Emilia Wahlunds förklaring till uppbrottet från Marcelo

Bildkälla: Emilia Wahlund Instastory

För några dagar sedan postade Emilia Wahlund ett inlägg på Instagram där hon skrev att hon och sambon Marcelo Pena skulle gå skilda vägar.
Inlägget försvann efter ett tag och nu kommer förklaringen till publiceringen.
Hon hade pms.

Jag förstår att man kan ha pms, att man kan bråka och att man till och med kan ta pauser, göra slut, separera eller fatta andra drastiska impulsbeslut kring sin relation.
Vad jag däremot INTE förstår är hur man resonerar när det absolut första man gör är att posta inlägg om det på sociala medier, oavsett om man har 5 eller 500 000 följare.
Att offentligt dumpa någon bara för att jävlas och såra lite extra?
Hur kan DET vara det första man gör?
Jag begriper det inte.
Hon har ett barn med den här mannen och hon själv beter sig som en osnuten unge.
Dumpa honom på Instagram, utan att egentligen mena det?
Kanske borde det finnas andra saker att prioritera om förhållandet knakar, hon har pms eller vad nu anledningen var till att hon var sur – än att dumpa sin sambo och tillika barnets pappa med elaka inlägg på Instagram, som hon sedan måste ta tillbaka.

Jag förstår att svår pms är överjävligt – det säger jag ingenting om.
Det har vi tidigare diskuterat både här inne och på Instagram. 
Det är Emilias prioritering att omedelbart posta Instagraminlägg där hon dumpar sin sambo och sin dotters pappa, utan att egentligen mena det som får mig att undra om det verkligen är en så bra idé att Emilia jobbar som influencer.
Vilket företag vill förekomma i sammanhang av personliga vendettor som det här?
Det här är (eller ska i alla fall vara) hennes professionella plattform. Hennes jobb!
Inom vilken annan profession skulle det här vara ett acceptabelt agerande, oavsett anledning eller orsak?

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som jag har undrat. Oj, oj.

      Emilia har nu lagt ut ytterligare en story i ämnet. Hon har tydligen mejlat dig Camilla gör att förklara hur det hela ligger till ?

        Tar hon alltid bort dina stories och inlägg direkt igen? För ser inte detta. ?

          Sina*

          Jag har PrintScreen

        Barn ska inte ha barn

    Känns som en efterhandskonstruktion

      Det tycker jag med men hon tog ner inlägget efter 10 minuter. Det kan väl vi utomstående ändå släppa nu och gå vidare? Behöver inte bli flera inlägg och artiklar om detta nu i mitt tycke.

      Agreed! Vill verkligen veta Marcelos sida av historien, med tanke på att han la ut stories på att han åt tacos samtidigt som Emilia postade detta.

        Han verkar ju vara en vidrig person så gissar på att det är alla andras fel och att han inte har gjort något ?‍♀️

      Verkligen!

      Så de satt hemma o diskuterade o hon sa ja vi gör slut vi postar detta o tio min efter beslutet o diskussionen så bestämde de att nej vi blir tsm igen haha så himla konstigt självklart är det efterkonstruerat men jag förstör henne. Förut gjorde jag slut OFTA i affekt. (Skyller inte på min psykiska ohälsa, men den bidrog till impulsiva beslut) men sen växte jag upp, fick bättre självkänsla, och förstod att min partner och relation inte förtjänade det. Jag behövde jobba med mig själv. Hoppas hon tar ansvar för det i sin relation, oss behöver hon inte stå till svars till.

