Det finns en tid och en plats för allt

GabJossan och hennes nya man har gjort en frågevideo på Youtube. 
Att hålla på att tönt sig, skoja och skämta tänker jag att de allra flesta par gör – oavsett om det finns en kamera som filmar i närheten eller inte.
Det jag undrar över är varför man fattar beslutet att klippa ihop filmen och blanda sjuk och små barn? Och framför allt – varför man väljer att publicera det hela?
Det förstår inte jag.
Det här känns som någonting taget direkt ur familjen BinKats telefoner.

Ni är en del som skrivit kommentarer om detta, och därför väljer jag att lyfta fram det hela.
Vad tycker ni andra? Medhåll eller tycker ni att vi är superkänsliga och/eller frågvisa, när vi ifrågasätter klippningen av den här tros-sniffande filmen?
Som sagt, det är klippningen och publiceringen jag ifrågasätter, inte hur ett par skämtar med varandra på tu man hand. (Behöver jag tillägga att det inte längre är ”på tu man hand” när man publicerat det hela på Youtube?)

Videon startar med att Gabriella och Zebastian har en diskussion där han vill veta vilken låda han ska lägga ner hennes trosor i. 
Han vill veta om trosorna är ”porrtrosor”. Sedan fortsätter videon med att Gabriella berättar att hon inte vill filma en ”house tour” eftersom hon tycker att det är så smutsigt överallt.
Hon filmar och visar att dottern Jolie förstört mattor och en väska genom att skriva sitt namn på – varpå Zebastian säger någonting skämtsamt som tas bort. Gabriella klipper då in en bild på dottern och bonuspappan.
Videon fortsätter med att Zebastian sniffar på ytterligare ett par trosor och säger att ”det här är smuts”.
I nästa klipp filmar Gabriella när Zebastian frågar om ett par träningstights är hennes, och hon svarar att hon älskar dem, varpå han sniffar även dessa i skrevet för att dubbelkolla så de inte är använda.
Hur de luktar om de är använda får vi inget svar på men i nästa klipp hittar vi i ställetZebastian när han verkar försöka snorta in ett par svarta stringtrosor med samma glädje som Fredrik Söderholm försökte inmundiga en lina kokain när det begav sig.

Tankar?
Jag tänker att det är själva publiceringen jag motsätter mig, inte att folk skämtar grovt med varandra.
Herregud, det gör vi ju konstant här hemma.
Hur känner ni?

Resten av frågorna får ni kolla på videon för att eventuellt få svar på. 🙂

221 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blanda sjuk och små barn..?

      Ser man ut som hennes kille gör så lider man definitivt av psykiskohälsa!

        Hur menar du?

          Det är väl en rätt vanlig uppfattning att folk som tatuerar hela halsen, huvudet och kroppen är rätt obalanserade personer med noll konsekvenstänk.

            Fördom menar du nog.

              Snarare en rätt vanlig åsikt hos många och kanske ändå med viss sanningshalt.

                *Fördom

                  Du fick väl lära dig i skolan att åsikt och fördom inte är synonymer?

            Varför är man obalanserad och har noll konsekvenstänk om man väljer att tatuera sig så pass mycket?
            Vad är dessa konsekvenser man kan utsättas för genom att tatuera sig så pass mycket? Jag hade köpt det om det varit ”kniv-micke” som var aktuell i Unga mammor. Han har hela ansiktet täckt men få jobb och arbetsgivare inom majoriteten av branscher bryr sig inte om man är tatuerad. De bryr sig desto mer var du kan visa upp för kompetens, erfarenhet, att du inte säger ”Annars bror, allt bra?” till arbetsgivaren under arbetsintervjun.
            Alla vill inte bli mäklare, kommersiella piloter, flygvärdinna, jobba inom bank och finans och de andra branscher där synliga tatueringar inte är accepterat. Sedan handlar det till stor del vad för sorts motiv du har, om de är välgjorda eller ser ut att vara hemmagjorda eller på Hällbyanstalten.

            Allt fler jobb sker inom IT- och den digitala branschen t.ex E-commerce, digital marknadsföring, tv-spelsbranschen, ingenjörer av olika slag, IT-tekniker osv. Denna bransch är inte så trångsynt som ni är men jag köper att det ger inte ett bra intryck inom vissa branscher och de branscher blir allt färre och ersätts allt mer av AI eller sköts digitalt på distans. Och inom hantverkarbranschen bryr de sig definitivt inte. Inte ens skolor bryr sig något vidare då jag har en nära vän som är lärare och är rätt täckt av tatueringar. Skulle gissa på 70-80% av kroppen inklusive hals, nacke och händer och han jobbar med barn på en kommunal skola.

              Sen ser ju skolan ut som den gör idag……… way to go teacha’

    Jag tror det handlar om att de ska visa hur roliga & frisläppta de är.

    Men lever inte hennes make med att redigera filmer och filma, så jag fattar inte hur kvalitén kan vara så dålig med tanke med att det är hans yrke?

      Gabriella skrev på hennes story att han är “såååå duktig” på att redigera videos ?

        I början (när hon gjorde slut med F och skulle ändra karaktär till uppmärksamhetskrävande Lisa på 14 bast) då störde jag mig så sjukt mycket på henne. Nu däremot.. nu tycker jag genuint bara synd. Alltså, denna flickan har små BARN. Varför tänker hon sig inte för kring innehållet som delas? Kring denna snubben hon slängde in i ungarnas liv? Varför ska allting sexualiseras av denna killen som plötsligt kom in i hennes liv från ingenstans? En sak är att hon snabbt hoppade in i äktenskap och utan second thoughts blandade ekonomi, bolag och liv med honom – men barnen?!!! Kom igen. ?

