En hälsning från Paow

Paow har tydligen hittat hit och har lämnat en lång kommentar under ett av inläggen om henne och Alexander – hennes ex.
Hon beskriver ganska målande om hur hon blivit behandlad i Danmark, och svarar på ganska många av era andra frågor som ni haft.
Eftersom inlägget ligger så långt bak i tiden så tänker jag att jag skickar upp det som ett eget inlägg.

Det som är grejen är att det aldrig är hans överklass familj som behandlat mig dåligt. Dem gillade mig för att jag var kaxig och egen och inte verkade som en liten modell tjej vars enda mål i livet är att ha en rik kille. Så ja, jag kunde ta hand om mig själv och det respekterade dem skiten ur mig för.För smarta människor som gillar att tjäna pengar bryr sig inte så mkt om utseende, det är enkelt att hitta en blond söt tjej med stora tuttar. Men personlighet är ovanligt bland tjejer i dessa kretsar ? Och i influnser världen i köpenhamn så var jag mer än välkommen. Min enda vän där heter Emeli sidlev.. Endast hans low class vänner som ville få ut något av A, jag ifrågasatte en av dem efter dem lånat A´s lägenhet ett par dagar och den såg ut som skit. Då fick han ut sig ”ja men Alex har ju ändå städare ”… Sen med mobbningen så menar jag att att tjejer har tryckt in mig i ett hörn när jag var själv och sagt till mig att alla dem ”legat med A”. Så jag berättar det för A och alla tjejerna går ihop och säger ”va det har vi aldrig sagt du är så osäker”.. Är flera sådana situationer. Så folk är så orättvisa här..  Sen ja jag bor heller i en källar lägenhet för 10 miljoner mitt på karlaplan, än i en etta i farsta ? folk är verkligen sååååå avunsjuka. Tänker att det är typ medelålders kvinnor som jobbar som sekreterare/sjuksköterska och har en man som dem vet är otrogna. Så dem sitter varje kväll och skriver elaka kommentarer på den här bloggen, pimplar lådvin och röker röda marbrlo som dem gömt i tvättstugan i nån trött förort längst ut i villa områdena. RIP  /PAULINA PAOW DANIELSSON

Gömmer man cigaretter i tvättstugan verkligen?
Och röda Marlboro?
Jag som trodde att det var gula Blend som man smygröker under köksfläkten?
Nej?

161 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Otippat att kommentaren skulle vara full med särskrivningar och felaktigt använda ”dem” ?

      Hon är ju dummare än tåget. Hennes yttre verkar stämma med hennes inre… ?

      En tumregel som hjälp till alla som tycker detta är svårt.
      Där man skriver du eller vi, ska man också skriva de; när vi skriver dig eller oss blir det dem.

      dem = oss
      de = vi

      Lätt att komma ihåg då dem/oss har lika många bokstäver, samma med vi/de.

      Dom gick hem. Man säger ju inte ”oss gick hem” alltså ska det vara de. De gick hem.

      Otippat att en person som kommenterar här och känner sig träffad av Paow vänder sig till den lägsta formen av kritik 😀
      Försök hårdare.

    Hahaha jag ger henne fan nog rätt på den här ?

    Synd nan inte ser vad hon skriver.

      Om man ska påpeka någon annans skrivsätt så bör man se till sin egna autocorrect först.

        Jag säger bara att texten är för liten jag är synskadad. ok.

          Jag la in texten som alt text i bilden. Hoppas det underlättar för dig. 🙂

            Ja det gör det Tack. ?

              Detta är något jag funderat på. Har bilderna på bloggen en alt. text också?

                Nej det har dom inte. Dock är ju en majoritet av alla bilder inbäddade element från insta, twitter osv så vet inte om man kan sätta just [alt] attributes på det? ? Däremot ligger dom som frame/iframe och bör åtminstone få en title! ☺️

          Zoom??

      Är nan din barnvakt eller farmor? Varför ser hon inte?

        Suck

        Detta skämt var inte skitkul, tyvärr.

