Bianca Ingrosso tar en paus från sociala medier

Många frågor i dm om jag slutat med Youtube. Hehe älskar er och att ni saknar en video. <3
Tyvärr är jag inte bekväm just nu att prata om någonting, vara framför kameran eller ens vara mig själv på sociala medier & Youtube. Är bara en period så det kommer säkert gå över snarast.
Men människor och media skrämmer mig mer just nu så jag vill hålla mig lite undan för mitt eget välmående. <3 // Bianca Ingrosso

Vad det är som fått Bianca att känna så här kan man bara spekulera kring, men kanske tog hon SvDs kritiska artikel personligt än hon borde ha gjort?
Den risken finns ju alltid när man brygger ihop ett varumärke med sig själv, men oavsett anledning så tycker jag att Bianca gör helt rätt.
Hennes karriär och/eller framgång står inte och faller med om ifall hon krystar ur sig en plikttrogen video på Youtube, enbart för att hon känner att hon måste.
Att inte göra det tycker jag bara låter sunt.

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    …eller så lider hon helt enkelt av sin psykiska ohälsa, något hon heller inte är ensam om eller ska behöva ursäkta sig för.

      Hon kommer INTE försvinna. Hon postar på precis som vanligt. Däremot älskar hon att göra sina små fans oroliga. Bianca är en alldeles för stor narcissist för att lämna sociala medier. Hon behöver sina social kanaler för att tjäna pengar= För henne det viktigaste i livet!

        Jag känner igen hennes beteende likt någon i min närhet, så fort hen får kritik pga dåligt beteende så leker hon offer och slutar prata… silent treatment. Bianca borde vara tacksam att det finns små osäkra tjejer som köper hennes billigt producerade smink.

          Men kan ni sluta o vara taskiga mot bjanka ni känner inte henne personligen . Om ni inte har något snällt att säga kan ni vara tysta. Lite mera kärlek tack

        Bisnca är inte narcissist. Så skriv inte det.

          Verkar vara fritt fram att ställa egna diagnoser på vissa här. Bella, Booken, Bianca och My har väl haft de flesta psykiska sjukdomar som finns vid det här laget.

          10 av 10 kända människor är narcissister

            Nja, det är att ta i. Gäller nog mer chefer på högre nivå, men visst kan det finnas en eller annan kändis. Dock absolut inte i stor omfattning.

              Elaka chefer är narcissister men inte fina influensers. Jah så är det…

          Kan hålla med annonym Bianca är en liten narcissist vet vad det ÄR ?

          Jag tycker att hon ska stänga ner sociala medier. For ever.

        12.25//
        OMG ? ???

        Är bara en period skriver hon, får mig att tro att det är något särskilt som gör att hon inte vill visa sig, något ingrepp. Men hon brukar ju snyfta efter att hon fått kritik så kan vara det också, att hon inte tålde kritiken hon fått på sistone gällande pälsarna och caias metoder… och hon och hennes vloggar fick nu uppmärksamhet, var nog uttänkt så och så blev det.

          Men snälla hon kan lika gärna ha lagt in sig på ätstörningsklinik. Menar inte att spekulera men ha någon jäkla respekt och empati tack.

            ”Lagt in sig på ätstörningsklinik”?! Förlåt men hon visar i det nu upp en story där hon sitter och får en föning. Snälla lägg av med DINA spekulationer

              Jag skrev ju att jag inte menade att spekulera, utan bara skriva ett exempel för att folk ska förstå att det kan finnas anledningar bakom. Jag vet inte vad hon lägger upp eller inte då jag inte följer henne, men på camillas inlägg lät det som att hon skulle ta en paus från sina sociala medier. Sen kan det också vara bra att komma ihåg att det som visas på sociala medier inte nödvändigtvis händer i realtid, det kan lika gärna vara fotat/inspelat i förväg.

