Triss i Instagram

Molly Rustas och hennes Ross har gjort en människa.
Stort grattis till hela den lilla familjen. ❤️

Elin Molimenti har släppt en ”vågtång” som kommer kosta €130. 
Den här typen av värmeverktyg har funnits länge, men Elin var tydligen inte nöjd med resultatet hon fick av sin gamla och bestämde sig för att ta fram en egen. En bättre.

Stina Wollter om goodiebagsen från Oscarsgalan.
Crazy!

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Lär dig älska dig själv-coach efter lite lyft och fettsugning. ”

      Hahaha exakt det första jag tänkte. Wtf liksom.

      Är det ett skämt? ?

      Haha tänkte precis samma. Är det tänkt att man ska använda sin coachning innan eller efter sina skönhetsingrepp?

      Ja ska detta vara nån sorts lyxig, avundsvärd goodibag? Snarare en påse förolämpningar.

    Geniun fråga: vad är Molly ”känd” för förutom att driva ett eget smyckeföretag? Eller är hon mer en klassisk influencer med beiga väggar hemma?

      Det senare. Smycken har hon väl bara kört på i ett år om ens det?

      ”Med beiga väggar hemma” ??

      Nej hon är väl bara en snygg smal tjej som de flesta andra influencers? Hur många influencers har faktiskt blivit kända för att de gjort något? Det är bara fula människor som måste göra något typ skriva bra/göra musik/ starta företag för att lyckas bli kända. Är du en snygg tjej räcker det med lite bikinibilder med halvöppen mun för att bli känd.

        Fast typ Kenza har ju blivit känd tack vare sitt bloggande.

          Och vad innehöll bloggen? Förutom massa bilder på en svinsnygg tjej….?

            Mycket mode och outfits. Sen har hennes utseende också spelat in, men att påstå att hon inte har gjort något blir ju lite fel.

              Kenza har gjort exakt det Millan skriver.

                Dvs bara bikinibilder och ”ingenting”? Nja ?

                Om du mår bättre av att låtsas som det så visst ? Väldigt patetiskt beteende dock.

                9.56 låter mer som det är du som lever i förnekelse.

                  Vad förnekar jag menar du? Påståendet att Kenza inte har gjort någonting förutom att ta bikinibilder? Ja, det förnekar jag eftersom det uppenbarligen är en lögn.

                    Förnekelse över att utan sitt utseende hade hon aldrig fått möjligheten att göra något av de saker hon kallar sin karriär.

                      Då har du missförstått för det är ingenting jag har skrivit.

                      Tvärtom skrev jag ”sen har hennes utseende också spelar in”.

                      Ok tack, läste visst lite slarvigt.

          Ja fast folk följde bara Kenzas blogg för att hon är en snygg smal tjej. Startades tusentals bloggar för tio år sedan men bara en bråkdel blev kända och det var ju inte de mest välskrivna bloggarna utan de med snygga tjejer – bortsett från typ Kissie och Blondinbella som provocerade.

            Okej men det känns inte lite taskigt och felaktigt att reducera ner hennes karriär till att ”hon var snygg” och påstå att hon inte har gjort NÅGONTING?

            Hon har bloggat, varit reporter på MTV, haft ett klädmärke, modellat, varit programledare och nu startat ett nytt företag.

              absolut, men hade hon vägt 150 pannor, skelat med båda ögonen samt saknat tänder så hade hon förmodligen inte haft ett klädmärke, jobbat på MTV eller varit programledare. Kenza har haft tur tack vare sitt utseende – och det är inget annat än sanning.

                Ja fast det var inte riktigt det Millan påstod eller hur?

              Frågan var ju hur hon BLEV känd, inte vad hon sedan gjorde av sitt kändisskap. Hon blev känd pga snygg tjej. Hon har förvaltat sitt kändisskap genom allt det du nämner och haft en karriär tack vare sitt kändisskap, men det var ju inte det som diskuterades.