    Känner mig så töntig som blev ledsen när de gjorde slut. Tyckte verkligen de verkade passa bra ihop och Paow verkade så lycklig. Nu är han tillsammans med en ny tjej som verkar jättetråkig.

      Eller hur de blev jag med ??

      ”Nu är han tillsammans med en ny tjej som verkar jättetråkig.”
      Du verkar också tråkig.

      Vad heter hans nya tjej?

      Fast du har väl ingen aning om hon är tråkig ? hur kan du ens bedöma det när du inte ens känner henne?

        För vi håller på vår Paow såklart! ?

      Om jag var någons nya tjej och ansågs jättetråkig i jämförelse med Paow så hade jag tagit det som en komplimang. Jag har inget emot Paow, men vi har nog väldigt olika personligheter och jag är väldigt nöjd med att vara den tråkiga i jämförelse med henne som verkar vara extra allt.

    Min exsvärmor gick ner till tvättstugan i källaren och tjuvrökte vid ett fönster. Kom upp och låtsades som ingenting! Sen gnällde hon på andra som rökte ??

      Alltid spännande med folk som tror att inte alla känner på lukten att de röker

        Min mamma tjuvrökte i slutet av sitt liv. Hon sade att hon hade slutat, men hon stank rök (och hade ciggpaket i jackan och halvrökta cigaretter gömda i bokhyllan). Detta förnekade hon. ”Det är en omöjlighet att jag luktar rök!” Jag kände bara att: ja, okej. Vi låtsas som det. Det är ju inte en stark lukt som man omgående kan identifiera.

          Obs: såklart var hon en vuxen människa och ingen tvingade henne att sluta röka, men hon kände ju vår oro och låtsades ha slutat.

      Själv hittade jag en box med vin och tillhörande plastglas i återvinningsrummet. Inte en slängd box utan en som var uppställd på ett ställ i ett hörn dit någon granne verkar fly ner ibland ?

      Min mamma 68 år har tjuvrökt i hela sitt liv.
      Tror att ingen märker fast vi alla vet och känner lukten.
      Tycker det är tragiskt att hon inte bara kan stå för att hon är rökare. Är det så förfärligt, men så sluta då. Varför detta smygande?

    Jaha.

    Klart hon ska klanka ner på sjuksköterskor också ? de har iallafall en utbildning till skillnad mot paow som lever på att sälja ut sin opererade kropp online.

      Man får väl anta att vad paow beskriver är en metafor för bitterkärringen/gubben som är trött på livet och roar sig med att vara jävlig med andra. Tror det är själva andemeningen mer än att klanka på just ssk…

      Har människor som inte vidareutbildat sig blivit andra klassens medborgare? ser så ofta hur folk ser ner på helt vanliga människor som bara försöker leva sina liv precis som alla andra.

        Det är ju bara människor som är jätteosäkra som drar upp sånt.

        Nä men kanske de som inte haft ett enda vanligt jobb?

          Fränt!

            Det ordet hör man sällan numera.

      Som sekreterare som ofta är en ”osynlig” grupp blir jag ändå glad att vi uppmärksammas!

        ?

        Jag uppskattade verkligen att ha en sekreterare under de år jag hade en och nu saknar jag det varje dag. Vi var fyra som delade på en sekreterare och tydligen var jag den enda som hon kände sig uppskattad av, jag skäms å mina ex-kollegors vägnar.

        Ni är guld!

          Tack – det värmer mina CSN-skulder som ligger i hög, såpass att jag hoppas att de snart självantänder! ??

    Låter verkligen inte kul bli kategoriserad och leva sitt liv omgiven av så mycket fördomar. Team paow här.

      Samma här. Gillar henne på nåt sätt. Tror att hon påminner mig om mig själv när jag var ung och sket i allt vad folk snackade om.

        Dock är inte hon ”ung”
        Längre utan fyller 30 år nästa år. Hon kanske ska växa upp snart.

