Let’s Daance?

Igår gick den nya säsongen av Let’s Dance av stapeln. 
Flera influencers står med bland deltagarna, men den jag är absolut mest exalterad över att följa är Aton Andersson. Han är nämligen den första deltagaren i världen att dansa i rullstol.

Vill man känna lite mindre press kan man alltid försöka matcha systrarna Lagergren.
Jag börjar där. ?

Vem hejar du på? 
Aron? Mia Parnevik? Lisa Ajax? Eric Saade? Någon annan? Någon Saannan? I Let’s Daance? ☺️

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför ska vuxna människor dansa, filma och lägga upp? Är inte det mer för…. 10 åringar? Danserna vill jag inte ens gå in och prata om, varför gör de såhär???

      Jag tycker det är kul! Älskar att se små dansklipp. Helst om de är bra dock 🙂

      Jag förstår det verkligen inte heller. Larvigaste jag vet och skulle aldrig skaffa TikTok för då skulle väl mina synapser helt kollapsa.

      Ännu värre är par som ska hålla på med allehanda gymnastiska övningar. Ryser i hela kroppen när jag ser sånt.

        Tiktok är bra på algoritmer. Jag har inte sett en enda dansvideo på flera månader, däremot sånt som jag tycker är intressant. Bokrecensioner, pysseltips, recept, växter…allt möjligt finns där.

      Verkligen! Speciellt sådana som tvillingarnas klipp här: ”vi är så himla tokiga ?”… enorm skämskudde

      Jag tror att de som postar tror att de dansar bra.

      Det har jag också undrat länge. Jag tror att dom gör det för att framstå som ”roliga och lite tokiga människor som bjuder på sig själva”.

    OT men har någon läst artikeln skriven om Cissi Wallin i New York Tones? Rubriken lyder ”Case That Killed #MeToo in Sweden”.

      New York Times**

      ja

      Japp

      Ja. Gillar speciellt där hon sitter framför sitt hus?

    Eric, Filip och Aron ?

    känns mer om en personröstning än att man röstar på den som dansar bäst när det står
    ”Ni kan rösta redan när progammet starter” alltså innan men vet om personen har två vänsterträskor på sig.

    Trams!!

      Så är det ju. Domarna sätter poäng på dansen, tittarna röstar på sin favorit. Sen kan ens favorit växla efterhand som man ser dem dansa. Det handlar ju lite om vem man vill se utvecklas också. Finns ju de som blommat ut efter flera program

    Förstår att det är svårt att hitta spännande namn när alla redan varit med efter såhär många säsonger men nu är dom nere på D-kändisar.

      Va?! Tycker du. Jag tycker det hör är en ganska känd skara. Det var ingen som jag inte visste vem det var innan. Men du kanske saknar några sportisar?!

        Jag visste inte vilka alla var och även om en vet det kan det ju ändå vara c-kändisar.

          så vad räknas till A,B och C kändisar?! Jessica tyckte ju att de var nere på D… är inte det typ småinfluencera och docusåpisar som räknas dit?!

      Med 17 säsonger har man definitivt skrapat väldigt djupt i lagren av tänkbara deltagare.
      200 sevärda och hyfsat kända deltagare är nog mer än vårt lilla land klarar av att plocka fram.
      När man ser vissa underhållningsprogram på tv är uppsättningen av deltagare så begränsad att man undrar om det verkligen bara finns 20-30 möjliga deltagare att välja bland i hela detta land.
      Eller är det tre personer som castar för alla Sveriges kanaler och de gör jobbet enkelt för sig?

    OT men att Anna Book hjälper dottern att pynta i ordning ett hotellrum med rosenblad på sängen och *romantik* för att dottern ska överraska sin sambo är så gränslöst?! ?

      Kanske lite konstigt att föräldrarna fixar ens romantiska sovrum ja 😉

      Men hon behövde väl någon som skulle dekorera medans hon och killen var upptagna och då var det kanske bara de som kunde ställa upp (plus att det väl är Annas namn som fixat grejerna från party..)

