Elin Härkönen inte välkommen på pojkvännens gym

Tanken på att inte få vakna upp med honom varje dag, få mötas av hans ”god morgon älskling”, njuta av min favoritfrukost som bara han kan laga och prata om dagens planer… att inte få spendera mina dagar med han som jag älskar mest.
Nej det gör för ont att ens tänka på.

Han kommer flytta till Miami.
Om bara några dagar. // Elin Härkönen

Elin Härkönens boxande pojkvän ska flytta till Miami för att satsa på sin karriär och tanken var att även hon skulle följa med.
Nu blir det inte så, och anledningen är att hon – i egenskap av kvinna – inte får vistas på boxningsgymmet.
Hon är både ledsen och besviken, men i kommentarsfältet tycker man att hon ska följa med ändå. Att ett gym inte borde stoppa henne.


De allra flesta är som sagt väldigt stöttande och peppande, men så kommer den här kommentaren från någon som anser sig veta mest och bäst vad gäller den här relationen.
Suck!

Tack för omtanken…eller? ??‍♀️

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle aldrig stanna i Sverige och låta min man flytta själv bara för att jag inte fick träna på samma gym som honom. Låter jättekonstigt?

      Det låter ju helt otroligt sjukt. Visst att han kommer att vara på gymmet många timmar per dag men hur ofta får ens partner vara på ens egna jobb? Det måste ju ligga något annat bakom.

      Sedan kommentaren om att den inte skulle låta som partner flytta till ett annat land. Det är väl absolut upplagt för att det inte kommer hålla om det involverar partners livsdröm. Att hindra sin partner från att flytta är fan oroväckande. Ja, jag förstår att det är annorlunda om man äger hus, har fel barn och hela det köret men det gör väl inte dessa två?

        Håller med, självklart finns det lägen i livet man inte bara kan dra. Men om jag av någon anledning skulle vilja flytta till ett annat land skulle jag absolut inte stoppas av min kille, och han skulle inte försöka stoppa mig heller. Välkommen att följa med om du vill, det vore ju toppen, men om det inte går eller om han inte vill så drar jag själv 🙂

          Fast det har ju inte Elin heller?

          Nej jag säger ju att det finns lägen i livet man inte bara kan dra? Jag har en sambo sedan 6 år vilket jag ser som en seriös relation, men nej, självklart skulle jag inte dra om det fanns barn med i bilden. Jobb är väl däremot något som skulle kunna få en att just flytta, antingen för att man får ett nytt utomlands eller för att man har möjligheten att ta tjänstledigt från det man har för att dra iväg.

            Fast om man väljer ett jobb före sin sambo/man, ja sin kärlek, då borde man kanske ändå göra slut. Då älskar man inte sin partner.

              Håller inte med. Vanligtvis har man väl inställningen att man ska vara tillsammans resten av sitt liv, om en i förhållandet vill åka iväg och jobba utomlands i ett år är det väl självklart att den ska göra det?

              Vaddå före?! Jag antar att man inte tänker att man skall vara borta för evigt utan att det blir under en viss tid. Sen så funkar par olika.

                Verkligen. Att ha en distansrelation under en tid kan ju dessutom stärka relationen. Får panik på alla som tycker att man borde göra slut eller tror att man inte älskar sin partner för att man har har kvar någon slags självständighet och kan tänka sig att göra något utan sin partner någongång (behöver inte ens vara något så drastiskt som att flytta för en tid, kan också vara att man åker iväg på något eget på semestern eller liknande).

                  Eller går på ett eget gym. 😉

              Seriöst? Alla de som inte kan välja utan har det jobbet som finns på annan plats? När, alla har inte ett 8 – 5 jobb på kontoret inne i stan

          Men hallå!!! Hur många sportande stjärnor lever inte stor delgav året från sina kära?!

            Exakt, och samma med turnerande musiker, skådespelare etc. Tror allt funkar bara man litar på varandra och hittar rätt sätt att hantera distansen till familjen.

              Jag som gillar egentid och inte vill sitta ihop i höften, tycker det låter rätt trevligt.

