Alexia Kafkaletos x Ellos

NAKD har ju precis utbildat oss i olika typer av samarbeten och designande – exempelvis vad gäller ”curated-stylesamarbeten” – där Sanna Jörnvik alltså inte designat utan enbart frontar en kollektion för NAKD.
Enligt företaget består en ”curated-stylekollektion produkter där profilerna enbart haft möjlighet att göra viss typ av justeringar och välja sina favoriter av olika designs som sedan sätts samman i en kollektion.
Detta får mig att under över hur mycket ”designande” som Alexa Kafkaletos faktiskt fått göra på den skokollektion som Ellos precis lanserat.
Är detta en Ellosisk variant av ”curated-styles”?
Av citaten på hemsidan får jag intrycket av att Alexia varit lite mer involverad än exempelvis Sanna Jörnvik för NAKD.
Samtidigt trodde jag och många andra med mig att Sanna faktiskt också hade varit mer involverad i processen än att på sin höjd få peka på olika färdiga plagg och säga ”den”.
Kollektionen innehåller sneakers, sandaler och sandaletter.
Jag gillar de bruna sandalerna, men that’s it. 🙂

Vad tror ni?
Från 1 till 10.
Hur involverad har Alexia varit här?

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har inte mycket att säga om varken skorna eller hur samarbetet gått till, konstaterar bara att ännu en influencer/företag har hakat på analogt foto-trenden. Så snyggt!

      ?

    Tror hon svarade på en fråga om det i sina stories, och då hade hon varit involverad från ax till limpa. Dvs hela processen.

      Från ax till limpa? Min gissning är att detta samarbete inte skiljer sig från någon annan influencer, dvs hon har varit på huvudkontoret i Borås och pekat på färdiga produkter. Så fånigt att låtsas som att de ”designat” något. Toftby försöker ju också få det till att låta som om HON står bakom produktdesignen på skor, klänningar mm. Så löjligt!

        Tror dock att det är betydligt mer troligt att Alexia har varit med och faktiskt designat, än det var/är med övriga influencers då Alexia ÄR otroligt mode intresserad och hennes konto till störst del är just mode. (Sen får man ju tycka vad man vill om hennes stil, så ingen nu kommer med att hon klär sig fult yaddayadda, men ”in fashion” är kvinnan)

          Typ alla pekdesigners, i alla fall som jag känner till, är ju också väldigt modeintresserade och deras kanaler kretsar mest kring sådant?

    Du kan väl ställa frågan till Ellos/Alexia kanske..?

    Åh kommer inget inlägg om Isabella och Pauls medverkan i ”tillsammans med Strömstedts”? Fler som vill ha ett inlägg om avsnittet?

      Ingenting med Isabella intresserar mig längre

      Jag vill ha ett inlägg om detta!
      Som ett avslut om Bella kanske?
      Camilla! ?????

      De var charmiga tillsammans! Blev glada avsnittet!

        Ja jag tyckte också de var gulliga mot varandra och fanns liksom inte så mycket att rapportera. Förutom att Paul hade släpat upp sina tavlor för att kunna visa upp dom i tv. Det var lite cringe.

          Ja men lär väl varit produktionen som velat att han skulle visa upp tavlorna ?

        Blev också glad av avsnittet. Ser aldrig annars Strömstedts då jag inte gillar programmet och Isabella tycker jag aldrig är intressant heller ? Men i det här programmet och tillsammans med Paul kändes hon som sig själv. Och Paul verkade mycket mer jordnära och härlig än jag fått intrycket av innan.

    Ser ut som skor som finns överallt sedan alltid. Men kul för henne osv

    Är det Öppet Spår på måndagar? Är ny här 🙂

      Nej onsdag fredag och lördag brukar det vara.

        Ok, tack!

    Vad är ”landstingslista”? Är skorna tänkta att användas av vårdpersonal?

    På en skala 1-10 så sätter jag en etta på hur mkt jag tror hon varit med och ”designat” Alla dessa skor ser typ likadana ut från flunsorna.

    Sanne Alexandras samarbete på IG stories med Lyko. Vad tusan har det med Downs syndrom att göra? För mig känns det bara som ett sätt för Lyko att tjäna pengar på folk med funktionsnedsättningar. Finns inget samband mellan ”Rocka sockorna” och smink. Men kanske tolkar det fel. ”Kompenserar” det faktum att 5% av alla intäkter idag går till Downs syndromföreningen?

      Samma med QueenFeily (också lyko)

        Känns inte 100% rätt tycker jag. Krystat.

    Jag ska ut och resa men min kompis har ett pass som gått ut. Första lediga tiden för att förnya är i au.gu.sti. Fan också! Nu skiter sig hela vår resa.

    What to do?

      Jag fick tid på höstlovet v.44, nu är närmsta tid i december på den expeditionen jag vill ta på. Ni får köra på provisoriskt pass.

        Anonym 19:38
        Finns ingen garanti att du får ett provisoriskt pass. Står om det nån av kvällstidningarna

      Uppdatera passkontorens lediga tider varje dag flera gånger per dag, gärna tidigt på morgonen, och försök knipa en återbudstid

      Kan förnyande av pass endast ske via tidsbokning eller har du möjlighet att åka direkt dit, ta nummerlapp och köa?