          30 är ungt. Kanske inte för dig, men generellt är det i dagens samhälle en ung ålder. I Sverige är det inte ovanligt att vi blir upp emot 85-95 år gamla, och fler och fler skaffar barn efter 40. Om man anses ”gammal” enligt dig redan när man är 30 så ska man då vara gammal extremt länge.. är man bara ung mellan 18-25? Stressigt värre.

            Man anses inte gammal vid 30 men inte heller jätteung. Och det är inte så lätt att bli gravid efter 40, så det är ingenting man aktivt kan vänta med.

              Fast är man inte redo så är det bättre att vänta. Tror dom flesta kvinnor vet att det inte finns några garantier att det ska funka efter 40. Jag vill gärna ha barn någon gång men det passar inte in i mitt liv just nu, så jag väntar, men förstår såklart att det är svårare ju äldre man blir.

                Stackars alla barn med så gamla föräldrar.

      För att vara så emot det så verkar hon ganska duktig på fördomar själv. Om man blir ovän och osams med allt och allt så brukar problemet ofta ligga hos en själv.

        Jag tror faktiskt folk är sviniga mot henne för att det fungerar. Hon reagerar.

        Tänker på Gunilla Persson: ”Det skapas konflikter runtomkring mig”

      Det var bra att hon klargjorde att det verkligen inte var hans familj, eftersom många spekulerat detta tidigare.

        Kanske finns en NDA?

          Jag umgås en del med gammal och rik överklass (inte kungavänner, men några kända överklassfamiljer) samt med lite uppkomlingar och jag har aldrig hört talas om att någon haft NDA för ragg. Är det vanligt i Sverige/Danmark?

            Fast det var ett äkta förhållande mellan en av Danmarks rikaste och en kvinna känd för att hänga ut varje privat detalj efter att ett förhållande tagit slut. Det är därför jag tänker NDA eller annat avtal för att skydda hans rykte. Tänk på hur hon skrivit om sina ex innan.

              Är han ens så rik? Alla barn, 4 st, har väl delat på ett par hundra miljoner. Absolut pengar, men för att ha NDA?

                Men är det inte konstigt att det enda ex som hon visat offentligt och inte skrivit illa om är han trots att hon hintat om tuff breakup? Och vad hände med katterna??

    Så tramsigt när folk kommer dragande med det gamla ”de är bara avundsjuka!”. Finns väl 100 andra anledningar att kritisera eller till och med sprida hat? Ibland tycker man bara att någon är genuint dum i huvudet – var ligger avundsjukan i det…?

      Avundsjuka är nog ändå den vanligaste anledningen folk gängar ihop sig och mobbar någon.

        Är det verkligen avundsjuka? Isåfall hade ju INGEN blivit känd? Kolla Kardashian-klanen. Miljontals följare o de tjänar multum, o folk älskar dem? Samma med Bianca o Kenza, nästan 2 miljoner följare vardera, uppenbart har de massa fans? Personligen är jag noll % avundsjuk på någon influencer, allra minst Paow då hennes liv inte lockar mig öht (o mitt liv lär inte locka Paow heller, skönt att man får leva som man vill). Men OM jag är avundsjuk så skulle jag aldrig skriva ngt elakt på internet, jag tror verkligen det är ngt annat som driver dessa människor som hatar och drevar. Jag vet inte, bitterhet? Att de inte är så smarta?

        Det tror inte jag. Se på barn, de mobbar andra barn som står ut från mängden, t.ex. väger mer än de andra, har ”konstiga” kläder eller glasögon, har ful näsa m.m. Det är inte de snygga och charmiga barnen som blir mobbade, utan de ”udda” barnen. Så där tror jag ren elakhet ofta kan ligga bakom mobbingen.

        Absolut att avundsjuka kan skapa elakhet, men tror det är en grov förenkling att alltid skylla på det.

          Håller med dig LaLa!

          @lala, håller med. Är det inte mer rovdjursgrejen. Här är en som är svagare som man kan välja ut och skilja från flocken och sedan ge sig på.