                Alla snygga människor är inte kända om du trodde det. Du måste oftast arbeta OCKSÅ, precis som Kenza har gjort.

                  Ja… Nu var det ju verkligen inte det jag skrev heller 🙂 Du får nog läsa igen.

                    Du skrev ”Hon blev känd pga snygg tjej.”

                    Svar: Räcker inte att vara snygg för att bli känd. Du måste göra något med det. Tex som blogga som Kenza gjorde.

                      Ja alla är överens om att Kenza bloggade. Jag tror inte att någon menar att hon gömt sig i sitt sovrum tills någon kom och knackade på och frågade om hon ville bli starta ett klädmärke. Hennes blogg hade dock inte gjort henne känd om hon inte varit snygg. Kenzas blogg hade ingenting speciellt alls förutom en snygg tjej, hennes usp var snygg tjej och det som gjorde henne känd var att hon var visade upp att hon var snygg.

              Reducerar man verkligen ner Kenza när man hävdar att orsak till att hon fått uppmärksamhet beror på att hon ser bra ut? Javisst har hon både bloggat, varit reporter på MTV, haft klädmärke, startat ett nytt schampoföretag men hur framgångsrik har hon varit egentligen? Ingen av företagen har varit några större succéer, och hennes modellande och programledarroller är det väldigt tyst om. Bloggen är det hon antagligen har en möjlighet att bli ihåg kommen för. Kenza och hennes influenserkollegor är medelmåttor som lever på sitt utseende. Jämfört med alla riktiga entreprenörer hade de inte haft en chans utan just sitt utseende.

                Det är ingen som har motsatt sig att hennes utseende har hjälpt hennes karriär.

                  Det jag undrar är hur man reducerar henne för att man påstår att det är utseendet hon kan tack för den uppmärksamhet hon får?

                    Nej, utan när man påstår att hon inte har gjort någonting.

                      Det är det verkligen ingen som har påstått

                      Millan / 09:23
                      Nej hon är väl bara en snygg smal tjej som de flesta andra influencers? Hur många influencers har faktiskt blivit kända för att de gjort något?

                      Ingenting i det citerar säger någonting om 1) att det inte finns undantag, 2) vad personer gör eller har gjort av sin karriär EFTER att de blivit kända för att de är snygga, eller 3) Kenza öht.

                      Så om du ska argumentera för att folk dissar Kenza så får du kanske iaf citera folk som faktiskt pratar om just Kenza. Men som sagt – frågan var hur personer blivit kända. Inte vad de gjort sen.

                  Samma med Maja Lindelöf som hatar att bli kallad fotbollsfru och som tror hon hade fått samma erbjudande ändå utan Victor. Ytterst tveksam till det.

              Programledare på MTV? Hon stod väl på någon röd matta och intervjude kändisar vid något tillfälle, knappast en hel karriär.
              Alla möjligheter som Kenza fått är tack vare sitt utseende.
              Kenza började, likt tusentals andra tjejer, att skriva en blogg. Anledningen till att just Kenzas blogg blev stor var för att hon är snyggare än medel. Med många läsare fick hon möjlighet att börja göra reklam för saker. Det är också tack vare sin stora plattform av följare som hon lyckats starta företag (som gått sådär). Så summan av kardemumman är att Kenza är där hon är idag tack vare sitt utseende. Hade hon varit ful hade hon aldrig varit på omslaget av Veckorevyn, stått på MTVs röda matta eller kunnat sälja överprisat fast fashion till småtjejer.

                Jag håller med dig i allt du skriver. Det som några menar är att hon visst behövt arbeta för sin karriär, vilket är rätt självklart. Det jag funderar på är hur väl hon lyckats med alla de möjligheter som hon faktiskt fått genom sitt utseende. För det spelar ingen roll hur snygg du är har du inte förmågan att omsätta möjligheterna i handling och framgång har du inte skapat ett dugg.

              För att hon var snygg ja.

              Hon hade turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och råkade födas med rätt utseende. Tur.