          Tja, nu finns det ju många som har män som är borta på jobb, sjömän, militärer och alla de som pendlar och är borta långa tider av olika anledningar och som får det att fungera så det har nog inget att göra om förhållandet är seriöst eller ej.

      Det låter inte som den enda anledningen?
      Men det är enda anledningen hos skriver iaf, så märkligt

      Men han ska även bo i anslutning till gymmet. De får alltså inte bo tillsammans

    Men va, menar hon på riktigt att hon inte flyttar med honom till Miami för att de inte kan träna i samma lokal…? Det måste ju finnas fler orsaker, det låter ju helt sjukt. Miami kryllar ju av gym, och dessutom med oändliga möjligheter att träna ute året om, måste de sitta ihop dygnet runt?

      Exakt! Att han vill flytta till Miami är ju (enligt mig) inte alls konstigt, framförallt när det för Elin rent ekonomiskt m.m inte verkar vara några problem att flytta med honom (och hon verkar ha velat göra det).

      Som du säger så måste det ju finnas något mer bakom. Förståeligt att tycka att det kanske är lite trist och konstigt med gymmet men att endast den lilla grejen skulle få en att vända från att planera att tillsammans flytta till Miami till att plötsligt stanna i Sverige istället och ha distansförhållande låter helt sjukt. Finns inte en chans att det stämmer.

        Nej, att han tar chansen och drar dit är ju inte konstigt alls 🙂 Men att hon inte följer med för hon inte får vara i boxningsgymmet? Hon är väl inte ens boxare? Alltså förstår ju att hon kanske tränar det ibland ändå, men det är ju inte hennes profession så hon MÅSTE vara där? Och även om det skulle vara det är jag övertygad om att det finns möjlighet för henne också att träna boxning i Miami.

      Ja förmodligen. Också roligt att folk kommer med tipset: det finns andra gym!!!
      Tror de tänkt på det haha

      Jag antar att hon hade tänkt att hon skulle jobba tillsammans med honom där… då det inte gick så får hon inget visum eftersom hon inte har ett jobb?

    Är grabbarna på gymmet skraja eller varför då?

    Om det är enda anledningen, att hon inte får vistas på samma gym, så tycker jag att det luktar martyrskap och att det är ett rent ut sagt fånigt resonemang.

    Det ligger en hund begraven här.

      Hon skriver att hon inte FÅR följa med? ?

      ”Men vi fick reda på att jag som kvinna inte får vara på boxningsgymmet.

      Jag är både arg och irriterad.

      Men mest ledsen. Ledsen att inte få följa med honom till andra sidan jorden.”

        Miami ligger inte på andra sidan jorden heller.

      Kanske är ett gym enbart för professionella boxare (vet ej om han är det?) och därför hon inte får vara där?

    Vad har jag missat? Jag följer inte henne och har aldrig gjort, men jag tar tacksamt emot info om det finns person eller personer som kan förklara problemet. Om hon och han vill vara tillsammans i USA, vad hindrar dem? Det kan inte vara träningslokalen för om hon inte är välkommen till träningslokalen där han kommer att träna finns det ingen som helst brist av träningslokaler där hon är välkommen. Det hade varit annat om det hade handlat om bostad för det är klart att hon vill kunna vara tillsammans med honom, men det finns lösningar gällande träning.

      Det finns iofs ganska mycket som kan hindra dem från att flytta till USA tillsammans, och något säger mig att det är något annat än att hon inte får vara i gymmet som han ska träna i….

        Ja, det finns det helt klart, men i texten finns det bara skrivet om träningslokal och det är inte särskilt stor risk att det hindrar dem att vara tillsammans.

    Jag flyttade med min sambo som fick en forskartjänst i München. Jag fick inte hänga i labbet med honom och skulle således ha stannat kvar i Sverige med Elins resonemang?? Det dummaste jag hört!

      Haha exakt! OM det nu är den enda anledningen så är det ju inte lite världsfrånvänt att tycka att det är en sån dealbreaker, hur tror hon att det är för alla med ”vanliga” jobb? Att man får följa med och hänga med sin partner på dagarna?

      Inom Eu behöver du ju dock inget visum

        Visumet hänger väl inte på vilket gym du tänkt träna på?

