Ytterligare en influencer som är missnöjd med följarna

Personen bakom kontot @inspirationforpojkar tar till Instagram för att beklaga sig över följarnas bristande engagemang på hennes reklampost.
Det jag reagerar mest på är att faktiskt att hon skriver att hon inte får betalt för inlägget.
Hon har 50 000 + följare på Instagram, och om dessa följare är äkta så borde hon fakturera för inlägg som dessa, snarare än att bara få en gratis jacka att förmånsbeskatta.

Reklam kommer sällan få ett lika högt engagemang som redaktionellt innehåll, jag tror man bara får tugga i sig det.
Att tigga engagemang och anklaga följarna på det här viset tror jag inte heller är rätt väg att gå, så frågan är vad man ska göra här?
Vad tycker eller tror ni?


Ah, här är ytterligare en missnöjd flunsa som ramlat in i efterhand från en följare.

 

Tack för tips! 

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men alltså. Det makes ju ingen sense før føljarna att likea det de inte gillar, det fuckar ju upp deras førslag, fløden och därmed minskar chansen att de ska få en recension av just de skorna de gillar? vilken offerkofta xD

      Det här ett YPPERLIGT bevis på att ”alla tankar måste inte uttalas”.

      Inläggen alltså. Fy satan så pinsamma människor!
      Bara håll det för dig själv lilla egoflunser!! Är det här en generationsfråga? ”Åh, ni var inte tillräckligt många som hyllade mig idag”. BUHU!

        Jag tycker egentligen inte det andra inlägget är så farligt, för jag läser det mer som ”ni får hemskt gärna trycka på gilla om ni vill och så här funkar det”, men inget krav eller skuldbeläggande.

        Den första däremot framstår som en egotrippad barnrumpa.

          Kan hålla med!

          Vad olika man läser in. Tycker det första inlägget var ärligare, gick rakt på att hen blir sur när hon får få kommentarer. Det andra tyckte jag var passivt aggressivt genom att linda in budskapet i blommor och gull gull när hen egentligen menar exakt samma sak som den första.

            Det första är skrivet av en barnunge. Den andra av en barnunge med hyfs.

            Det är ju det, hon är sur. SUR? Det är ju det som är så oerhört fånigt. Hon har ingen rätt att vara sur för att inte alla följare likear. Hon kan liksom inte begära det hahahahahaha. Tror hon har missuppfattat något här.

      Ja verkligen, tycker det här beteendet är så sjukt oprofessionellt.
      Ett seriöst företag hade aldrig gått ut och gnällt på att de inte har nog med kunder, istället hade man analyserat vad i marknadsföringen som måste justeras/göras om/göras bättre och GJORT DET…. Inte satt sig och gråtit ut offentligt eller börjat tigga efter kunders uppmärksamhet med offerkoftan på. Men ja, som så många gånger förr har det ju konstaterats att endast ett fåtal av dessa snöflingor besitter någon som helst kunskap när det gäller marknadsföring, PR, kommunikation…. :))) Pinsamt

    Jag ska börja skicka ut massmejl på jobbet och kräva positiv feedback på allt jag gör. Känns rimligt.

      Glöm inte att vara sur också.

      Ännu ett exempel på varför flunsor inte tas seriöst och att sådana som jag tycker att de inte har något ”riktigt” jobb. De är så extremt oprofessionella. Inte alla flunsor! bölar vissa av er nu. Nej, men faktiskt väldigt många. Stay in school kids. Bli flunsor om ni vill, men plugga marknadsföring, ekonomi eller vad ni nu kan tänkas behöva. Sätt er in i juridiken inom ert ”yrke”, sedan kan vi gärna like:a era fantastiska inlägg och reklam SOM VI GILLAR. Gillar vi inte så like:ar vi inte. OK?

      Om jag fick lite positiv feedback skulle jag orka jobba mer. Choklad och blommor går också bra. De kan väl skriva lite lappar eller mail.