      Hennes blogg var stor kring 2010-2013 typ .

      Måste tillägga att hon är den gulligaste influencer som jag träffat faktiskt. Hon är lika gullig som man kan tänka dig när man ser hennes YT ☺️ Kan förstår om man bara ser bilder på henne att hon verkar ”torr” men hon är sååå varm och välkomnande.

      Hon var typ en mini-Kenza. Minns att hon och Lisa Place ofta jämfördes. Båda delade dagliga outfits och hade ganska stora bloggar vid 2013 och innan dess. Sedan gick hon över till Instagram.

      Hon är känd för att vara kort också, är typ 153 cm.

        Va?? Hon ser ju jättelång ut på bild? ?

          Googla på bilder på henne, kolla inte på hennes egna bilder för hon förlänger sina ben på sina bilder osv. Googla hennes längd, hon har själv skrivit om hur kort hon är på sin blogg. Och kolla på hur stort hennes huvud är i jämförelse med kroppen och hur stora händerna är i jämförelse med huvudet.

      Haha
      Inget mera än gift sig med en gammal gubbe
      Smök typ säng vägen in i ….

    Älska dig själv-kurs och massa skönhetsingrepp, klockrent.

    Känns som att bröstförstoringar och ett presentkort på filler säven här kommer vara på önskelistan hos studenterna om 10 år.
    Kan se reklamen framför mig ”Nya Caia home natural fillers, lätt att spruta in med ett lite tryck, du får såååånt glow och en ny borste att fluffa lite med”

      Tycker alla pristagare skulle sagt vi skippar lyxgrejerna och skickar pengar till Ukraina istället.

      Det MÅSTE ju komma en backlash på denna sjuka utveckling snart?

    Blev sugen på vågtången faktiskt

      Är ju ingen skillnad på den och andra billigare våglängder.

        *vågtänger

        Den ser större ut än de jag hittat i affären!

      Blir jättefint resultat iaf, följer celina blanche på tiktok och hon använder den om jag inte minns fel.

        Jag håller inte med om lockarna. Tycker de blev väldigt mediokra.

      Hej Elin.. ?‍♀️

    Klick klack Molimenti is back

    Lyssnar på måndagsvibe, tycker så synd om Hanna :’(
    Men med handen på hjärtat, var det så oväntat verkligen? hon har knappt varit hemma senaste månaderna? Hon har varit i Tulum i typ två veckor i TVÅ omgångar ?? Sydafrika. Förstår att vissa resor är en del av hennes jobb.. Men hade jag dejtat någon som hellre reser iväg långa perioder istället för att vara hemma med mig så hade jag också ”kastat” nyckeln :/

      Men alltså det berättigar väl ändå inte att vänsterprassla med både kvinnor och män? Herregud vilken blaming. Tjejens hjärta är krossat och jag känner så mycket med henne just eftersom hon äntligen vågat öppna upp. Men kom inte här och säg att det är hennes fel att han är ett svin.

        Oj ? Nej självklart är otrohet aldrig Ok oavsett hur mycket bortrest någon är. Självklart är det bättre att göra slut om man känner sig bortprioriterad

          Vem var hon ihop med?

            Hon säger väl inte vilka kön som han har varit otrogen med?
            För om han inte har varit öppen med sin sexualitet har hon ju outat honom nu?!
            Det är heller inte ok.

              Oj vadå? Sa hon något om att han hade varit otrogen med en kille i podden?

                Louise i någon kommentar upp i den här tråden skrev det. Vet ej själv

            Oj? Hon är väl född 94? Vad ser en 28-åring i en liten 20-21 åring?

              Den frågan ställer du bara för att tjejen är äldre.. massssssvis med par där mannen är 8 år äldre. Tycker vi ska normalisera även det omvända, ålder är en siffra.

                Nej jag tycker absolut det är lika märkligt när en 28-åring man är tillsammans med en 20-åring tjej? Sen när både är närmre/över 30 och uppåt blir ålderskillnaden inte alls lika markant som när folk har den åldersskillnaden i 20-årsåldern.

