Katrins pillerinlägg

Bildkälla: Katrin Zytomierska Instastory

Nu tror ju inte jag att Katrin är seriös med att hon letar efter en läkare som ”dealar på svarta marknaden”, men ni är flera som reagerat på hennes inlägg.
Att läkare är restriktiva med att skriva ut narkotikaklassade mediciner tycker jag i grund och botten är bra, då många av dessa är rejält beroendeframkallande och kan leda till allvarliga missbruk, även om det medicinska behovet och syftet var uppenbart när substansen skrevs ut från första början.

Att köpa medicin på nätet är inte bara olagligt, utan kan också vara ganska farligt. Det finns nämligen inget sätt att kontrollera vad tabletterna faktiskt innehåller.
Klicka här för att läsa om vad Tullverket skriver om just detta. 

Summa summarum – var försiktiga och ta hand om er. ?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vissa skämt gör sig bäst internt och inte på offentliga sociala medier. För övrigt, är det någon här som är eller har varit beroende av benzo eller liknande? Eller har någon anhörig som är beroende? Hur hanterar ni det?

      Ja, har både föräldrar och en fd man som var beroende. Lyckligtvis är alla fria idag. Riktig skit som förstör för så många människor runt omkring också.

        Men så jävla fel med en influencer som babblar om sitt beroende och vill ha mer.

      Min pappa var beroende och det gick bara å fel håll med honom tyvärr. Själv fick jag första gången vid 40 då jag hamnade i en djup depression. Det räddade mitt liv. Jag hade inga problem att trappa ner och sluta efter ett halvår ungefär, mycket pga att jag hade erfarenheterna som anhörig.

    Är ordet piller fortfarande lagt på modd?

      Verkar inte så.

    Och det måste hon såklart visa upp. Så narcci, ryser på riktigt av henne.

    Var det inte du som langade starka värktabletter åt Tyra Sjöstedt i tiderna?

      Nej, hon fick fyra stycken Citodon till sin nedtrappning då hon sopkat ner alla sina. Detta var långt före hennes Tramadolberoende.
      En idiotisk sak att göra, med facit i hand, eftersom hon senare blir beroende av de starkare tabletterna Tramadol.
      De var däremot inte köpta på nätet, men det är knappast någon förmildrande omständighet tyvprr.

      Don’t do it EVER!!!

        Fattar inte hur man kan bli beroende av Tramadol. Jag fick det utskrivet efter en plastikoperation. Tog det i två dagar, var helt värdelöst ju ??‍♀️ Fattar inte varför folk pundar på det (fattar iofs inte varför folk pundar öht) men tramadol känns som att då kan man lika gärna ta typ Ipren. Alt så är jag typ immun mot tabletter, idk.

          För att man slutar känna. Livsfarligt.

          Exakt samma för mig. De gör inget förutom att ta bort liten smärta. Samma med oxycontin – jag blir bara lite trött

    Att knapra valium (samma som stesolid) under lång tid och dricka alkohol i den mängd hon gör är korkat. Invärtes organ mår sådär plus att hon blir ännu segare, tröttare och sluddrigare. Anmärkningsvärt att hon, som ändå byggt upp ett företag, är så omdömeslös att hon tar lugnande.

      Man behöver inte vara omdömeslös för att ta lugnande.
      Däremot bör man hålla igen med alkohol när man tar.
      Omdömeslöst är att lägga ut nåt sånt här däremot men förvånar mig inte för omdömeslös har hon alltid varit.
      Jag tog EN stesolid i samband med näras död en gång och jag kommer aldrig mer ta en sån.
      Att läkaren inte skriver ut fler är väl naturligtvis för hon kan hamna i ett beroende och läkaren kanske har INSTA då ser han ju hur hon lever

      Valium och en ynka 5 mg Stesolid är absolut inte ”samma sak”.

