Triss i Instagram

Min typ av unboxing.

Älskar att Kenza fortsätter traditionen att mäta barn på det här viset, särskilt när det säkerligen finns tjuga appar för ändamålet.

Tanbyklara vill ha tips på träningsmotivation.
Här kommer mitt:

Just do it. Or don’t. Whatever…

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    SB – Försöker vara lite sådär cool och originell med sin här ”unboxing… tadaadaaaa.. ägg!”

    KZ – Försköning på den absolut högsta nivån. När det gäller precis allt. Jag gillar inte Kenza.

    Tanbyklara – Hon passar bättre i ljusare hår.

      Håller med om Kenza. Finns det nån som romantiserar sitt liv på internet så mycket som hon? Följer inte henne men läste hennes blogg eftersom vi är typ i samma ålder och hon var ju störst på sin tid. Tyckte ändå hon kändes genuin förr. Men nu klarar jag inte av det här förhärligande av absolut allt. Hela hennes personlighet som ändå fanns på bloggen är bortblåst på instagram.

        Håller med. Stugan står verkligen i kontrast till andra flunsors, med sjöutsikt, åkerutsikt, pool osv

          Men vaddå är det fel att vara glad för det man har trots att man inte har pool?

        Är Kenza och Aleks alltid så där rosenskimrande perfekt lyckliga IRL, tror ni? Har aldrig sett ett så ungt par hänga ihop så länge och fortfarande uppträda som så nykära som de gör. Förstår detta med (till delar) yta, fasad, spel för galleriet o.s.v. men ändå.

          Jag är verkligen ingen kenzaälskare men jag och min man är fortfarande så efter 11 år och 2 småbarn (2 åring och 4 veckors). Vi är sådär för att vi är bästa vänner. Han vet allt om mig och jag vet allt om honom, även cringe-saker. Saknar honom så fort han går utanför dörren och ibland kan jag gråta för att jag vet att vi en dag kommer att dö (PMS…).
          Meeeen vi bråkar också om både smått och stort så det är ju inte alllltid perfekt. Tror att kenzas relation är rätt lik. Hon umgås dessutom med världens falskaste människor så han kanske är hennes enda riktiga vän.

            Vem är det som är falsk hon umgås med menar du?

              Alla influencers verkar falska.

              Hon menar Tanby klara kanske??‍♀️

            Vad fint ❤️

            Jag tycker verkligen att jag behöver mer än en ”bästa vän” i mitt förhållande. Vill inte ha ett kompisförhållande.

          Var och varannan person definierar sig ju som nykär och tokig i sin partner när man frågar. Fram tills dagen de gör slut. Däremot betydligt ovanligare att man träffar par som varit ihop länge men som fortfarande framstår som nykära utifrån….

            Jag och min man framstår ju som ganska nykära när vi får tid tillsammans. Men det underlättar att han jobbar mycket som egenföretagare samt är borta flera veckor i taget ibland. Nu har han varit borta på jobb i tre veckor och det blir 2-3 veckor till, så jag kommer gosa sönder honom när han kommer hem igen. Vi har varit tillsammans i 8 år. Vi har inga barn.

              Sjöman? De guppar inte bara på böljan blå…

          Folk som ska hålla på om hur kära de är i varandra är ju sällan så lyckliga som de vill påskina. Man vet liksom inte om de försöker övertyga andra eller sig själva.

        Har du sett hennes vloggar, Hanna? Många upplever att personligheten kommer bättre fram i dem än i skriven text och på stillbild.

      Sb’s mediala närvaro nu är nästan menlös.

        Bebis. Korv. Pasta. Repeat.

        Bilder och korta bildtexter som inte ger någonting utöver det som syns i bilden. Inget verkar kännas någonting, åt nåt håll. En film kan vara dålig och en pasta god, men mer än så får man aldrig veta.

        Brukade följa SB för dels kul formuleringar, dels texter om relationer och känslor. Nu finns inget av det kvar, synd.

          Kan det bero på föräldraledig/semester? Tycker det är en fin blogg. I motsats till så många andra.

          Jo, jag tycker hon är fantastisk! Beskriver det vardagliga så fint.