        Verkar inte som att någon av parterna prioriterade förhållandet. Men fan för att vara otrogen ? hur svårt är det att göra slut innan du har sex med någon annan ?

      Vad säger de i poddrn? Vem har varit otrogen?

        Hannas kille sedan november, han är ganska mycket yngre. Typ 5-7 år eller något

          Och nu har han gjort slut eller har hon gjort slut för att han har varit otrogen?
          Jag är ledsen för dumma frågor. Jag hänger helt enkelt inte med.

    Man måste inte utnyttja sin present. Skulle tro att det är få som använder alla erbjudanden som är i påsen.
    Och gör dem det, så låt dem. Fattar inte varför folk hetsar upp sig så. Hade jag fått en superkropp gratis hade jag tagit det alla dagar i veckan. Man kan älska sig själv även om man förändrar sitt utseende.

      För att det är absurt och motsägelsefullt att ge bort operationer ihop med en ”self-love-kurs”?

      Att utveckla och förfina sitt intellekt är fint, att vilja förfina sin kropp estetiskt är fult. Om man ska vara PK.

    Att festivaler har sponsorer som smörjer deltagare och nominerade är inget nytt.
    Filmfestivalen i Cannes har presentbord där gästande filmstjärnor kan välja presenter.
    Läste att man kan välja t ex ett armbandsur värt flera hundra tusen kronor eller ett smycke i samma prisklass.
    Märkligt att dessa redan rika lockas till en filmfestival för att kunna få grejor de ändå inte behöver.
    Jag är INTE avundsjuk för jag har redan för egna pengar köpt allt jag behöver.

      Jag är inte heller avundsjuk och jag har inte ens råd att köpa det jag vill ha/behöver.

    Handlar väl snarare om att de som sätter ihop den där goodiebagen känner sin publik. Det är Hollywoods elit som är där. Russinpaket och läppglansprov funkar ju inte såklart. De vet ju att de flesta av kändisarna på galan redan gör den här typen av ingrepp.

    Tror inte Hollywoodkändisar går till kirurger med rabattkod. Dom har sina kirurger sen långt tillbaka

    Vart lite hype att hon Molly hade en bebis med en annan kvinna! Tills jag insåg att personen heter Ross inte Rosa 🙁

      Haha reagerade också på det. Rosa, Ross, whatever ?

      Hahaha ja! Visste inte riktigt vem Molly var och tänkte vilken fräsch fläkt här har vi en influenser som får barn med en annan kvinna. Döm om min besvikelse när jag så en beige kvinna i ett vit-beige-café latte färgat hem med en tech miljonär till pojkvän som blivit rik på att sälja pushnotiser via SMS och email på all möjlig skit man inte vill ha.

        Jag trodde han var gay, att hon var hans beard i utbyte för lyxliv. Så vem vet, Rosa kanske inte var så fel ändå. Jaja, grattis till dem.

      Så din lösning på problem är att slå folk på käften? Varför inte passa på starta krig i några länder också. Pang bara! Otroligt idiotisk kommentar.

        Skulle vara svar till Lisa 10:18 nedan….

      Trodde ungen fick namnet Rosa.

    Tack och lov för Will Smith. Som slog in käften på hela den sjuka världen. Den sinnessjuka, perversa, utseendefixerade, ytliga, elaka, sjuka världen. Pang bara! Precis vad den världen behövde, en rejäl smäll på käften.

      Hej troll! Vad sägs om att starta en vettig konversation istället för att endast provocera?

        Vad blev du provocerad av? Tyckte Lisas kommentar var rolig.

          För att han gick upp på scen framför en hel värld för att slå till en komiker, vilket är problematiskt. Det var inget politiskt ställningstagande och den kommentaren är ett sätt att göra hans handling ok.

    Lyllo mollys barn vill också vara barn till en så rik pappa haha

      ???

