Tre kvinnor som tycker till

I morse var det Camilla Läckberg som tyckte till, så jag tänkte knyta ihop säcken med tre till tyckare.

1. Skådespelaren Lili Reinhart – med 29 miljoner följare på Instagram – säger vad hon tycker om Kim Kardashians bantningsmetod för att komma i Marilyn Monroes klänning till Met-galan.

2. Johanna Bladh tycker till om den nya dokusåpan ”Fboy Island”.

3. Aftonbladets Lena Mellin skriver i en debattartikel/krönika bland annat om Ebba Buschs prioritering att som partiledare och ensamstående småbarnsförälder skaffa klänning för att gå på Ellegalan, när hon uppenbart har ont om tid

Bildkälla: Aftonbladet

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mycket bra skrivet av Lena! Så oseriösa partiledare som bara lallar runt och är kaxiga på twitter.

    ”Är det detta väljarna förväntar sig att partiledare ska ägna sig åt? Galor, klänningar, svavelosande avhopp på grund av felvald personal?

    Nej, det kan man nog utgå i från att de inte gör. De vill att partiledare ska prata om viktiga saker som Ukraina, pensioner och vårdköer.”

      Det är aldrig okej att momshamea kvinnor.
      Så länge de inte har fel politisk åsikt vill det säga.
      Då är det naturligtvis stunning and brave att tycka att de inte ska ha klänning och gå på fest.

        Är det ”momshameing” att påtala att en partiledare är ensamstående?

          Ja om du gör det som Lena gör det. Tål ej Ebba men alltså den artikeln reagerade jag på.

            Oj, det låter väldigt märkligt att bli förolämpad av att någon nämner att en har barn?

              Hon insinuerar väldigt tydligt att EB som ensamstående tvåbarnsmor borde prioritera tiden annorlunda. VAD tillför den meningen egentligen artikeln? Om hennes föräldraskap saknar relevans hade det gått superbra att helt enkelt stryka den raden.

              Tramsigt att hävda att det bara är ett fakta, klart det är en del av krönikan för att det är en del av argumentationen.

                Den tillför att visa att Ebba inte har begränsat med tid och därför blir hennes prioriteringar som partiledare ännu märkligare.

                  Alla människor har begränsat med tid.
                  I synnerhet alla partiledare och folk med den typen av jobb.

                  Ensamstående föräldrar har heller inte självklart mindre tid än gifta föräldrar, om man delar på föräldraskapet. Men här bara antas det att kvinnan tar merparten av jobbet.

                  Krönikan här varit vassare utan den avstickaren, som bara är onödig.

          Att hon inte väljer barnen är väl momshaming. I Ebbas fall finns det väl en pappa? Hon kanske haft kidsen veckan innan eller att de bytt dag pga gala?

          Oavsett så tänker jag att hade jag varit partiledare hade jag valt barnen istället för Ellegalan då det inte direkt ingår i uppdraget som partiledare. Visst, en sån ska mingla här och där o skapa nätverk o kontakter men kanske inte på den här typen av gala.

            Men Lena menar ju inte att Ebba ska ”välja barnen”? Hon menar att hon borde välja att prata om viktiga politiska frågor istället för att fjanta runt med galor och klänningar.

              Då är momshaming-kommentaren out of place o då även min kommentar om att välja barnen.

              Jag har inte läst Lenas kolumn (erkänner) men momshaming-kommentaren fick mig tänka på att inte välja barnen. Så, att hon går på en modegala istället för att pratar politik är fel prioritering framför allt nu när val är runt hörnet. Det berör jag i min kommentar. Det finns politik o barn att fokusera på istället för en modegala.

                Men ge er! Läs mellan raderna och använd intellektet. Är Ebba politiker eller influenser, varför ställa sig framför ambassaden i gala klänning när hon visste 4 dagar före att hon inte skulle gå?! Tyck synd om mig och glöm vad jag sagt om skada 100 personer mm. Vilken seriös politiker håller på som hon? Skrämmande!

                  Jag tycker också att Ebba är en oseriös och väldigt populistisk politiker. Och verkligen sällar sig till skalan som utnyttjar kriget i Ukraina på ett smaklöst sätt för att plocka egna poäng. Mitt förtroende för henne minskar av att hon ägnar sig åt så mycket annat än politiska sakfrågor (och det har det gjort i många år).