          Det har väl med mer än träning att göra förmodligen

    Dom sitter väl inte ihop fysiskt? Hon får väl träna på ett annat gym/hitta på andra saker när han tränar, tror knappast att han ska bo där dygnet runt

      Självklart behöver hon inte träna på ha s gym. Har hon inget visum så kan hon ju inte bo där som honom. Nu blir det väl att hon åker dit på semester nån/några gånger istället.

      Det verkar dock som han ska det. Bo där alltså. Först efter ”första matchen” kan dom ställa andra krav och fixa eget. Något sådant skrev hon i sina händelser idag.

    OT. Blir orolig när My Martens pratar om psykisk ohälsa, sin egen och andras. Att man har egen erfarenhet betyder inte att man har den kunskap som krävs för att kunna hjälpa andra. Detta ska ev. ske via en ny Podd bla. Ämnet ska avhandlas övergripande tillsammans med samtal om sömn, mat o träning.
    Ibland kan det vara bra att inte överskatta sin egen förmåga.

      Försökte läsa Mys näst senaste blogginlägg + hennes svar på kommentarerna och det är helt obegripligt vad hon svamlar om. Då menar jag inte bara hennes stavning/borttappade bokstäver/meningsuppbyggnad/ utan det är så snurrigt så man kan tro att det är en gravt påverkad människa som skrivit (menar inte att hon är det, men det är det bästa sättet jag kan beskriva det på)
      Sen att hon tror (?) att självmedicinering är att ”ta hand om sig” med kost, sömn och motion….?

        Det märks verkligen att hon inte har någon inlärningsförmåga. När hon varit till sitt ”team” tar hon bara med sig info som passar henne. Påstår sig ha såna fantastiska verktyg som balanserar. Vilken balans? Vad har hon egentligen förstått? Sen att hon ska prata om barn och psykisk ohälsa när hennes egen son exponeras flitigt. Självmedicinering, ja inte ens där fattar hon ett skit.

        Nu har även jag läst blogginlägget. Sorgligt att läsa hur hon nu tar på sig rollen att kunna ”hjälpa andra” när hon uppenbarligen behöver all hjälp hon kan få och dessutom inte är redo för att prata om sin egen diagnos. Psykisk ohälsa är ju en mängd olika sjukdomar där även vissa med samma diagnos kan ha helt olika upplevelser av sin sjukdom – svårt att förstå hur hennes erfarenheter ska kunna hjälpa. Reagerar också på t.ex. detta som hon skriver:

        ”Jag som coach har en större och bredare förståelse än vad en frisk person som saknar erfarenhet har. Man kan inte studera sig till att kunna relatera till en situation och upplevelse som man inte har erfarenhet ifrån. Även om man kan studera sig till de studier som finns baserat på forskning, behandling och eventuell medicin.”

        Vad menar hon?!

          Hon är otäck när hon kommer igång. Helt osammanhängande.

            ”Jag skrev självmedicinering för att förmedla en känsla och ett budskap. För att ni skulle förstå vad jag menar…. Det är att ta hand om sig?? Det är en av dom viktigaste ”medicinerna” man kan ta dig själv.”

            ”Det skulle snarare vara en Hälso-podd, med fokus på träning, kost, vardagsmotion och allt som ordet ”hälsa” kan innebära? MEN, med en tråd i att även kunna lyfta psykisk ohälsa på ett naturligt sätt…..
            Vilket man inte gör i dom flesta ”tränings poddarna” . Men däremot finns det många renodlade ”pyssel ohälsa” poddar.”

            ???????????

              ?

              Mina tips till Myggan

              * Skriv kort och ha ett syfte
              * Upprepa dig inte
              * Använd dig inte av ord och
              begrepp som du inte behärskar
              * Tänk innan du skriver
              * Utgå inte från att du vet bättre än
              andra
              * Förkovra dig

                * Be någon korrläsa de texter du tycker är extra viktiga innan publicering

          Jag tycker vi slutar utbilda psykologer! Om jag behöver gå och prata med någon om mina barndomstrauman så räcker det med att jag får prata med någon som också har någon form av jobbig barndom bakom sig.