            Var inte så naiv. Glöm inte att Biancas stora intresse här är att tjäna pengar och då finns en oändlig massa trick att ta till i influenservärlden, dessutom hör de till de mest lättkränkta man kan hitta.

            Va? Hon vill ju inte göra något åt sin ätstörning har hon sagt. Så varför skulle hon göra det nu?

              Det var ett exempel. Sa inte att jag tror att det har hänt.

      Tror inte att det liv hon valt kommer att få henne att må bättre även om hon tar lite time-out. Hon har uppenbarligen så mycket med sig i bagaget som hon behöver ta hand om. Vad gäller artikeln i SvD tog hon den säkert personligt för det är den typen av människa hon är. Men hon behöver inte vara bror duktig. Hennes roll är tydlig den handlar om att vara ansikte utåt att kommunicera med kunderna. Där gick ju även Mikael Snabb in även om hans inspel var en katastrof. Det kanske är läge för huvudägaren att städa upp i bolaget och byta ut VD. Bianca kanske skulle skaffa sig en mentor. Någon som hjälper henne att tackla hennes professionella roll.

      12.08//
      Hon har ju knorr på tråden med P- visste ni inte det?
      Hon har mycket svårt släppa in P i/på sin nya lägenhet- vill alltid vara den som pröjsar/styr.

        Samma med flum Malin Berghagen. Hotar med att lämna Instagram pga att hennes ”konstnärliga uttryck” och frihet kränks när hon gör inlägg om vaccin. ”Tar paus” för att komma tillbaka 14 timmar senare med fulla stories. Så mycket trovärdighet Malin. Erkänn att du är mer beroende av Instagram än vad de någonsin kommer att bry sig om att du finns där!

      Gissar på att det antingen är problem med P eller att hon väntar något. ?

        Gissar att hon gjort något ingrepp så att hon inte vill visa sig förrän det lagt sig. Tar paus från soc medier gör hon ju inte, så lite fel rubrik, det är inte vad hon säger bara att hon har en paus från youtube, hon har inte filmat någon ny vlogg på 2 veckor bara. Ibland släpper hon flera vloggar i veckan men ibland går det två tre veckor emellan.

      Det är säkert slut mellan dem igen

    Låter sunt.
    Fattar inte vad som hänt på hennes insta det senaste heller.
    Varför pratar hon engelska?
    Och det funkar ju sisådär med det då allt har blivit så krystat och tillgjort som tex små tics med huvudet och håret då hon är så uppenbart obekväm?
    Jag gillar Bianca men kan inte se på dessa stories på engelska.

      Hon har väl fått allt fler internationella följare och vill att alla ska kunna förstå vad hon säger, sen vill hon väl ut på en mer internationell marknad så småningom.

    Kan inte hela klanen Wahlgren/Ingrosso göra detsamma ??

    Kom igen Pernilla! Hoppa på tåget!

      Avfölj istället – det är väl lättare? Varför följer du deras sociala medier om du retar dig så mycket?

        Även om man inte följer någon, så ploppar de upp lite här och var.

          Var då till exempel där man tvingas titta? Om man inte gillar någon som dyker upp i ett sammanhang låter man väl bara bli att titta?

            Låt bli titta på tv tex. För dom är fasiken med överallt.

          Tryck på de tre prickarna och välj att du inte vill se inlägg som det. Jag får ytterst sällan upp de typiska influencer i mitt flöde.

        Men Jessica du måste ta livet på för stort allvar. Du såg att det var hemskt allvarsamt skrivet?

        Fast nog hade det varit skönt om man slapp se dom i alla program på tv ?

          Tar man livet på för stort allvar för man tycker att man inte ska ägna sig åt att reta sig på folk man inte gillar?

            Ja om man inte kan läsa en kommentar som är uppenbarligen skriven på ett skämtsamt vis.

            Du måste vara en sjukt tråkig människa att känna.

              Varför så dryg?

          Vem tvingar dig att se program de är med i?

            Det är omöjligt att se på tv utan att någon av dom dyker upp ??