        Btw min poäng och meningen med denna kommentaren var egentligen att skriva att han först blev regissör aka filmare när han träffade Gabriella. Alla hennes marknadsföring av produkter klipps av honom och det är precis likadant. Jag är inte så imponerat och YT kunde hon väl låtit honom dubbelkolla innan det lades ut.

      Hon säger i videon att det är hon som redigerar klippet.

        Har för mig jag såg på hennes instagram (eller klippet i sig???) Att han redigerar.

          Det var han som redigerade. Gabriella visade på instagram att han höll på och redigera.

        Han säger väl i videon att det han som redigerar? När som snackar om att klippa in bilder?

      Tror att de saknar sunt förnuft. Är det här det som roar gemeneman att dela med världen så… hjälp!

    Kanske bara är jag och mitt (iofs normala, tror jag?) behov av renlighet men tycker det vilar något så ohygieniskt över det där paret ?

      Kan du vara lite mer specifik är det någon speciell detalj? Typ långa naglar osv eller är det bara en känsla?

        Bra fråga. Det kan vara naglarna. Eller iallafall dom i kombination med alla tatueringar, allt smink och all brun utan sol. Och så något ovanpå det. Vet inte vad det är ? Får en känsla att dom inte är särskilt noga med hygienen bara.

          Vilken snäll kommentar ?

          Tatueringar lämnar inte direkt fläckar efter sig. Smink och BUS kan såklart göra det.

          Hon hade väl oxå sagt nån gång att hon duschar ca en gång i veckan? Hur fräscht är det med allt sex då tänker jag

            Det går ju att tvätta sig utan att duscha?
            (Fast lite konstigt med bara 1 gång i veckan, mitt hår ser flottigt ut på 1 dag).

              Sorry för random kommentar men prova Nioxin-produkterna mot det flottiga håret. Behöver knappt tvätta håret längre! ? (gör det ändå ca 2 gångar i veckan), innan var det typ varannan dag.

                Tack för tips ?

                Vilka av produkterna kör du? Fanns massa olika att välja på… de är dock mot tunnhårighet? Tittar jag på rätt produkter? ? Toppen ändå om de funkar!

                  Jag kör på den blåa, som är deras scalp recovering paket! 🙂 Sååå saftiga priser, men den funkar verkligen jämfört med allt annat jag testat. Tror även de har ett grönt paket som ska vara lite billigare och även den för skalpen.

                  Sök på ”NIOXIN Scalp Recovery kit” på Google ?

                    Btw såg precis att den inte är blå på foton online, men typ mörkgrön? ??

              Ju oftare man tvättar desto flottigare fortare blir det.
              Jag tvättar oxå håret en gång i veckan.

            Hon var sagt att hon tvättar håret 1 gång i veckan.. suck

              Tror också hon nämnt att hon är dålig på att borsta tänderna… nästan lite stolt. Varför vill man vara dålig på det som vuxen människa?

        Annan anonym men jag håller med. Får samma vibbar som av Paow. De kan duscha framför mig men det är ändå något ohygieniskt. Kan inte sätta fingret på det.

          Trashighet

          Ser ut som att dom luktar sköljmedel ?

            Va? Sköljmedel doftar ju gott, det gör ju definitivt inte kroppar el hår som ev duschas en gång/vecka

              Sköljmedel doftar inte. Det stinker. Tror att det överdoseras.

                Ok, jag brukar inte överdosera, så tycker lite doftar gott om man inte använder sådana som luktar billig parfym.

              Tror inte att du märker doft på någon som inte tvättar håret så ofta…

            Men då är man ju ändå ren. PLUS otroligt olämplig och osmaklig diskussion det här.

              Exakt vad är det som är osmakligt med att sköljmedel enl mig doftar gott och att kroppar el hår som inte tvättats på en vecka, inte gör det?

          Jag får inte dessa vibbar av varken Gabriella eller Paow men måste säga jag också kan få den ”känslan” av vissa! Kan aldrig komma på om det en grej med deras utseende eller något de sagt som jag associerar med dålig hygien/lukt, men definitivt en grej jag kan haka upp mig på med vissa. Little Jinder är en sån. Får bara en märklig känsla (fördom?) att hon luktar som om hon inte tvättat sig på 2 veckor.

            Jag fattar precis vad du menar, får oxå den känslan av vissa. Precis som man kan få det exakt motsatta, dvs att ngn doftar nytvättat här och rent & fräscht, utan att ha träffat någon av personerna IRL.

              Ja exakt! Jag gillar inte Filip och Frredrik men får för mig att båda luktar himla fräscht haha 🙂

                Men va, nej, de luktar antagligen alldeles för stark parfym! ?

            Får också samma känsla av vissa, läst en tråd om detta innan, på engelskan är det att man ser ”musty” ut. Men går inte att sätta fingret på vad bara.

            Provar kommentera, tror jag är satt på modd? Kan du fixa Camilla?

          Det är all brun utan sol, tatueringar, lösnaglar, smink som ger mig de vibbarna.

      För mig är det ett big no no att vara i sängen med vanliga kläder på. Det känns ohygieniskt! Okej om man har sängöverkast men absolut inte bland lakanen man sen ska sova med.

        Säg detta till mina vänner ? dom förstår inte .. tänk och åka kommunalt sen sitta med samma byxor i sängen. Jag gråter.

          Ha,ha, fy fan, samma här. Tänk alla pers som suttit där och gnidit sina bakdelar mot sätet (och dessförinnan varit, gud vet var..) blää.

