Grönt är skönt, gult e fult, blått e flott

Det är officiell vårmånad och dags för färg, eller hur? 
Skriver hon som klädde sig i svart från topp till tå.
Jag tror jag måste fasa in färgen lite i år, det känns så. ?

Är ni redo för smällkaramellfärger?

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså den där hoodien från Hanna Schönberg….En svart hoodie för typ 2000 kr…Om man nu verkligen vill ha en svart hoodie med hål i, varför inte bara köpa en från närmaste HM för 199 och göra hål själv? Lol

    Sen att hon alltid måste ha minst fem storlekar för stora kläder är en annan diskussion.

      Hur tänker man när man prissätter dessa plagg som går att hitta på lager157 för typ 100 spänn? Som någon annan skrev här för ett tag sen, ”vem tror hon att hon är?”

      Hon kanske föredrar den passformen? Inget du behöver lägga energi på.

        Hej Hanna…

          Zzzzzzzz

    Nja, när våren kommer fasar jag in lite beige och off-white till min mörkblå garderob. Mycket varma sommardagar byts det beiga mot vitt, sedan från augusti är det olivgrönt och tegelrött till det mörkblå. Allt sparsamt såklart! Mvh Sveriges tråkigaste klädsmak ?

      Tyckte det lät väldigt härligt /går alltid i svart

      Beige är så fint och jag är så avis på de som faktiskt klär i en helbeige outfit, eller allt mellan typ vitt och beige. Jag gör verkligen inte det så här blir det svart, svart, svart. Och blått/mörkblått/marinblått.

    Älskar mörkgrönt och färg ?

    Jag önskar att jag kunde (läs vågade) använda färg. Min mamma är typ världens mest färgglada människa. Och jag klär mina ungar i alla möjliga färger och mönster och allt. Men själv blir det inte mer spännande än rödrandigt och kanske nån blommig scarf eller så. Plus att jag fick en rosablommig väska på mors dag förra året. Känner mig otroligt tråkig men samtidigt känner jag mig inte som mig själv när jag har nåt annat än min vanliga ”uniform” eller vad man ska säga.

    Köpte mig ett skitsnyggt jätteross skal till min nya telefon. Har alltid tex neonrosa sandaler på jobb (förskollärare). Förra året köpte jag rosa glittriga – ÄLSKAR dom! Barnen och alla vuxna med ? Har alltid färg på blusar/strumpor osv. Mem vill bli ÄNNU mer färgglad!

    Till er som sa att jag kommer älska min iphone 13 pro – ni hade sååå rätt ? Och skalet gör mig så glad ???

    Är blåskala och gråskala som gäller för mig, men att byta kängor till sneakers är ett sant vårtecken 😀

    Vad säger ni förresten om det här med att matcha färgen på mjukis-outfiten. Visst är det en trend som kommer kännas otroligt pasé ganska snart? Min hjärna vill nämligen lura mig själv att det är ett supersmart köp/precis vad jag behöver.. men.. hjälp mig hålla huvudet kallt i här ?
    Kan tilläggas att jag är 30 år och inte ämnar se ut som en vandrande TikTok

      Det är ju bara mjukiskläder, om du tycker det är fint så köp! Jag har kvar mjukiskläder som var inne för 10 år sedan, typ. ?

      Sneakers när det är sandsopat är den ultimata vårkänslan ?

    Den där neongröna färgen gör ont i mina ögon

    Svart varje dag året om.??

    Ursäkta men här sitter jag vid köksbordet och äter en äggmacka och lyssnar samtidigt på nyheterna på Tvn i rummet bredvid. Klickar mig in här och får se dessa åmande och kråmande såkallade influencers promota sig själva samt krafs de vill kränga. Brukar inte vara särskilt negativ och bitter men nu måste jag säga att de här bilderna känns mer än någonsin som en käftsmäll av samtida idioti.
    Nej man ska inte sluta leva pga att det krigas runt om i världen och nej folk behöver inte fylla sitt ig flöde med nr till hjälporganisationer men jag önskar att mänskligheten kunde ta ett djupt andetag och sätta sig ner och fundera på vad som verkligen är viktigt här i livet och för planeten vi bor på. Putrövar,ankläppar,sprättben,nya ”kollektioner” och vårmodet . Att hela tiden bara fokusera på sig själv ,sin egen förträfflighet och sin kropp samt fika efter uppmärksamhet och likes gör tammefan folk hjärntvättade och korkade. De sociala mediernas filtrerade värld kontrollerar en stor del av människorna genom att stjäla tid och uppmärksamhet från verkligheten. Sätt en telefon i handen på människan så blir hon dum helt enkelt. Ibland känns det som om det finns en plan att göra folk till korkade marionetter. På TV visas de samma jävla serier/lekprogram år efter år Robinson,Let´s dance,Fångarna på fortet osv osv . Då förväntas svenska folket bänka sig med sin jävla tacobuffe el chipsskål och myyysa.

    Gillar misslissibells färger på kläder och accessoarerer. Så fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.