        Men nu handlar ju denna situation egentligen om att Marcelo lämnade Emilia själv med renovering medan han drog iväg och hade massa annat skoj. Hon kände sig stressad och övergiven, förstår henne fullkomligt, tycker snarare att hon är för snäll mot honom. Visst är det impulsivt att lägga ut en story på en gång, men samtidigt sorgligt att hon nu i efterhand ska behöva skylla på sin pms när det är han som är en rövhatt

    Hoppas de män som blir utsatta för denna sortens psykiska terror finner styrkan att gå vidare. Det finns ingen anledning att acceptera sådant beteende oavsett vad den bakomliggande orsaken är.
    Gällande bild nummer två så har jag en viss förståelse. Har nolltolerans för utdraget kaos som en större renovering innebär, när vi renoverade köket lämnade vi nycklarna till entreprenören och drog på solsemester tills det var klart. Fick spara ett år extra för den lösningen men det var fan värt varenda krona.

      Vi hade tur med vårt stambyte att det skedde under pandemin och att jag därmed jobbade hemifrån. Åkte till min mamma med barnen som under dagen var hos sin farmor (pensionär), så körde vi på i 6 veckor sen fick vi nycklarna till radhuset och de nya ägarna tog över de två sista veckorna av stambytet. Vet inte hur jag skulle ha fått ihop det annars, mitt i vintern.

    Omogen. När man har barn får man faktiskt börja tänka till lite extra, om man inte klarat det innan…. Varför vill hon utsätta sin familj för spekulationer mm för att ge igen på honom. Väx upp

    Fattar inte varför alla influencers envisas med att renovera HELA lägenheten på en gång? Vanliga människor tar rum för rum där det akuta går först. Om man prompt ska göra hela får man väl fixa annat boende under tiden?

    Trodde aldrig jag skulle säga detta men Marcelo är den rimliga i förhållandet.

      Fast dom har inte renoverat hela, dom renoverar köket. Innan dom flyttade in så målade dom om och satte dit nytt golv.

        Sant. Känns som att allting är så extremt jobbigt och tungt när det är för dem. Hon/de klagar ofta på minsta lilla, tråkigt. :/ Prova renovera ett helt hus, säger jag bara.

    Men vem orkar bry sig egentligen.
    Alla kan göra misstag, sånt är livet och förhoppningsvis lär man sig av det.

    De flesta pallar inte renovera och ha småbarn det är en sjukt påfrestande situation, så förstår att hon tappade det.

    Men som sagt, vem bryr sig egentligen?
    Kul om de håller ihop.

      Misstag? Nja, lite värre än så. Och de allra allra flesta gör inte sånt nej..

    Jag undrar dock hur en snart ettåring är trotsig.

      Haha, tänkte detsamma. Hört om terrible two, men innan man fyllt ett brukar man vara rätt så beskedlig 🙂 Med det INTE sagt att det inte är jobbigt att ha småbarn, det kan det verkligen vara från dag 1, men trotsig?

        Eller hur… Jag vet vad som kommer bli mer påfrestande än renovering + 1åring. Treårstrots. ?‍?

          Förstår inte folk som behöver påpeka att saker kommer bli jobbigare sen. Kommer alltid mammor som säger ”vänta bara till femårstrotsen”, ”vänta bara till tonåren”. Och jag fattar inte varför? För att trycka ner henne antar jag är anledningen här?

            Hon har självklart rätt till sin upplevelse, men en ettårig är inte trotsig. En ”normal” (missförstå mig rätt nu) ettåring har inte förmågan att vara trotsig som en exempelvis sexåring. Sedan kan en ettåring vara skitjobbig på andra sätt.

              Ja men att skriva ”det kommer bli mer påfrestande sen” är bara så osympatiskt!

                Det var det inte jag som skrev, läste det nu igen och ja jag förstår vad du menar.

                Kanske det. Men det stämmer ju. ?

                Varför. Det blir ju det.

              Jag har en 1-åring som är väldigt trotsig just nu. Det går absolut, min lilla tjej är framåt, väldigt smart och tidig med mycket och hon väljer att inte lyssna, testa oss och busa så man får gråa hårstrån. Både jag och sambo har skrattat och undrat hur det kommer gå när hon är 3 år. Men att det skulle vara orimligt med en trotsig 1 åring förstår jag inte? Alla barn är olika i sin utveckling.
              Förstår inte varför

                Förstår inte varför sista meningen skulle inte komma med ?

