Maxad motivation med Molly – världens enda dopinghund

Att få påhälsning av anti-dopinghunden Molly skulle ialla fall få MIG att låta bli blodpåsar, läppsalvor och plasmaexpanders.

Att jag med största säkerhet skulle försöka mata Molly med köttbullar ska inte ses som ett försök till muta utan enbart som ett uttryck för uppskattning.
Det är sedan gammalt…

Längd och skidskyttesäsongen är över för den här gången. Nils van der Poel har lagt proffskarriären på hyllan och Tomas Brolin verkar inte återhämta sig från ankelfrakturen.
Lika bra att ge sig in i leken själv. ?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Än är det inte slut, det är SM i Piteå i helgen???

      Sant, jag ville bara inte nämna det. Jag blir så nervös om det är för mycket publik när jag tävlar. 😉

    Viktigt att ha bollen mig sig även när man arbetar♥️

      Såklart ?❤️

      Givetvis för det är ju hennes belöning som hennes instruktör ger henne när hon gjort saker rätt.

        Du skulle kanske behöva låna mollys boll.

          ?

    Just i ett sånt här professionellt sammanhang kan jag tycka att de borde ha koll på att det heter ”dopning” och inte ”doping”…

      Enligt SAOL går det bra med båda stavningar. Doping är det första låneordet. Dock tycker språkrådet att det bör vara enbart dopNing men som sagt båda står i ordlistan.
      /googlade pga nyfiken

      Är man ”dopad” eller ”dopnad”?

        Är väggen tätad eller tätnad?

        Döpt? ?

          ??

    Reagerar på antalet kommentarer och kommentarlikes på inlägget om GabJoss/Poss. Hon verkar ju röra om bland följarna mer än exempelvis Isabella till och med(!) Kanske för att det inte finns någon annan plattform för att få diskutera henne? Hon har ingen egen tråd på Flashback och hon väljer själv vilka kommentarer som ska publiceras på hennes egna blogg. Och har varit lite av ”helig ko” även här hos dig.

    Fast just red flag är väl den bästa summeringen? Jag hoppas att hon har någon som tar emot henne när det faller, för jag hoppas innerligt att hon vaknar upp. Det hela skriker av varningssignaler och det finns BARN inblandade.

      Fast det är ju extremt mycket spekulationer och överdrifter också.

      ”Jag blir oroad över tonläget när de pratar om vad ena barnet har gjort”

      Tittar på videon – helt normalt tonläge när hon berättar att ett barn har ritat på ryggsäcken.

      ”Jag tycker hon är ohygienisk”

      Ok? Varför låter Camilla sådana elaka kommentarer ligga kvar ens?

      ”Hennes kille har slagit sönder väggen ??”

      Tittar på videon – dörren hade smällts igen för hårt.

      ”Hon duschar bara en gång i veckan”

      Hon har sagt att hon tvättar HÅRET en gång i veckan.

      ”Han ser creepy ut ???”

      Igen, bara en elak kommentar som inte tillför någonting.

      Och nej, jag är inte Gabriella. Jag förstår absolut att man kan tycka att det är skumt att han flyttar in såpass tidigt etc, men varför måste man skriva påhittade och elaka kommentarer? Håll er till sanningen åtminstone.

        MEN TACK!! Och exakt!

        Utöver allas märkliga spekulationer så tänker jag – tänk om (!) det bara är en fasad? Vill man bli nåt ska man sticka ut.

        Dock tänker jag som dig. Läser man kommentarerna så är det ju bara oro, ingen trygghet, slemmiga människor, nån tog upp risken för övergrepp (!). Sjukt! Kommentarerna gör Gab till en sjuk person, inte hon själv. Men alla som kommenterade byggde upp en sjuk historia om hur deras liv är. Så jävla hemskt att göra så om en människa man inte känner.

