Triss i Instagram

Allas vår Parisresenär Molly Rustas bjuder på poser som får Hanna Schönberg att blekna en smula.

Johanna Bladh gör slut med sina jeans.

Felicia Bergström om nya Paradise.

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Johanna Bladh känns så… gjord. Har vi inte redan snackat om exakt ALLT hon tar upp? Är det verkligen någon som kräver att en kvinna som fött barn ska kunna sätta på sig sina gamla jeans asap?

      Nä hon är clichérnas cliché.. Det är inget nytt. ”Hur får man strandkropp? Ha en kropp + ta på en baddräkt.” Revolutionerande. Allt hon säger han sagts i minst 10 år.

      Och dessutom faktum att en normsmal och normsnygg ska pressa fram en valk och prata om att acceptera sin kropp och agera kroppspositiv flunsa… ?

        [Borttagen kommentar]

          Ganska onödig kommentar ändå ”….”

            Ja, i efterhand så kan jag se att det var lite plumpt uttryckt. Jag menade absolut ingenting illa med kommentaren. Jag tycker Bladh ser fantastisk ut!

        Nja alltså lite modigt tycker jag det är att visa upp den magen? Rund och bristningar. Det är väl jättebra att normalisera.

      Följer inte henne (har inte ens Instagram) men är det inte helt enkelt så att nya personer föder barn och behöver höra såna grejer? Som inte hängt med i snacket de senaste tio åren eller så?
      Sen känns det ju lite larvigt att snacka byxor efter typ en månad (hon fick barn i september om jag förstår det hela rätt?). Kom tillbaka om ett år och var lika chill.

        Nej eftersom det är fullt av influencers som lägger upp bild på gravidmagen och sen en månad efter förlossningen en lika smal mage som innan graviditeten och skriver ”visst är kvinnokroppen fantastisk” så behövs det.

      Dessutom ser det ut som att hon hade fått på sig de där byxorna om hon hade försökt.

        fast man ska väl inte behöva ”försöka” få på sig kläder… eller ja, det kanske bara är jag som är otroligt känslig för när byxor liksom trycker precis mot magen. Får så svårt att andas.

        Och går de över midjan, dvs är höga, så finns det absolut ingen chans att jag kan sitta ner.

        HUR gör folk egentligen med hög midja??? Gå och stå?

          Jag har alltid hög midja men upplever inga problem med att sitta. Det är kanske en vanesak eller fråga om anatomi, jag vet inte.

            När jag sitter så sitter jag aldrig som en påse potatis, utan med rak rygg. Det aktiverar bålen automatiskt så magen håller sig liksom ihop. Man pratade mycket om bra hållning när jag var barn så det satt sig eller nåt.

          Jag tål inte att ha byxor som INTE är höga i midjan.

          Hur sitter man egentligen med låga jeans utan att halva rumpan riskerar att titta fram?

            Det är också omöjligt!!
            Nej, jag har inte lätt att hitta byxor som sitter rätt i förhållande till röv, mage och midja ?

              Man ska ha så pass hög midja att hela magen får plats i! 🙂

                jo, men då är jag upp i revbensregionen, har otroligt kort mellanrum mellan höftben och revben 🙁
                Får tänka positivt, jag är UNIK

          Jag vet inte, mina byxor knäpper inte sig själva i alla fall. De drar inte upp sig själva över röven heller.

          På bilden ser det inte direkt ut som att hon måste blöta byxorna för att få på sig heller. Ser ut som att det räcker att faktiskt bara sträcka på sig och knäppa ihop dom. Men då blir det inte någon poäng att göra.

      Jag tror hon själv mår väldigt dåligt över sin kropp, bara därför man söker så otroligt mycket bekräftelse.

        Tror gör man i kyrkan

      Hon är så fruktansvärt pinsam. Platta icke-spaningar där hon lyfter problem som inte ens finns haha.

        Det är visst ett problem. Överallt vill folk ha ”tillbaka sin gamla kropp” när de fött barn ungefär som att kroppen ska se likadan ut hela livet. Tro mig folk mår skit över att kroppen förändras efter barn

          Är du en vuxen människa som på fullaste allvar inte förstår att din kropp kan se annorlunda ut jämfört med innan en månad efter att du fött barn har du större problem än din kropp och bör söka hjälp på andra ställen än Instagram.

      Håller med!! Speciellt när hon hade någon instagramstory om ”saker ingen berättat om när man föder barn”, förlåt men ALLA skriver om ALLT som händer när man föder barn numera. Det är inte tabu längre med bristningar, sprickor osv osv. Är så ofantligt trött på Johanna Bladh och då följer jag inte ens hennes men ändå poppar hon upp överallt.

