Tareq Taylor och PT-Fia är ett par

Som det har spekulerats kring huruvida Tareq Taylor och Sofia ”Pt-Fia” Ståhl är ett par. 
Duon programledde Svts ”Lyckomaten” tillsammans 2019 och sedan dess har paret omgärdats av romansrykten.
De minskade inte direkt i styrka av att PT-Fia publicerade det här inlägget på Facebookinlägg i oktober 2021:

Det är mycket pirr inblandat när jag kommer i kontakt med framtiden. Både jobbmässigt och i ja, en man som kommit in i mitt liv. Vilken dagbok detta blev. Hej hej! Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan…

Nu bekräftar Tareq Taylor för Aftonbladet att han och Sofia Ståhl ÄR ett par, och hur det gick till när de gick från kollegor till kärlekspar.

Ni gjorde ju tv tillsammans. Sedan har ni hållit kontakten?
– Nej, faktiskt inte. Vi hade ingen kontakt. Jag kontaktade henne förra året någon gång. Under pandemin stängdes så mycket verksamheter ner och det enda jag hade var föreläsningar online. Väldigt många hade hälsofokus och vill ha mer av det. Då fick jag en idé att man kanske skulle binda samman mat och hälsa och ringde Sofia och frågade om hon var intresserad. Vi hade då samtal om att skapa en plattform kring det och det jobbar vi med fortfarande.

Vilken känd svensk person som har varit aktuell under senaste året skulle du helst bjuda in till ditt julbord?
Den frågan ställde bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen till cirka 1500 svenskar.
Drömgästen visade sig vara den populära och nu extremt folkkära kocken Tareq Taylor, med tio procent av rösterna.

Jag kan tänka mig att det även finns en och annan där ute som inte är helt nöjd med att Tareq Taylor ”is off the market”. Han är ju den nya ”Anders Bagge” – Svenska kvinnors drömman” som nu försvunnit från singelmarknaden, precis som sin föregångare. Förhoppningsvis leder inte detta till att Fia får en massa hat och hot riktat mot sig från Tareqtrånande kvinnor, men risken för det finns alltid.
Jag håller tummarna för att hon ska slippa allt sådant.

Stort grattis till kärleken! 
❤️❤️❤️

173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra att det är officiellt, har ju spekulerats i månader. De är ju ett jättefint par! Levnadsglada Sofia och fina fina Tareq. ❤

    Jag förstår inte alls varför det är sån hyper runt den mannen.

      Inte jag heller. ?

      Alla tycker olika. Jag gillar honom.

      Samma här. Fattar inte.

      Fattar inte heller?
      Tycker han är pinsamt blödig. ??‍♀️

        Pinsamt blödig? Vad menas?

          Sentimental och gråter för minsta lilla.

            Hm okej ? ja jag är ju hellre med en kille/man som kan visa sina känslor än någon som håller dom inne

              Såklart, men kan ibland bli för mycket av det goda! ?

      Men det är ju helt okej… för det är ju så enkelt att smaken är olika.
      Personligen tycker jag han är super härlig!

        Jag tycker han är jätte härlig med! Speciellt i trädgårdstider ? älskar alla 4 där!

      Inte jag heller. Inget fel med honom liksom men vad är så fantastiskt?

      Kanske vi är för unga, lite äldre kvinnor som gillar kanske?

        Jag är 28 och tycker han är härlig och mysig men kanske stämmer för jag är som 38 i själen haha!

          Jag som skrev det är 38, ser mig inte som äldre kvinna! ? Men är nog yngre i levnadssätt och personlighet.

        Japp, 48 här och gillar TT skarpt! Så troligen behöver man vara lite äldre, antingen till åren eller mentalt, för att uppskatta den mannen. ?