                Samma här, har en 1 åring med en vilja av stål som gillar att göra allt på sitt sätt, så ja 1 åringar lullar inte bara omkring och är medgörliga små moln alltid.

          Klarar man treårstrotsen kan man sedan se fram emot sexårstrotsen ?

            Se ovan. Wtf?

              Bra att någon ryter ifrån!

              Är förstagångsmorsa och blev helt oplanerat gravid. Har varit gravid mer än halva tiden, men har ändå grova anknytningsproblem (träffar en psykolog), när jag läser såna här kommentarer som den ovanför din, då mår jag genuint psykiskt dåligt och ifrågasätter om jag ens kommer klara av att vara en bra mamma med alla dessa ”trots”perioder där ena ska vara värre än andra.

                Ja fast ofta är det ju skitjobbigt att ha barn. Det betyder inte att man inte älskar ungarna över allt annat osv. Är helt säker på att du kommer att klara det galant, lika bra som någon annan, man växer med rollen.

                Till Anonym 19:09
                Jag har varit med om samma sak som dig, oplanerat gravid och ifrågasatte mig själv och hur jag skulle klara av detta. Fick höra hela tiden hur jobbigt det var, sov nu, du kommer aldrig få sova igen osvosv. Vad hände? Fick världens snällaste bebis, sov, skrek aldrig och bara vara allmänt ”chill” och så har det fortsatt, nu världens snällaste och klokaste 7 åring. Aldrig haft någon kraftig trotsperiod.
                Det behöver inte (bara) vara jobbigt, jag lovar! Lycka till, du kommer bli världens bästa mamma till ditt barn och lyssna inte så mycket på vad andra säger.

                Många gånger fattar man inte heller förens efteråt hur jobbigt det var och då är det ju över ?
                Jag tror du kommer bli en fantastisk mamma och allt har sin charm. Får du en glad bebis kommer alla kommentera det och får du en grinig bebis så kommenterar alla det. Folk är fan aldrig nöjda och alla har det alltid värre. Heja oss föräldrar och heja barnen som oftast ändå blir bra människor.

                Relationer är sällan friktionsfria. Kärleken är ändå starkare. Håll blodsockret på stabil nivå och tänk på att barn behöver hjälp från en visare vuxen att hantera alla känslor

            Och lilla tonåren. Och riktiga tonåren

          Förfäras av tanken att barnet vistas med en mor som är så instabil, VARJE MÅNAD. Och som inte kan hantera en renovering samtidigt som pms ….. Hoppas hon kan lämna bort barnet eller att barnets far sovet borta med barnet dom veckor hon har pms.

            Men vem är tipptopp go och glad alla dagar året runt? Även om man har barn kan man tappa det både med och utan pms…barn måste se alla känslor..så det inte kommer som en chock sen. Vuxna kan också vara irreterade, ledsna och arga så är ju livet det går upp och det går ner för alla.

      Små barn trotsar inte. De börjar utforska den egna viljan och sina känslor, men de trotsar inte.

        Exakt, det är självständighetsfaser.

        Tror Marcelo är den trotsigaste i den familjen

          Varför tror du det? Han har ju gått med på alla flyttar.

        Det är vi föräldrar som trotsar när barnen inte gör precis som vi vill!

        Trots e så löjligt ord. Trotsfaser finns väl flera stycken o det handlar väl bara om att bli självständig i slutändan.

      Våra barn är jämngamla och jo, de kan vara riktigt jobbiga. Olika faser, tänder som kommer…och dåligt med sömn. Däremot tycker jag inte att det är ok att dumpa din partner på sociala medier oavsett hur mycket man ”tappar” det.

    vad barnsligt. Hon verkar ju inte må så bra.

      Tror inte att hon är så gammal heller. 21 eller 22 år? Så det kanske inte är så konstigt.

        Oj, så ung! Känns väldigt…talande att Marcelo blev tillsammans med en tonåring.

          Ja vilken vuxen kvinna skulle stå ut med honom?