        För hon har inte en enda kompis?

          Inte vet jag. Men som sagt har hon nog fått grejerna via mammas namn

      Så att reklamen når ut och Vanessa slapp betala månne. Anna fixade det väl så det blev gratis typ mot att göra reklam för partyland och eventuellt för hotellet också på sin insta.

    Efter en vecka kan man inte säga vem man riktigt hejar på. Däremot kan man säga vilka man tycker är kul att se dansa i programmet och som man ser fram emot deras utveckling. För mig är det Mandelman (en sån vacker kvinna), Mia (blir spännande att se om hon vågar dansa ut på riktigt och tro på sig själv) Lisa (samma som med Mia), Erik (snacka om övertagnas igår, så får se om han kan samla sin energi till rätt uttryck och se om han kan ha den fördel som alla tror innan).
    Men det blir kul att se allas utveckling och önskar fler fick vara med längre. Och ibland blir ens favorit en helt annan än man tror innan.

      Håller med om Marie Mandelmann. Så otroligt vacker kvinna.

        Jag tycker hon påminner om en av de gulliga gamla nunnorna i Sound of music.
        Jag hoppas få se henne i en annan frisyr någon gång.

          Ja, hade varit spännande att få se henne i en annan frisyr. Det kommer nog om hon får vara med ett tag. Mini första vill de nog känna sig lite bekväma plus att TV4 nog vill se dem som de brukar se ut och som folk känner dem.

          Jag hoppas att hon fortsätter att vara sig själv och att hon inte byter frisyr. Så vacker.

        Marie Mandelman överraskade mig, blev imponerad av henne. Hon dansade fint och såg elegant ut på dansgolvet och det var inte väntat. Aron och Jasmine var så så fint, det var rörande att se. Att Eric skulle dansa bra var inte förvånande direkt.

    Hejar absolut inte på Aron som tycker att krig är bra för Paralympics.

      Men snälla! Det var väl ett skämt?! Tror inte att han tycker att krig är en bra grej på något sätt

        Skämt? Vet inte om det är ok att skämta om!

          Det vet jag.

      Men skärp dig. Han menade att krig genererar många paralympier och det har han rätt i.

      Det var inte det han sade. Väx upp.

      Du Lena, man kan inte bara läsa rubrikerna.

    Första MANLIGA deltagaren i rullstol.

      Vilken kvinna har deltagit i rullstol? Frågar eftersom du betonar manliga.

        Birgit Skarstein

          Är inte hon norsk och var med i norska motsvarigheten till Let’s Dance (Skal vi danse?)
          Så kanske det stämmer i det att Aron är den första rullstolsburna deltagaren i svenska Let’s Dance? Rätta mig gärna om jag har fel 🙂

            Jag tänker mig att Norge är en del av världen 😛

            ”Han är nämligen den första deltagaren i världen att dansa i rullstol.”

          Birgit Skarstein är stentuff!

    Aron var SÅ duktig! Han är suverän ❤️

    Jag har hört Dikmen gästa något radioprogram och sett honom sidekicka i Big Brother, och fått intrycket att han är småcharmig/rolig/trivsam.
    Idag såg jag för första gången honom på YT. Jag fick en annan bild, han var väldigt flamsig och lite tillgjord.
    Hur uppfattar ni honom?

      Lite för gapig

      Att han har svårt att vara sig själv. Han tror sig vara sin skämtfigur. Men jag gillar honom. Han kan nog bli bra på att dansa. Linn kommer att lära honom att uppföra sig.

      Vad som är pinsamt är att han som är född i detta landet, fortfarande inte kan tala flytande svenska??? Varför har vissa så svårt med inlärningen. Ingen svensk dom flyttar utomlands

        Hann inte skriva klart, men menar att ingen svensk som flyttar utomlands t.ex till US el England, de lär sig t.om accenten, flyande amerikanska.