        Jo, det är det. Valium innehåller Diazepam. Stesolid innehåller Diazepam. 5 mg Valium är samma sak som 5 mg Stesolid. Valium ser ut att vara avregistrerat i Sverige men i sak är det precis samma innehåll. Tänker du på styrka så skriv det. Stesolid 5 mg är heller inte ”ynka”.

          Känns som att man har hamnat på flashback!

    Fattar att hon skojar, men hoppas att hon inte faller för frestelsen att kontakta någon som dm:at sen när tabletterna är slut. Och hoppas att hon inte känner behov av Stesolid sen efter nedtrappningen förstås.

    Hon driver som vanligt. Igår kalllade hon sig själv ”aspis” också som i att hon skulle ha det helt plötsligt. Empatistörd och ätstörd. Absolut. I övrigt verkar hon utan diagnoser.

    Detta är väl olagligt? Fick stränga order av läkare, att se till så ingen annan fick tillgång till min mors narkotikaklassade medicin!

      Såklart det är!

    Det står ju inte att hon letar efter en läkare dom ska ”deala” hon blir säkert nöjd om typ Sindy skulle fixa fram piller. Igår skrev Katrin att folk med Aspis hakar upp sig. Tolkar det som att hon har Aspbergers, det skulle ju förklara ett och annat.

      Hon kan ju göra en utredning som ett samarbete? Vore inte det fiffigt. Så kan fler haka på trenden om nu ADHD är uttjatat (både Bingo och Jullan har det…), och Katrin får en egen diagnos att slänga sig med.

      Precis, det är ju inte en läkare som hon letar efter.
      De säljs ju på svarta marknaden ändå.
      Jag tror ändå att hon är seriös eller så ska hon försöka trappa ner..

        Och det skulle göra det mindre dåligt?

          Nä såklart inte, men syftade på att hon seriöst nog letar efter nån som dealar men inte just en läkare som stod i inlägget.

      Snälla, berätta på vilket sätt det skulle förklara ett och annat? Autism är inte lika med hennes hemska beteenden.

    Lycka på burk eller inte!

    Varför!

    OT, har Antonija och Oliver gjort slut??? Nån som vet?

      Man börjar ju undra om det är Antonija eller Oliver som är inne här varje dag och försöker skapa hype. Kan inte tro att någon är så intresserad av A&O’s förhållande att de spekulerar här varje dag? Eller?

      Nån som bryr sig???

      Jag är sjukt nyfiken, särskilt eftersom det varit så mycket hintar om att det är så rätt, de vill absolut skaffa barn och gifta sig. Då undrar jag varför det är slut ”så plötsligt”. Känner mig som en hemsk människa för att jag undrar, samtidigt som se båda valt att offentliggöra sin relation rejält. Undrar vad det var för inlägg Oliver, enligt rykte, lade ut på instastory.

        Nessa skrev till Oliver på Instagram och undrade om hon kan gå ut med att de gjort slut då hon vet att han skrivit till flera tjejer.

          Han hade blockerat henne.

    Om hon betalar 10.000 kan hon få min burk. Eller 15.000 för att det är just hon.

    Vad håller hon på med? Hon är inte rolig på något som helst sätt.0

    Tyder väl på att hon tagit för mycket?
    Extremt beroendeframkallande

      Rätt hög dos också, alltså mer än vad man skulle ge någon som bara behöver medicineras ”akut” i några dagar pga extrem händelse. Tror knappast detta var menat som något kul skämt för läsare men finns ju lite olika saker detta inlägg kan tyda på.

        5 mg hög dos?! Lägre dos kan inte ordineras. Ibland behöver hjärnan och kroppen få vila lite, vi vet inte vad som hänt eller hur. 5 mg vid hög ångest är lika effektivt som en läkerol, tyvärr. Högst individuellt det där med adekvat dosering. Förutsätter att läkaren gjort rätt.