    Förstår inte varför du la ut det första inlägget här, när hon själv hade tagit bort det.

    När en barnslig individ skaffar barn så blir det oftast inte så bra.

      I det här fallet, 2 barnsliga individer..

    Jag lider av väldigt svår PMS, blir lättretlig, stingslig, ledsen ovartannat. Känns som om jag blir arg bara om en person andas fel. Har dock lärt mig känna igen när det blir så (typ vibrerar i hela kroppen).
    Väljer då oftast att backa undan, meddela de i min närhet och om jag skäller ut någon omotiverat så ber jag om ursäkt för att jag är ett otrevligt våffelskägg!
    Förstår verkligen hur det känns men det är inte okej att låta alla andra i sin närhet lida.

      Var kommer alla dessa PMS tjejer ifrån? Hur kommer det sig att dom kan bete sig hur som helst, och bara skylla på PMS?
      Ska dom behandla folk på det viset tills dom är typ 55?

    Vad gör hon själv hela dagarna? Ja, hon har en unge att ta hand om, men något ska hon väl själv kunna göra.
    Marcelo jobbar på dagarna och gör vad han hinner på kvällarna.
    Skylla på pms är ju lätt att göra.

      Sköter hon ALLT annat hemma så skulle jag ändå säga att deras arbetsbelastning är åtminstone lika hög.

        Det gör hon ju dock inte?

    Fattar inte vad folk bråkar om när det renoveras? Kan någon förklara?
    Sen är en ettåring inte trotsig. Det är mest troligt hon som är opedagogisk.

    Mvh, renoverat två olika boenden men inte bråkat?

      Ok good for you att era renoveringar gått bra och så men lite förståelse kan man väl ha för att andra har det tufft ibland? Lite omtanke att det är jobbigt med ny stad, ny lägenhet, barn och relationen ibland. Tycker vi allmänt bör vara lite mer förstående mot varandra. Särskilt här på Bloggbevakning.

        Haha, det har verkligen inte gått bra, men vad finns det att bråka om? På riktigt alltså? Man har själv gått igenom samma saker, men inte har man gjort slut med sin sambo offentligt för det inte.

      Det är väl pga röran, dammigt, stökigt, kanske hög ljudvolym. Sånt som man mår dåligt av att leva med om man är van vid normal standard.

      Jag och min sambo kan inte renovera utan att hamna i ”bråk”
      Oftast för att vi är oeniga om hur saker ska se ut eller stilen, vi har väldigt olika smak så det har ett par veckor/månader innan vi är överens.
      Men oftast varför vi rycker ihop är för att han är hantverkare och då tror han att jag bara ska fatta när han förklarat något och blir irriterad när det blir ”fel”
      Skruvdragarna bråkar vi oftast mest om ”DU MÅSTE HÅLLA DEN RAKT!”
      Men sågen är jag bra på så där bråkar vi aldrig ?
      Fåniga saker men det blir alltid bra tillslut! Just nu ”bråkar” vi om ett staket som ska upp. Jag tycker det bara är att slänga upp det, men han är betydligt mer lösningar och idéer.

        Pratar man inte innan man renoverar hur man vill ha det? Designar upp det i ett program i datorn eller ritar en skiss? Kompromissar?

          Lol. Vi ska måla om ett rum och sätta upp hyllor. Nej vänta, måste designa det i ett program först?

    Gillar som sagt verkligen Emilia, men detta var ett väldigt omoget drag – hoppas hon har lärt sig av sitt misstag. Jag förstår att Marcelo kan vara tuff att leva med, då han har så mycket bollar i luften, och att det säkerligen sitter kvar lite i deras relation från början, då han inte var helt trogen. Dessutom är hans prioriteringar ibland lite intressanta. Men att offentligt och ensidigt (som en influencer med en större kanal) lägga ut att man har gjort slut med sin influencer-pojkvän bäddar ju alltid för drama, och det tycker jag är ett väldigt pinsamt drag – att sedan skylla på PMS är lite lustigt, men vad vet jag.

