On the go

Tror ni Michaela Delér hoppade in i bilen sen för att raka benen?
Everything on the go?
😉

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fan vad trött jag är på all idiotreklam och köphetsen från influencers.

      MP får börja sponsa dom istället så de gör grön reklam.

      Undrar vad som händer med fotomodeller, modellagenturer och tidningar? Modeller lär få färre jobb tänker jag nu när influencers/kändisar istället agerar modeller, och tidningarna får väl snart inga annonser då det annonseras hos influencers och på instagram istället.

    OT men alltså Allt som blir kvar ? Kanske den stolpigaste diaologen jag någonsin sett. Så melodramatiskt (”Matilda” har uppspärrade ögon i varenda scen?) och onaturligt skådespeleri. Manuset är inte skrivet av någon som vet hur människor pratar? Är 28 och alla jag känner säger tex ”vadårå?” och inte ”hurså?”.

    Äeee den är så dålig. ?

      Det diskuterades i Öppet Spår i fredags och Camilla skrev en egen bloggpost om den. Ja den är verkligen dålig.

      Är det inte lite dialektalt att säga hurså? är från stockholm och känns som ett mycket vanligt uttryck här.

        Hurså använder mina Östermalmsvänner som aldrig ens övervägt att flytta till någon annan stadsdel. Så antar att det kommer av författarens, Sandras eget språkbruk.

          Hurså används av ”kidsen” på mitt jobb och de kommer från lite olika platser i och runt Stockholm. Ingen från Östermalm dock.

        Är från Göteborg,och här säger vi också hurså.
        Vet inte riktigt var det är vanligt att säga vadårå? 🙂

          I orten säger man Vadårå

            Låter helt klart taffligt och obildat (samt ohyfsat) att säga ”vadårå”. Inte sådär jätteförvånande att man säger så i orten…

              Hahahah, OP här, är inte från orten! Är från Stockholm. Men umgås mer av Söder-varianten än Östermalm-folk. ”Hurså” låter krystat i mina öron.

              X, ditt klasshat syns 😉

      jag är också 28, från småland och vi säger nog mest hurså. eller, det blir ju husåå för oss.

      Tyckte Thunder in my heart var grym rakt igenom, där minns jag inte att jag reagerade på dialogen alls. Annars är det ju tyvärr svårt i svenska serier. I Allt som blir kvar känns varenda replik verkligen som en replik

      Hurså/vadåra beror väl lite på kontext och sällskap tänker jag. Jag är från Stockholm och kan säga båda. Men jag håller med, det är inte en serie som förtjänar att hamna på några topplistor om man säger så.

    Hur kan chiquelle betala till Isabella för att göra reklam för deras plagg i New York på ex utanför badrummet/hotellentren istället för hemma? Jag förstår inte logiken. Jag köper inte hellre plaggen för att hon fotar dem i New York istället för hemma i vardagsrummet eller på gården. ” Jag vet att många tycker att Paul och jag skvättar pengar men det gör vi inte, under varenda resa så har vi alltid kunder med oss som leder till att jobbresorna är en plus-affär. Företagen vill synas på fina platser.”

      de ebtalar inte för det, hon skriver om det så hon kan göra avdrag på resekostnaderna.

        Ja. Sen tror jag absolut hon blivit mer ”sparsam” med Paul men det är ju från en nivå som var fullt ut besinningslös. Sjukt ändå att hon levt över sina tillgångar till en så extrem nivå samtidigt som hon fått sitta i morgonsoffor och ge folk privatekonomiska råd.

        Aha du menar att hon gör en förtäckt nöjesresa. Fattar.

          Åker Isabella på enbart nöjesresor så blir folk arga, jobbar hon på resorna så blir folk också arga. Hon kan inte göra rätt, men andra som kallar sina resor för jobbresor när det inte alltid är det som Läckberg, Pernilla W, Laila Bagge, Gynning klagas det inte mycket på. Alla influencers tar med sina samarbeten och fotar utomlands t ex Moa Mattsson, Alice S m.fl m.fl.

      Hon hade inte ens ett strykjärn….

      Alexandra Nilsson fotade klädsamarbete när hon var i Marbella sist, och så gör många så det är inget unikt för just Isabella. Är det onödigt att Ginatricot åker till spannien och Italien för att fota Bianca också, säljer de mer kläder pga det? Eller Bubbleroom som fotade Gynning och andra i Marbella.

        Tycker du är rätt fascinerande. Du verkar VERKLIGEN hata Bianca och My Martens men älskar Isabella. Märks på ditt sätt att kommentera. Keep up the good work, lite tjatigt ibland men helt klart underhållande!

          Men vad f.. är detta för kommentar? Vilken paranoia och sjuka påhopp. Älskar jag Isabella för att jag skriver faktan att andra gör samma sak? Jag hatar ingen och någon My har jag aldrig skrivit ett ord om. Nej jag varken älskar eller hatar dessa men det är tjatigt att vissa klagar på allt med Isabella fastän alla andra gör samma saker, lite skumt det.

            Orka att du som alltid skriver ”men alla dom här andra då?? Det är inte bara Isabella osv..”- kommentarer byter namn hela tiden. Heter du inte Mia eller Linda på hennes blogg?

      Kläderna hon gjorde reklam för är ju fruktansvärt fula, och jag tror inte en sekund på att hon någonsin ens skulle bära dessa kläder annat än för reklambilderna. ?

    Asså vad händer i Nellies familj ?? först var det tjejerna mot pappan som var en idiot. Mamman och döttrarna tatuerade sig tillsammans och det var så mycket girl power och ”klara sig själv”. Män var idiotier. Nu bor yngsta hos pappan och ingen har kontakt med mamman? Pappan skryter om hur bra han alltid tagit hand om sina döttrar och mamman visar upp en ny kille i Köpenhamn? De kräker ut sina konflikter och liv på instagram och tävlar om vem som är bästa människan och föräldern.