        Fast hade du fått 190 snickers efter en presentation hade du kanske nöjt dig och inte bett om ytterligare 2000 maskrosor

    Men snälla ska man gilla inlägg man inte gillar ? Haha hur får hon då reda på vad följarna faktiskt uppskattar?
    Avföljer influensers som ber om likes på samarbeten. En viss inredningstjej till exempel ”pressa ner hjärtat älsklingar för jag har slitit med detta inlägg blablabla”. Varje jäkla gång.

      Håller med! Blir helt anti, fattar de inte hur Instagram fungerar? Visst fan gillar man inte något man inte gillar, eller som man inte sett eller lagt tid på.

      Är som min gamla morsa. Som typ blir stött på Facebook när hennes väninnor inte skriver god morgon till ngn fånig bild mamma lagt upp. De är 65 plus

      Jag kommer att tänka på Tusse som klagade typ att folk inte tog sitt ansvar och röstade honom på Eurovision fast han gav allt och sjöng så fint

      Vem är det? Design by Mirelle? Hon skriver ofta ”älsklingar” har jag sett.

    Man kan väl inte bli arg/besviken på något ingen frågat om? Herregud!

    Jättebra om man förklarar hur ens konto funkar, vad som händer bakom. För dom flesta fattar inte hur mkt tid som går åt till att driva ett kvalitativt konto i sociala medier.

    Men detta? För det första vet ALLA som är insatta att folk delar, likar å kommenterar mindre nu än för 6år sen(hennes ref) Det är så för alla, en förändring i vårt beteende på soc med. Inte något hon blir ”utsatt för” och det borde hon veta. Hon skulle kunna ta detta dom att det här inlägget inte var lika intressant som andra å göra mer av de hon ser flyger bättre. Eller, inse det jag skrev och kanske bara köra på iaf. Inlägget tillför något till hennes helhet liksom.

    Tänk om min blombutik gjorde såhär. ”Nu har vi ansträngt oss och tagit in bruna blommor men ingen har köpt dom. Blir så besviken på er kunder. Nu blir lusten att driva den här butiken väldigt liten. Känner ingen pepp”
    -ist för att tänka ”aha bruna blommor är inte fint, men liljor säljer som smör, ska köpa in mer av dom”

      Exakt! Jättebra exempel!

      Exakt så! Lol:ade åt exemplet ?

      Haha, ja de flesta av oss som driver firma får liksom göra ett jobb som uppskattas av kunden för att få betalt. Skoj om jag skulle ”anstränga mig megamycket” med nåt projekt ingen bett om och sedan sitta och grina om ”bristande engagemang” inför klienter.

        Word

          Influensers börjar bli lata och bortskämda och förväntar sig engagemang bara för att de har många följare. Att de faktiskt ska behöva göra research och jobba sig fram till vad som funkar finns inte på deras världskarta tydligen. Hade inte funkat i någon annan bransch så är glad att det inte gör det i deras heller. Inte mer än rättvist!

          Skulle aldrig lika något jag inte genuint gillar på samma sätt som jag inte skulle köpa morotsjuice istället för apelsinjuice på affären, bara för att vara snäll mot inköparen.

        Håller helt med i sak om att de, precis som alla andra, borde utvärdera vad som funkar och inte för att bli bättre på sitt jobb istället för att kräva samma engagemang oavsett resultat.

        Med det sagt så tycker jag dock ofta att jag ser den här sortens felaktiga jämförelse. Följarna är inte deras kunder. Någon HAR bett om det här, nämligen företaget som beställt samarbetet (eller skickat varor i hopp om exposure). Företagen är deras klienter. Om de gör dåligt content som inte går någon positiv respons så har de ju gjort ett dåligt jobb gentemot sin kund, företaget. Inte följarna.

          Grinandet är fullständigt oproffsigt i vilket fall. Vem är det i så fall vi andra ska grina inför och anklaga när jobbet vi gör inte uppskattas som vi hoppats?

            Absolut, jag har inte påstått någonting annat. Jag säger bara att jömförelsen inte håller. Om jobbet uppskattas av kunden eller inte har du ingen aning om eftersom kunden är beställaren. En rimlig jämförelse hade väl varit att en reklambyrå skriver en insändare där de grinar över att folk som åker tunnelbana inte engagerat sig tillräckligt i företag X efter att byrån har kört en reklamkampanj. Självklart alldeles orimligt.