          Jag är mycket yngre än du och tycker han är förbaskat attraktiv! Vet dock inte om jag tycker att han är så bra i tv som alla påstår. Han ÄR bra men kanske lite överskattad. Sofia tycker jag ser äldre ut än född 88, hon ser ut som 38-39 år så jag reagerar på så sätt inte så mycket på åldersskillnaden.

      De nya Wahlgren ?

    Undrar om han är lika charmig och trevlig i verkliga livet?

      Jag är inget Tareq-fan men jag tycker han blev mer ödmjuk sedan han råkade ut för olyckan och höll på att stryka med.
      Gillade programmen från Israel som han gjorde med pappan och brodern. I den miljön kom det fram en annan sida av Tareq än den vanliga hurtfriska kocken.

        Va? Köpte 6?

        Uäck, han har ju absolut utstrålningen som matchar.

          Mmm, ”skön snubbe-vibbarna”.

        Källa?

          Googla Zafer Taylor

      Det är han ☺️

      Min mammas bästis är lärare och någon på hennes skola kände någon-som kände någon-som kände Tareq kontaktade honom för att fråga honom om han ville medverka på någon typ av jippo för yngre skolbarn,en mat-tema vecka eller liknande. Enligt vad som berättats dök han upp och var otroligt trevlig, engagerad, och hade med sig eget material och allt möjligt. Detta var på hans fritid och helt utan medieuppmärksamhet. Sedan dess är han en gud i min mammas kompiskrets:)

    52 och 33. Typiskt. Tänk att karlar aldrig kan hitta en kvinna i sin egen ålder. Bara ungdom och utseende som gäller. Så ytligt. Skulle aldrig vilja bli vald för mitt utseende/ålder.

    Hypen kring denna man är ingenting annat än en gåta. Men en ännu större gåta är ju hypen kring Anders Bagge som drömman. En kort, tjock, flintskallig man som pratar som en övertrevlig speedad bebis med bebisröst.

      Jag som också är 33 tycker verkligen inte att jag är ungdom eller ens lite ung. Så länge alla parter är vuxna och ingen har blivit grooomad eller är i beroendeställning är det väl fritt fram. Tycker jag. Kanske tycker jag annorlunda om man man lämnar mig för någon 20 år yngre (i framtiden alltså, han är inte pedofil).

        För mej har ålder inget med känslor att göra. Två vuxna som gillar varandra är Nice. ?

      Ja, och tänk att det alltid måste dras upp åldern. Typiskt!
      De har väl så mycket annat gemensamt.

      Så tjejerna har inget ansvar i det hela eller? ”Karlar aldrig kan hitta en kvinna i sin egen ålder”

        Jo, men det ÄR ganska ”typiskt” ändå. Jag ser det runtom mig också – män i exakt den åldern som skiljer sig och hittar en yngre kvinna. Aldrig en 53-årig kvinna som hittar en 30-årig man (eller ännu yngre). Jag får lite känslan av antingen åldersnoja, att de vill leva med en ung kvinna och på så sätt få ungdomen tillbaka. Lite bekräftelse också? Eller att kvinnan inte är lika attraktiv längre, vid 53, och han vill ha nåt med mer sex appeal.

          Kolla älskar älskar inte, där är det äldre kvinnor med yngre män ?

            Jo, men där ser jag lite andra bakgrundsbilder….. Äldre kvinnor som hittar nån ung man i ett annat land, to say no more.

          Finns ju mängder? Bara i (a, b ,c….) kändis sverige har vi Läckberg, Magdalena Graaf, Laila Bagge, Maria Lundqvist m.fl. Eftersom kändisar utgör en liten procent av befolkningen lär det finnas mängder av par där kvinnan är äldre.

            Graaf, har hon en betydligt yngre man?

              Njae, det kan väl knappast vara någon stor åldersskillnad mellan Graaf och partnern? 5-6 år kanske?

                Jag var ju så klart tvungen att googla. Hela 2 år 11 månader för att vara exakt ?