          Ändå har dom inte dött av det 😉

        Håller med! Blir galen! Ingen får lägga sig i min säng utan pyjamas på.
        Soffan kan man inte kontrollera på samma sätt så den får djuprengöras ofta.
        Vet folk som lägger tillbaka kläder de haft på bussen med de rena kläderna i lådan. Kräks.

          Jaaa, instämmer. Vidrigt.

        Men gud, så överdrivet.

          Så kan det vara om man är en enstöring med väldigt lite umgänge, handlar alltid när det är tomt i affären och åker aldrig kollektivt.

            Eller… har vänner som tänker lika?

              Nu pratar jag i och för sig inte om vilka man umgås med utan precis tvärtom att man knappt umgås med någon.

          Nej det är det inte.. har du åkt kommunalt? Folk kissar ner sätena (har sett det 3 ggr hittills) och många ungdomar lägger sina smutsiga skor på sätena. Alla är olika såklart men jag tycker att man ska respektera varandras ”hemregler” så länge dom inte är överdrivna.

            Samma här. Alkisar med snoppen framme och sen när de rest sig är sätet helt blött mm. Byter alltid om.

              Ja det är skitäckligt. För att inte tala om folk som spyr och fräser snor rakt ut så det yr. Skitiga skor som varit gud vet var. Folk som inte tvättat kläderna på en månad som när dom reser sig ser man gamla ingrodda bajsfläckar i rumpan. Blääääh

                Ha ha,ha, ja fy fan, spyr fasen i munnen vid tanken. Den odören när vissa reser sig från sätet där man tänkt sätta sig….typ inte tvättat vare sig kläder el sig själva på månader..urk.

                Vart åker ni kollektivtrafik?! Det där känns möjligen som det händer här på festkvällar… (minus någon alkis då) Efter det är ju iaf spårvagnarna inne i hallen och får en tvätt

            Tackar gudarna för att jag slipper åka buss och tunnelbana.

            Tror inte de som inte vet/ser hur sätena ser ut åker kommunalt. Det är ju inte direkt så att sätena rengörs särskilt ofta. Ser ofta hur folk lägger upp skorna på sätena, skor som kanske trampat både i lera & hundskit. Vill man verkligen hem och slänga sig i sängen med kläderna som suttit på ett av dessa säten? Mitt svar är, fy fan vad äckligt, aldrig i livet.

            Så vi som inte åker kommunalt, vi kan ha våra vanliga kläder i sängen utan att det är ohygieniskt? 🙂

              Svar nej.

              Det är väl upp till var och en att själv bestämma vilka kläder man ska ha i sängen. Personligen vill jag ha rena underkläder på mig eller pyjamas. Kläder som jag haft på mig hela dagen hör inte hemma i min säng. Byter lakan minst 1 gång per vecka för att det är skönt med rena fräscha lakan, speciellt årstider när man svettas mycket, om man sover med partner och har sex, om man samsover med en bebis och ens bröst läcker mjölk o.s.v.

      Håller med. Jag tycker dem känns väldigt ohygieniska båda två, kan inte helt sätta ord på det men upplever samma känsla som jag får av Paulina.

        Jag får precis den känslan av PW, kläder på golvet, rörigt & prylar överallt och skitiga möbler.

      Låter ju som att hon städar konstant, wipes i mängder osv. Men fick också den där känslan, tror det var när jag såg i bakgrunden överfulla lådor av underkläder, lådorna var inte ens stängda och så lådor med grejer på golvet. Som sagt, bara en känsla av stök och orenhet.

    Tycker att jag fick en obehaglig känsla i magen av filmen. Jag tycker att Gab tittade sig åt alla håll och kanter hela tiden och drog i sitt hår vilket tyder på nervositet ? att hon sedan berättar att dörren fick sig en törn och att mannen bekräftar att den fick sig en ”ninjakick” fick mig ont i magen. Vill inte säga att förhållandet verkar skumt men något är mjeh. Kollat på videos med Fjodor och då verkade det mer naturligt. Som sagt, det är en video på nätet men som sagt. Tråkigt att förhållandet REDAN är kantat av bråk.

      Alltså det är som att hennes liv är natt och dag med vad det var med Fjodor! Det kändes mycket mer harmoniskt och stabilt. Medan detta nya ger oroskänslor. Och då är jag ingen som är super känslig av mig!

        Ja det är en markant skillnad. F var väl hellugn och fokuset låg verkligen nån helt annanstans. Familjelivet och handla i mataffären typ. Vore nästan kul att se några gamla videos från den tiden för att jämföra.

      Jag fattade det som att det var hon som ”ninja kickade” dörren så det blev hål i vägen?

      Får en känsla av (som den hobbypsykolog jag är). Att dem är väldigt kära i varandra och har väldigt stark passion, meeen också ytlig. Och om x-antal år, när nyförälskelsen lagt sig, så kommer dem gå skilda vägar.
      Att de gifte sig så snabbt bekräftar detta.
      Men vem vet? Kanske inte alls är så?‍♀️

        Håller med. Hon kändes helt annorlunda med Fjodor. Kändes som att deras relation var mycket lugnare och stabilare men kanske inte lika passionerad och intensiv, vilket inte är skumt om man hängt ihop sen gymnasiet och har småbarn ihop för den delen. Tror hon var uttråkad och behövde någon mer stormig och intensiv, vilket är kul typ så länge man är nykära sen blir det bara jobbigt när känslorna lägger sig.