            Det finns gott om rimlig kritik att rikta mot influencers. Varför ska vi hålla på att sänka nivån till att jämföra äpplen och päron?

        Tror att det här ”yrket” lätt övergår i nån slags hybris till slut… Efter ett visst antal följare slutar man engagera sig och anser sig inte behöva vara nytänkande eller serviceminded.

    Haha va pinsamma de är…

    Varje gång en influenser skriver att de får sååå mycket respons via DM men så få ”gilla” så känner jag att det är något de säger för att det inte går att bevisa. Eller när de skriver ”Sååå många som frågar om min jacka i DM, så hääär kommer en adlink.” Mmm, eller hur…

      Ja, rent spontant tänker jag att då borde man väl då skriva ut att man inte kommer svara via DM utan att frågor om produkter får ställas i kommentarsfälten ?‍♀️

      Mona kör med detta hela tiden. Folk skickar henne DM heeeeeela tiden och ofta(st) tycks det handla om varifrån kommer nåt klädesplagg/nån annan fråga om kläder. Och ser man på: lägligt nog kommer kläderna från Ellos/nåt annar samarbete och Mona kan svara med ett reklamsinlägg.

        Jag är så förvånad att hon ännu har kvar några läsare? Hon vill uppfattas som ärligheten och godheten i egen hög person samtidigt som man lätt kan ana vilka baktankar som rör sig i varje inlägg som har att göra med konsumtion. Sen fräser hon värre än min katt när någon har mage att lämna en kommentar som inte faller i smaken. Är verkligen Ellos något folk handlar ifrån? Förutom Mona då som handlat där i hela sitt liv.

        Någonting som också är märkligt med Mona är att okända människor stoppar henne på gatan väldigt ofta, och ger henne komplimanger för kläder och skor osv…..
        Glöm inte att hon gör samarbeten med Cellbes också.

        Eller Anna Book! Hundratals DM om ett kakrecept eller blommor.

      Men jaa, precis! ”Har fått sååå mkt frågor på dm om ditten & datten jag hade på mig…bla,bla” och inte en enda fråga el ens någon kommentar om saken i kommentatorsfältet, är en typisk, skapa hype om sig själv, som inte finns i realiteten. Så genomskinligt liksom.

    Lite som ”Barnvagnsgalen” också gör, avföljde henne direkt när det kom upp lååååååååånga utläggningar på story om bristande engagemang etc. Och det skedde typ var och varannan dag. ??‍♀️

    Hela deras jobb går väl ut på att hitta på content som följarna uppskattar? Istället för att be om likes så hitta istället på innehåll följarna faktiskt vill gilla.

      Helt sant, tror dock det är få av dem som tänker så… Vadå? Ska jag anpassa mig efter mina följare/kunder? Tror dessutom att väääldigt få av dem skulle klara av att göra en sådan analys och sedan verkställa en eventuell förändring dessutom.

    Kommer aldrig förstå detta fenomen fullt ut. Leva på instagram. Jaga likes mm. Man kanske syns för mycket eller för för många samarbeten när likes går ner eller så tilltalade det inte publiken. Då får man väl hitta på något annat att skriva om/ göra reklam för.

    Förstår dock inte varför man inte trycker på like? Hör många som inte gör det. Du följer ett konto (som här är professionellt) som du antagligen gillar i det stora hela, bara tryck på like – annars följ inte?! Jag tycker det är sniket och missunnsamt. Sen förstår jag om det är något man verkligen inte gillar och tar avstånd ifrån, då trycker inte jag heller på like… Jag ogillar rants av influensers men folk är i allmänhet taskiga som inte tar en sekund och dubbelklickar på inlägg från dem de gratis följer.

      Vad logiskt?

      Varför ska jag gilla reklam om jag inte gillar reklam? ?

      Så du rättfärdigar likestiggeri (?) för att det är gratis att följa en influenser? Tror att du har missat poängen med sociala medier ?

      Oj det var en bakfram tankegång Emma. Tror du missuppfattar hela grejen. Om jag läser något som jag tycker är bra, så kan jag trycka på like. Annars trycker jag så klart inte. Sniket? Ska jag göra det för att vara snäll??? Aldrig i livet att jag skulle gilla bara för att.