                  Ojojoj!
                  Mmm, ganska typiskt att det kommer som exempel på ”åldersskillnad” där kvinnan är äldre – hela två år alltså!
                  Min kompis är gift med en tre år yngre man – de är liksom 46 och 43 – och får frågor om sin ”yngre man”…

                  Lammkött! ?

              Sorry trodde det då hon kallar han lammkött.. varför gör hon det då ?

                För att hon är en tönt.
                För att hon har åldersnoja.
                För att hon är en tönt
                För att hon är en AW.
                För att hon är en tönt.

          Det handlar helt och hållet om sex appeal. Om sex helt enkelt. Det är därför män byter ut sina äldre partners mot yngre. För kvinnor är ju inte lika attraktiva längre när dom blir äldre (enligt män). Förstår inte hur man kan ha en man överhuvudtaget. Dom kan byta ut dig hur enkelt som helst, från ena dagen till nästa, mot något yngre och snyggare.

          Varför letar dessa kvinnor inte upp en snygg yngre man? Själv fyller jag 40 och träffar bara killar i typ 25-30 års ålder. Mest för att det är de som är intresserad av mig, antar att många vettiga män redan är upptagna mellan 30-40. De som är äldre tycker jag ser på tok för gamla ut för mig. ?

          Kul för honom att träffar någon han gillar, känner jag mest.

            Alla faller vi för olika… vissa dras till olika personligheter etc. En kompis till mig var vi inte alls förvånade över träffade en äldre man som var stabil och färdig med barn. Då hon själv inte alls var intresserad av det klassiska familjelivet…
            Själv har jag hittills bara dejtat män som är ett par år äldre än mig. Max 8 år. Men nu känner jag mig helt plötsligt dragen till en annan kille som är 15 år yngre. Inte ett dugg för att han är ”ung och snygg” utan för personligheten. Jättejobbigt då det inte alls känns okej på något vis, hade det vart 15 år äldre hade ingen reagerat!!

              Är han vuxen så är det superokej. Bara ni är glada i varandra bägge två så är allt topp. Inget att överanalysera här. Bara att köra ❤️❤️❤️

          Jag köper inte det. Det är två i ett förhållande. Då kan man lika gärna säga att det är typiskt att tjejen hittar en betydligt äldre man. För det är samma där, varför duger inte en jämnårig kille?

          För övrigt känns det inte ovanligt att det är åt andra hållet heller. Ska jag kolla på mina kompisar jag haft genom åren är det i alla fall 4-5 som har föräldrar där mamman är äldre än pappan.

      Jag känner ofta att jag dejtar lite äldre för killar 20-25 känns omogna såklart inte alla killar men känns som att killar mognar senare än tjejer så tycker inte det är jättechockerande att tjejer dejtar äldre killar

        Men här är det ju inte fråga om unga killar, typ 20-åringar, som jag håller med om kan vara rätt omogna. Tareq är 52! SÅ lång tid ska det väl inte behöva ta att mogna? Eller också gör det…..

          Jo tro mig, det gör det

          Men fram till 52 var han ju en upptagen man…

      Jag är kvinna och är 32 och min flickvän 48. Tänker att när man blir kär och det leder till något spelar ålder ingen roll? Var jag som föll för henne och bjöd ut henne.

      Själv är jag 36 medan min sambo är 57.
      Och låt mig säga: Himmelriket!
      När tanterna på jobbet gnäller över hur deras män aldrig tar initiativ till något i hemmet, hur de alltid måste vara projektledaren i familjen och att de egentligen bara tagit över deras partners mammas roll där de inte bara har egna barn att uppfostra, utan också en partner. Och tro mig, det är minst en gång om dagen det här kommer upp på jobbet. Då kan jag inte för mitt liv relatera.