      Du sprider konflikten vidare här, hur är du bättre?

        Har jag sagt att jag är bättre? Detta är en skvallerblogg om du inte visste.

          Nej, det är ju det den inte är. Bevakning, inte skvaller.

            Samma sak ju ? bevakar den familjen isåfall om du vill att jag ska välja mina ord annorlunda.

      Hur vet alla det här? Följer ni pappan? Har inte sett något på Nellies instagram och inte hennes systers heller

        Det framgår på föräldrarnas resp instakonton. Mammans konto var helt plötsligt borta. Då börjar pappan lägga upp saker m döttrarna. Döttrarna följer pappans nya på insta. Mamman kommer tillbaka på insta, hon följer inte sina döttrar längre och de följer inte henne. Smilla har stängt av kommentarer på sina bilder.

        Följer både mannan och pappan. Tjejerna håller ganska låg profil men föräldrarna tuppar sig som f a n.

    Inlägg om ring polisen/Johannas låtsläpp/ursäkta livepodd?! 🙂

      Har inte sett Ring polisen men sett annan stand up hon har gjort och tycker att hon är roligare i andra sammanhang än just på SU-scenen. Tycker att hon var snyggare än någonsin och är glad över att det går så jävla bra för henne. Älskar det jag sett från uppträdandet med Edvin! Hennes nya låt har jag lyssnat på typ fem gånger idag, tycker att den är så bra!

        Och jag tycker det är intressant att man knappt inte hör att det är hon som sjunger. På hennes instagram och masked Singer har jag alltid hört på rösten att det är hon men här hade det kunnat vara någon annan

          Ja, håller med. Det är mycket mindre sång ur halsen eller vad man ska säga, som hon sjungit förr. Jag tror att hon har fått hjälp av sångpedagog och slutat lägga sig till med det här gutturala sättet att sjunga på som hon gjorde förut.

      Inget inlägg iofs. Bara mina, oombedda, two cents. :p

    Just den där verkar ju inte fungera! Det hände ju absolut ingenting med frisyren!

    De gånger jag behövt platta håret på ”språng” har vanlig plattång funkat utmärkt. Finns elkontakter typ.. överallt.

    Älskar hur det nästan ser ut som hon tittar över axeln och tänker ”fan hoppas ingen ser det här, pinsamt” med jämna mellanrum

    Ännu en pryl vi inte behöver! ?

      Jodå, skitbra när man åker husbil och vill fixa till sig. Men min kostade inte en bråkdel av vad den där kostar.

    Men oj va bra.
    En såndär jättepryl vill jag åxå ha i handväskan för att göra ingenting med håret.
    Jag vill genast veta var jag kan köpa den och vad den kostar. Eller nä förresten, jag vill inte veta vad den kostar, för jag bara mååsta ha en sån!! Kosta vad den kosta vill!

    Allt jag kan tänka på när jag ser det här (och liknande) är om våra kära PÅVERKARE inte skäms när de står och åmar/posar/fnittrar/försöker se allvarsamma ut mitt på, i det här fallet, Östermalm? Jag tycker det är jobbigt att ta en turistbild vid Eiffeltornet typ.

      Tillägg: Blir orimligt provocerad över hur dålig reklam det här är också. De som köper denna pryl, hur rimligt är det att de ställer sig mitt på gatan och använder en bil som spegel? Kunde hon inte kommit på något mer trovärdigt, typ en (fin) restaurangtoalett, en hiss eller ett….tåg? Vad som helst är bättre.

        Haha ja! De gånger jag tagit med plattång är ju innan aw/firmafest och jag inte hinner hem mellan. Finns massa mer rimliga sätt att göra reklamen på.

    OT typ, någon av dom har säkert blivit influencers, är glada även om plattången sitter fast i väggen eller något.

    Hade fixat coca cola, chips och choklad till finalen av Robinson, sett fram emot det hela helgen.
    Fy fan vilken tråkig finaltävling.. hade kunnat fortsatt kolla serie ist, var ju varken spännande eller roligt ? hade inte missat något.

      Självklart fastnar man i modd också..

      Håller med. Fruktansvärt tråkigt finalavsnitt. Hejade inte på nån dessutom. Nya tag till hösten med ny säsong och ny programledare. Kan ju bara bli bättre efter denna säsongen!

        Ja, i en final ska det vara blod, svett och tårar. Inget armviftande.

        Får hoppas det. Hoppas hon är bra programledare också, har gillat Anders där.

        Önska dom hade ändrat lite också, tuffare tävlingar tex. Eller som Australian survivor med immunitet, att man kan hitta dom lite var som helst, inte tävling för att att få. Då vet ingen om man har en, om man inte berättar såklart.
        En man hade en immunitet en gång, han var så säker på sig själv så han använde den inte och han åkte ut i örådet ?

    Kan vi snälla diskutera att Bisse trodde att hon träffade Charlotte Casiraghi (prinsessan Carolines dotter) och tog en selfie med ”henne” (alltså en kvinna som absolut inte var Charlotte Casiraghi) haha’

      Var kan man läsa om det?

        Hon la upp det på sin story igår kväll så det är dessvärre borta nu. Har dock en skärmdump om CamCam vill se haha

    Är det inte också märkligt att så många influencers gör reklam för Boozt nu, veckan efter att de gick ut med att deras personal är otroligt dåligt behandlad och mobbing sker?

    https://www.breakit.se/artikel/33096/mobbning-och-trakasserier-av-anstallda-vittnesmal-avslojar-baksidan-av-e-handelssuccen-boozt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.