        Håller helt med dig, vissa kommentarer var helt tagna ur luften. Fast resten kan man inte förklara bort – hon ger ett helt förvandlat intryck sedan hon blev tillsammans med honom. Låter någon flytta in i hennes hus knappt innan han lärt känna hennes barn, de gifter sig supersnabbt utan ens äktenskapsförord, hans sysselsättning känns lika oklar som Paul-Roberts, de bråkar enligt egen utsago mer än någon annan jag känner till, hon har tydligen behov av eldighet?, han vill visa upp sig som en påhittad ortenkille som är SÅ rolig enligt henne, fast ingen annan förstår riktigt skämten i hennes stories, de väljer att publicera sin första video med mycket fokus om hur han sniffar på underkläder och att ”deras grej som par” är smoothies och sex. Man klipper den med inkluderande rapar etc och bilder på hur den lilla dottern har ”förstört” hemmet.

        Jag undrar bara lite över varför hon ville publicera den här videon?

          Nu överdriver du också till viss del dock. Vadå visar upp hur dottern har förstört hemmet?

          De visade att hon hade ritat på en matta och ryggsäck, inget mer med det.

          Och vad menar du med att hon vill visa upp honom som rolig trots att följarna inte förstår skämten?

          Folk har väl olika humor, eller?

          Kan man inte förklara bort att ”ingen annan riktigt förstår skämten i hennes stories?”. Det enda av allt du skriver som faktiskt kan ifrågasättas är hur tidigt killen flyttade in och hur mycket av sitt sexliv de väljer att dela med sig av med tanke på att det är barn inblandade. Resten är bara dina åsikter om henne, honom och deras livsstil. Vad är det man behöver ”förklara bort” med att han leker ortenkille eller att andra inte förstår hans humor men hon tycker att han är rolig? Det är väl inget objektivt FEL i något av det, bara en fråga om åsikter. Får klasshatsvibbar av så många här.

            Verkligen! Så märkliga slutsatser. Och hur vet ”?” att INGEN fattar hans skämt?

            Liksom åååh neeej en influencers pojkvän har en annan humor än vad JAG har, något är fel på honom!!

            Ok. Jag hittar ut själv.

        Håller faktiskt med. Nu har jag inte sett hela videon men befarade typ det värsta innan. Sen finns det såklart varningsflaggor som att flytta ihop för tidigt och inget äktenskapsförord men vissa kommentarer är helt klart överdrivna.

        Någon smällde ju till dörren så hårt att det blev ett stort hål i väggen. Ja det kan vara en gång. Men det tyder på ett utåtagerande beteende och det vi inte vet är om det var första gången, eller om det kommer att hända igen. Just den delen förstår jag om folk reagerar på. Resten håller jag med dig om.

          Kan man inte skriva det då? Istället för att hitta på att någon har slagit sönder en vägg? Viss skillnad.

            Jag fattar vad du menar även om det rent tekniskt handlar om att slå sönder väggen! Det som är trist är när människor drar långtgående växlar på en enstaka händelse som inte behöver betyda något.

        Håller också med. Följer inte henne men tittade på videon igår för att se vad folk egentligen skriver om. Och ja… vad skriver ni egentligen om? Helt uppenbart att en hel del människor härinne önskar skit för somliga och rakt ut hittar på för att göra saker värre än vad de är.

      Jag kollade videon efter att ha läst inlägget + kommentarer här inne och ja, det var mycket skämskudde på den men jag uppfattade inte alls att det var något obehagligt över honom eller konstig ton mot dotterns ritningar etc. Snarare två människor som närmar sig 30 men har en relation som två 16-åringar. Inget farligt, mest omoget. Sen ja, det finns barn inblandade men ingenstans fick jag känslan av att de var dåliga föräldrar. Världsbäst? Nä, kanske inte det heller, men helt vanliga människor.

      Men start en tråd på fb då? Där det helt fritt fram att säga hur creepy man tycker någon är.

    Så härligt med hundar som arbetar?