    Hoppas som sagt verkligen att hon lärt sig en läxa. De flesta (undantag: Diana B) lägger först ut om ett uppbrott EFTER de har gått isär och ett bra tag efter man själv har hunnit smälta och diskutera beslutet med sin partner; ingenting förhastat som man delar för att man är sur över att ens partner inte är hemma för att hjälpa till med att plocka bort saker. Nu bor hon till och med nära vänner, familj och släkt, så jag är säker på att hon hade kunnat be om support från dem om hon nu kände att hon var ensam med allt skräp som skulle kastas?

      Lite skillnad på en vuxen kvinna och en tjej som precis börjat nosa på vuxenlivet.
      Det var länge sedan jag var 21, men gudarna ska veta att jag inte var så bra på att tänka först och handla sedan.
      Å andra sidan tycker jag att man tvingas växa upp och ta ansvar på ett annat sätt när man väljer att sätta barn till världen. Men man får ju inte magiskt tio års livserfarenhet för det.

        Yes! Tar tillbaka en del av det jag skrev i kommentaren ovan, då hon efterföljande förklarat att hon inte ensidigt lade upp det, utan att det var ett gemensamt beslut och även godkänt av pojkvännen. Hoppas att de båda växer i sin kärlek till varandra och deras dotter, samt att M fortsätter vara en trogen partner och pappa till sina tjejer. ❤️ Erkänner att jag hade tolkat det – från Cans text – som ett förhastat och ensidigt drag av E. ?

    Ja, om det första man gör när man blivit osams/fått nog (för stunden) är att lägga ut det på sociala medier så är det ju lite märkligt. En bör ju i alla fall meddela den andra parten att det är slut och ha kommit överens om det praktiska kring utflytt m.m. Kanske hitta sig en ny bostad. Nog för att man kan må dåligt av PMS men detta är lite väl dålig impulskontroll. Nu vet jag inte om hon ”jobbar” som influencer men det är rätt intressant att dessa människor, som då ska försörja sig på sociala medier, är så dåliga på att bete sig professionellt på just… sociala medier.

      Hahaha gud vad mycket skit ni sitter här och snackar. Varför kan inte en 1 åring komma i utveckling och bli trotsig alla barn är olika. ni är på hugget. Ibland tjafsar man i förhållanden. Man växer och man lär Emilia är ju ganska ung också. Hur växer ni ? Ni verkar klaga mycket och säga vänta bara ni låter som ni är 100 år . Växer ni något ? Utvecklas ni ? Att ni bryr er så mycket också haha. Moget gumman känns som vissa håller på torka ut.

    Är detta verkligen tillåtet? Ernst Billgren budar på sin egen auktion på Tradera till förmån för Rädda Barnen?

    https://www.tradera.com/item/341357/531008113/vip-visning-med-ernst-billgren-och-lunch-pa-taverna-brillo-for-radda-barnen

    Han budar även på Elsas auktion https://www.tradera.com/item/341357/530344602/prova-brudklanningar-med-elsa-billgren-auktion-for-radda-barnen

      Varför bryr du dig när pengarna går till rädda barnen? Liksom varför är det ett problem för dig?

        Det är fortfarande otillåtet att buda på sin egen auktion…

          Svara på frågan.

            Jag gjorde det. Budtrissning på auktioner är aldrig tillåtet.

              Frågan var alltså HUR det kan vara ett problem för dig? Att rädda barnen får in mer pengar?

                Budtrissning
                Det är tillåtet att bjuda på annonser du har för avsikt att köpa. Att bjuda på familjemedlemmar, vänner, kollegor eller andra närstående är inte tillåtet.

                Varför har vi denna regel?
                Budtrissning handlar om manipulation av försäljningspriset och kan innebära att en köpare får betala mer för ett objekt än vad hen skulle ha gjort om priset inte hade trissats upp.

                  Så du kunde alltså inte svara.

                  Jag gissar att svaret är att du är en mycket liten och småaktig människa.