                  Men jag tycker att Mollins krönika spretar i argumentationen och att kommentaren om hennes föräsakap är onödig, irrelevant och tar fokus från kärnfrågan. Att ”läsa mellan raderna” är inte samma sak som att bortse för delar av texten för att man delar inställning till personen krönikan handlar om.

                    Så bra skrivet?

          Ja såklart! Vad har det med saken att göra att hon har barn?! Vart hör det hemma i diskussionen? Hej då Lena gå hem till din karl och laga mat o städa

      Nej vad är det för dravvel som Lena skriver. Om Ebba hade varit en man istället, tror du att Lena hade nämnt barnen? Sådan misogyn skit.

      Lena Melin är en gubbe, usch.

    OT men om influencers: Är Bianca gravid? Missat det i så fall. Hotell Kung Carl taggar henne och skriver om en baby shower och ”thank you for letting us be a part of this special day, Bianca”. Så konstigt om hon inte är det i så fall!

      Hon anordnade väl Melina Criborns babyshower där?

        Jahaaa! Ok, då fattar jag ? (vet inte vem det är och ingen som nämndes). Såg verkligen ut som de ville man skulle tro det var hennes…

      Hon var med och ordnade den åt melina(?)

      Jag tolkar det som att Bianca har anordnat baby shower för en vän bara. De flesta har baby showers först ganska sent i en graviditet och man ser på nya videos att Bianca knappast är i vecka 30…

        Jo jag trodde mest det var hotellet som gjorde en fuling…

      Om hon stannar med Flipp då blir det aldrig barn. Han verkar inte tillräckligt investerad. Hoppas hon vaknar upp innan ett barn blir till…

        Är de ens tillsammans fortfarande?

          Schrödingers katt…

          Skaver just nu mellan dem. Som det alltid gör när Bianca nylanserar eller förverkligar egna drömmar.

          Hon borde hitta en annan mer seriös och mogen MAN och släppa pojken.

        Eller så finner de ett lugn när de väl får barn.

          Dumt att testa och se!

          Tycker inte det brukar hålla i sig särskilt bra över tid när folk hävdar att deras bebisar räddat dem från destruktivt/ slarvigt leverne.

          Visst det fungerar ibland, men långt ifrån alltid och barnbeslutet är oåterkalligt. Plus att barn lika gärna kan leda till extra påfrestningar som blir droppen. Det är.knappast någon mirakelkur för att få förhållanden att hålla heller. Näe, städa upp det egna stöket först

          Själv är jag av åsikten att har man redan haft det så jobbigt att man gör slut, blir det sällan bra igen. Visst det finns undantag. Men ändå oftast inte.
          Som jag uppfattat det har de gjort slut flera gånger.
          De verkar inte få sin relation att funka fullt ut. Dumt då att sätta barn till världen.

        Det har väl hänt 4 ggr redan. Hon gör bara en ny abort, inga problem. Sen gör de slut, hon är ledsen i ett par månader och så blir de ihop igen och allt börjar om. De har gjort slut 7-8 ggr. Hur många gånger ska hon göra om samma misstag innan hon fattar att det inte kommer bli bättre den här gången heller??

      Hon är gudmor till Melona och Nause son Jack som föddes förra veckan och anordnade babyshowern.

        Melona ?

    Varenda partiledare har i urminnes tider varit med och fånat sig i media – från Tage Erlander i Hylands hörna, halmhattar på Yngve Holmberg, Bildt fyra bugg,o en coca, Adelsohn i bastkjol, drag under galoscherna med karlsson/wachtmeister, Göran Persson i Bolibompa osv osv. Notera att detta är män.
    Nu har vi ett tag haft skitsnygga kvinnliga partiledare/ministrar som utnyttjar sociala medier för att synas. Funkar bra, väljarkåren som helhet är inte mer insatt än att de röstar på de som verkar rappa och snabba.
    Lena Melins text är djupt kvinnoföraktande. Ingenting annat.

      Gjorde Erlander politik av sin klädsel i Hylands hörna på bekostnad av viktiga politiska frågor?

        Sluta få det att låta som att att Ebba och gänget flamsar istället för att hålla på med politik för att de är oseriösa. De hänger med influencers och går på galor osv eftersom de hoppas att det ska föra dem närmare att få den politiska makten. Det ÄR av politiska skäl de sysslar med flamset. Det är moderna strategier för att bli statsminister, helt enkelt. De är strategiskt och medvetet, för att närma sig maktpostitioner.