        Nej det är verkligen inte den vanligaste anledningen. Så fort man inte tycker om något, så är man avundsjuk?
        Nej verkligen inte.

      Tänker osökt på inlägget om Kenzas nya hus tidigare. Tror avundsjuka ligger bakom rätt många kommentarer. Ännu värre var det väl när bianca köpte lägenhet, en del människor får ju flipp när andra gör nåt kul.

        Fast varför är man vara avundsjuk så fort man tycker att det är trist när folk köper fina hus med karaktär och förmodligen inte kommer ta hand om det optimalt? Eller Biancas lägenhet handlar i mitt fall om att renovera sönder en fin lägenhet. Köp nåt nytt istället så får de så som de vill ha direkt istället

      Ja, fast i det här fallet är jag benägen att tro hon har rätt.

        Men avundsjuk på vad isf? Ärlig fråga!

          På hennes materiella standard? Att hon fixat sig? Kan kanske bli irritationsmoment för vissa. Fick en ögonöppnare här på bloggbevakning när så många erkände att de skulle välja att vara smala över en miljon eller vad det var.

            Irritation är ju inte samma sak som att vara avundsjuk dock. Tror de flesta blir lite irriterade av samma anledning som jag: att hon lägger all sin energi på utsida (och inte till det bättre!) och 0 på insida, idiotiska uttalanden och allmänt otrevlig och tom på innehåll. Tänk om min dotter fick henne som förebild! Vilken mardröm (gäller de flesta andra flunsor också btw)

              Men ja smal hellre än en miljon var… förvånande

      Inte ett dugg avundsjuk när jag skriver något ”elakt” eller bittert. Jag är bara så fruktansvärt trött på vart vårat samhälle är påväg. Kvinnor har kämpat i flera 100 år för rättigheter och slippa bli bedömda på utseende. Så tar de några år av influenser så har dom reservat varenda feministiska kamp. Säljer sig för pengar och påverkar hela vår värld negativt. Mitt liv blir svårare att leva pga att deras ”jobb” är att visa upp en fin fasad. Utseende hetsen blir värre för varje dag, idealen ändras. Dom byter utseende som andra byter kläder. Och ja klart som fan jag blir påverkad, då hela min omgivning är följare. Fransar, läppar, naglar, rumpor. Helt jävla stört.

        Word

      Jag håller med dig. Det är oförståeligt för mig hur man kan förenkla det så, koka ned det till ”avundsjuka”. Det är varken logiskt eller rimligt.

    Gula blend 100%. Första känslan är att paow, (autokorrekt skrev om till papegoja, så kanske ska kalla henne d istället) är så sjukt lost just nu. Ensam i Thailand, usel inkomst genom att sälja sig själv med nakenbilder o vem faan vet vad hon gör i bangkok. Verkar ha noll syfte med livet. Direkt småslantarna ramlar in måste hon in på nån ”lyxig” affär och köpa nåt som tydligt syns att det är märkes”lyx”. Fladdrar runt på olika hotell utan nån vettig vardag. Ett ”jobb” har hon visat upp.. en kväll som nån slags värd/dansare på en weed fest? Så kommer hon in hit i rädsla att bli bortglömd bland alla andra flunsor och lämnar en sådan kommentar för att få lite ljus på dig igen. Tragisk. Herregud hon slänger bort sitt liv.

      Men drog inte hon in 400 000 i månaden?

      Ja asså om jag hade varit någon i Paows närhet hade jag varit orolig över henne på riktigt nu… De vibbarna får jag från hennes instagram.
      Jag hade bett henne komma hem och slagga på min soffan. De nästkommande veckorna hade vi ägnat åt att glo på film, laga go mat och snacka ut på kvällarna. Jag hade lärt henne ett mantra.
      ”Snart är det aslängesen den här skiten hände”
      Till hjärtesorgen går över.

      Usel inkomst tror jag knappast hon har. Hon tjänar nog rätt bra där, finns en liknande svensk sida och tillochmed de som har många följare där osv tjänar en helt normal månadsinkomst där.

    hon måste vara den mest ointelligenta av dem alla. Så trashig. Vem fn tror hon att hon är. idiot.