      Det är så fruktansvärt skönt att leva med en man som kan ta hand om ett hem utan att man behöver pusha. En som vet hur man sätter på en tvättmaskin med andras tvätt än sin egna, eller vet att disken inte på ett magiskt sätt hamnar i diskmaskinen, eller att toarullarna fylls på automatiskt.
      En som gjort hela den här ”familjegrejen” och har vuxna utflugna barn som kan och vill klara sig själva.
      Och han har dessutom samlat på sig väldigt mycket erfarenhet så man kan resonera och diskutera saker på ett helt annat sätt.
      Han är inte mitt uppe i karriären längre och kan rätt ostört fokusera på vår relation.
      Det är fantastiskt!

      Inget av det här skulle jag få om jag levde med någon i samma ålder. För då skulle det finnas små barn med i bilden, ett jobb som fortfarande vill att han presterar och levererar osv osv. Det är faktiskt extremt stor skillnad på mognadsgraden på en 40+ och en 50+.

        Ja och sedan får du vara helt ifred på ålderns höst, alternativt vara sjuksyster.

          Fatta vad skönt när gubben flyttar till äldreboende medan man själv fortfarande jobbar. Slippa laga mat, städa eller tvätta hans kläder efter undersköterskorna på boendet gör det. Där snackar vi mogen karl!

          Jag säger ju det, himmelriket! Egentid!
          Sjuksyrra kommer alla kvinnor bli ändå eftersom det rent statistiskt är de som lever längst.

            Jo men man kanske slipper vara det i 20 år till om man väljer en man i sitt egen ålder. 😉

              När man behöver bli en sjuksyrra så har inte gubben lång tid kvar ändå. Det går snabbt på slutet liksom 😉
              Jag kommer att få agera sjuksyrra precis lika länge som någon som är tillsammans med en man som är 1 år äldre.

                Info: Det går oftast INTE fort på slutet. Hur kan du tro det? Början till slutet pågår länge länge i regel.

              Jag kommer dessutom fortfarande ha energi kvar att ta hand om mannen.
              Det skulle ha sett annorlunda ut om jag var i samma ålder och bara 4 år ifrån att bli lika skruttig och få likvärdigt vårdbehov.

                Vem ska ta hand om dig sen då?

        haha jadu , inte slagit dig att just han är som han är och inte alla 57-åringar?

          Jag kan bara utgå från den statistiken och erfarenheten jag har. Och av alla de jag varit tillsammans med så har samtliga 30-40 någonting betett sig mer eller mindre som förvuxna tonåringar. Alternativt så har de massa bagage med exfruar som tjafsar om gemensamma barn som de fortfarande har vårdnaden om osv.
          Och det faller sig rätt naturligt. Det är inte direkt vanligt att ha barn i grundskoleåldern när man är 57. Det är inte heller vanligt att vara i uppstarten på en karriär vid den åldern. Och det är inte vanligt att leva som en ungkarl då heller eftersom att man haft sin skit i ordning under rätt lång tid.

        Är väl en annan kvinna som uppfostrat din man såklart.

          Det låter inte helt orimligt. Och då är jag evigt tacksam henne.
          Palla göra något sådant själv. Som man dessutom inte får plocka frukt av.

          Har en liknande 57-åring som ’uppfostrat’ sig helt själv – ensamstående pappor FTW!

          Reparerar kläder, har kalaskoll, fixar matsäck, kör diskmaskinen / tvättmaskinen / dammsugaren innan jag upptäckt att det behövs + extra allt.

        Tror det har väldigt lite med åldern att göra. Har en man med samma kvaliteter och vi är exakt lika gamla och har varit ihop sedan vi var 20. Tycker dessutom att våra vänner verkar ha samma typ av förhållanden/äktenskap…

          Jag tror att det har med erfarenhet att göra, vilket kommer med åldern. I mina tidigare förhållanden har inga haft samma kvaliteter. Såklart att de checkat i en och annan box, men aldrig har någon checkat samtliga. Det är alltid något som är problematiskt, där man själv måste ta tag i uppfostring.
          Du har haft en jäkligt tur om du hittat en man som haft samma kvaliteter sedan han var 20. Jag tvivlar dock på det och jag är övertygad om att dina vänner ljuger.