      Man trycker väl inte like på allt som dyker upp i ens flöde, utan det man uppskattar. Eller att man vill visa att man sett inlägget

        Att man sett inlägget? Då är det läge att gilla?

      Jag likar inte ens vännes alla inlägg, ja du är på gymet igen och tar en exakt liksan bild som i går och förggår och dan innan det och samma klyshiga hashtags, varför skulle jag gilla det det är bara tröttsamt.
      Jag likar bara det som jag verkligen uppskattar att se.

        Mäh…. Tänk så mycket ansträngning som ligger bakom gymbilden!!!! ? Man måste like:a så de inte går dit i ONÖDAN! ?

    Riktigt pinsamma inlägg faktiskt. Mkt skämskudde på det första inlägget!

    Att se en bild på Insta och ägaren anser att man SKA trycka like på den är som att gå in i en affär och ägaren anser att man SKA köpa något bara för att man går in i affären? Eller?

    Du får inte titta om du inte ger något tillbaka!?

      Eller jagar efter dig längs gatan bara för att du tittade i skyltfönster men inte gick in och handlade… my gosh!

    Ingen har bett denna flunsa att vara just flunsa. Försvinner hennes lust för att ingen tvångsgillar inläggen så får hon väl sadla om. Inte skylla på läsarna.

    Alla som skriver i sina inlägg att detta är betald reklam för något, klart som fan att dom säger att grejerna är bra, dom får ju oftast väldigt bra betalt. Har överlag otroligt svårt att tro på influensers och det dom gör reklam för.

    Inspirationforpojkar har hållit på sådär i flera år. Klagat på engagemanget. Till slut avföljde jag. Enbart pga detta.

    Står inte ut med detta like-tiggeri.

      Är inte det samma person? ?

        Jo?

      Tänkte precis på det med! Är inte första gången hur skäller ut sina följare ??‍♀️

    Tänker att alla influencers kan jämföra sig med reklamfirmor. Visst kan de gå ut och fråga vad följarna vill ha för vad jag vet gör reklambyråer marknadsundersökningar för underlag osv (jag kan ha fel).
    Om en reklam inte slår igenom så går ju ansvarig firma inte ut och frågar varför folk inte vara går ut och köper varan eller tjänsten. Dom frågar sig själva vad dom gjorde för fel.

    Följare och läsare ber inte om reklam, man tvingas på den. Alltså är det upp till reklammakaren själv att göra om och göra om och lära sig vad som slår och vad som inte slår.

    Det blir så omoget att gnälla på att folk inte gillar det man skapar.

    Eller säg den konstnär som går ut och skäller på folk som inte köpte tavlorna på utställningen?

    Vill man tas på allvar får man bruka allvar.

    Sånt här är så stört! Min syster är en ganska känd ”träningsinfluencer” och hon tjatar om det här JÄMT. Det är så tragiskt, det blir pinsamt att sitta och lyssna på ”asså jag fick bara 200 likes på min cross fit video” LOL OK INGEN BRYR SIG

    Hahha måste ändå ge Lovisa B att hon la upp det snyggt. Typ hihihi ni kan påverka så jag får ROLIGAAA samarbeten för det blir ju jättekul för er??❤️??? (hint: egentligen mest jätteroligt för mig som både får sakerna gratis OCH får betalt för att lägga ut inlägget) tihihiihi

      Ps. Lovisa är duktig på att ställa massa frågor i sina stories, dvs låtsas vara intresserad av följarna men det är för att när många röstar får man mer engagemang. Därför röstar jag aldrig i såna grejer

        Men alltså är det inte sånt man måste göra när man är en influencer? Skapa engagemang på sin plattform genom att b.la ställa frågor? Det är väl en naturlig del av den branschen?

          Jo visst men jag vägrar delta på det ?

          Jo, men jag måste inte svara. Gör det heller aldrig. Oärligt beteende.

      Som att hennes följare VILL ha mer reklam i sina flöden ?

    Jag avföljer direkt om de börjar be om likes och kommentarer ?