      Ja du, Hanna panna. Vem tror du själv att du är? En alltigenom godare och bättre människa är Paulina gissar jag? Själv tycker jag ni har snarlika framtoningar i era kommentarer.

      Ofattbart att den här kommentaren får stå kvar…

      Fan chilla Hanna panna dina vibes ?

      Team Paow på några här, helt klart. Men hon skriver ju illa om helt vanlig människor , att de är bittra rödvinspimplande sjuksköterskot med otrogna män!! Vad är det för insikt!?

        Hon kanske ser ett visst mönster i vilka kvinnor det är som hånar och kritiserar henne? 😉

          Hon känner dom inte

    Det verkar vara kämpigt att vara henne

      Så slitigt på något sätt? Nä jag tar mitt liv i villa med man varje dag över hennes liv. Det sagt så håller jag på henne. Team Paow?

    Som lärare får jag ont i ögonen av hennes skriftspråk.

    I övrigt känns hon som en vilsen fjortis som inte hittar sin plats i livet.

      Känns sorgligt på något sätt att en lärare, som ska guida våra barn genom jobbiga tonår eller lära de små att vara snälla mot varandra, sitter på ett anonymt forum och kallar folk för fjortisar…

        Fast hon kunde skrivit något mycket värre än fjortis, inte farligt. Förhoppningsvis säger hon väl inte såna saker till sina elever, kanske är världens bästa lärare!
        Åsikter får alla ha oavsett vad man jobbar med ?

          Det är klart att man alltid kan säga något ännu värre, det är inte så mycket ordvalet i sig jag reagerar på. Snarare hela aktiviteten att anonymt förolämpa andra människor. Skolorna är fulla av barn som nätmobbas och utsätts för kränkningar av anonyma användare på sociala medier – Barn som mår fruktansvärt dåligt. Deras lärare ska är deras trygghet en stor del av dagen. Att den läraren sen sätter sig och gör samma sak gör mig illa till mods.

          Att ha åsikter är helt ok – Men när man säger någonting elakt om en annan människa är det något annat. Paow är inte en fiktiv karakär bara för att kommentaren sker på internet. Det är en riktig människa som läser det här.

            Så att tycka att hon är en vilsen fjortis, tycker du är elakt, för att barn nätmobbas?

        Skriv att du är en snöflinga utan att skriva att du är en snöflinga…

          Haha men lol, skriv att du inte förstår vad snöflinga betyder utan att skriva att du inte förstår vad snöflinga betyder.

          Jag är inte kränkt? Jag tycker att lärare, som har ett stort inflytande över barn och som till mångt och mycket ska vara en trygghet för barnen, bör vara bättre än att delta i att håna andra människor på öppna forum. Tycker du att jag verkar lättkränkt för att du inte tycker att ”fjortis” är så farligt? Nä, jag håller med – isolerat och i annan kontext är det inte en grov förolämpning. I kontexten att det är en av många hånfulla kommentarer är det dock en del av ett drevande beteende. jag vill inte skriva mobbing för att inte väcka drakarna, men föreställ dig att alla som skrev de här kommentarerna, inklusive läraren, stod framför Paow och sa de här sakerna till hennes ansikte. Då är de enskilda ordvalen mindre viktiga. Jag, personligen, hoppas iaf att mina egna barn slipper ha lärare som på sin fritid deltar i att grupphåna andra människor.

            Man säger inte något i någons ansikte i Sverige, man säger det inför någon. Mvh, en annan lärare.

              Vilket konstruktivt inlägg i diskussionen, tack för din medverkan.

    Tyckte ändå lite synd om henne tills hon började med sina egna fördomar ?

      Haha ja den var bäst ändå…sina egna fördomar ?

    Gäsp!

    Jag måste säga att jag gillar Paow. En härlig motvind till alla NPCs på SOME och i verkligheten ?

      Ja vara omogen 30åring är hett

        Jag önskar lite att jag var som Paow. Så clueless.

      non-playable characters?

