där hon satt rosetten vid det vita glittret är ju en sån fejkgren iaf.

            Men jag kan såklart ha fel eftersom jag aldrig haft en sån gran. Nog bara sett dom på håll i verkligheten också?
            Så hon kanske har en äkta men ville fylla ut den med fejkgran för att få den tät eller något? ?

              Jag tycker också det ser ut som plast. Det i kombination att hon INTE taggat företaget i bilden på granen gör att det känns lite misstänksamt. Men vad vet jag!

                Då kanske jag inte är helt ute och cyklar!
                Tycker det är konstigt dessutom om hon pyntar granen med en fejkgirlang som är jätteful (vissa tycker kanske dom platta ”barren” är fina så kanske bara fult i mina ögon).

                Tänkte också konstigt att hon inte taggar dom, taggade väl på varje bild med minigranarna, riset och kransen men inte granen. Men viktigt att tagga partylandsweden som har sååå mycket fint med papper, rosetter, askar, band mm. Viktigt eftersom sååå många kommer fråga var hon köpt banden, så nu slipper hon massa dm, toppen!

                  Alla i familjen får INDIVIDUELLA paket med papper från partyland. Glöm inte det.

                Där har du en poäng!

          Måste vara plast med tanke på att grenarna barren sitter på är gröna och inte brunaktiga ?

      Var tvungen att gå in och titta. Blir inte klok på granen, men det ser väldigt fint och mysigt ut på hennes trapp. Det gjorde hon bra!

        Om man tittar på julgransfoten så är det väl en sån typisk man har till just plastgranar? En riktig gran kräver ju vatten. ??

          Zoomar man på grangrenarna så har alla en liten grön plupp längst ut = plastgran. Bb löser svårare fall än Flashback ikväll ?

          Zoomar man på grangrenarna så har alla en liten grön plupp längst ut = plastgran. Bb löser svårare fall än Flashb*ck ikväll ?

        Syns tydligt att det är plast. Men jag dömer inte, har också plastgran.

      100% plastgran. Fin sådan men den är alldeles för spetsig/toppig i modellen för att helt efterlikna en kungsgran.

        100% plastgran det ser ni på julgransfoten. En riktig gran skulle inte ens komma i den där foten + behöver vatten.

        Case closed

    Ogillar verkligen hur flödet har funkat. Nu när jag går in i appen hinner jag precis se att någon jag känner har lagt upp ett inlägg innan flödet uppdateras och inlägget har försvunnit i en flod av random bilder. Så då måste jag gå in och söka på personens namn och gå den vägen för att se inlägget.

    jag följer 75 personer och ser alla inlägg ändå. förstår dock inte hur dom som följer runt 500 – 4000 personer ska hinna med att se deras nya inlägg?!? måste ju kolla svinofta isf ? inte konstigt att man missar när man följer så många.

      Förstår inte ens varför man vill följa så många. Hur intressant är olles liv, den där snubben man gick på dagis med. Eller Agnes som man blev bff med i kön till krogtoan under fem minuter?? inte heller blir jag särskilt inspirerad av okända människor så följer inga influencers på Instagram.

        Vidga dina vyer…. jag följer få vänner på Instagram men desto fler olika konton relaterade till det jag är intresserad av, foto, konst, avancerad bakning, Japan etc. Instagram, och sociala medier, är så mycket mer än bekanta och influencers.

          Håller med. Det är lätt att beklaga sig över sociala medier (och det finns absolut massa negativa saker kring det), men man kan också ”ta kontroll” över t ex sin instagram och verkligen styra vad man ser. Jag vill se gulliga bilder på djur, läsa om politik, och få typ modenyheter – då följer jag såna konton. Går jag in på ”utforska” ser jag också såna konton eftersom det är den typen av bilder jag har gillat. Följer inga influencers, även om jag är här inne och läser och har generellt bra koll på dem ändå ?

          Varför då? Jag följer det jag vill följa vilket är vänner och familj och några konton relaterade till min idrott, men då känner jag personerna bakom dessa konton också.

      Jeeez…! Ska man skratta eller gråta?! Och vilken skämtsumma dessutom. 25 papp är i princip nada. ???Sannolikt avdragsgillt som reklam för Löwengrip ändå, så det är väl mest att betrakta som budgetsmart reklam och ny muterad form av femmeentreprenurwashing… ?

    Yes. Sant. ?

    Min sambo har redan fått den funktionen men verkar inte som det blir kronologiskt fast han väljer det..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.