    Jag vågar inte titta på videon. Kommer vrida mig av skäms-plågor. Jag har följt hennes blogg lite på sistone för att jag fascineras över dokusåpan som är hennes liv. Det är som att titta på en bilolycka att se på när hon bjuder in den här helkroppstatuerade, Adidasbyxe-bärande och halvskumme killen och gifter sig med honom efter bara några månader utan äktenskapsförord. Och bjuder in honom som bonuspappa i sina barns liv och låter honom natta barnen medan hon åker och tränar på kvällarna. Hon har väl inte ens känt honom i ett år. Men nu äger han halva hennes hus och företag och är bonuspappa till hennes barn. Och hennes ex som också har nya barn och bonusbarn med sin nya tjej. Dessa människor är inte ens 30.

      Att inte skriva äktenskapsförord är nog det dummaste hon gjort och tror tyvärr hon kommer inse det inom kort

        Funderar på vad han gör om dagarna förutom att ha sex och sniffa på hennes trosor. Hockeykarriären har han ju lagt på hyllan. Är det hon som försörjer familjen?

          Gabriella har sagt lite olika saker. Ibland jobbar han med investering. Ibland är det fiske (tellusflyfishing på instagram). Hon har även sagt att han har mycket mer pengar än henne.

          Han har inget jobb.

          – Han försökte ett tag bli filmare och fotograf, gick inte så bra.

          – Sedan drev han någon fiskeverksamhet med en vän. Känns stendött och inte så att pengarna rullar in där.

          – Plötsligt påstods det att han var heltidsinvesterare. Vad Gabriella missade (för oss som faktiskt har day/swingtradat med aktier) är att allting lyste rött i hans portfölj (som hon råkade filma till en story medans de låg i sängen), samt att man generellt inte håller på med sånt under dessa oförutsägbara tider där börsen främst svänger neråt.

          Vart bodde denna killen ens innan han träffade henne? Betalade han något för att flytta in hos henne?

      Barn som får bo med andra manliga familjemedlemmar som inte är pappan, löper ca sex ggr större risk att drabbas för olika övergrepp. Lägg då till att hon drar in honom i barnens liv utan att känna varandra alls, låter honom natta. En kille som dessutom sniffar trosor…
      Så himla sjukt, äcklit och oansvarigt.

        Ellerhur .. så obrydd och naiv!

        Som dessutom slår hål i väggen när han blir arg. Och sen stolt visar upp det.

          Ok snacka om dysfunktionellt isf! Stackars ungar om de blir utsatta för det humöret

          Det behöver inte betyda något men det kan vara en varningssignal på något mycket värre.

          När hände det? Sjukt ju?

            I videon.

          Fast nej, han slog inte hål i väggen. Han sparkade till dörren så att handtaget gick igenom. Inte för att det är bättre men rätt ska vara rätt.

            Det är att slå in dörren. Man sparkar inte in en dörr, en kompis kille slog handen i väggen en gång vid ett gräl och jag tog bort honom efter det.

        Lägg sedan till sättet de pratar på när de nämner dotterns ritande på saker. Väldigt skuldbeläggande och nedvärderande ton. Hur gammal är hon ens? 3-5 år? Tyckte det var obehagligt.

          Vad sa han? De har klippt bort den delen

            Jag har inte hört mer än du. Reagerade på tonfallet, som jag skrev.

          Lät som att han sa ungj-vel. Hon skrattar bort de och säger men hur du säger. Sen klipps en bild på när dom kramas.. alltså Z och barnet som är 4..

            Hemskt om det är sant, flickan är fyra år…
            Har inte ord för människor som sätter usla partners framför sina barn, fi fasen…

            ? herregud!

        Förstår vad du menar, men till hans försvar, då övergrepp är rätt grovt att nämna i detta sammanhang verkar hon mer instabil och han verkar genuint tycka om barnen och vice versa.

          Inte för att det kanske är så. Men dom flesta visar utåt att allt är ok, men är vidriga bakom stängd dörr.

    Vad folk gör hemma innanför hemmets 4.a väggar bryr jag mig inte om. Men varför måste allt ut på nätet?

      Jag tror att det är just det. Det triggar dom/honom att det pratas om och visas sex/porr helt öppet inför massor av folk.
      Det är just grejen.

        Jag tycker videon inte är så bra planerad. Känns som hon inte vill göra den. Tror han kommer visa mer bestämmande stil framöver. Hoppas jag har fel.

    ???????

    Känns som GabPoss missat lite av sin ungdomstid eftersom hon fick barn tidigt och nu tar igen det genom att ha massor av sex och verkligen trycka upp det faktumet i allas ansikte. Som om att ha mkt sex när man nyss träffats är något unikt.

    Stör mig mest på att de inte reflekterat över hur olämpligt det är att låta en man som barnen har träffat ”en snabbis” flytta in i barnens hem. Det och att han säger att han måste skita.

      Håller med, hon gifte sig ju så fort hon fyllde arton och försökte sedan aktivt försöka bli gravid när hon var 18/19 om jag inte kommer ihåg fel. Man missar ju all sin ungdomstid i princip så antar att det är nu hon tar igen det?

      Hon tar igen det nu när hon missat det när hon var 18 år. När hon blev singel så gick hon ut på fest mycket och uppförde sig som en fjortis ?

        Fest och fest, så himla mycket gick hon väl inte ut? När jag var 18-22 var vi ute på krogen 2-3 gånger i veckan. Tycker Gabriellas festande efter skilsmässan var väldigt tamt i jämförelse med hur många andra festar som unga. Hon var väl typ 25 då så inte så gammalt heller.

    Visst var o en gör som man vill.. men asså de beter sm fjortisar

      Inga fjortisar beter sig så här.

        Jodå, kommer väl ihåg när folk började vara sexuellt aktiva och de satt och skröt i cafeterian på skolan om hur många gånger de höll på, hur länge etc.