    Om 15 år är Paow nya Gr*ddrumpan.

      ?

      Nu måste jag verkligen säga ifrån, brukar inte göra det här. Men jag råkar känna henne och hon är psykiskt sjuk och behöver hjälp, så att dra en sån där kommentar är väldigt lågt.

    När jag var ung var jag livrädd för att bli gammal och tråkig. Var övertygad om att alla gamlingar var avundsjuka på mig och mitt i mina ögon spännande liv.
    Idag har jag vuxit upp och är väldigt glad och tacksam över det jag har och inte ett piss avundsjuk på de yngre och deras (i deras tycke) spännande liv.

      Det är väl så åldern är? Inget konstigt med det.
      När jag var 19 tyckte jag (i princip) att jag var störst bäst och vackrast och skulle erövra världen.
      Man hade miljoner drömmar.
      Idag är jag äldre och tänker definitivt inte så, och alla 19-åringar är numera småbarn i mina ögon.

      Man växer upp. Och de flesta är inte avundsjuka på de yngre, just för att man växer som person

      Vad är det som triggar vissa tanter då? Är själv tant och märker ibland på so me att kvinnor i min egna ålder kan gå in ganska hårt. Vet att de allra flesta absolut inte är avundsjuka alls men det finns en kategori tanter som verkar gått bananas på äldre dar? Ser de även på Maggans blogg.

        Men vissa kanske bara är avundsjuka av sig? Har inget med åldern att göra?

          Mm är nog så. Det blir bara lite extra oklädsamt när man nått en viss ålder och borde veta bättre kanske.

    Nu förstår jag inte varför hon envisas med att säga att hon bor där,den var till salu medan hon bodde där och såldes i maj i år för 5,4miljoner. Jag gillade lägenheten utifrån annonsen. Förstår inte varför hon låtsats äga den nu o att värdet skulle ha fördubblats? (Ingen renovering pågår)

    Mina sympatier slutade när hon blev fördomsfull själv och började klanka på andra, som man bäddar får man ligga.

    Jag förstår inte vad det är ”alla” ska vara avundsjuka på? Oavsett vilken influencer det gäller. Pengar? Det har ju många trots att man inte är influencer. Deras kläder? Väskor? Lägenheter? Paow upplever jag dessutom som ganska ensam, så även tex Bianca, är det ngt att avundas? Det är så konstigt att alltid skrika AVUNDSJUK!! De allra flesta jag känner är nöjda med sina liv, de har roliga, utvecklande jobb, trevliga boenden, sommarstugor, barn osv. Jag är medelklass och mina vänner likaså, alla har god ekonomi, det kanske spelar roll. Men ingen av oss skulle vilja byta liv med någon influencer.

      Känns som en egogrej som influencers intalar varandra för att trösta och peppa. ”Ta inte åt dig, vi är ju bättre än dem. De vill vara oss”. Lite som att de kämpat så länge för sitt ”drömliv” och är så inne i statusklättrande och algoritmer att de tror att alla vill det.

      Det slår dem liksom inte att vanligt folk värdesätter integritet och ser med fasa på hur deras jobb är att fläka ut hela sitt privatliv i poddar, bilder och vloggar. Hade hellre dött än publicerat min förlossningsvideo till allmän beskådan. De inser inte att vanliga människor åtnjuter tydliga gränser mellan jobb och fritid, där kvällar och helger (eller skiftfria dagar) är helt untouchable, med möjlighet att koppla bort telefonen. Eller att kunna äta sin mat varm utan stories, berätta för ens partner att man älskar hen – mellan fyra ögon, inte hela världen. Eller framförallt: inte driva sitt liv och sin karriär framåt på sitt utseende och andras åsikter om det, bra som dåliga. Och vad det egentligen gör med en människas psyke i längden.

      De saknar självinsikt nog att förstå att deras drömliv på riktigt är andra människors mardröm. Men visst, vi är såklart bara avundsjuka ?

        Spot on! ?