        Och det är inte politikerna som behöver skärpa sig, det är vi väljare som måste gynna de politiker som bedriver seriös och bra politik istället för dem som myser med influencers. Så länge det är en framgångsrikt politisk strategi att hålla på såhär kommer de fortsatta ploppa upp politiker som gör det.

        Nä,Erlander gjorde politik av en rolig värmlandshistoria om ”huka er gubbar, nu laddar han om” kolla youtube, gick hem i stugorna sa man då. 1962 var detta, 47,8 röster hade de i valet 64, 68 hade de 50%
        2018 hade de28%

      Din kommentar blir helt obegriplig i förhållande till vad Lena faktiskt har skrivit.

      Hon menar INTE att politiker inte får vara med i media? Hennes kritik handlar om att dessa partiledare ägnar sig åt ”galor, klänningar, svavelosande avhopp på grund av felvald personal” istället för att prata om viktiga saker som Ukraina, pensioner och vårdköer.

        I och för sig så gjorde ju Ebba ett statement med sin klänning, den hade en ukrainsk designer och fotades utanför Rysslands ambassad om jag fattat rätt. Det är ju en politisk prioritering. Hon gjorde tydligen det också, trots att hon visste att hon inte var bjuden.

        Jag förstår vad du menar, och håller med, men vad jag inte förstå är varför barnen ska blandas in.

          Barnen ”blandas” väl inte in? Lena nämner i förbifarten att Ebba har ont om tid pga småbarnsförälder, och därför blir hennes prioriteringar som partiledare ännu märkligare.

            Man ”nämner” inte saker ”i förbifarten” när man skriver en argumenterande text av det här slaget för en stor tidning. Nämna något i förbifarten gör man kanske när man snackar med en belat. Det står med i texten för att Mollin tycker det har relevans. Men texten hade varit med kärnfull utan det sidospåret.

              ☝️ Det S sa.

            Men så vad menar hon då? Att hon enbart ska ägna sig åt barn och jobb?

              Att hon ska ägna sig åt riktig politik!

              Det är väl inte SÅ svårt att förstå Lenas poäng?

                Till anonym 20:00:
                Okej så när Löfven var stadsminister och och gick på bröllop så gjorde han alltså fel?

                  Nej? För Löfven pratade alltid om viktiga frågor?

                  Förstår inte hur det kan vara så svårt att fatta vad som menas.

                    Och det gör inte Ebba? Driver hon inte sin politik menar du?

                      Nej Ebba har ju ägnat senaste tiden åt att tjafsa om bagateller istället för viktiga frågor DÄRAV LENAS KRITIK.

                      Vad är det för bagateller som hon har tjafsat om?

                Alla förstår poängen med krönikan i sin helhet. Vad som ifrågasätts är varför hon egentligen stoppar in stycket just om att Ebba är ensamstående med två barn.

                Och ja, det är viktigt, eftersom det.är viktigt att man bemöter manliga och kvinnliga potitiker på ett jämbördigt vis.

                Men vadå ägna sig åt riktig politik? Så då borde hon ha jobbat istället för att gå på gala?

                För jo, det är svårt att förstå den poängen. ELLE-galan är på kvällstid. Hon borde ägna sig åt politik istället för galan? Så då skulle hon ha jobbat istället?
                Jag förstår faktiskt inte problemet, och ingen tycks heller förklara vad hon borde ha gjort istället. Hade det varit okej om hon fikade med en kompis? Eller är det bara okej om hon tar med sig barnen? För barnen och hennes civilstånd tycks ju väldigt relevanta här.

                  Exakt! Har man noll fritid som politiker?!? Som politiker sitter man väl inte bara vid ett bord och pratar om krig och elände?!

                  Som sagt… om hon lagt ut en bild
                  Om att hon var på en middag med
                  vännner eller på bio hade ingen sagt något… nä detta sticker i ögonen att Ebba är en snygg, vältalig och stark kvinna. Dessa bitter tanter klarar inte av att kvinnor idag är det

                    Som partiledare har man ingen fritid, det ligger i jobbets natur. Det är inte heller någon liten privat Ebba som var inbjuden till Ellegalan utan partiledaren Ebba Busch, det ligger i kändisskapets natur. Lena Melin menar att partiledaren Ebba Busch såhär strax innan valet borde ägna sig åt sitt partis politik.