        Han lär väl dessutom studera juridik. Hoppas i så fall att han skriver bättre än han talar.

    Bara pinsamt

    Heja Eric ? tiktok kan vara roligt. Finns film där ägaren ska skälla voff en gång på sin hund. Alltså hur hundarna reagerar ?

      Undrar mest vad Eric hade fått i sig igår? Tog han efterfesten först?

    Sjukt imponerad av Aron och hans danspartner, det var DANS. Tyckte att alla verkar ha potential, på sitt sätt, ska bli kul att följa. Skulle också gärna se Marie i en annan frisyr och Mia hade de väl kunnat sätta på lite läppstift och kanske lockat håret, det såg ut som om hon kom direkt från stranden. Önskar de båda att få blomma ut av detta.

      Tyckte Mia var supersnygg i håret igår, ovanligt snygg i håret och snygg i den klänningen. Aron så duktig, var så fint och Marie såg elegant ut på dansgolvet, hon överraskade. Duktigt av Mia också tycker jag.

    VAD gör Mia Parnevik i Lets Dance?? Såååå pinsamt dålig.
    Tänk att man inte ser sina begränsningar? Tänk att man är så kändiskåt att man är beredd att göra bort sig totalt. O sedan detta barnsliga gråt gråt gråt gråtande så fort en kamera zoomar in, man skäms, gråt gråt gråt gråt.

      Hon kanske vill lära sig!! Ge henne en chans vet ja!! Alla kan inte vara viga 20+ are. Skönt att få se olika folk/kroppar ge sig ut på dansgolvet

        Då kan man väl för fasen ÖVA hemma alt gå på dansskola!!!! Hon är bara så kändiskåt!!! O sedan detta löjliga trams att hennes gubbe skulle rusa in så hon fick gråååååååta lite, o gubben gråååååååta lite, o hennes ungar gråååååååta, detta omogna lipande av människor som har US komplex, de gråtet ju för f….n om de så lägger en brakskit!!!!

    Eric var lite övertaggad, men kan förstås dansa, street eller inte. Ett märkligt försök att tona ner att han kan dansa. Mia hade noll taktkänsla, vilket var lite synd. Aron var suverän, likaså Cissi. Mouna framstod som väldigt osympatisk. ”Van att vara den smartaste i rummet”. Stelheten följde med in på dansgolvet. En annan som var stel var Lisa Ajax. Får se om hon släpper loss lite mer, hon har iallafall taktkänsla. Marie har också potential.

      Tyckte Mouna var bra på dansgolvet likaså Lisa men hon var nog nervös och kan bättre om hon vågar släppa loss lite mer. Cissi så duktig och Aron och Eric. Marie dansade förvånansvärt bra, hon såg elegant ut.

        Lisa fick ju en svår dans att börja med, så även Mia.

    Nu är ju inte Aaron första deltagaren i världen att dansa i rullstol. Det har funnits flera deltagare i rullstol. Så han är väl först i Sveriges upplaga helt enkelt

    Var det inte fejk med att Jesper Parnevik överraskade Mia, har för mig att de sågs häromdagen, har för mig Mia visade på sin insta att han kommit hit och att de sågs? Hennes tidigare väninna Kristin K var tydlig med att hon inte hejar på Mia utan bara på sina vänner Katja och Linn hmm…

      Hon verkade rätt överraskad!
      Bilden på idag verkar vara en gammal, men hade hon ngt i stores?

        Var nog inte fejk, kan minnas fel och ha missförstått, var nog en gammal bild så han kom säkert igår och överraskade Mia.

          Nä det var hans egna hår ! Han har snaggat sig hela livet men hade inte klippt håret sedan i Augusti sa han ! Men det såg ut som en peruk och förstår varför han skaffat sig alla år ????

      Jag undrar fortfarande vad som hände mellan familjerna.