                    Eller så vill (kan?) inte du förstå…

                      Jodå, jag förstår att regler alltid går först för dig eftersom du som sagt är småaktig.

                      Haha, ok! Nu handlade ju frågan om vad man får och inte får göra i auktioner, men om du gillar att trycka till folk på internet så varsågod, det biter tyvärr inte 🙂

                    Ge dig bara

      Men gud så pinsamt, Ernst är ju tät så han kan väl skicka en extra slant istället för att bjuda upp sin egen och dotterns auktion ?

      Fan vad snikna auktioner. Man bjuder alltså bara på en ”upplevelse” och inte på en pryl. Nog fan hade hon kunnat donera en brudklänning till vinnaren och han ett litet konstverk.

      Inte bara Ernst, utan även en som heter Julia Billgren. Och dom budar om varandra.

      Budgivare
      ernstwbillgren 2 090 kr Höjning genom autobud 2022-03-09 15:38
      JuliaBillgren 2 060 kr 2022-03-09 15:38
      ernstwbillgren 2 030 kr Höjning genom autobud 2022-03-09 15:38
      JuliaBillgren 2 000 kr 2022-03-09 15:38
      ernstwbillgren 885 kr 2022-03-09 15:35

        Troligtvis hans fru Julia alltså, glömde lägga till det.

    Är hon ett barn??? Herregud ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Jag sekundärskäms fan åt henne!

      Ja, hon är 21.

        Man är inget barn när man är 21 utan vuxen.

          Exakt. Hon är väl 22 dessutom, samt sambo och mamma. Då är man inget barn.

            Men hon beter sig som hon är 14. Högst.

    Om man inte har någon att prata med så blir det följarna som man pratar med för man måste ju säga det ändå. Typ, Anna Book…

    Fyfan vad både du Camilla (heter du så?) och kommentarerna här är ELAKA mot henne. Visst det var omoget från Emilias håll men vem har inte gjort omogna saker när man var 20 år?

    Är betydligt mer pinsamt att du Camilla, en 40 ish åring kallar henne för en osnuten unge!

    Kom ner från era höga hästar.

      Håller faktiskt delvis med. Detta är ju bara rent drivved. Fy vilka elaka kommentarer det är här!

      Om man beter sig som hon gjorde så är man en osnuten unge. Tänk om Marcela gjort så, lagt ut på insta att det är slut. Han hade nog blivit kallad något värre än osnuten unge. Med rätta.

        Marcelo.

    Kanske är det såhär universum straffar Marcelo, med en gnällig dramatisk needy flickvän

    De flesta småbarnsföräldrar har det tufft. Alla kan vi bete oss omoget, särskilt vid gräl.

    Jag tror Emilia är osäker och testar gränserna.

    Inte okej dock att göra som hon gjorde. Hoppas att hon har lärt sig en läxa!

    OT, Elsa Billgren auktionerar ut en provning för bröllopsklänningar i hennes ateljé via tradera. Hennes pappa och pappa fru budar mot varandra för att trissa upp priset. Känns ju inte särskilt schysst. Elsa kan säkert klämma in Julia ändå, utan vinst.

      Finns det någon mer pinsam familj?

        Ja det finns en ännu mer pinsam familj. 2 st faktiskt och de börjar på W och slutar på ahlgren och B och slutar på ook. Men Billgrens kanske kommer på en fin bronsplats?

      Tycker det känns jätteschysst eftersom pengarna går till rädda barnen!

      Pengarna går till Rädda barnen. HUR kan det störa dig att de budar?

        För att det som auktioneras ut inte kommer att levereras till köparen som t.ex. Ernst vinner. Eller så vill han prova brudklänningar hos sin dotter, vad vet jag ? Oavsett så strider det mot reglerna att trissa upp priserna sådär, om än syftet är Rädda Barnen eller inte.

          Jag frågade Elsa om hon skulle ha en bröllopsklänning från sin atelje. Min fråga raderades.