    Bra skrivet av Lena Mellin. Så mycket trams med politikerna. De fjantar sig och springer på kändisfester och visar upp sig på sina sociala medier och så mycket trams. Och alla förstår nu också att de klarar av att dansa och vara skojiga och vara på Tinder och ha humor osv. Det är ingen som tror att de är nån slags stenstatyer utan man FÖRSTÅR att de är människor. De behöver inte visa det fler gånger nu. Utan nu är det dags att börja jobba istället.

      Du menar som när Löfven åkte till USA på bröllop (Kennedys) när han var stadsminister? Såg inte Lena skriva något då. Men så är ju Löfven man.

        Men SNÄLLA.

        1. Det heter statsminister.

        2. Löfven diskuterade viktiga frågor istället för att tramsa runt om galor och klänningar och är således inte jämförbar.

        3. LÄS ARTIKELN TILLS DU FÖRSTÄR BUDSKAPET.

          Vad var det för viktiga frågor han diskuterade på bröllopet menar du?

            Inte PÅ bröllopet givetvis, det har heller ingen påstått?

    Vilken tröttsam jäkla häxjakt..

    Hur kan Johanna Bladh skriva ”ingen skugga på fantastiska Klara som leder programmet”? Hon som programledare är ju också ansvarig och sätter sin approval stämpel på programmet.

      Johanna har inga hästar hemma..

      Johanna vill smöra lite men ändå plocka feminist-poäng

      Kan ändå förstå att det är jobbigt att kritisera en kollega.

      Och att man väljer att göra den typen av program berör ju i grunden inte på att det finns folk som kan tänka sig att vara programledare. Kan tycka att programledarfrågan är ganska ointressant, det är tevekanalen som har bedömt att det varit ett bra koncept att köpa in (?) och lansera. Den tackar väl alltid något jäkel ja till att programleda.

        Hur är de kollegor? Johanna jobbar med att göra reklam/sponsfilmer för Aller och är inte programledare.

    Ursäkta men vad fan har just hänt med Instagram?? Ska det se ut sådär??

    På nr 1. Jag tänkte ”Fan vad skönt med någon som erkänner att de svälter sig för att se ut så där och inte, som de flesta andra, låtsas som om de äter godis och pizza varje dag och ändå är trådsmala”… Sen är det ju tragiskt ATT man gör det, opererar sig osv.

      Ja fan vad skön hon är.

      Tänkte exakt samma sak!

      Tragiskt att hon svälter sig, men att hon ändå visar realitet att vara en ”kändis”

    Krönikan är både momshaming och sexistiskt av Mellin. Om nu EB vill gå på en gala hon är bjuden till som privatperson är väl det lika ok som om hon går på teater el en konsert. Manliga politiker och deras intresse för fotboll och hockey är ju helt ok och gör dem ”folkliga”. Att man är en offentlig person betyder inte att man inte kan figurera privat i olika sammanhang. Hon gjorde dessutom ett viktigt statement med sitt val av klänning. Jag skulle också vilja påstå att all negativism man ofta läser här i kommentarsfältet om att EB är en influencer wannabe är löjlig. Hon är framtidens politiker och de flesta politikerna som nu är partiledare är förmodligen sista generationen som inte utnyttjar socialamedier fullt ut.

      Framtidens politiker, du måste skämta vet du vad hon står för i abortfrågan, äldreomsorgen som hon förstört där hon varit, sjukvård, skolan, syn på människor, arbetare mm framtidens Le Pen med högerextremistiska åsikter!? Låter på dig som hon har 20% av röster, hon har tack gode gud ca 6% så statsminister ? Däremot ska vi vara tacksamma för våran kvinnliga statsminister som jobbar häcken av sig i Alla frågor just nu för Sverige, vad man än tycker.

        Vad exakt är det du tycker Magdalena gör så bra? Förutom att ha personer utan uppehållstillstånd och är efterlysta som sin städare?

          Men läs på och kolla fakta innan du uttalar sig?! Magdalena betalar för städtjänst till ett städbolag som utför tjänster och hon betalar skatt för det självklart. Vilka personer städbolaget har i sin personal kan ingen veta, eller vet du vilka personer som jobbar på Max om du köper mat där? Så lågt och ointelligent av dig?! Hon stod värd igår tillsammans med polen och samlade in 60 miljarder till Ukraina, det var igår.. läs på och titta på allt hon utför så jättebra..