      Stelt att bli placerade bredvid varandra längst fram i sändning.

    Tik Tok har blivit en plattform för löjliga danser , folk som mimar till citat och låtar och dessa tycker jag sorgliga och privata klipp på något barn el sambo som är döende efter självmord , drog relaterat el olycka / sjukdom Även barn som dött . Vissa saker tycker jag man ska hålla privat och visa upp bilder / filmer på TIK TOK på döende / döda anser jag är sjukt och vidrigt . Man lägger upp ohyggliga tragedier för att få vad ?????

    OT: Verkar vara bråk igen mellan Maggan och Jacob. Den freden varade inte länge…… synd för sjukt nog blev hon mer intressant att följa när han var med och de var vänner igen. Förstår faktiskt inte själv varför men så var det. Nu blev hon samma tråkiga igen som senaste 1,5 åren. Arnold är inte speciellt kul längre heller att se på – naturligt- eftersom han är ett stort barn nu och inte en gullig bebis. Kan tänka mig att J ångrar att han lät A vara med nu igen när det föll snabbare än ett korthus. Men som man bäddar får man ligga. Blir väl inget med deras YT- kanal då heller. Det sjuka är att de sa redan i första avsnittet typ att de inte visste om de skulle lyckas fortsätta hålla sams….. som att de visste innerst inne att det inte kommer gå. Båda har slutat följa varandra nu också så kris igen verkar det som. ”Bra jobbat” i 5 månader ca ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

    Inte så viktigt, men Aron är inte först i världen att dansa i rullstol i Lets dance, förra året gjorde Birgit Skarstein det i Norge. Men han blir första mannen, vilket han varit noga med själv också.

    Marie Mandelman!
    Hur kan hon bara lämna sin man Gustav Mandelman när han nyss gått ut i tv o sagt att han lider av svårt manodeprresiv sjukdom? Att hen flera gånger funderat på hur han ska ta livet av sig???

    Ett gift par i den åldern ska väl hålla ihop o stödja varandra i vått o torrt! Osmakligt av Marie att hellre välja att ”förverkliga sig själv” när mannen är svårt sjuk???? O hellre vara kändiskåt o få vara med i tv, som sagt, money o kändisskap talks.

    Stackars Gustav Mandelman, finns nog många ensamstående kvinnor som skulle vilja ta över Maries roll o leva med honom o stå vid hans sida i motgång! Hoppas många kvinnor nu skriver kärleksbrev till Gustav, tänk så glad han skulle bli, att få känna sig riktigt uppskattad!!
    Hoppas Gustav finner kärlek på annat håll nu när Marie har fullt upp med sitt kändisskap o sitt förverkligande av sig själv.

      Jag vill tro att jag är en sympatisk och förstående människa i min yrkesroll men ursäkta nu måste jag öppet ifrågasätta ditt resonemang när jag kan vara anonym på nätet? Ibland stjälper daltande mer än vad det hjälper. Hur tänker du nu? Lider du själv av psykisk ohälsa eftersom du blir så upprörd?

      Min spontana tanke var också ”just det han mår ju dåligt, undrar hur detta kommer påverka deras relation”. Men att begära och förvänta sig att ens partner och omgivning ska ge upp hela sitt liv med drömmar och intressen för att man är psykiskt sjuk är själviskt och egoistiskt av något. Än mer om han är bipolär vilket jag har för mig också framkommit.Det innebär i så fall att han haft depressiva skov många gånger genom hela livet, inklusive deras äktenskap.

      Jag vet att jag låter krass och har själv varit besviken på oförstående vänner under depressiva perioder och ibland har det varit befogat och ibland inte. Man måste se saker i sitt sammanhang också. Är han bipolär är det inte första eller sista gången han mår så.

      I så fall är jag också övertygad om att hon funnits vid hans sida genom hans sämre episoder under väldigt många många år redan. Nu kanske det är hennes tur att få stöd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.