        Mollys man är extremt förmögen om du missat det

          Mollys man Rosa?

          Ja han är en så kallad tech miljonär som blivit rik på ett företag som säljer pushnotiser. Det är ungefär lika sexigt som att bli rik på att kränga skit via TV shop.

            Haha vem bryr sig? Hellre det än någon som jobbar i kassan på ICA eller? Även om man bara hittar på något tramsigt så känns det bra mycket mer ambitiöst och nyskapande än mycket annat folk jobbar med. Troligtvis gnäller han inte hälften så illa som alla sura lärare på sitt jobb…

              ICA handlare hade varit mer glamoröst faktiskt.

                Haha som technörd och utvecklare är jag typ lite chockad att folk har den här åsikten… Jag tycker det låter hur spännande som helst att ta fram den tekniken. När man jobbar med det så är det ju inte hur intressant slutprodukten är för användaren som avgör hur rolig tekniken är att jobba med.

              När en persons inre betyder nada, zip… ingenting. Hellre det än någon som jobbar på ICA? Fan vad ytligt, du ledsamma människa.

          Jag vet men hur gör det honom till en bättre pappa? Eftersom du skrev lyllos hans barn som…

    Nicole Kidman behöver inte utnyttja dom erbjudanden iallafall. Hon ser inte ens ut som en människa längre, hon ser ut att vara gjord helt och hållet i vax. Ett enda ingrepp till som hon gör och risken är att hon smälter bort.

    Allt för männens skull. Tjejer/kvinnor gör allt för att hålla sig intressanta och relevanta för männen. Svälter sig, gör ingrepp, osv. Allt för männen. Det tragiska är ju att männen skiter fullkomligt i dem. Det enda män bryr sig om är ju sig själva, och en snygg tjej för stunden, sen går männen vidare till en annan snygg tjej för stunden. Operera/ingrepp/botox/fillers/svälter sig/osv, för att vara i blickfånget för mannen/någons sexdocka för stunden, i typ 5 minuter. Tragiskt alltsammans.

      Kvinnor opererar sig också för andra kvinnors blick. Om du tror att den inte spelar någon roll kan du kanske läsa din egen kommentar igen och fundera på hur du själv pratar om andra kvinnors utseende – Och så undrar du varför kvinnor inte är nöjda med hur de ser ut?

        Varför tror du att kvinnor opererar sig för andra kvinnors blick, jo för att de tror att de måste konkurrera med andra kvinnor om männens gunst. Hela samhället är sjuk och tyvärr har jag en lika mörk bild av mannens syn på kvinnan som Lisa har.
        Hade kvinnor opererat sig för sin egen skull har ingen med det att göra.

          Det handlar väl också om att det är svårt att få jobb som kvinnlig skådis över en viss ålder, då det görs få filmer där huvudkaraktären är en äldre kvinna. Antar att det är en anledning till att de opererar sig för att se yngre ut.

          Absolut, förnekar inte att det kommer från patriarkala strukturer. Tycker bara att folk som Lisa bör tänka på hur de själva pratar om kvinnokroppar och inse att så länge de uttrycker sig som hon gör här är de en del av problemet.

          Att i samma kommentar upprätthålla ett samhällsproblem och kalla det för tragiskt tycker jag förtjänar ett ”check yourself”.

      Ja herregud. Att hon ens får spela film längre är obegripligt.

    OT

    Såg en vlogg från Margaux där hon åker till Ikea med sin son. Ett så litet barn ska ju sitta bakåtvänd – han sitter i framsätet utan bilbarnstol. Blir chockad hur man kan köra genom hela sthlm så osäkert. Skulle de krocka är det ju bara byebye. Hon måste väl känna till detta? Känns så ovettigt att det visas, jag hoppas verkligen att folk inte är så enkelt influerade att de tror att det är ”ok”.

      Det är dessutom olagligt att ha låta barnet åka utan bilbarnstol.

      Och ja, han är väldigt mkt för liten att sitta framåtvänd även i en bilbarnstol.