        Jag var inte en av dem, men de som ville höras och synas, höll på så. Kompisens lillasyster var extrem vill jag minnas.

        Nej för de har förhoppningsvis inga barn ?

    Alla har sex. Alla har experimenterat med sex på alla dess sätt och vis och testat det mests. Det är liksom inget unikt eller spännande som många verkar tro. Det tillhör vardagen för de flesta. Så jävla trött på allt sexsnack i samhället överlag. Och tidningarna också som matar ut artiklar om sex varje dag.

    Känns som att hon skyller på att hon vill vara ”öppen” om sex i syfte av att lära ut, våga prata om det osv när det i själva fallet endast är perversa frågor om hur ofta de ligger, hur länge, favorit positioner, porr trosor hit och dit etc… Inget syfte överhuvudtaget och ingenting som unga kan ”lära” sig något av, endast GRÄNSLÖST.

    Trossniffar-grejen känns lite pervers not gonna lie.

      Min man kan göra så på skoj när vi ska lägga tillbaka rentvätten. Han typ sniffat och ba ”mums” men haha de luktar ju nytvättat bara vi skrattar högt.

        Sen sker detta privat. Hade aldrig lagt upp det eller ens pratat om det.

      Fast han luktar även i byxbaken på hennes byxor, det är ju ännu äckligare?

        Det kanske är deras jargong, vad vet jag, men jag hade känt mig förnedrad om min man hade gjort en grej av att lukta på mina underkläder för att se om de var rena…

          Jag hade dött. Alla barnens kompisars föräldrar kanske läser.. Nä fy. Varför vill hon outa sånt?? Så jäkla fel placerat bland kidsen o träning o smoothies o mat som hon mest visar. Som om nåt heeeelt annat konto gästspelar

          Min man hade dött om han luktat på mina använda trosor kan jag garantera er ?

            Killar verkar tro att trosor alltid luktar ljuvligt. Mina luktar då inte gott efter användning. ??

    Intressant att det är den här bilden hon vill ge av sin partner offentligt, en kille som går runt och luktar på underkläder. För det blir väl mest det man kommer ihåg av detta spektakel…
    Trodde det var tjejers värsta skräck att råka ut för ett sånt pervo.

      Hon avgudar honom och tror att han är rena kapet. För oss vuxna kvinnor med barn är han inget annat än vuxen man som stannat i tonåren

        Du sa det. Är lite orolig över hur detta slutar faktiskt.

    Det som jag reagerar på är varför har hon en Stockholmsdialekt när hon pratar?
    Har aldrig träffat någon från Umeå som pratar så som hon gör…

      Jag är från Umeå och pratar så

      Hon pratar inte stockholmsdialekt.

      Hon gör väl till sig. Umeå är i Västerbotten och de har väl bland de grövsta dialekterna i landet

        Umeå har inte grov dialekt utan låter absolut som gabjoss hos många
        Prova åk till inlandet eller längre norrut kanske, men Umeå har inte nån grov dialekt

        Dialekten är inte speciellt grov i Umeå.

        Nej nej, Umeå har sin dialekt men den är långt ifrån grov. Den är liksom mer ”förfinad” på dialekten som talas längre in i länet. Man kan lätt höra när folk kommer från Umeå resp. Stockholm eller bara från inlandet.

      Ja alltså hon har absolut inte samma dialekt som för några år sen.

      Umeå har enda sedan 1900-talets början haft stor inflyttning söderifrån, två regementen, hovrätten, Volvo lastvagnar, Länssjukhus och sedan 60-talet universitet. Detta har påverkat sätter att prata i staden Umeå. Men åker du några mil inåt landet pratat man något som kallas för umebondska.

    Allt detta snack om sex – who cares?
    Vem vill de imponera på?
    Vem vill de visa upp sig för?
    För antar att det måste vara av den orsaken man visar upp sig och talar om det som jag tycker stannar där det hör hemma dvs i sovrummet.
    På sin höjd kanske man pratar om det på en uppsluppen tjejmiddag bland sina närmaste vänner…
    Men det kanske är bara jag??

      Kan inte ens förstå att det finns folk som bryr sig om hur ofta folk ligger. Jag är väl pryd men är väl varje pars ensak. Sån hets kring detta hos Gab…

        eller så är det gabbjoss/hennes kille som skriver frågorna?

          Tror jag också ??

          Ja, jag har verkligen svårt att tro att hon får så mycket frågor om sitt sexliv som hon påstår. Ingen verkar på ärligt bry sig, känns påhittat alltihop.

      Känns lite som att de ska överkompensera för något när de ska va så mycket, så hett, så länge osv ?

        Ja vem tar ens tiden på hur länge man ligger?

    Sociala media verkar ha blivit ett knark för alla gränslösa bekräftelsesuktande människor. Det är synd om dessa människor för de skulle antagligen må bättre av professionell hjälp. Än mer synd och hemskt är det när dessa människor har barn, även om de inte exponerar barnen som en del gör, hamnar barnen ändå i blickfånget så fort de själva och deras kompisar kan läsa.
    Att tro att man tjänar stora pengar på att visa upp sig är bara naivt. Man tjänar pengar så länge folk är intresserade och något som sociala media bidragit till är att hur länge en nyhet är intressant blir bara kortare och kortare.

      Precis. Det är så talande i slutet av videon när paret säger att dom kommer att göra roliga saker ihop framöver och ber dom som tittar att kommentera aktiviteter som dom vill att paret och barnen ska göra ihop och filma och lägga ut. Sjuka saker säger killen i paret, roliga saker säger tjejen i paret…ni bestämmer!