    OT kanske intressant att ta upp poden ”Under ytan” om föräldra-alleniation, som handlar om Charlotte Perelli och Nicola.

      Den podden kanske kan ta upp hur en av Biancas föräldrar vänt henne mot den andra.

        Vem har vänt henne mot vem?

          Vems liv saboterar hon och vems liv skyddar hon?

      Dom där brorsorna Ingrosso har väl gjort sitt snart? Är det någon som tror på dom när dom tar på sig offerkoftan, dom som gjort så många människor illa?

        Mm känner lite så jag med.

        Myntet har alltid två sidor.

      Har lyssnat. Mycket intressant. Det finns ju bandade samtal så står ju helt klart att CP agerat väldigt märkligt i detta, också att hon vill verka väldigt medgörlig i samtal med terapeuter etc. Hon ska nog hålla sig till sången, för skådespelare är hon inte. Förstår inte hur en vuxen person kan bete sig så illa. Låt barnen ha en relation med sin far. När de är vuxna kommer de själva att bestämma.

        Domstolen har bedömt emot vad du säger.

          Domstolar i familjerätt gör oftare fel än rätt. Finns noll rättssäkerhet, inga beviskrav. Det är den som pratar bäst och är mest manipulativ som vinner. Så domstolsbeslut säger tvärtom rätt mycket om att det finns sanning i detta.
          Sunda föräldrar driver inte process för det enda du gör är skadar barnen som både är en del av båda föräldrarna och behöver få ha en relation till båda för att inte växa upp till otrygga vuxna
          Finna mycket forskning på att alienerade barn är överrepresenterade inom paykisk ohälsa självmord och kriminalitet.
          Alienation är grov psykisk misshandel av barn och finns bland alla kategorier människor, rika fattiga, kända, okända.
          Mia Farrow är nog den mest kända vidriga alienatorn.

            Really? Maken börjar ligga med hennes dotter och Mia Farrow är den vidriga?

        Man har inte ”rätt” till sina barn. Man behöver förtjäna deras kärlek. Nu har jag bara lyssnat två avsnitt, men på vad jag hört så låter exmaken som en strikt och kategorisk pappa så kanske är hans eget fel att han blir bortvald? Eller är han bara ett oskyldigt offer?

    Bland de roligaste kommentarerna jag läst, varför skulle en medelålders bry sig om en obildad individ som inte ens kan stava? En sekreterare & sjuksköterska är dessutom utbildade så….Haha gud vad tramsig hon är …

      Förstår inte vad som är så hemskt med Farsta? Jag var där i helgen och besökte min kusin. Jättebra galleria med massor med butiker. Vi promenerade en hel del, tyckte att det var så fin natur.

        Eller hur!

    Varför kan man inte lära sig skillnaden på DE och DEM? ? Hur svårt ska det vara?

      Jag hatar att irritera mig på det…. Men för mig är det obegripligt hur man inte kan se när det blir fel?!

        Byt ut de/dem mot jag/mig om man blir osäker! Eller skriv dom!

          Ibland av ren lathet så skriver jag dom, för jag inte orkar?
          Även fast jag har koll och kör oftast de=vi dem = oss

            Vad är det du inte orkar? Och inget problem ju med dom.

      Det är en gräns som går där. Mellan dom som kan lära sig och dom som inte kan.

      Jag har läst att en teori kring detta är att man i de flesta dialekter säger ”dom” och då kan det bli svårt i skriven text. Trots att jag skrivit och läst mycket i hela mitt liv, och har A i svenskämnet, så kan jag vara osäker kring detta. Min sambo, som är utbildad svensklärare, också. Men varför? Förutom ovanstående teori så har jag ingen jävla aning, faktiskt.

        Obs: min sambo var inte den lärare som gav mig A i svenska…

        Många blev lärda i skolan att ”dom” är ok om man är osäker för vad man uttryckte var viktigare än att det var korrekt skrivet.

          Det är ok att skriva ”dom”. Det är inte ok att blanda ”de” och ”dem” hejvilt.