          Samma här, ser inget konstigt i det. Usch, betackar mig för en karl som skulle vara lika gammal som ens pappa.

        Mitt ex var precis så. Totalt problemfri att leva med. En verklig partner i ordets rätta bemärkelse. Han var också 10 år yngre än mig. Just sayin… ?

      Finns oftast en kompensationsfaktor, vida känt.

        Kompensationsfaktor finns när det är någon som är betydligt mycket snyggare.
        Det kan man väl inte riktigt säga i det här fallet va?

          pengar är extremt känd kompensationsfaktor

            andra kompensationsfaktorer, är sex, kändisskap, höga befattningar inom olika yrken osv.

            När man är FUL, ja.
            Inte när man ”bara” är gammal fast ändå har utseendet med sig

      Tänk att kvinnor aldrig kan hitta en man i sin egen ålder…

        Det är inte så konstigt. I princip alla män i den egna åldern är mansbebisar.
        Man behöver jäkligt mycket tur för att hitta någon bra man i sin egna ålder. Som att leta efter en nål i en stor jäkla hangar full med hö!

      Oj, har du Lisa blivit bortfall för en yngre kvinna?
      Du är väldigt generaliserande.

      I min värld så väljer alla själva vem de vill älska och leva med.

      Ålder, kön, etnicitet- inte något som är någon annans buissenis.
      (Laglig ålder skall tilläggas)

        *bortvald

      Ser nån honom som drömman? Tänker mer att folk ser honom som en mysig gubbe.

        Anders Bagge alltså, som nån nämnde ovan.

          Rik mysig gubbe 😉

      Tycker de ser ut att va i nästan samma ålder ändå. Han yngre än sin ålder, hon äldre, möts på mitten. Skulle inte reagera om jag såg dem o gissa på så stor ålderskillnad. Kanske är likadant i personligheten. Han verkar ju inte ”gubbig”.

      Enligt Google är Anders Bagge 1,79. Är det ansett kort? Hmm…

        Ja.

    Allt skit slängs på karln. Då är det väl lika negativt att hon har en ”äldre” man i sitt liv nu.

      Ja men eller hur?

      Varför vara negativa alls!!! Hon är ju helt klart en vuxen kvinna och väljer som hon vill!!

    OT
    Booken ska gästa och uppträda på Jakobs stege i Sigtuna församling imorgon.
    Är hon troende och aktiv inom kyrkan? Eller finns det olika tillställningar inom svenska kyrkan som inte har något med tro att göra? Utan bara är någon gemenskap där man inte pratat om gud och så?

      Hon är inbjuden pga hon kom i kontakt med prästen när de båda var jury för en paj tävling.

        Varför var tävlingen paj?

      ”Preach motherf*cker, Jesus CHRIST alltså” brukar hon ju ofta säga, tex när någon ställer en normal fråga på någon live som hon feltolkar. Så ja, hon är nog troende?

        Haha?

      Jag går i kyrkan varje tisdag utan att vara troende ?‍♀️

        Är det något speciellt där på tisdagar eller vad gör du där?

          Lät inte så trevligt när jag läste det jag skrev märkte jag, menade inte att vara otrevlig utan bara nyfiken vad man gör 🙂

            Tyckte din fråga var rimlig.
            Att sjunga i kör kan man ju göra som icke troende, men just formuleringen ”gå i kyrkan” kopplar jag synonymt med att vara troende.

              Okej, jag går väl till kyrkan då.

                Hoppas inte du tog illa vid, formuleringen ”att gå i kyrkan” kanske inte är samma betydelse för alla, jag är nog lite gammal.
                Vad kul du hittat något du får ro och trivs med, oavsett tro.