    Ja fy fan så obehaglig video, han vill ha kontroll över hur ofta de har sex, det tog 4 timmar innan de låg, de har sex 3 ggr per dag och länge varje gång, han slog sönder väggen, han flyttade in innan barnen knappt träffat honom, går runt och äcklar sig och luktar i hennes underkläder osv osv osv… nä fy fan stackars barn, mamman är helt förblindad av kärlek ??????

      Obehagligt på så otroligt många vis. Förfasas över denna typ av gränslöshet och total brist på integritet. Föds vissa helt utan den genen eller vad i helvete är det fråga om?

      Ja han ger så oroligt creepy vibbar! Att hon inte ser det? Även att han skrattar och stolt visar upp att han slagit hål i en vägg när han varit arg och att dom skrattande säger att deras gräl spårar ur och att Gab behöver lite eld i relationen. Dom säger att dom bråkar varannan vecka, dom har inte ens varit ihop i ett år och är nygifta! Och att han säger att det tog fyra timmar innan hon släppte till första gången dom sågs, att hon var den som skickade nakenbilder först, att deras ”grej” som par är sex, han sniffar i hennes trosor och träningsbyxor, kallar dom porrtrosor. Det låter som en tonårskille som skryter inför grabbarna om sin nya kk. Och detta väljer dom att sända?

        Dom har även filmat porrvideos. Hon har sagt att han inte får titta på porr om det inte är deras egna… Han kommer nog läcka dessa bilder och videos nån dag.

          Blir orolig för henne att hon berättat dig så öppet. Folk tror det är svårt att hacka sig in i andras mobiler, datorer och moln men om de bara visste… :/

          Heeelt sjukt! Hade varit livrädd i hennes sits. Men så har jag destruktiva partners i bagaget och får ? väldigt lätt idag

          du tror inte han redan delat med sig till sina polare?

            Sorgligt nog tror jag du har rätt där. Han verkar inte ha gränser angående sex vad man ser.

            Också ett tecken på makt och kontroll. Tror knappast hon heller få kolla på nån annan porr än deras egna.

        Klart de bråkar på ett osunt sätt också, skriker ju ohälsa om allt de visar upp plus att de gifte sig så snabbt mm. Nåt man ej gör när små barn är inblandade och om allt lirar i övrigt. Är inte ett dugg förvånad över att han är en sån som inte kan kontrollera sitt humör och slår sönder saker. Tyvärr. Allt annat hade däremot varit en överraskning.
        För varför fokusera på att vara en stabil bonuspappa, när man kan sniffa trosor och visa upp?
        Suck

      Du verkar glömma att hon ställde ett ultimatum om inflyttningen. Ge inte honom all skit och vinkla henne som ett förblindat offer.

        Vad var det för ultimatum? Frågar genuint.

          I videon säger han ”det var ju nästan ett ultimatum, flytta in nu annars behöver du fan inte flytta in” *båda skrattar nervöst*.

            ??

            Finner inga ord. Stackars barn!

              Ja stackars barn. Jason visade tydligt att han ej gillade Z, ändå flyttade han in. Nu säger dom i videon att barnen gillat honom sedan dag ett.

              https://nyheter24.se/bloggbevakning/2021/06/29/barn-och-bonusforaldrar/

                Fyfan.. ?

      3 gånger per dag och länge varje gång? Visa ett par med normala heltidsjobb som hittar tillfällen till det. (Nykära Hills inte)

      Har de sex 3 ggr per dag??!

      Vill kvinnor verkligen ha sex så ofta? Kan förstå om man är precis nykär men efter några veckor skulle jag inte palla det. Mitt underliv skulle inte må bra av det. Tror jag skulle få väldigt dålig pH-balans och känna mig sliten och öm där nere.

      För mig är en gång om dagen väldigt ofta och max vad mitt underliv skulle klara av under en period.

        Nu är väl förvisso inte kvinnor en grupp med samma åsikter bara för att man råkar ha samma kön. Finns säkerligen kvinnor som vill, orkar och kan ha sex så ofta.

          Jag har aldrig träffat en kvinna i hela mitt liv som vill ha sex så ofta. Tvärtom så brukar de flesta erkänna att de knappt vill kramas till slut med sina killar för det leder alltid till sex.

            Jag vill ligga varje dag, min man inte fullt så ofta. Vi har varit tillsammans i sju år.

        Nja, riktigt så var det inte. De sa 3 gångar när frågan löd: Vad är max antal gångar ni har haft sex på en dag?

          Ok ja det är ju en helt annan sak isåfall och inget konstigt alls, trodde det var per dag som ovan skrev.

        Jag hade sex med min kille 3-5 ggr per dag i början, och ända anledningen till att vi inte har det nu är att hans sexlust är något lägre än min. Så nu har vi det 1 ggr om dagen i genomsnitt. Har vart tillsammans i 2 år, jag jobbar mer än heltid och han jobbar heltid. Så det finns tjejer som har mer sexlust ?

          Önskar att jag var som du. Då skulle min man varit lycklig ?
          Imponerad att ni kan ha sex 1 ggr per dag och att du skulle kunna ha mer. Skulle jag ha sex varje dag hela året om så skulle jag få problem med phbalansen.

        Jag är tjej har gärna sex tre gånger om dagen

    Tycker det känns så obehagligt att dom pratar om deras bråk som om det vore normalt. Att bråka varje till varannan vecka är inte normalt. Jag hoppas dom syftar på vardagliga tjaffs som ”varför har du inte gått med soporna”. För att bråka så ofta är inte sunt. Att bråken också leder till väggar som går sönder känns läskigt. Aldrig hänt mig i en relation att något gått sönder under en konflikt…

      Och vad har de ens att bråka om, nyligen träffats, barn varannan vecka, jobbar tillsammans med sociala medier, otroligt mycket ledig tid och enligt dem jättebra ekonomi?

      inget i deras förhållande är normalt eller sunt.