          Stesolid 2 mg finns också??? 5 mg Stesolid motsvarar 15 mg Oxascand. Vet ej vad du jobbar inom men inom vanlig somatisk vård får många patienter 5 mg Oxascand vid oro… och det är inte ens med som effektiv dos i Fass. Alkisar på tung stesolidschema får 10 mg Stesolid… bara en läkerol??? Well….
          Mvh en annan sjuksköterska

          Du pratar som du har förstånd till verkar det som. 5 mg Stesolid är helt normal dos och kan slå omkull vissa patienter med hög ångest.

    Sandra Beijers spontana frågestund på promenad där hennes kille går och pratar om ”knull” i bakgrunden – vad hände där??

      Och nu har hon ”råkat radera” hela frågestunden ?

        Haha! Missade! Vad sa han?

      Råkade radera? Haha! Var det många klipp? Vad exakt hördes?

    Katrin – lika charmig som en tvestjärt.

      Förolämpning mot stackars tvestjärten!

        ?

    Detta är benzo och är väldigt beroendeframkallande och narkotikaklassade ? dvs man borde inte ta sådana varje dag utan vid behov. Som tur är är läkare snåla med att skriva ut sådana ?

    Alla som varit beroende av stesolid eller liknande vet att hon lowkey inte skämtar.

      Hon kommer ju säkerligen få flera förslag och därmed sänka tröskeln till att faktiskt köpa. Antar att hon inte har någon kontakt i dagsläget eftersom hon ”skämtar” om det. Om hon har läget under kontroll och nu ska trappa ned enligt plan och inte är på väg att bli/är beroende i dagsläget vore det ju otroligt dumt att skriva ett sånt här inlägg.

        Till E: Ja, så tror jag också att det är – tänkte precis samma. Det är nog inte så skämtsamt som hon vill få det att verka.

    Hon pratar om i senaste podden om hur farligt det är att äta korv o makaroner med familjen istället för grönkål som hon minsann äter. Undrar vad detta Benzointag gör men det räknas inte så länge man är smal….

    Vad används den här medicinen till när läkare skriver ut den? Varför tar hon den från första början, alltså?

      Ångestdämpande och lugnande.

    Är beroende av Zolpidem eftersom det är det enda som någonsin fått mig att kunna sova. Älskar dem och tänker inte sluta. ❤️

      Samma här. Hellre beroende än sömnlös.

    Tror hon håller nere vikten på Stesolid. Är hon hungrig tar hon en tablett. Dämpar hunger. Hon kanske ätit dessa tabletter länge och hennes dåliga mående på sistone är kanske panik för att sluta. Och lägga på sig ett par kilo.

      Så obehagligt med folk som du, som liksom hittar på en historia trots att du inte har en aning om vad som hänt.

      Dom dämpar INTE hunger, tvärtom! Har du ångest så kan man oftast inte äta pga att man mår illa och kroppen kan omöjligt varva ner. Tar du däremot en mkt svag ångestdämpande så kommer aptiten och man kan äta igen. Helt vansinnigt vilka självutnämnda experter här finns! Det är inte nåt amfetamitderivat eller adhd medicin.

    Äsch, låt henne vara. Hon får väl stoppa i sig vad hon vill.
    Är så trött på det här samhället där alla människor ständigt ska ha åsikter om vad andra gör med en själv.
    Allt från utseende till mat till dricka till substanser till ja – vafan som helst.

    Det påverkar inte er, lägg er inte i.

    Varför tar hon detta?
    Hon pratar ju jämnt om hur bra man mår med träning och hälsosam kost.
    Sedan tar hon lugnande droger? hur bra mår man då egentligen?

      Ja det är för att hon snackar skit och hennes följare tror hon mår bra på riktigt men hennes beteenden är ju uppenbara. Men som sagt eftersom hennes följare är som hon så märker ingen hur dåligt hon mår.
      Sen påstår hon att WO-HO hjälper mot depression mm. Hade jag varit det företaget hade jag avslutat samarbetet.

    Ser extremt illa ut! Sånt här renderar i en Soc-anmälan för de flesta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.