          Också intressant information att man antingen är frisk eller så är man coach.

            Precis så – bra exempel med utbildad psykolog vs en ”lekman” med jobbig barndom! Och ja, fick läsa om meningen om att man antingen är frisk eller coach fem gånger men kliar mig fortfarande i huvudet…

            Bara en tidsfråga innan My erbjuder samtalsterapi. 45 minuter endast 999kr om du köper klippkort på 30 sessioner.

      Mys sätt att handskas med sin sjukdom kan ju rent av förvärra för sjuka personer som lyssnar på henne, hon är ju helt sjövild och är verkligen inte lämplig att lära ut något om psykisk ohälsa.
      Hon inser inte att hon själv misslyckats med både mat, träning och sin egen hälsa, hon kraschar med jämna mellanrum utan att förstå att hon gör fel.
      Överlåt detta till de som har utbildning!

      Att podda om egna erfarenheter av psykisk sjukdom och ohälsa är helt ok tycker jag. Men jag håller med några som kommenterat på hennes blogg och instagram. My blir inte trovärdig när hon inte är öppen med vilken psykisk sjukdom hon har (även om jag tror de flesta som följer henne räknat ut det).
      Om man ska podda och prata om psykisk sjukdom/ohälsa tycker jag minimum är att man har landat så mycket i ens egen diagnos att man kan kännas vid den och prata om den. Jämför med Henrik Wahlström som är öppen med sin bipolära diagnos. Han föreläser om att ha diagnosen och har bildat en stödgrupp för drabbade. DET är trovärdigt!

      My har nog en bit kvar innan hon är där…

        Håller med. Visst ska hon inte berätta om hon inte vill men om hon vill göra podden med argumentet att hon är typ expert eftersom hon har personlig erfarenhet av det så kan det ju finnas en poäng med att prata om VAD det är hon har erfarenhet av?

        Jo långt kvar tills hon är där. Var väl i början av 2021 hon fick sin nuvarande diagnos. Några månader senare gick hon ut med att hon hade legat inne en period. För några år sedan hade hon fått diagnosen ADHD. Då kunde hon ha poddat om sin erfarenhet av den sjukdomen. Nej det stämde visst inte.
        Det jag tror kommer att falera för My är att hon utger sig att vara en ”expert” när det kommer till kost o träning, även om hon inte lever som hon lär. Risk att hon även kommer med sina ”expert” råd gällande hur man förebygger och upptäcker psykisk ohälsa både hos barn o vuxna.
        Krävs en stor portion ödmjukhet och självinsikt först.

          Sen att hon nu vill få det till att hon gått upp i vikt av medicin när hon långt innan gick upp och har pendlat i vikt i typ fem år. Och nuförtiden brukar hon skriva att hon levt med ångest och pyskiskt ohälsa hela livet (och nu var det nitton år och ptsd säger hon nu också, allt bres på mer och mer efter hand för att hon vill få uppmärksamhet och sympatier) FAST för några år sedan när hon började skriva om ångest (efter att Maggan G dumpat henne som vän) så skrev hon att ångest var något helt nytt för henne, hon hade ALDRIG tidigare i livet upplevt ångest. Så HUR går det ihop? Hon fick dock lära sig då att skriva om ångest/ps.ohälsa ger stort engagemang, uppmärksamhet och många kommentarer.

            En annan sak jag tänkt på gällande My:

            Hon utger sig för att vara PT/coach. Som PT antar jag att man själv älskar att träna, ofta och mycket. Hur mycket tränar My egentligen? Det enda vi hör är om någon PW vissa morgnar, men inget annat. Jag förstår att vi inte får ta del av hela hennes liv på Instagram men periodvis dokumenteras ju allt mellan himmel och jord – men jag ser inga svettiga träningspass? Kanske kommer när studion blir klar? Hon ska tydligen satsa på fejk-stuckatur i studion- så snart kanske…

              Hon brukar sällan träna på sitt eget gym. Utan gå till sin egen personliga PT’s gym/studio, länge sedan sedan det dokumenterades.
              Hon har nog fallit ur sina rutiner med kostschema o regelbunden träning än en gång. Snart blir det nystart.
              Stukaturen hon visade såg ut att passa in i en paradvåning på Östermalm.