      Ja, och att de beskriver det som att de bråkar sällan. Varje vecka är absolut inte sällan.

    Blev nästan chockad när han sa att han flyttade in utan att knappt ha träffat barnen, bara någon snabbis typ.. Blir förvånad att Gabriella inte ens tog barnen i tanke utan satt sina egna behov i första hand och enligt killen ställde ett ultimatum att han skulle flytta in. Sen att hon säger att barnen har tagit det bra? Skrev hon inte helt öppet om att sonen tyckte det var jobbigt i början?

      Nej men jag blir på riktigt ledsen när jag läser detta. För barnens skull.. ?
      Inte okej någonstans! Trodde bättre om henne

      Jo det gjorde hon! Camcam tar upp det i detta inlägg
      https://nyheter24.se/bloggbevakning/2021/06/29/barn-och-bonusforaldrar/

      Så dom ljuger när dom säger att barnen gillade honom

    Mensvärk, damm i hörnen, nagellack överallt, brutna naglar och trosor som inte är tvättade..Vilket liv vill ni framföra? Det händer oss alla, kom igen!

      Du kanske inte har en partner och barn men om du har, går hen runt i er bostad och sniffar på dina svarat stringtrosor som du sedan läger ut på dina öppna kanaler? Om mitt hem såg ut som skit och det enda min partner bidrar till är att sniffa på mina trosor hade han åkt ut. Däremot hade jag kunnat lägga ut en bild på mitt ostädade hem mest som en protest mot alla tillrättalagda välstädade råstylade hem som jämt dyker upp i alla flöden.

        Skrattade högt åt din kommentar. Älskar den! ❤️? Och håller med om allt!

      Haha ja, nu kommer jag inte ihåg vad hon sa för såg videon igår, men typ ”mensvärk och min nagel gick sönder” och ville typ ställa in dagen för det..???

        Ja!! Trodde fan hon var sarkastisk först men hon var allvarlig.. Stackars tjej vilket tungt liv ??‍♀️ Otroligt!

    Fy fasen så sjukt creepy video, och helst adidasmannen, stor varningsflagg på honom. Tyvärr verkar det som att hon är allt för upptagen i att få bekräftelse i att hon är gift med en ”snygg man” än att ha en trygg person som äkta hälft. Tror också de ställt frågorna till sig själva, för det känns overkligt att någon annan är intresserad av att veta det där.

      Precis. Förstår att hon ivrigt vill ha en badboy eller en ”snygg” (tur att smaken är delad) kille men jag blir ändå förvånad över vad hon ser i honom om jag ska va ärlig. Han verkar ha noll personlighet. Enda han gör är anspelar på sex eller leker kaxig. Neeeeej taaaack

      Undrar vilken hennes målgrupp är? För den typen av frågor tror jag absolut ställs, men av typ 13-åringar och det känns inte som att hon vänder sig till tonåringar egentligen?

    Vad hände med den Gabriella som jag följde för 1 år sen?? En tjej med kloka värderingar och som arbetade hårt och pluggade hårt för sina framtida mål…
    Så extremt naiv, självupptagen och världsfrånvänd, hon verkar helt ha gett upp hela sig själv för den där killen och tappat allt sans och vett. och klass….
    Och förlåt men HUR kan man bry sig så lite om sina barn att man låter en helt främmande kille flytta in så snabbt HUR???
    Det verkar också vara väldigt viktigt för henne att berätta att han är så snygg, och hur tur hon har så minsann fått en sån snygging. har typ aldrig hört henne säga att han har några andra bra egenskaper haha.. Bara jag som tycker hans beteende förstör hans utseende lliiite..

      Känns väldigt krystat med all hennes gulligull om honom. Och förlåt men han känns lite manipulativ! Att han vill styra hur hon ska vara. Får iallafall såna vibbar.
      Och hur hon kunde göra detta mot barnen är obegripligt! Så sjukt egoistiskt

    Har hon några vuxna i livet som hon lyssnar på?

      Nej. Hennes pappa är död sedan länge och hon har ingen kontakt med sin mamma.

        Vet någon varför hon inte har kontakt med sin mamma?

          Tror aldrig hon riktigt nämnt det, men däremot att hon bott i fosterfamilj under en period av sin uppväxt så kan bara tänka att hennes uppväxt kanske inte var helt lätt. Har för mig att hon hade kontakt med sin mamma när Jason var liten men inte längre.

        Det förklarar allt. Daddy issues.

    Reagerade direkt på att de namnger en video till ”Hur ofta ligger vi” alltså så löjligt, cringe, men det ska locka till många klick och mycket pengar, fame verkar de också vilja ha. Frågorna har de säkert skrivit själva. Gabi har verkligen förändrats sedan hon blev ihop med honom, inte bara till utseendet.

    Känns som hon vill bevisa så mycket. Vad hon kan visa upp på Instagram är allt för henne.

    Har jag drömt detta eller hade inte sonen problem med Z? Att han uppförde sig illa och inte verkade gilla honom? Nu säger hon att det har gått bra sedan dag ett med barnen och Z?

      Intressant att dom nu försöker få det att låta som att barnen accepterade honom sedan start när Jason visade motsatsen:
      https://nyheter24.se/bloggbevakning/2021/06/29/barn-och-bonusforaldrar/

    Fått en känsla av att det kanske är han som styr hennes sociala medier? Hon lägger ju upp samarbeten i typ varje bild, han kanske tvingar henne till det? Det är ju uppenbart att han lever på henne ekonomiskt.