    Skulle vilja se ikea eller Coca Cola eller vilket som helst annat stort företag lägga upp ett gnällinlägg..
    ”Siv och Ruben jobbade i 2 dagar med den här kampanjen och skrev tillochmed en jingel.. OCH INGEN skrev att den var fin ? nu blir det inte nån mer Billy bokhylla eller ny fantasmak för ni är så taskiga”.
    Dumheter. Väx upp och skaffa ett riktigt jobb.

      Hahah bästa !!

      Tack för skrattet, du får en like av mig iallfall

      Jag brukar säga det till mina patienter, t ex vid såromläggning: ”blev det inte fint eller? För du sa inget… känns inte jättekul att pyssla om dig och fixa för din skull när du inte ens verkar uppskatta det. Jag får inte extra betalt för just ditt sår, tänk på det! Dålig lön har jag också”

    Jag fattar att flunsorna behöver engagemang för att överleva men inlägg som de ovan gör att jag avföljer direkt. Även som Therese Lindgren har börjat göra att lägga ut en fråga på story eller i sitt flöde till sina följare typ ”Vad ska du göra ikväll” eller liknande ger mig lite avsmak för det känns verkligen inte genuint. Tror inte att hon bryr sig eller läser, bara ett smart sätt att få engagemang på sin profil.

    Skämskudde på. Och skam att hon med så stor följarskara inte tar betalt för sina samarbeten. Ser många som skriver så här i sina stories nu förtiden och det gör mig bara mindre sugen på att ge en like.

    Jag gillar aldrig ett reklamsamarbete. Tittar inte ens om jag kan undvika det. Jag vet att de får betalt = jag kan inte lita på deras åsikter = inlägget är helt värdelöst för mig.

    Ser diverse flunsor öppet fiska efter interaktion från sina följare – börjar det månne bli trögare i branschen? Har vi följare tröttnat? Ett friskhetstecken tycker jag!

      Jag brukar undvika klicka på länkar och stories med reklam. Speciellt för värdelösa produkter som alla flunsor gör reklam för samtidigt. Oerhört tröttsamt.

    Om de nu tycker att det är så kul att skapa content kanske de skulle utbilda sig och skaffa jobb på en redaktion så slipper de ta det så personligt och får ändå lön varje månad? Enkelt löst!

    Ytterligare ett bevis på att det inte är ett riktigt jobb att sitta hemma & filma i hemmet/badrummet/köket /matlagningen osv, så inte så konstigt att folk inte ”orkar” bry sig längre, alla gör samma sak typ. Menar inget illa men är rätt trött på att se bilder på en kopp kaffe i 20 olika format. Kaffe är liksom kaffe.

      Oj, säg det till Anna Book. Hon tar sitt ”jobb” på fullaste allvar. Hennes macka med sju sorters pålägg, mjölk med en skvätt kaffe i och den smakfulla inredningen i guld från Dollarstore. Den renbäddade sängen ur trettioelva vinklar och de sorterade och storstädade köksskåpen. Hon tror att alla vill se detta. År ut och år in. Inget dåligt content. Sedan lyser ju i och för sig samarbetena med sin frånvaro också. Även om hon fiskar och fiskar med stora trålen.

    Tycker det är ett friskhetstecken från följarna. VI . ÄR . TRÖTTA . PÅ INFLUENCERS OCH REKLAM.

    Genom tiderna har exempelvis den stora drömmen varit att bli skådespele/skådespelerska. Efter det – pop och rock-stjärna där radio var det coolaste forumet. För att sen övergå till att tv och MTV är det coolaste forumet du kan vara på. Samma sak med influencers, jag tror att det är påväg att dö ut att så många kan tjäna så stora pengar på exempelvis reklam på Instagram . Fan vad skönt .

      Hoppas verkligen du har rätt.

      Undra vad som blir nästa stora nöjes-grej..

    Oj! Så många uppgifter jag gör på jobbet utan att få uppskattning! Inte kan jag sitta och invänta lust och motivation heller, utan det är bara att göra och hålla deadlines.
    Vet inte om jag skall skratta eller gråta över dessa influensers liv och levene. Avundsjuk, no much. Men jag lever i verkligheten och det är inte alltid kul.