          Ja, det där överraskningsmomentet eller skarp/syrliga/roliga är borta från hennes blogg tyvärr. Läs Flora Wiström istället är mitt tips!

          Det var lite kul hur någon på fb hade jämfört hennes egna selfies med bilder tagna av fotografer. Att hon egentligen ser väldigt svensk och fyrtio ut men redigerar fram ett yngre utseende och poserar som en ung japansk flunsa.

            FB som i floshbock?

            Väldigt sant. Jag tror inte hon redigerar foton jättemycket, däremot är det helt annan kvalitet när foton är tagna med ”riktig” kamera och då har hon heller inte kontroll över miner och poser. Blev faktiskt glad av att se bilder på henne i DN just för att hon såg ut som en kvinna och inte en 15-åring.

        Hon har ju blivit sjuuukt smal ?

    Trodde bilden på Klara var Kenza först!

    MEN ÖPPNA PAKETET BARA jag blir galen haha

      Ja, precis. Vad var grejen med att öppna några inslagna ägg? Att tidningen vad italiensk eller vadå..haha.

        Kanske för att visa att hon är fancy i Ligurien nej men jag vet inte haha

        Blev så besviken, trodde det var parmesan ?

          trodde med det skulle va nån fancy salami eller nått ?

      Skulle gå mkt snabbare med två händer! ? Så störigt.

      Vad är det att visa några ägg? larv !

        Oj, ni förstår verkligen inte.

        Sandra tycker väl det är exotiskt ?

    Följer folk ens Kenza längre?

      1,7 miljoner tycks det

        Köpta följare…

        Hon hade 1.8 not that long ago..!

      Tyckte hennes vlogg var väldigt mysig.

    Unboxing är en överskattad aktivitet på alla kanaler.

      Ja och varför är det så många som filmar med högerhanden och håller på och grejar med vänster. Använd din dominanta hand för bövelen för att öppna så vi slipper ditt jävla prassel med papper som du inte kan hantera (nej tror inte att majoriteten av influencers är vänsterhänta)

        Jag gillar ljudet av pappersprassel.

          Vem gör inte det? 🙂

        Eller investera i ett stativ.

        Sandra Beijer är väl iofs vänsterhänt. Fast, hon använder högerhanden här :p

        Du förstår inte att det ska ta tid?

        SB är ju vänsterhänt.

    Vad gulliga Kenzas pojkar är. Gillar tanken på sommarstuga, jag önskar att jag hade råd med en. En dag kanske jag vinner på triss?

      Tror det är billigare att hyra vid behov. Investera trisspengarna istället.

        Varför ska hon investera pengarna och inte köpa en sommarstuga om hon får chansen? Äsch säger jag, köp om du får råd (om du går runt annars såklart)! När du är 70 kommer du inte vara lycklig över pengarna du sparat utan minnena du skapade vid sommarstugan ☺️

          Anonym menar väl investera pengarna Mimmi spenderar på att KÖPA trisslotter, inte att inte spendera eventuell trissvinst.

      Mysigt om man kan tänka sig att vara där på helgerna även vår och höst och sköta om diverse i trädgård

        Jag älskar verkligen tanken på ett semesterboende, at ha en egen plats att komma till och regelbundet skapa nya minnen. Men får verkligen inte ihop kalkylen tidsmässigt. Skolplikt och jobb och helger där barnen har planer (dock för små att själva ta sig runt eller vara ensamma hemma), egna planer för oss vuxna här i stan om helgerna, semester/lov där man vill upptäcka även andra platser. Och då har jag inte ens tänkt på skötseln av stället. Tror det skulle behöva vara ett ställe där man kan hänga hela långa sommaren men själv kunna pendla till jobb utan att det blir för långt, barn som kan få besök av kompisar över dagen och mycket andra familjer i närområdet. Men i framtiden kanske.

          Nej och nu har det varit väldigt poppis att köpa stuga också de har ju inte varit billiga. Hoppas ni hittar nåt som passar er i framtiden ?

          Själv är jag så glad och nöjd över att ej ha någon stuga. Orkar inte ens tanken på att röja, renovera och fixa ett ställe till. Men då har vi en rejäl trädgård och nära till bad mm från vårt permanentboende.