                Nystart nr 257 … fast hon vågar nog inte snacka nystart mer igen nu är det ist sjukdomsbild som flitigt används. My brukar hårdträna i perioder, det är väl delvis det som hon gör fel, hon lyckas inte hålla en balans utan det är oftast allt eller inget typ. Åka till Mikes och köra hårt och gå på kostscheman… ?‍♂️

          Det enda jag tycker att hon kan skriva och samtala om är hur hon själv upplever att det är att leva med psykisk ohälsa. Vilket hon gör till viss del men bara bitvis. Blir förståss lättare om och när hon går ut med viken diagnos hon har.

          Hon är expert på att snacka skit och tillskriva sig förmågor hon aldrig kan få. Saknas förnuft på grundnivå till att börja med.

            Reagerade när hon trackade ner på andras föräldrars frånvaro på hennes sons fotbollsträningar. Kan det vara så att de var hemma o förberedde middag, hjälpte syskon med läxläsning etc.

              Eller att andra föräldrar tänkte att det pga covid känns onödigt att samlas fler än nödvändigt i dessa tider ?‍♀️

              De har väl fattat hur man ska tänka för att få självständiga barn. Och sover de i föräldrarnas sängar så dokumenteras det inte. Men L visas tom nedbäddad bredvid Felicia Book.

              Den som skulle behöva en coach i föräldraskap bör nog hålla truten.

      Hon vill ju ha en podd nu för att kunna locka kunder och tjäna pengar genom det, hon fiskar nu efter att få göra podd MEN intresset verkar svalt. Hon HAR ju redan haft en podd om träning o hälsa och det blev ju ingen succé. Nej hon kommer ju bara sitta och skryta och framhäva sig själv som sist hon poddade, och fiska sympatier och framhäva sin egen förträfflighet. Prata om kost och träning.. och psykisk ohälsa? ? Hon har ju även tidigare försökt kapitalisera på psykisk ohälsa men nej hon är inte trovärdig då hon överdriver, låtsas och ljuger och har inte den kunskapen som hon vill ge sken av. Hon tänker väl att Book ska vara med så hon kan dra nytta av henne och få fler lyssnare genom henne. Hoppas inte Book går med på det. Inga PT-kunder antagligen så hon tänker att hon ska ha en podd istället för att tjäna pengar och locka PT-kunder. Hon låtsas också nu att 499 kr per timme är ett pris just nu MEN det har hon ju kört länge ? Så fejk, manipulativ och genomskinlig är hon ?

        Anna o Book i en Podd? Hur många avsnitt skulle det hålla innan de blir ovänner?

          Inte länge, två som båda vill vara värst och bäst och få mest sympatier… Book brukar inte bli långvarig i något, har börjat och slutat blogga lika fort flera omgångar och cookalongen blev inte heller den långvarig. My är bara jobbig och irriterande att lyssna på. Ska Book göra podd så tycker jag hon ska göra det med sin Roberto i så fall och INTE med My.

          Anna skulle nog kunna hålla låda själv i en Podd, men denna gång menade jag My o Änna ?

        Och hon menar att hon hjälper kvinnor varje dag haha och hon ”brinner för att hjälpa andra” Asså bullshit, När har hon hjälpt andra utan att tjäna på det, utan egen vinning. Så sjukt att låtsas att man bara vill hjälpa andra när det handlar om att tjäna pengar, som Pärleros också som menar att han gjorde poddavsnittet om vaccin för att han ”tänker på alla ensamma” men eller hur.. snarare tänker på att få uppmärksamhet och tjäna mycket pengar. My är så manipulativ och desperat, fake it til….

    Den största frågan är ju vad Elin skulle inneha för visum för att få bo och arbeta i USA…

      Det är nog eventuellt där skon klämmer, ja.

      Vad menar du? Förklara för en som inte förstår.
      Obs ödmjuk fråga.

        Jag? 🙂 Jag menar att det är nog inte grejen med att hon inte får träna på hans gym som gör att hon inte följer med, utan för att hon inte fått visum. Men hon skulle ju ändå kunna åka med honom och vara där i tre månader, för det krävs ju barra ESTA.