      Har också reagerat på mängden olika hotell dom är på och lägger upp dåligt märkt reklam om.

      Sälj grej m halvnäck tjej det är kanske ha som styr in på det

    Varför har han så många olika nummer på mrkoll?
    Jag hoppas hoppas verkligen att han inte håller på med något skit som kommer komma fram senare, man blir så blind i början så det är extremt lätt att dölja saker. Tänker lite med tanke på hans dom.. Dom säger ju att dom vet allting om varandra att dom inte ens kan berätta en sak den andra inte vet om en själv, bara att man lägger upp det på det sättet låter inte sunt. Menmen kanske är det bara jag som är för skadad och sett allt för många människor få sina liv förstöra, han kanske är det perfekta killen.

      Vad är han dömd för exakt?

        Han är dömd för ringa narkotikabrott bla. Jag kommenterade om detta vid 16 tiden men min kommentar togs bort har jag märkt

        Bubbis det kan inte skrivas här. Även om det är sant och domen är offentlig kan det dömas som förtal.

    Så som hon framställt hela detta nya förhållande har alla andra tjejer också gjort i podcasten ”Älskade psykopat”. Den snygga, mest perfekta mannen, underbar med barnen, allting gick supersnabbt. Och så BAM. Helvetets kaos.
    Små varningsflaggor fanns där hela tiden (som vi andra ser i Gabriellas fall t.ex.) och det är ofta de varningsflaggorna som de ser tillbaka på sedan, när allt redan är för sent.
    Samtidigt har jag inte så mycket sympati för Gabriella. Hon är extremt omogen, barnslig, uppmärksamhetssjuk, intellektuellt outvecklad, saknar konsekvenstänk och är bara alldeles trasig. Och hon har inte tänkt på barnen ett dugg i det här med honom. Hon tröstar sig med att han ju ”är sååå fin med barnen”, men ser inte vad alla andra ser. Bara att lägga ut sådant här är så sinnessjukt när man är mamma.
    Jag bävar inför vad som komma skall, men känner inte mycket för henne som person. Tänker dock på hennes barn. Fy fan, det här kommer sluta illa.

      Ja har svårt att tycka synd om henne…. Hon har ju också humörsproblem, enligt tidigare inlägg, och det är hon som är föräldern!
      Tur barnen har sin pappa, hoppas allt är riktigt stabilt där och att detta inte blir för illa när tros-sniffaren och G gör slut. Förutom att han får hälften……

        har hon skrivit det när hon var med Fjodor också? Annars kan det vara han som redan gått in i fasen där han ska få henne att tycka att hans beteende beror på henne.

          Hon hade humörproblem redan med Fjodor ja..

            Ja, skillnaden var väl att Fjodor var lugn och trygg. Hon har ju beskrivit hur lugn Fjodor var när hon fick sina utbrott och att han stod ut med hennes humörsvängningar. Nya karln verkar istället hugga tillbaks. Fy för att behöva höra på deras bråk. Hoppas verkligen inte att de håller på så inför barnen.

    Får dåliga vibbar. Folk är så jävla naiva med vilka de låter komma nära sina barn och vissa kvinnor gör tyvärr i princip allt männen ber dom om för att få ha kvar dom i sitt liv.

    Och hon vill ha barn med honom …

    Riktigt pinsamt var det jag tänkte efter att ha sett ett par minuter av videon. ?

    Gabriella försöker framställa sig som någon slags frigjord sex- och samlevnadsexpert 2.0 inte minst i sin marknadsföring av sexleksaker, vaginalmousse (!!!) och allt vad det det är. Och så detta! Rent otäckt tycker jag att hennes ”rådgivning” till människor som har förfärliga relationsproblem är. Hoppas att hon hittar på dem själv och inte att någon stackars olycklig människa lyder hennes naiva och okunniga ”råd”.

    Vem är ens intresserad av andras sexliv? Så otroligt omoget och självupptaget par! Att hon utsätter sina barn för detta är oförlåterligt. Skaffa Only fans eller väx upp!

    Sjukt obehaglig video. Spolade igenom de mesta, men av det jag hann se. Rysningar. Typisk bad boy wanna be! Det kommer inte sluta bra detta

    Men vad är det för moralpoliskärringar som hittat hit idag? Är ni seriösa? Det pågår ett krig i världen och ni är upprörda av att Gabriella Joss har ett sexliv. Herregud vissa av er orkar inte ens titta igenom videon men menar att hennes pojkvän är farlig.. En del av er insinuerar att han är pedofil…alltså skäms på er! Vad ni ”känner” om en helt för er okänd människa är helt stört. Gisses ni borde ta en intenetpaus och andas lite. Se er om i den riktiga världen och bry er om ”riktiga” problem som sparkcyklar och torktumleludd som ni brukar göra.

      Vad gör du själv här inne i så fall?

    Hela videon är en enda stor överkompensation. Deras sex är vildaste, deras humor är sjukast, bla bla bla. De säljer för fullt. Men hyllorna gapar tomma.

    Nästan roligast var ju att ”deras grej” är smoothies och sex.

      Det säger allt.

    Någon som vet varför Gabriella och Fjodor skilde sig?

      Gabriela hade tröttnat på Fjordor.

    Det är väldigt mkt sexprat i hennes blogg/insta men hon är inte ensam om att göra det.
    Angelica Lundin är även hon offentlig med ett barn som pratar och gör väldigt mycket reklam om sex osv….
    Ingen verkar haka upp sig på det ?‍♀️

    Ny video ute nu. Tycker Z har ett märkligt beteende mot barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.