    Förlåt för unpopular opinion men det sänds alldeles för mycket vintersport. Ska bli så skönt när allt är slut.

      Haha jag känner samma men är glad för dem som gillar vintersport. Jag älskar friidrott och tror nog att människor tänker samma sak när jag sprider min glädje över stavhopp och tresteg haha.

      Vilken tur för dig att Formel 1 säsongen äntligen har börjat!

        Bästa på året nu ju! Gårdagens race var minst sagt intressant, haha.

        Vilket race det var igår ändå! Duellen mellan Leclerc och Verstappen! Och att båda Red bull-bilarna havererar med så få varv kvar?! Ojojoj!

        Hoppas Seb blir frisk snart!!!

    C från farmen har uttryckt sig rasistiskt om judar under farmen. Hon tyckte att ett jobb var så dåligt gjort att det var ett j*dejobb. Produktionen sa till men fick vara kvar.

      Hade C uttryckt sig rasistiskt angående muslimer hade det blivit en riksnyhet och hon hade straffats hårt.
      Där är skillnaden.

        Inser du att det är vinnaren av Farmen som diskuteras här, vars förnamn börjar på ”C”?

        antisemitism är tyvärr mellanmjölk idag

      Antisemitiskt. Judar är inte en ras.

        Antesemitism är den rasism som riktas mot judar och det judiska folket med hänseende till härstamning, språk, religion (judendom) och kultur. Så har judehat är rasism.

          *Så judehat är rasism.

          Vi tillhör alla en och samma ras, vi är alla Homo Sapiens. Det betyder att alla försök till att definiera rasskillnader är rent ovetenskapligt. Rasifiering handlar om att skapa hierarkier där man anser att vissa grupper av människor baserat på kultur, geografi, fysiska attribut och beteenden är överlägsna andra grupper. Det är vad rasism handlar om och varför den anses som strukturell. Så antisemitism är i vårt dagliga språk definierat som rasism.

            Precis. Jättebra beskrivet.
            Antisemitism är rasism

      Wtf. Skriv vem det är. Varför skyddar du personen?

      I förförra Big Brother-produktionen togs en deltagare omedelbart ut efter att ha sagt ngt juderelaterat. Samma kanal så det är ju faktiskt lite konstigt.

    Vad är Molly för ras? Skitgullig!

      Hon är en Springer Spaniel dvs en fågelhund ?

        Som invandarade från Nordirland till Sverige.

      Blev kortslutning här. De diskuterar rasism ovan o nyss ett inlägg om Paula vars dotter heter molly.så jag tänkte du undrade över vad Molly var av för ras

    Paulas senaste inlägg där Hugo poserar i hennes klänning med texten ” Vem bär den bäst: Hugo ställde samma fråga på sin story under helgen, där han leder stort ?. Så ställer samma fråga här, vem bar den bäst?”

    Trodde vi hade lämnat denna så kallade ”humor” där män i kvinnokläder ska ses som något roligt bakom oss för länge sedan men tydligen inte?

      Jag hade skrattat om min man hade haft en av mina klänningar på sig ??‍♀️

      Men snälla. Det här jävla PK-landet alltså, det är fan ett skämt. Hur orkar du/ni?

        Därför att vissa ”skämt” skadar människor som inte hör till normen. Killar som bär klänning blir ofta hotade och riskerar att bli misshandlade. Bara för ett löjligt plagg.

        Du borde fundera på varför det är så kul för dig. Män har burit klänning länge. Först på senare tid det blivit ett kvinnligt plagg.

    Kul att hon heter Molly haha

    Inga 05.30 inlägg längre?

      Jo, till 95% av tiden skulle jag säga.

    Finns en dopinghund inom travsporten också, som spårar otillåtna preparat på hästar 🙂 jättehäftigt om man frågar mig ?

    Molly har jag träffat när jag arbetade med dopingkontroller under ett mästerskap. Superduktig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.