                  Tog inte alls illa vid mig, ville bara ”rätta” min formulering. Håller med dig om att ”gå i kyrkan” låter religiöst och liksom…kyrkligt 😛

          Det är en himla mysig kvällsmässa på tisdagar, i ”min” kyrka. Prästen brukar tala om tankar att ta med sig i veckan, vi sjunger vackra psalmer och de andra tar nattvarden.
          Jag vet inte, det är så himla rofyllt och mysigt bara.

            Låter underbart att ha något man gör varje vecka som är så rofyllt. Kan tänka mig att det ger en ny energi☺

    Har liiite svårt att tro på att de inte hållit kontakten alls.

      Håller med! Sen kan jag INTE sluta tänka på hur hans exfru känner sig.
      Hon måste må SKIT av att bli lämnad för en 20 år yngre tjej/kvinna.

        Var väl hans fru som ville skiljas

          Har du pratat med henne så du vet med säkerhet att det är sant?
          Tror tyvärr inte det.

            Och det beror ju framförallt på VARFÖR man vill skiljas. Trist att behöva vara the bad guy när man kanske knappt hade något val. Men eftersom vi inte vet hela historien så spelar det alltså ingen roll om vem som ville skiljas, verkligheten kan vara rätt komplex.

      Exaktus!!!

      Dom har säkert haft kontakt. PT fia skilde sig efter programmet lyckolandet vat färdiginspelat. Då hade hon o exmannen precis köpt ny lgh

    Tror ni hans 50-åriga exfru lyckönskar dem? ?

      Ja eftersom det var hon som ville skiljas så gör hon nog det.

        Tror nog hon vilje skiljas för att hans hjärt tillhörde någon annan.

          Hans stjärt och hjärt?

            Båda såklart! ✌?

      Han hade en fru också alltså. Ha ha! Det fattades bara det.

      Hans exfru är en pudding. Så hon gråter knappast ensam om hon inte själv vill det. Det är alltså inte en uppgradering han gjort, Tareq, om vi bara snackar utseende på exet vs den nya. Skilsmässan bottnar nog i lite djupare orsaker än så och det är väl bara att glädjas åt att alla inblandade verkar ha det bra på varsitt håll. ?

    Jag tycker inte att han är snygg. Han är även tillgjord och fånig i tv.

      Han är betydligt fånigare i TV nuförtiden än vad han var i början av sin TV-karriär..tyvärr.

        Eller hur, tyckte han var mer sansad förr.

    Som Bella och Paul.

    Vad härligt för dem! ?

    Är hon känd?

    Hannah Graaf – är det exmaken som tros vara nya kärleken?

    Älskar Tareq! Först blev jag förvånad, men tror deras energi matchar. Tror inte heller åldersskillnaden märks nu – men jag tror inte det är kul som exfru och helt ärligt är det inte kul när man är äldre heller tror jag. Fast allt kan ju hända alla, alltid. Glad för dem oavsett!

    Älskar ptfia minus hennes tatuering där det bland annat står ”kåtslag”. Vill inte att min sambo lämnar mig för någon 20 år yngre med kåtslag på armen.

      Va? Kåtslag på armen? Varför då. Annars så blir jag glad när jag ser det här paret, dom verkar lika varandra och matcha bra. Båda två verkar vara lättsamma, sociala, ha nära till känslor, varma, mjuka, programledartyper som är intresserade av livsfrågor och hälsa. Ser framför mig hur dom leder programserier ihop i Svt. Jag minns att jag kollade på det där tv-programmet dom gjorde ihop och tänkte att dom hade kemi mellan varandra och att hon hela tiden rörde vid honom, typ hade sin arm mot hans arm och så. Hon kanske ville visa upp sin kåtslag-tatuering lite diskret…

        Stackars Tareqs fru. Hon lär inte ha missat vad som var på g.
        Så så mycket för hans ”charmighet”! ?

          exfru

            Hon var fru när de blev kära.

              Hur vet du det?

                Därför att de blev kära när de spelade in ett program, båda med relationer på var sitt håll.