            ”Att det är just Polen och Sverige som står för värdskapet grundar sig i att länderna har drivit på för det så kallade Östliga partnerskapet, skriver TT.”
            Det östliga partnerskapet grundades för 13 år sedan (2009), dvs långt innan Magdalena var statsminster, utan vi hade en borgerlig regering på tiden så det är dennes förtjänst att nu Magdalena kunde stå värd för detta event i sin roll som stadsminister.

            ”Idén om att bilda ett partnerskap med Europeiska unionens östra grannländer presenterades på initiativ av Polens och Sveriges utrikesministrar[6] vid Rådet för allmänna frågor och yttre förbindelser i Bryssel den 26 maj 2008. Det östliga partnerskapet etablerades formellt vid det första toppmötet i Prag, den 7 maj 2009. Sedan dess har toppmöten hållits vartannat år i olika städer inom EU”

            Så det är Carl Bildt du borde hylla (han var utrikesminister 2008).

              Haha vad har det att göra med att hon och polen stod som värdar för insamling till Ukraina!! Magdalena bjöd med moderatledaren till militärövningar med Nato, för vänlighet inte något måste! Ska vi rabbla upp skolmaten( läs på om det som inte fanns)föräldraledigheten, barnbidrag, semesterveckor mm mm Du inbillar dig väl inte det, alla partier vad med och bestämde om partnerskap i Sveriges Riksdag. Ska jag hylla någon som var med i riksdagen för 13 år sen för det våran Statsminister utför idag?! Vilken ointelligent och dummaste jag hört. Hylla det hon utför varje dag, otroligt

                Nej det är du som hyllar Magdalena för när hon skördar frukten av någon annans arbete och när hon enbart utför det jobb som kommer med att vara statsminister. Är mer beklämmande att du har så låga förväntningar på vad en statsminister jobb innebär.

        Vad menar du? Hon är för abort (partiet har varit det i över 30 år) och KD är ett av de partier som haft högst förtroende inom äldreomsorg för sitt engagemang där.

      Hear hear!

      Jag tror dock sociala medier-potitiker kommer få ett rejält bakslag. Precis som vanligt folk ändrat sina beteenden på.sociala medier, och på många vis delar mindre, så tror jag att politiker kan komma att göra detsamma.

    ???

    Slutar en partiledare aldrig vara en partiledare och bara en person som på sin fritid kan gå på en gala? Om Ebba är partiledare 9-17, stämplar ut och sen går på en gala, gör hon verkligen fel då?

      Självklart inte. Det handlar ju om att det är Ebba. Ingen har kritiserat Alice Bah Kuhnke för hennes klänning som dessutom enbart kommer användas en enda gång med största sannolikhet. Och jag vet att hon inte är partiledare, men fortfarande en politiker. En politiker som dessutom gått på ELLE-galan vid ett flertal tillfällen.

        F.d kulturminister med så kanske inte så konstigt att dyka upp på sådana events.

          Om man är knuten till Miljöpartiet så är det väldigt märkligt skulle jag säga att bära klänningar som är uppsydda för ett enstaka tillfälle.

            Fatta det som att det va nåt typ av statement att tänka om inom modeindustrin iom miljöförstöring..
            https://www.elle.se/elle-galan/elle-galan-2022-bah-kuhnke-arets-gala-look/8420398

              Ja, det vet jag också. Det fråntar inte det faktum att det är ett plagg som producerats för ett enda tillfälle och antagligen aldrig kommer bäras igen. Hon hade ju kunnat påvisa miljöproblematiken genom att använda en second hand-klänning, en lånad klänning från en kompis eller klänning från ett tidigare år. Hon känns ju som en av de minst miljövänliga på galan.

                Bea har själv skrivit att klänningen är tillverkad till en av hennes utställningar och för en kväll utlånad till Alice. Den är alltså inte tillverkad för henne för just denna kväll.

                Men nu sjunker du synd! Hon om någon är väl miljövänlig? Köper inte kläder alls på 1 år, återanvänder och kämpar som ingen annan för miljön i alla sammanhang? Jag är inte miljöpartist men beundrar hennes arbete och det hon gör.

    Ebba skulle väl gå på Elle som privatperson eller?
    Hur lite tid man än har mellan jobb och barn som ensamstående är det väl viktigt att någon gång få göra något man tycker är kul utanför jobbet och hemmet?