            Samma här. Blir trött och kan nästan känna dammet, skiten osv.bara av att läsa om renoveringar. Fattar inte hur människor kan gå igång på renoveringar alltså. Hatar kaos och i synnerhet renoveringar och tänker när allt är klart-aldrig nånsin mer! Finns ju de som då, när allt är klart, hoppar på nästa objekt att renovera?

          Jag är på vår stuga nästan varje helg! Bjuder över massa vänner osv. Absolut mycket jobb emellanåt men så värt!

            I stugan, inte på.

              Jaja, brukar säga på för att det är på en ö

        Jaa men det är ju det allra mysigaste!

        Min dröm. Jag vill inte bara ha en sommarstuga utan mer som ett hus, där man kan vara året om, om man skulle vilja. Den dagen jag vinner på Eurojackpot blir det ett hus, med havsutsikt och egen tennisbana.?

      Jag vill inte ha stuga! ? Har iofs en lägenhet i en sommarstad i hemlandet, där är det inte mycket fixas. Älskar att kunna resa massor under sommaren och inte vara tvungen att hinna till stugan.

    Varför skriver du så ofta om Sandra B? Tråkigare människa får man väl leta efter.

      Håller med fattar inte vad är då speciellt med henne?

      Hon verkar ju skitspännande! Unboxar ägg och grejer… ?

      Hon kör en speciell skrivstil som avviker från andra influensers, samt har funnits med i gemet sedan alltid. Nog därför många uppskattar att besöka hennes blogg.

        Skriver som en drömsk tonåring menar du uppe i rosa moln?

          Håller inte med om tonårsdelen, men visst, ett slags rosaskimmer och drömmigt tolkande av mycket kanske. Men just därför jag gillar att läsa. Hon har liksom byggt upp en karaktär och en niotillfem värld. Det är mysigt. På samma sätt som man kanske vill slå på en feel good-film eller serie ibland, eller läsa eller se på något som är snarare någon slags magisk realism. Är nog faktiskt så jag ser hennes blogg – magisk realism i bloggform helt enkelt. Men snabbare att konsumera än en hel film eller bok liksom. Skönt med ett litet avbrott ibland från annat som trista nyheter, något stressigt i sitt liv, eller det mer typiska influensandet.

          Inte allas kopp te, det kan jag förstå, men inte kostigare än att folk uppskattar att kolla på typ Amelie från Montmartre, Midnight in Paris, Big Fish eller läsa något av Gabriel Marquez eller Isabel Allende. Bara en kortare, lättare form liksom.

          Tycker du? Jag har svårt för Elsa Billgrens blogg t ex för at tjag tycker att det bara är drömskt hela tiden, men jag tycker SB är bra på att blanda i något lite mer oväntat/ någon svärta.

          Sen har hon ju gått på lågfart sen hon fick barn samt jobbar med annat vid sidan av..

          När gumman är 40 haha ”pojkar”
          Usch…

      En av få som faktiskt fortfarande bloggar. ??

    Vad hände med Mimmi Kapell på resan? Vem slogs hon med? Och varför var Katrin Z inte med på båten? Så intresserad av Belissas-resan

      Men alltså videon där nån jävla snubbe har tagit henne på rumpan, hon skäller ut honom, och nån av de andra tjejerna står bredvid och typ skämtar om hennes engelska??? Varför är det ingen av de andra tjejerna som ställer sig och backar henne? Skapa content > hjälpa sin kompis (eller vilken tjej som helst egentligen som precis blivit tafsad på) ?‍♀️ Vidrigt beteende och förtjänar ett eget inlägg

      En man slog henne på rumpan så pass hårt att det blev ett märke efter handen. Hon ifrågasatte och puttade till honom på typ bröstkorgen

      Katrin Z hade åkt hem eftersom hon har barnvecka därför var hon inte med på båten.

    Varför säger alla vloggare ” klockan är …”? I nästan varje vlogg jag kollar på så säger dom så. Speciellt Linn. Bryr sig någon egentligen vad klockan är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.