                  Inte säkert de agerade på sina känslor då…

                    ?

        Blir du glad när det finns en person som har blivit lämnad ?

        Det där med tatueringen är taget ganska mycket ur sitt sammanhang.
        https://ptfia.femina.se/personligt/min-nya-tatuering/

          Nämnde ju bara att det bland annat står kåtslag ❤️

          Fånigaste tatueringen på länge…

      Ni tycks samfällt glömma bort att Tareq är en jätteskicklig yrkesman. Häromåret vann han Kockarnas kamp i stenhård konkurrens.

        Och?

          Just det som är fakta och det som han förtjänar respekt för. Istället för en massa hittepå om ålder och exfrun och blablabla…q

    Intressant ändå på tal om skilsmässor hur det sprider sig/trendar i umgängeskretsar. Inte just i detta fall men tänker Henrik Schyffert, Erik Haag och Fredrik Lindström

      Skiljsmässor verkar smittsamt!

      Det är inte alls så konstigt.
      Schyffert är född 68, Haag 67 och Lindström 63. Så alla är i samma ålder och var i samma skede i livet under 2012-2014. Barnen var lika gamla, hade varit gifta typ lika länge osv osv.
      Typisk 40 års kris skulle jag kalla det. Där man känner sig uttråkad och vill bli fri och ungdomlig igen och därför gör sig av med dödvikten man har i form av partner.
      Att en man känner tar första steget kan också bli en språngbräda för all oro man känner inför det okända visar sig vara väldigt överkomligt när man tittar på vad som händer sin kompis.

        Åh, så massa dödvikt deras exfruar blivit av med!

      Jag har dejtat Lindström. Är 25 år yngre än honom.

    Bakom varje ”pånyttfödd” man med ny yngre tjej, finns en bitter kvinna.

      Här verkar det finnas flera

    Hahaha älskar att kvinnor går omkring och blir förälskade i främmande kändisar fortfarande.
    Dom ser honom på tv å blir så förälskade.

    En polare deppade i en veckan när hon insåg att Tareq träffat en ny. Som om han ens tittat åt min polare. Vakna för fan. Ni är inte femton längre.

    Vad MÅNGA här ovan (eller är det ett fåtal…) som tror att den fd frun bryr sig om den nya kvinnans ålder.

    Personligen hade jag fullkomligt struntat i det, lämnar jag en relation så är vem som helst välkommen att ta hand om honom.
    Ålder eller kön eller annat spelar inte mig någon roll.

    Vad är det som gör att många går igång på just detta?

    Är ni själva nojiga över er ålder?

    Jag kan glatt meddela att alternativet till att INTE bli äldre är inte så muntert.
    Men kanske krävs det att man nosat döden för att inse det.

      Haha just den polaren som är så kär i Tareq lämnade även sin man. Nu är hon sotis över varenda tjej han träffar, dom är antingen för unga eller för dåliga förebilder för deras barn.

      Ärligt talat, lämnar man sin partner har man noll att säga till om gällande deras nya partner (såvida det inte är en pedofil eller seriemördare såklart)

    Mina tankar går till frun. Jag skulle nog aldrig klara av något sådant utan att bli som Betty Broderick. Hon gjorde allt för sin karl och sen när hon blev 40+ och mindre attraktiv blev hon utbytt för en 20+åring. Det slutade med att hon sköt ihjäl både karln och den nya kvinnan. Mord är väl aldrig okej egentligen MEN jag förstår henne fullt ut. Och det gör tydligen även deras 4 gemensamma barn, som allihopa har valt att hälsa på sin mamma i fängelset under alla år och alla barnen har en nära kontakt med sin mamma, än idag 30 år efter morden skedde.

    Du är bara ett utseende/ålder (=intressant när det kommer till sex) för din man. Så fort du tappar din ungdom/utseende så kan din man byta ut dig hur enkelt som helst. Offra aldrig något av dig själv för en karl!!!! Du är enbart ett utseende/ålder för män.