            Det är inte heller ok att skriva ”de” när man menar ”det”.

    Hennes bitterhet lyser igenom hela inlägget som för övrigt nästan är oläsligt.
    Bara det faktum att hon bemödar sig att likt ett barn knåpa ihop ett inlägg visar att hon inte kan släppa hur nära hon var att snärja en rik man. Varför skulle Nettan 50 år vara bitter på någon som säljer sin kropp för sex? Då tror jag att Nettan är jävligt nöjd över sin anställning som sjuksköterska.

      Vad menar du med att hon säljer sex? Hon är inte sexarbetare. Om du menar OF så säljer hon vad jag vet tillgång till bilder och annan media med sexuellt innehåll. Det kan man såklart ha åsikter om med, men det är inte samma sak som att sälja sex.

      Eller hur?! Finns inget vara avundsjuk på när det gäller Paow. Tragisk och trashig.

      Om Nettan skulle vara nöjd skulle Nettan inte sitta i kommentarstrådar på Bloggbevakning och lipa över vad unga influencers gör 🙂
      Alla som ondgör sig över andras liv här, har en hel del eget groll att ta tag i först.

    Jag tycker så himla synd om henne. Vilket jävla liv.

      Ja, jag hoppas fortfarande på ett askungeslut för Paowsan. ❤️

      Men hon har massa år kvar. Tycker det är kul hon reser och lever livet. Om 5 år kanske hon börjar på universitetet. Allt kan hända. ❤

        Hon har ju inte ens gått gymnasiet

          Det finns vägar för att studera även utan fullgjort gymnasie 🙂

    Ot men vidrigt med Kaya Jones vittnesmål över prostitution av kvinnliga artister i Hollywood.

    Jag kan inte sluta titta på Paulina, det är alldeles för fascinerande. Jag har aldrig träffat någon i verkliga livet som lider så mycket av Dunning-Kruger. De flesta jag känner har gått på universitetet och/eller kan föra vettiga resonemang. Det kan bli så förutsägbart! Man förstår varandra, man delar verklighetsuppfattning osv osv. Detta är så sjukt exotiskt! Hon skäms inte för att visa hur oinsatt hon är och vilken låg insikt hon har om samhälle, klass, kön. Koketterar med xenofobi. Själv hade man ju skämts ihjäl, inte kunnat sova. Och så spännande att se var det kommer sluta!

    Vad läste jag precis? Är folk så korkade och obildade på riktigt?

      Och folk ba ”team Paow”! Usch vart är världen på väg

      Och folk ba ”team Paow”! En superopererad otrevlig airhead? Fy fan vart är världen på väg

        Hon är iaf inte passivt aggressiv och en wine mom som Sandra Beijer.

    I like that boom boom Paow ?

    Jag håller inte med Paow i det mesta och hon är absolut problematisk ibland. MEN jag hoppas genuint henne allt gott och har alltid gjort. Vill att hon ska känna att hon duger och vara tillfreds med sitt liv.

    Jag skrattar ihjäl mig alternativt tycker synd om Paow.
    Vad ska man vara avundsjuk på henne för?
    Någon som inte har några framtidsplaner, utbildning etc? Någon som försöker leva på sitt utseende och måste göra det genom att klä av sig och anspela på sex för att hen inte är snygg eller intressant nog att vara modell. Och som inte klarar av att sköta reklamsamarbeten på insta ens. Någon som försöker leva på sitt yttre och nu håller på att loosa utseendet pga för mkt operationer, mkt festande, undervikt och ålder. Någon som hela tiden letar livslösning genom olika män. Som dessutom gör slut med henne, är otrogna etc.
    Vem fasen vill som 30-åring inte få någon relation att funka? Endast kunna umgås med folk som är mkt yngre pga att man själv inte kan bidra med något intressant för folk som inte bara bryr sig om fest, ligga runt och köpa extrem-loggade designerprylar för att försöka vara något man inte är.
    Känns så himla tragiskt allting! Jag hade fasen behövts läggas in pga depression om det var mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.