      Samma här. ”Nu har jag byggt om halva hudvårdsavdelningen och försäljningen har inte ökat ett dugg. Så himla dålig stil!”

      ”Men jag lever i verkligheten och det är inte alltid kul.” Så mycket LIKE på det!! 😉

    Cry me a river ?

    Har personen alltså ett konto ”inspiration för pojkar” och ett ”inspiration för flickor”? Way to go med att förstärka könsroller när det gäller kläder.

      Vadådå? Bara för att du kanske inte tycker det ska finnas en kill och tjejavdelning i klädesbutikerna så innebär det ju inte att alla andra måste hålla med.

    Alltså skäms de inte? Så otroligt pinsamt att sjunka så lågt att man tigger likes. Var glad att det finns folk som överhuvudtaget like:ar reklam o samarbeten

    Jag avskyr videoformat och alla inlägg med ljud. Jag vill inte att omgivningen ska höra vad jag gör på Instagram så allt sådant scrollar jag förbi oavsett vad det handlar om, dessutom tycker jag att det går för långsamt att se en video. Jag vill se en snabb bild och eventuellt snabbläsa text, inget med.

    Jag, till skillnad från dessa flunsor, lever i verkligheten; skulle gärna veta om de hade klagat på sin chef om de hade ett ”vanligt jobb” om denna chef inte visade nån uppskattning eller klappade dem medhårs varje dag 🙂 Det är dessvärre sånt ”vanligt folk” lever med varje dag.
    Kom ner på jorden vettja OCH gillar man det inte så likar man det INTE. Get over it eller skaffa ett annat jobb.

      Eller man har en butik, det cg skriker och skäller på alla som går förbi men inte går in ??

    195 likes med 50.000 följare är 0.39%.

    Om endast 0.39% av dina följare reagerar på dina inlägg bör du fundera om dina inlägg är rätt för dina följare istället för att gnälla på dina följare.
    Skulle aldrig automatiskt gilla ett pissigt inlägg bara för att det kommer från ett konto jag följer.

      Fast det funkar ju inte riktigt så, på grund av algoritmen på Instagram så ser helt enkelt inte alla följarna ens post.

    Låter som att följarna får betalt för att göra detta ??? Det är hon som är dålig säljare

    Slutar ofta följa konton som tjatar om att man ska likea, spara osv. Typ ALLA vet hur insta funkar så blir bara irriterande när influencers och konton ska hålla på och tjata. Leyglow va otroligt tjatig om detta för några år sedan, slutade följa.

    Jag reagerar mest på att hon inte tar betalt för att lägga ut om jackan. Jag förstår inte varför hon går med på att göra den typen av samarbeten där hon inte får riktig lön för arbetet hon gör. I praktiken betalar hon för att göra reklam vilket jag inte tycker någon influencer ska göra. Polarn och pyret har dessutom den marginalen att de kan betala henne bra för att synas på hennes plattform.

    Obegripligt! Ska man ”gilla” sånt man inte är intresserad av?? Varför? Det blir ju dessutom en falsk reaktion som inte gynnar företaget det minsta, enbart influencern som vill ha gillningar. Såna där uppmaningar/klagomål får precis rakt motsatt verkan för mig, jag skulle ALDRIG snäll-gilla nåt jag inte är intresserad av bara för att influencern ska tjäna pengar.

    SÅ oprofessionellt och fånigt.

    Det här är anledningen att dessa människor inte fixar att ha ett vanligt jobb…. Gissningsvis skulle de bryta ihop av konstruktiv kritik från en kollega, radiotystnad från en chef och hårda deadlines….

    Jag kan förstå att det är tröttsamt och tråkigt, samtidigt är det ju så underligt hur influencers ofta tjatar om att deras jobb är riktiga jobb, ”att det ligger mer bakom” osv men så snart det ställs krav eller annat på dem, så som i andra jobb, så passar det inte. Tänker bl.a. på sådant här men också influencers som missar att märka samarbeten, påpekas det är det ”hat” medan det i mitt jobb skulle vara helt rimligt att få kritik om man begår ett fel i jämförbar skala.