          Men då kan hon inte arbeta. Hon vill kanske inte lägga sina planer på is i tre månader.

            Mycket möjligt 🙂

              Mer än ”mycket möjligt” för man får inte jobba i usa om man åker med ESTA man kan bara jobba om man har visum som tillåter det.

                Jag menar givetvis att det är mycket möjligt att hon inte vill lägga sina planer på is i tre månader. Jag är inte dum i huvudet.

      Ja, tror också att det är något sånt problem… Kan inte vara boxningslokalen…
      Har ingen aning om vilka visumregler som gäller för en sambo till en idrottsman. Men har förstått att USA har rätt strikta inträdesregler.

        Förmodligen har du rätt. Men varför skulle hon mörka det? Då undrar man ju vad anledningen till att de nekar henne visum skulle kunna vara?

          Vad mörkar hon?! Hon skrev ju bara inte så ingående varför hon inte kunde åka. Men det lät ju som att de tränar ihop dvs att hon hjälper och jobbar med honom med träningen. Och räknade kanske som att det skulle vara till grund för ett arbetsvisum?! Låter ju som de planerar om nu

        Att följa med och inte göra någonting medans mannen jobbar, sånt visum är nog ganska lätt att få för partners till idrottare. Däremot verkar hon vilja jobba, och få ett visum där man får jobba är betydligt svårare.

        USA erkänner inte sambo, utan endast make/maka när det gäller dependent visum.

        Sambos kan inte följa med dom måste vara gifta.

          Kanske inte vill gifta sig av den anledningen. Lättare att skylla på gymregler än börja förklara annat. Tror också att Elin vill försätta jobba vilket man kan förstå.
          En distansrelationen kan säkert att fungera om det är för en begränsad period.

        Trodde att du bara har ett vuxet barn men det finns fler, där ser man?

      Kanske är det som är problemet, att hon inte får visum snarare än att hon inte får vara med på gymmet, det låter som en konstig anledning för han kommer väl inte vara där dygnet runt, han kommer väl inte bo på boxningsgymmet menar jag.

        Att hon inte får vara på gymmet kan ju vara anledningen till att hon inte får något visum. Dock konstigt att de kom på det så nära inpå avresan eller?!

    Anar ugglor i mossen

    De kan ju knappast träna på samma gym om de befinner sig på olika kontinenter heller så att… förstår inte grejen

    Tror snarare att det har med att hon inte kan få visum. Åker han dit på P-visum, så är det väldigt svårt för henne att komma med om de inte är gifta

    Men va? Vilken märklig anledning att säga att man gjort slut.
    Ofta det beror på hans gym liksom.
    Oooh jag ska gå och göra slut med min sambo nu för att vi jobbar på olika arbetsplatser.

      Vem sa något om att de gjort slut?!

        ” Och ja vår första plan gick i kras… men vi har redan börjat bygga på en ny…. Det kommer bli bra, det känner jag på mig.

        Jag tror på riktigt att han är min soulmate.”

        Jag sa det.

          Varför gjorde du det då?!

            För att det är det mest logiska.

              Haha, måste få veta varför det är logiskt?

      Vilken tur att jag förmodligen ska börja jobba på min mans arbetsplats så vi kan fortsätta vara tillsammans! ?

    Låter jäkligt mysko men hon vill väl inte dela de riktiga orsakerna. Det där med kommentarer de får, jag förstår att folk delar sina tankar fritt, flunsorna spelar ju på att det är en riktig vänskap de har med förljarna och då får man inlägg därefter.

      Fast den som skriver en sån kommentar är ju inte någon som är vänskaplig eller ens vet så speciellt mycket om dem och situationen.
      Bara ngn idiot som vill trycka ner någon som redan ligger ner!

        Kanske en idiot, ja, men inte nödvändigtvis med dåliga avsikter. En del följare kan nog tro sig veta mer än de vet, heller stå närmare än de gör just för att flunsor faktiskt manipulerar sådana vibbar.

          Kan inte se annat än elaka pikar i denna kommentar. Ingen som verkar brunnit som henne som vän.