      Bitter much? ?

      Vad är det som säger att det är för utseendets skull som still skiljer sig?!

    Jag lyssnade på ett äldre Sommarprat med Tareq. Jag fick cringe-känslor genomgående. När han berättade om hur han och hans fru (numera ex-fru) hade haft sex första gången kände jag dessutom ett svagt illamående.

    Han är liksom ett förklätt pervo som har raggat upp PT:n medan han var gift.

    Det måste dessutom vara riktigt jobbigt för PT:n att veta hur han egentligen beter sig med kvinnliga kollegor när ingen tittar på. Han har gjort det förut så vad är det som säger att han inte gör samma sak mot henne?

      Vad spelar det för roll? Deras första gång kanske var superfin? Alla pratar ju om sex hejvilt så låt honom göra detsamma om han vill.

    Läste PTfias blogg förr men för mkt bajssnack för mig. Hon skilde sig förresten precis när programmet Lyckolandet var klart. TT väntade lite som män brukar göra.

      Ha kakan och äta den osv…

    Så stort grattis till kärleken i detta fall men när Isabella och Paul blev tillsammans var det inte lika mycket ”grattis till kärleken” ?

    Såg dom ute igår! ?

    Att dom är ett par är old news. Förstår inte riktigt bevakningen här i från längre….

      Kanske inte blivit offentligt förrän nu?

    Läste hos StoppaPressarna att det var Herr T som åkte fast för sexköp i Malmö i vintras.

    Någon som vet något mera angående det?

      Ja de som är så ärliga….

      Det var hans bror

      Men hur kan ni läsa Stoppa Pressarna och tro att det är en legit källa? Efter allt som uppdagats? Nog för att det kan vara sant, men att hänvisa till Stoppa pressarna ?‍♀️

        Är ju därför jag skrev att det var just där jag hade läst det. Pucko

    Nu läser jag att Morgan Johansson, 52 år, har hittat kärleken i Emelie, 37 år. Vad hände med Morgans flickvän Annika Strandhäll? Blev hon dumpad alltså för unga Emelie. Dessa karlar alltså.

      Haha förlåt men alltså Morgan…! Den lille filuren, vem trodde att han var en sån kvinnokarl! Byter flickvän oftare än jag byter strumpor ju!

    Varför utgår alla från att det är synd om exfrun? Det kanske var hon som ville skiljas, tänk om hon hittat en ny före Tareq? Kanske inte är det minsta synd om henne. Exfrun som begrepp har alltid ett ”offertänk” över sig. Undra hur det kommer sig?

    Önskar dem all lycka! Mycket gnäll om åldersskillnaden här ser jag. Jag är 35 och min man är 53 och det märks verkligen inte att det är så många år mellan oss (ja förutom utseendemässigt såklart). Han är väldigt ung i sinnet men mogen och har sitt på det torra. Han har vuxna, utflugna barn också vilket är skönt. Majoriteten av killarna i min ålder har småbarn som de har varannan vecka och det är inget för mig. Sjukt fördomsfullt att säga att äldre män bara går på utseende när de skaffar en yngre tjej. Klickar man så klickar man, oavsett ålder.

    Sofia tog ut skilsmässa direkt efter programmet som hon och Tareq gjorde tillsammans. Ingen är väl så extremt korkad så man inte fattar att de har haft kontakt hela tiden? Trots att han nu verkligen vill understryka att de inte haft det ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Så genomskinligt så det är pinsamt! Han ville skilja sig för att han blev kär i henne och var otrogen. Inte mer komplicerat än så.

      Ja men visst, det förstår en blind höna. Men som du får dom förlorar du dom. Om man får mannen genom otrohet så kommer man att förlora honom på samma sätt.

    Tappade respekten för honom där.
    Otrogen gubbsjuka är inget att gratulera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.