    Hur ska man kunna vara bra och ge 100% på jobbet om man ALDRIG får gå på gala, bio, teater, ut och springa, gå på restaurang etc bara för att man råkar vara ensamstående?

    Om Ebbas barn är hos pappan den helgen, Ebba jobbat som politiker hela dagen, hur FAN kan någon gnälla för att hon drar på sig en klänning och tar lite kort nu när hon inte fick gå på galan?

    ”Hon har för lite tid så JAG Lena Mellin ska avgöra hur hon ska tillbringa sin fritid… vänta sa jag fritid? Givetvis ska en ensamstående politikermamma inte ha nån FRITID herregud vart är världen på väg!”

      Defititionsfråga vad hon gör på sin fritid / som privatperson dock. Lunchade Lööf med Löwengrip på sin fritid? Hänger Ebba med Margarux (och ”viger” henne) på sin fritid? Jag skulle säga: nej.

      Skulle inte heller säga att Ebba klär sig i en Ukrainaklänning och ställer sig utanför ryska ambassaden på sin fritid/ som privatperson.

      Däremot håller jag med om att hur hon spenderar ett par timmar en kväll och varför hon instället inte är.med sina ungar är ointressant, och därav bör man spola kommentaren om barnen helt, finns massor av alternativa förklaringar till att man har en barnledig kväll och ingen av dem är intressanta för allmänheten. Det som är intressant är väl snarare vad hon lägger fokus på i sin strategi kring att synas i media och vad hon get utrymme.

      Kom igen! Det var ingen privat liten Ebba från Uppsala som var bjuden på Ellegalan utan just partiledaren Ebba Busch. Det ligger i kändisskapets natur( kolla vilka övriga som var bjudna). Det är vad Lena Melins text handlar om.

    Ebba borde väl vara hemma och snickra på den ruttna kåken hon lurade till sig.

      ??

      Klockrent!!! ?

    Fredrik Reinfeldt delade ut pris på ELLE-galan när han var statsminister. Synd att han inte ägnade sig åt sina barn och riktig politik istället.

    https://www.elle.se/elle-galan/statsministern-delade-ut-pris-till-arets-svenska-designer/4062534

      Gjorde Reinfeldt politik av galor och tjafs kring eventpersonal istället för att diskutera aktuella frågor eller på vilket sätt är han relevant i diskussionen?

        På vilket sätt har Ebba gjort politik av eventpersonal?

          Jimmie, läs texten.

            Jimmie är för upptagen med att tråna efter Ebba..

    Kan du inte ta upp det faktum att Johanna nu två ggr på en vecka lagt ut bilder där hon medvetet skriver ”en drink” och ”ett vinglas” och verkligen FISKAR efter att följarna ska tro att hon dricker alkohol som gravid. Naturligtvis så kommer ett par korkade kommentarer in och då kan hon ranta om hur heeemskt det är att alla skammar mammor som naturligtvis INTE dricker under graviditeten. Hade det varit vilken annan influencer som helst hade du tagit upp det i ett inlägg.

      Suck , nej hon fiskar inte efter nåt. Hon spydde o mådde skit i veckovis, nu har det lugnat sig och hon kanske tycker det är jävla skönt att slippa ha huvudet i en spypåse/toaletten 24/7 utan kunna unna sig ett glas med vänner. Har du varit gravid? Det kan vara så jävla jobbigt och de gånger man inte mår pyton så vill man leva som vanligt. Ta en drink , gå på bio, shoppa, ta en weekendresa etc. Sluta upp med det där tramset ”ameh kooolla vad hon gööör , graviiid o allt”. Du har ingen aning om vad den kvinnan kämpar så håll käften Gunilla.

        Haha va? Hon låtsas ju som att det är alkohol i så att nån ska kommentera negativt. Hade hon INTE velat det så hade hon som exakt alla andra influencers skrivit ”alkoholfritt i glaset”. Det är för att hon har en strategi och dagen efter har hon lagt upp de få (tre) kommentarerna om att ”du dricker väl inte ALKOHOL” och fått glädjas åt att kunna säga att hon blir skammad.

          För mig får hon gärna dricka en massa alkohol! Det är hennes uppenbara fiskande jag tycker är förkastligt. Sen vet jag en hel del om vad hon gjort i sin karriär, varför tror du att hon fick sluta på sitt förra jobb och nu är undangömd med meningslöst reklamjobb?

          Herregud så töntigt resonerat av dig. Men visst lilla Gunilla…visst visst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.