    Och snälla nån, kan vi få slippa storys där det är ”Åh ni är så många som frågar om vilket mascara jag tycker om – tänk vilket SAMMANTRÄFFANDE att jag har en Adlink till den just här!!”……..

    Influencers är vår tids största gnällrövar tycker jag. En tjej jag såg förra hösten hade ifrågasatt att folk inte ”gillar” inläggen med samarbete lika mkt.
    Jag, med flera, reagerade på att man kanske är less på att se/höra reklam stup i ett, ett ständigt piskande på en om att köpa allsköns skit och dessutom liiite svårt att ta flunsorna på allvar då allt dem gör reklam för är ”magiskt” ”dör för detta” ”bästa jag testat” well; klart som fan det är bästa och mest magiska då ni har BETALT för att säga just det, att älska just prylen ifr?‍♀️?‍♀️ så det känns ju lagom genuint för följare då? vidare så är det väl så att många av oss inte ser sociala medier som någons födokrok utan ser sociala medier som nåt kul, kravlöst där vi scrollar runt. Det är inte upp till oss att försörja dessa personer, då kanske man ska skaffa en säkrare inkomstkälla istället för att inlindat skriva anklagande/gnälliga inlägg. ? maken till fräckhet alltså.

      Bästa kommentaren idag.

      Den här kommentaren fick en like från mig, eftersom jag tycker den förtjänar det. Alla andra kommentarer jag har läst var inte lika bra och fick inte en like. Kommer nu alla andra som skrivit en kommentar att räkna sina likes och skälla ut bland annat mig för att jag inte har gett en like? Eller hur funkar det nu igen?

    Det är ju influenserna som ska göra oss/kunderna nöjda.
    Sjukt märkligt beteende. Tänk om HM skulle gnälla på alla som går in och kollar i butiken men inte köper något ?

    Största offerkoftan jag har sett

    Det som stör mig massor med detta är ju att de ibland också kan lägga till att man ska kommentera/ge feedback så de vet vilket content ”vi gillar”. MEN, när de då inte får höra det de VILL höra….? Ja då kommer ju inlägg som skäller ut läsarna/följarna att man är elak, kan avfölja om det inte passar, att de tappar lust för att de får kritik och vet inte allt. Och nu syftar jag inte på inlägg där någon trollar, utan genuint inlägg som bara inte är efter deras tycke.

    Nej, jag likear inte bara för att jag blir ombedd för det. Jag använder dessutom like-funktionen ibland för att spara inlägg i vissa appar. Så kan känna att dessa tiggande inlägg, likväl som de griniga inläggen, bara ger mig avsmak och avföljer istället.

    Jag följer detta barnkanal men funderar nu på att avfölja efter detta pinsamma inlägg. Har man koll på sociala medier så vet man att reklam inte ger ett lika högt engagemang hos följarna då det inte anses lika genuint. Att skuldbelägga följarna för att de inte tycker inläggen är intressanta är ju en mycket märklig strategi. Nej, jag kommer inte att likea ett inlägg jag inte är intresserad av.

      *barnkonto

      Jag följde också detta konto men avföljde nu

    Jag är så less på detta fiskande och tiggande! Finns en stor inrednings tjej från Uppsala som ofta tar upp detta och också vill ge dåligt samvete åt sina följare när hon lägger ut det som att ”om ni gillar sparar och engagerar er i flödet så kan jag lägga gratis tid på er i frågestunder på stories”
    Man ba… what? Tack för den. Vi har inga såna skyldigheter! Lågt att trycka på alla sina ca 120.000 följare känner jag.

    pinsamt oprofessionellt och jag skulle avfölja direkt. om hon nu ’samarbetar’ med de typ gratis och sen skyller detta på följare big no-go. att såna oprofs tjänar pengar övh förvånar mig (fast det var väl enkel att falla för jackans firma vidriga marknadsföring med att byta en jacka mot gratis content), jag skulle få sparken om jag är oproffs och klagar på kunden att hen inte berömma mig och mitt arbete och ingedn jacka (eller uppmärksammas här ;))

    Ska den där videon varit att lagt ner mycket arbete ? Ser ut som när jag lekt i ngn video app i några minuter ?

    All kommunikation sker på mottagarens villkor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.