    Varför är det ingen som ifrågasätter hur ett gym kan förbjuda kvinnor? Är det något alla bara accepterar?

      Vad skulle vara konstigt med det menar du? Ett gym för bara killar tycker jag låter helt naturligt.

      Det finns ju gym som förbjuder män så vad är problemet?

      Det är ju inte Saudiarabien och en kvinna blir fängslad om hon går in där.

      Det är väl ett gym för proffsboxare? Om man inte är just proffsboxare får man inte komma in.

      Finns väl andra gym att träna på. Inte som att kvinnor är förbjudna från gym utan från ETT gym. Sen skrev väl inte Elin att det var på grund av hennes kön, men jag har bara läst det Camilla klistrat in.

    Men alltså va? Lägg av. Miami är stort. Vadå inte ”får” följa med på gymmet. Nä finns väll typ 100 andra saker att göra? Låter helt sjukt i mina öron.

      Och att orsaken är att hon inte får vara på hans gym, lägg av. Vem tror på det.

      Eller så var det aldrig planerat att hon skulle med. Bara lite skapad drama nu för content. Har noll tillit. Förresten stör jag mig just nu på att Elsa Billgren gör samarbete med ett bolag som producerar billiga lådor hon själv aldrig skulle bo i och som majoriteten av Sverige helst inte väljer som boende.

    Jag tror att den där uppläxande kommentaren kommer av att den personen också har förstått hur löjlig Elins ursäkt är. Smärtsamt uppenbart att allt inte stämmer här. Minst sagt.

    Flyttar man till usa så kan ju inte ens flick-/pojkvän flytta som medföljande på visumet och för att kunna göra det måste man vara gift, så det är nog där skon klämmner.

    Jag undrar hur MÅNGA bloggar en och samma person är inne och kommenterar på? Och hur tid till det finns förundrar mig även?Sanslöst

      Samt hur många olika instakonton osv…Massvis. Galet

    Från Elins story:

    ”Ni är så många som skriver att jag ska åka med Anthony. Och tro mig, hade det gått så hade jag gjort det. Men just nu är jag är välkommen till boxningsgymmet. (Old school deluxe)
    Och Anthony ska bo på gymmet. Vi får följa dessa regler tills första matchen, sen kan vi ställa andra krav och skaffa eget ställe…”

      …men just nu är jag inte välkommen…*

    Jag bor i USA och det är ju så här att man får inte stanna längre än 3 månader som turist om man inte har en anställning i landet. Så jag tror att hon skulle varit typ anställd av sin kille (kanske?) och därmed kunnat stanna och bo med honom mer permanent här. Det är ganska svårt att få jobb i USA från Sverige men det går absolut om man vill. Hon kanske inte heller bara vill hänga med som ”medföljande” typ lyxflickvän 🙂 utan vill ha ett eget jobb. Men det tycker man ju att dom borde kunna fixa på nåt sätt, alternativt att hon kommer 3 månader, åker till Stockholm 1 månad, sen är hos honom igen 3 månader osv. Det är många som gör så. Antingen kanske det är en fnurra på tråden och han vill få lite egentid eller så vill dom väl ha content till sina SoMe? Det är ju sjukt många som har en partner som söker jobb och flyttar utomlands, eller väljer att inte flytta, eller flyttar ett tag osv. I dagens globala värld är det ju otroligt vanligt och inte alls unikt för dom tycker jag. Känns lite ”och”? när man läser det…

      Man kan inte följa med som ”lyxflickvän” även om man skulle vilja göra det för man måste vara gift för att kunna få visum som medföljande. Och man kan inte heller få visum för jobb hur som helst bara för att man vill.

    Jag får inte heller följa med till min mans arbetsplats.
    Jag finner det högst normalt.

    Camilla Gervide, du kanske kan uppdatera inlägget med att han även ska bo på gymmet. Det framgår inte av ditt inlägg så folk här i kommentarsfältet verkar ju tro att det bara handlar om att hon inte får träna på samma gym när de alltså inte får bo tillsammans för att tränaren vill att boxarna går in i sin träningsbubbla utan distraktioner före match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.