      Här var vi bor går tiderna till juli om man kollar på nätet att reservera tid för förnyelse MEN många bekanta har bara gått dit utan reserverad tid och det har lyckats utan köer osv ??‍♀️ så vet inte om det är lika på alla ställen eller hur det ser ut.. men här kan man gå utan reserverad tid också ?

        På polisens hemsida står att man inte ska åka till någon expedition och att alla lediga tider finns på nätet.

        Jag fixade pass idag och det var väldigt tydligt att man måste boka. Det stod på nummerlappsapparaten, en volontär kom fram och frågade, plus själva passpolisen när vi kom fram till luckan. ”Ni har väl bokat?”

      Det släpps nya tider varje dag, gå in och uppdatera sidan hela tiden och var SNABB så kommer du få en tid tillslut.

      Alltså hur sjutton kommer det sig att hela Sveriges befolknings pass har gått ut samtidigt??!! Jävla vilken hysteri…

        De har väl inte gått ut samtidigt men kanske under en tvåårs period och nu vill folk ut och resa igen. Så himla glad över att vi åkte på en smygresa i maj förra året och förnyade passet i samband med det.

        Förmodligen ger de gått ut under de senaste två åren…. Mitt gick ut i februari och det var då kaoset började så har en tid vid midsommar… så nu är det väl även fullt bokat med folk vara pass går ut någon gång under detta år.
        Det har väl vart vissa problem sen de införde det här med tidsbokning

        Ingen har väl brytt sig om att förnya sina pass de senaste två åren eftersom man inte kunnat resa någonstans och nu när restriktionerna släppt vill ju alla ut samtidigt gissar jag.

        För att det har varit en pandemi i 2.5 år och (en stor majoritet) har inte rest under den här tiden och därför inte behövt sina pass, vilket är när man oftast brukar kolla i tid att man har giltiga pass.

        Många länder har också regeln att passet måste ha 6 månader kvar på sig vid utresa, så kan vara vissa som har ett par månader kvar på passet men inte tillräckligt.

      Eftersom svenska pass varit så lätta att förfalska och florerar på svarta marknaden så har alla svenska konsulat och ambassader gjort om processen för utlandssvenskar som vill förnya passen. Bor man tex på västkusten i USA så måste man nu ta sig till NYC eller DC på en förbokad tid.

    Boka pass någonstans i Sverige ( sist jag kollade hade skåne massa tider och det finns säkert på andra ställen i landet) åk på en minisemester fixa pass och be dem som utfärdar passet att skicka det ert närmaste pass ställe ?

      Hej från Skåne. Det finns inga tider här. Första lediga tiden är i slutet av september ?

      Fixade faktiskt pass idag. Det var väldigt mycket folk på stationen och det fanns till och med en volontär som gick runt och såg till att alla var på rätt plats, var förberedda, hade bokat tid osv.

    Till ert närmast pass ställe ska det stå?

    OT Lite komiskt hur Elsa Billgren som fastlänning ordar om folktom strand innan turister anländer. Förstår hon inte att hon själv är en turist som befolkar stranden?

      Som i subredditen TillSverige. Fullt med människor som frågar om det är värt att flytta till Sverige ”trots att det är så mycket invandrare”.

      Om du flyttar till ett annat land är ju du också invandrare? Hur tänkte du nu?

        Lex Kent Ekeroth.

      Det är väl klart att hon förstår. Ser inte det komiska.

    Är inte sånt här mest roligt för dem själva? Att ha en skokartong med sitt namn x känt företag och fått välja modellen. Sånt här känns så ”gjort” så har lite svårt att se att följarna bryr sig längre.

    Kollade priset, runt 1500:-! Nej tack, får ju kända märket för det priset och till och med billigare.

    Ska bli spännande att se hur det kommer gå när man talar om stor global matbrist, hög inflation mm. Är ju knappast maten som ryker. Kommer bli tuffa tider för masskrängande influensers utan a-kassa eller fasta jobb.

    Ot men att Gabriella Joss ska på TRE utlandsresor inom loppet av en månad i maj, är inte det helt sjukt? Snacka om att blunda för allt som har med miljön att göra. Självklart godkänner hon inte kommentarer om det heller. Trots att de skrevs på ett sakligt sätt. Skriv om det Gervide

      Och nu är det bråttom fixa pass så hon drar iväg hela den förkylda familjen.

    Ser ut som vilka random skor som helst från Skopunkten. Förstår inte hur dom får sålt skiten.

    Det är en hyresrätt som de köpt kontraktet till (enligt de rykten som går).

    Dömd Yrkesbrottsling

      Är det så? Menar du aktiv nu? Berätta mer!

    Han jobbar med NFT, skrev hon i nån storie.

      Vad är NTF?

      Sure ?

    Jag trodde hon bodde i ett hus i Norrland? Jävlar vad lost man är..

      Nu blandar du nog ihop Alexia och Gabjoss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.