            Av hennes man. Känslig kanske

    Gillar Emilia men hon har nu bevisat hur fruktansvärt omogen och inte vuxen hon är. Hon skriver själv, om man ens kan skylla på pms – Nej det kan man inte. Så fruktansvärt omoget gjort. Omoget omoget omoget omoget. Kan inte nog säga det. Vem bryr sig hur länge inlägget var uppe, det kom upp och det är det som är problemet i det hela. Hon gjorde det. Helt sinnessjukt. Väx upp tjejen

    Men asså hon har lagt tid på att hitta en bild, formulera en text och sen säkert skrollat igenom vilket filter bilden ska ha? HUR kan man inte hinna tänka efter före?

    Otroligt omoget och naivt beteende, vissa borde inte hålla på med sociala medier om man nu inte kan hantera det ?

    Ta en STOR tillbringare med svår pms.
    Tillsätt ett par skopor påfrestande köksrenovering.
    Krydda med en ”trotsig” ettåring och där har vi enligt välkända källor ett recept på ett långt och lyckligt förhållande.
    Tycker man att repecptet är allt för enkelt så kan man krydda på med barn nr2

      Uhh, avskyr när folk skriver på det sättet ??

        Synd om dig, skickar en rymdkram.

      Hon har själv valt att skaffa ett barn och köpa en lägenhet som de behöver renovera trots att hon hade PMS.
      Hennes beslut, och det ger henne ingen ursäkt att bete sig hur som helst.

    Tänker bara, eftersom inlägget var postat impulsivt. Innebär det att Marcelo ens visste att Emilia ville göra slut? Eller jobbade han i Sthlm sen plötligt fick se detta?
    Trodde inte jag någonsin skulle säga det om Marcelo, men lider med honom här

      Forts. Läste nu Emilias Instagram, tydligen har Marcelo både läst och godkänt innan? Blev nu ännu mer förvirrad

        Ja och vad innebär det? Gjorde dom slut då? Vad tycker Marcelo om detta egentligen?

        ”Älskling jag gör slut på instagram med dig nu inför flera tusentals följare, kan du läsa igenom och godkänna?”

        – absolut, ser bra ut! Kör på.

        ”Du jag har pms och ångrar mig, tar bort det”

        – ok ?

        Hmmmm…

        Bra med efterkonstruktion.

        Haha ja jag såg det med nu?! Snacka om att måla in sig i hörn. Det blir bara mer och mer invecklat. Hon kan INTE vara lätt att leva med alltså. Aldrig gillat Marcelo men han verkar mognat och nu tycker jag lite synd om honom…

    Så trött på alla dessa människor (har slutat kalle dem influencer, tycker inte de gör ett sådant bra jobb). Nu är Denise Desmond arg igen för att någon/några har i frågasatt saker igen! Vi kan kanske skicka Camillas krönika till dessa människor. När det passar Denise så visar man upp barnet, man gör samarbete tillsammans med barnet. Man skriver i gåtor angående barnets far. Men sluta blanda ihop privata saker och arbete. Sluta visa upp era barn….

    Word

    Hon och Nicole Falciani spelar i samma liga.

    Är ett renoverat kök viktigare än ens förhållande och eget mående så, renovera på bara.

    I senaste Della Papa har de en lång prata om en tjej med PMDS som säljer deras hus, gör slut och flyttar från hotellrum, mannen Jörgen står ganska handfallen och undrar hur han ska hantera henne. Helt galet att det inte kan finnas någon medicin eller vård för detta. Låter helt sjukt att ha det beteendet plus fy fan för att vara sambo till någon med den diagnosen.

      Finns en jätte bra medicin som heter escitalopram.
      Räcker att vända sig till närmsta vårdcentral ?

      Det finns visst medicin. Premalex.

    Alltså ja det var omoget gjort…
    Men deras förhållande och att hon försvarar honom hel tiden lyser fan igenom.. jag tror han är en pina att leva med som prioriterar fel sen ska hon skydda honom hela tiden att han är en bra människa… hon kommer inse sen när dom lämnar varandra hur destruktivt förhållande hon hade. Jag tror att bägaren rann över för henne för hon lever med denna lite för självupptagna Marcelo.