              Haha öh, va? Det går alldeles utmärkt. Såg dem t.ex inte på tv någon gång alls igår och då hade jag tvn på hela dagen.

              Kollar man aktuellt, agenda, partiledardebatten och dokumentärer är man safe.

    Bra beslut tycker jag. Hoppas hon får tid att återhämta sig och ta hand om sitt mående?

    Kan inte Anis ta en paus också? Jag ser honom verkligen överallt, varenda program som går på tv är han där, nu är han till och med i Coop reklam ?

      Ja det blir lite för mycket som när Benjamin som jag tycker är supergullig syntes överallt. Gillar Anis men det blir liksom jäsp över det när man ser honom överallt varje dag.

      Samma med Ebba von Sydow. Verkligen med överallt. Man behöver inte följa personen, hon dyker ändå upp när man minst anar det. Snacka om att förstöra sitt varumärke (o sälja sin själ) när man är med i typ varenda reklam/samarbete.

        ja Ebba har verkligt förstört sitt varumärke delux. Fixar inte längre att lyssna på Säker Stil för att hon är med och det är synd för jag gillar Emilia oerhört mkt.

    Tycker synd om henne. Hon jobbar stenhårt och har säkert stressen upp i halsen redan som det är. Inte konstigt om man behöver vila!

      Berätta vad hon gör. Mer än blir fotad eller att fota mat? Vad jobbar hon med?

    Har den senaste tiden lessnat på då många av de ”stora” och bara avföljt. Så skönt. Börjar följa roliga och fyndiga konton istället, sånt som gör en på glatt humör istf helt menlösa samarbeten/reklaminlägg och filtrerade nyllen i fördelaktiga vinklar.

      Samma här..
      Det känns helt absurt att följa dessa D-kändisar.
      Inte avis någonstans..å någonstans har de ändå bjudit in till alla knäppgökar.
      Skillnaden mellan magasinreklam och tex insta. Det är väl lanseringsdags snart ?

    Följer inte henne men bra att hon lyssnar på sin kropp och kropp!

      *knopp ?

    Hon postar ju fortfarande? Manipulation at its finast. Bianca vet om att hon kan förlora potentionella kunder och följare därför måste hon uppdatera varje dag. Marknadsföring = brainwash.

      finest*

    Vilken paus? 12 stories och 4 inlägg på hennes Instagram senaste dygnet.

      Hmm om det ska vara trovärdigt borde hon stänga ner kanalerna även för samarbeten…

      Tolkade det som att det handlade om youtube.

      Fast är det inte från youtube hon menar att hon tagit paus?

    Längesen var det när Bianca var den roliga, mer jordnära tjejen. I och med att hon numera endast är en reklamkanal för Caia finns ingen poäng i att följa henne längre. Om man inte gillar att bläddra bland reklam.

    Bra gjort Bianca. Bra när hon tar beslut som är bra för henne och inga andra.

    Jag kanske missuppfattar något mer ser inget i hennes eget inlägg där hon säger att hon ska ha en paus från sociala medier? Bara att hon inte känner att hon kan vara sig själv på some och youtube och därför inte känner för att filma något just nu. Så som jag tolkar det kommer hon fortsätta med Instagram och har därför inte fullständig paus utan den gäller bara YT

      Hon skriver i sista stycket/meningen att hon ska hålla sig undan.

    Jag tycker det är bra att hon tar en paus och jag tycker faktiskt att Bianca emellanåt får orimligt mycket kritik som egentligen ska riktas mot diverse företag (tex deodoc och Caia).

    Typiskt influencers. ”Tar en paus nu, det är för mycket nu!” Tre timmar senare: GUUUYYYYSSS kolla mitt nya håååår *postar 711 posebilder*

      ????

      Money talks…

      Känns som när man väntade första barnet o var med i nån grupp på FB m andra mammor som skulle få samma månad typ. Var alltid några (oftast samma) som kom ihop sig om nåt å alltid nån som ba head twirl å drog å sen fick nån eller några tjata tillbaka personen. Orka. Men dra då! ?