      Så sorgligt att inte ens lägga 5 min på att ta reda på hur ens barn ska åka säkert.

    Väldigt söt bebis!

      Ja. En del ser ju ut som Aliens men brukar räta upp sig efter ett tag.

    Ot! Men vill veta vad ni tycker… gabjossposs la upp när hon och hennes man var på gymmet, barnen eller något av barnen var på toa, så går Z och kollar in på toan och båda börjar skratta lite och gabjoss säger ”du har typ mer föräldrainstinkt än mig hihihiji”

    Sjukt? Normalt??

      Han kollade till om barnet behöver hjälp. Är ju inget konstigt.
      Dröjer de på toaletten så kollar man ju, de kanske har bajsat och sitter och ropar och så hör man inte.

        Självklart är det så! Men det var inte riktigt så det såg ut att vara eftersom dom båda fnittrade så mycket, hon filmade? Om ens barn är på toa och behöver hjälp och man står just utanför så tar man väl inte upp kameran och filmar medans bonuspappan kikar in lite sneaky och sen skrattar ihop. Som att han var lite busig ? (menar absolut inte att det är fel på han på något som helst sätt när det kommer till barn, han är säkert jättefin med hennes barn, mer bara behovet av att filma så sjukt märkliga saker där hennes barn är i en mer ”utsatt situation”)

          Jo, det tycker jag. Han öppnade inte ens dörren, han stod utanför och frågade hur det går där inne.
          Hon filmade väl innan, de löjlar sig ju bara.

          Utsatt?
          Hon filmar ju utanför och dörren är stängd. Att gå på toaletten är naturligt.
          Hon har ju uppenbarligen filmat innan och stänger av direkt efter.

          Herre gud, snacka om att läsa in ngt som inte är.

      haha samma som i det inlägget när hon babblade om vilken fin relation Z och Jolie har ? försöker verkligen pusha läsarna att han är såå himla bra bonuspappa haha

    OT men storyn hos Julia Franzen där de ligger ihopgosade i badkaret med ena sonen… det känns så gränslöst allt de gör. Är det trevligt att ligga i badkar med pappa i nya tjejens famn? Det skaver tycker jag!

      Vägrar följa denna jättekvinna.

      Men va? Ja, det känns aningen gränslöst, han är ju ingen liten bebis.
      Bada ihop i en pool med badkläder, fine, fast de kanske hade det nu med.
      Men ja, jag hade inte varit så bekväm med att min son i den åldern satt så nära halvnakna kvinnan i exmannens liv. Eller hos ngn kvinna.

      Men de kanske har en annan syn på saker, vad vet jag,

      Tyckte det såg mysigt ut… hade en nära vän när jag var liten vars familj var nära på det där sättet. Jag var alltid Avis på det, som kommer från en mer stel familj där man aldrig riktigt gosat osv. Vissa familjer bastar nakna ihop, äter frukost i underkläder, pussas och kramas. Det är ju byggt på kärlek och bekvämlighet.

      Om barnen trivs med det och känner sig glada och trygga är det nog en tradition de för vidare till sina barn sen.

        Kan ju lägga till att jag i vuxen ålder har svårt för fysisk närhet vilket ju kan bero på att vi i min familj inte uttryckte kärlek så. Kramar känns konstlat och onaturligt för mig. Men jag önskar fortfarande inombords att jag var precis tvärtom… Hade gärna legat i det där badkaret och skrattat med min familj but life isnt like that!

          Jo men stor skillnad också på om det är förälder eller en ny partner tycker jag.

          Håller helt med dig här Anni. Både att det såg mysigt ut + att jag inte heller växt upp med ömhetsbetygelser och närhet, vilket förmodligen också lett till att jag har svårt med närhet idag, oavsett om det är emotionellt eller fysiskt. Önskar också jag haft en familj där man visade närhet, kärlek och värme. Givetvis blandat med grov humor och sarkasm, för det vill jag inte förlora! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.