      Tror jag inte alls. Är inget fan av Marcelo men följer man honom på insta så ser man hur mycket han gör för henne och framförallt dottern. Men även om de har en dotter tillsammans så ska man faktiskt få träffa vänner och ha lite annat kring sig. Tror inte hon bara sitter hemma och väntar på att han ska komma hem utan hon är nu på hemmaplan med släkt och vänner hon kan träffa.

    Haha men nu har hon ju lagt ut att Marcelo LÄST och GODKÄNT inlägget innan hon la ut det?! Innan la hon ut det på impuls? Hmmm. Hon målar verkligen in sig i ett hörn alltså hahaha!

      Jepp ?? la ut det i affekt och p.g.a PMS. Men nej nu har det diskuterat detta och han har godkänt. Men ändå har de inte tänkt göra slut? Va? Hon borde bara stå upp för att hon gjorde bort sig, alternativt bara varit tyst helt och hållet. Nu blir det bara pinsammare hela tiden ?

        Jaaa verkligen! Herregud som hon håller på. Och har man mycket följare och lever på sina sociala medier är detta kanske något man VERKLIGEN ska fundera på och hålla för sig själva ett bra tag innan man skriver ut nåt oavsett… Jag menar, de var inte ens tillsammans när hon la ut det? Han var i Stockholm och hon i Gävle? Nej fy sjutton vad pinsamt!

    Låter som den där klyschan ”sprang in i en dörr”.
    Om ett par år talar hon ut om helvetet och säger till unga tjejer att de inte skall skämmas eller ta på sig skulden….

    Haha att ni orkar bry er så mkt. Låt folk göra vad de vill

      Visst får dom det. Men också får de räkna med prat.

    ”Inom vilken annan profession skulle det här vara ett acceptabelt agerande, oavsett anledning eller orsak?”
    Man gör ett misstag, chefen kommer in och skriker ”du får sparken”, eller kanske skickar ett mejl/sms med den texten?
    Några timmar senare kommer chefen ”förlåt, jag menade det inte, jag hade bara lite PMS”
    Det skulle aldrig ske i verkliga livet.

    Hade något kommit till mig för 3 år sedan och sagt ”En dag kommer Marcelo vara den mest mogna människan i sitt förhållande” hade jag skrattat ihjäl mig. Men nu är ju uppenbarligen Marcelo den mest mogna i detta förhållande, känns helt sjukt.

      Han är 10 år äldre än henne så vore det inte lite konstigt om det var tvärtom?

    Tycker det är rätt sunkigt att göra inlägg om det här. Skvallerpress-sunkigt. Rikta strålkastare mot instabilitet och någon som mår dåligt. Vad gott kan komma ur dessa blogginlägg?

      Vad gott kommer ur något av BB inlägg? vad gott kommer någonsin ur någon skvaller tidning eller liknande?
      Detta är typ en ”skvaller” blogg. Inte en ”hylla influenser”/välgörenhets blogg med ”uppgift att förändra världen”.

      C tar upp olika saker influenser gör, både bra och dåliga, tål in influenser att hon tar upp saker de gör får se väl sluta posta allt de gör offentligt.
      Helt enkelt, tål du inte att folk pratar om att du gör dumma saker när du gör dumma saker? sluta göra dumma saker, eller iaf sluta posta offentligt att du gör dumma saker.

    Hon är ju otroligt omogen.
    Igår la hon upp att hon tänkt plugga till öronläkare eller barnmorska. Och ville ha tips? Men hon hade tid och tänka efter för hon ska inte plugga förren i höst? Förstår inte hon att man ska komma in på en utbildning. För att bli läkare är liksom högsta betyg och extremt svårt och komma in, och barnmorska måste man först bli sjuksköterska för? Man kan tro att hon trodde man bara bokade en plats och började plugga? Det kan hon väl inte tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.