        Va?

    klokt att ta en paus om det får henne att må dåligt.

    Hon får väl sluta mygla med allt så blir det enklare att vara omtyckt

    Så Bianca får må dåligt men inte IL för då heter det att hon gnäller och är världsfrånvänd. Inlägget före detta var med en viss ton, vinklat och med egna tolkningar. Jag tolkar det som att IL känner en tomhet pga känner sig vilsen och låg, inte för att hon fick ställa in en resa, det är inte vad hon säger. Bianca tror jag har gjort något ingrepp kanske, hon skriver ju att det är bara en period och det är säkert över snarast, eller så surar hon för pälsdebaclet kanske.

      Stackars Bella och stackars Bianca, hoppas dom kryar på sig och blir glada igen. Det kallas ofta för livet ibland är det upp och ibland ner.

        Ja visst är det så, tur iaf att den ena av dem slipper elaka skriverier om att hon gnäller och saknar solidaritet för andra människor. Båda två har rest liksom och Bianca hade ett kramevent till och med mitt under pandemin. IL anses gnälla för att hon skriver om sina känslor i sin blogg som handlar om henne, vad jag kunde se så gnällde hon inte alls över inställd resa utan skrev att hon ska ta vara på de dagarna hemma, så hon var ju positiv ändå. Ingen blir så påpassad, analyserad, hånad och feltolkad som IL, det kan inte vara lätt. Sen så har alla rätt till sina känslor oavsett rikedom och liv.

    Lyssnade på hennes avsnitt i Framgångspodden och där reagerade jag på att hon sade emot sig själv, t ex gällande hennes mående. Sen förstår jag verkligen inte varför hon fortsätter med some etc om det nu får henne att må så dåligt. Varför slutar hon inte bara? Samtidigt är det märkligt att hon skriver att människor skrämmer henne och sedan fortsätter med ”älskar er”. What? Skriv inte så då. Håll en distans.

    Jag tycker synd om Bianca. Hon tror att hon måste fläka ut sig hela tiden. Vilket hon själv förlorar så mycket på. Hon borde vara mer professionell och köra jobbet på sin insta och YT och sedan ha ett privatliv. Folk får väl vänja sig. De som är världsberömda tex Celine D, ABBA, Spotifys grundare osv osv dom har lite klass och är privata och endast tillgängliga när det handlar om jobb. Handlar om professionalism, plättlätt.
    Hoppas hon får hjälp med allt detta och att hon tar bort kommentarmöjligheten, vem bryr sig om vad såna freaks som oss härinne har att säga? Jag skulle i varje fall inte vara intresserad av om nån random skrev kommentarer på min Insta eller annat.

      Jämför du Bianca med dessa världskändisar???

    Jag tycker synd om Carolina Gynning som har världens sämsta photoredigerare. Hennes senaste reklamsamarbete med den fullständigt svängda marmorbänkskivan (NEJ den är inte svängd) är så pinsam

      Är inte ett dugg synd om henne. Hon blev skitsur för hon inte fick en välkomstlapp eller frukt på rummet på hotellet.

        Och det var inte ironi tror du?

          Tack för att jag slapp skriva det själv hahaha!

    Hon är med och spelar in Masked Singer.

    Kan inte Bianca bara sluta upp med att säga ”fkn” i varenda mening!?

      Hennes ordförråd räcker inte till. Hon kan mest svordomar. Hon låter som en gammal gubbe när hon pratar eller jag menar skriker.

        Det är så hennes pappa pratar…till precis ALLA

    Hade folk kommenterat mina sociala medier på de här sättet som vissa gör om Bianca så hade jag också lämnat. Det räcker ju med att man glimtar in i det här kommentarsfältet så förstår man varför.
    Jag blir också rädd för människor när jag läser det här. Frågan är bara om det är dålig uppfostran eller avundsjuka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.