        Fast nä. Där håller jag med Johanna. Jag följer förvisso inte massa folk men sen jag blev gravid har jag fått upptäcka sjukt mkt själv och tyckte det va skönt när hon tog upp vissa saker på Vecka för vecka. Och när jag pratat med vänner så har dom berättat efter jag frågat. Så jag tycker det har varit guld att hon pratade öppet på Liberos sida om gravidrelaterat ?

        Nej om man inte följer gravidgrupper eller har kompisar att fråga ur räder så mkt om att vara gravid som man inte har en aning om

      KLARAR INTE AV!
      Den här typen av konton å personer är så otroligt fake. Och ingen ifrågasätter för det är ”osysterligt”. Allt en tjej gör är automatiskt bra??‍♀️??‍♀️??‍♀️

        Men vad gör det dig, tvingar någon dig att följa henne?

    Det är alltid en balansgång för hur sådana ”se på mej, jag är så här bekväm i min kropp”.

    Följer din kropp normen så kvittar det hur obekväm DU tidigare varit för din ev förändring, det kommer aldrig landa väl hos publiken.

    Och motsatt så blir det ramaskri om en synligt överviktig kvinna råkar vara nöjd med sig själv.

    SEN tycker jag man aldrig kan påminna sig själv för många gånger att SLUTA kasta lystna ögon mot kläder som passade en gång i tiden och köp (eller byt ?) till andra kläder gjorda för din kropp.

      Kvinnor ska inte vara bekväma i sin kropp. Hur ska då skönhetsindustrin tjäna pengar?

        Exakt:
        Hitta på ett fel som egentligen inte är ett fel:
        rynkor, för små läppar, för tunt hår, för kort hår, för bred midja, synlig troskant, korta ögonfransar, små bröst, stora bröst

        Kom sen med en otrolig lösning som kostar en slant.
        = cash in

        De tjänar väl ännu mer om alla ska köpa nya jeans varje månad för att du ökat i vikt.

    Bad eller ytterrock? På Molly alltså.

      Baddrock. Finns inga kläder där under.

        Blottarrock? ?

      Fast rocken har ju innertyg så då borde det vara en ytterrock.

      det är väl jättetydligt att det är en kappa för utomhusbruk???????

        En ruskigt ful rock som ser ut som en ganska ful badrock.

        Jo för visst brukar man gå naken under kappan utomhus?

    Min svärmor har gått ner i vikt och sist jag träffade henne hade hon en lång utläggning om sina nya jeans. Jättebra att hon är nöjd över sina kläder, så klart, men det handlade bara om storleken och hur många tum midjan var. ”det är samma storlek som när jag var tonåring!” Om och om igen fick vi höra om byxmidjans mått.

    Jag visste inte vad jag skulle svara. Hade helt glömt bort hur tondöva och taktlösa lite äldre kvinnor kan vara angående vikt. Smått besatta.

    Jag sa bara att byxorna var fina och att jag var glad att hon var nöjd ?‍♀️

      Bra svarat!
      För det var ju såklart huvudsaken, att hon var nöjd.

      Det är som du skriver, världens sämsta monolog inför andra, framför allt barn som suger i sig som svampar.
      Men är man euforisk över något så finns det ibland inga gränser….

      Finns det något mer tröttsamt än +50 kvinnor som ska gapa högt om att de minsann fortfarande kommer i sin studentklänning/brudklänning/annat plagg från tonåren?! Som om allt de gjort i sitt liv är meningslöst förutom att de lyckats hålla sig till storlek XS – det är deras absolut största framgång och stolthet… Det är samma personer som ojar sig över de enorma kanelbullarna jobbet bjuder på, vill dela en på 7 pers, och dessutom proklamerar att ingen behöver äta middag den dagen. SNARK.

        Det är som att de vill bli ihågkomna för just det efter deras död. ”Vår älskade mamma. Lyckades hålla samma storlek livet genom❤️ Saknad.”

        Jag har jobbat på en del olika arbetsplatser, men det är först på den nuvarande som jag stött på detta kring att ”inte äta middag”.

        Jag blev helt perplex när jag lunchade med ett par kvinnor från en annan avdelning, som hade världens minsta glasmatlåda med lunch, och de frågade mig: ”Ska du äta middag idag? Brukar du äta middag?” och sedan deklarerade högljutt om att de minsann aaaldrig orkar äta middag till följd av deras stora lunchportioner (mini-glaslådorna, alltså).

          Har en ung kille på min arbetsplats. Han tränar rätt så mycket och äter stora portioner till lunch. Gissa om detta ska kommenteras varenda jäkla lunch!? Låt människan äta.

          På min arbetsplats gömmer sig jättemånga kvinnor bakom att de bara tar hand om sin hälsa. Men då och då smyger tjockföraktet fram. När vi pratade om att matpriserna gått upp sa en kvinna glatt ”Det är bra, då kanske folk börjar äta mindre!”… Ööh? Kan tilläggas att samma kvinna dagligen äter två frukter till lunch. Hon är alltså vuxen, lång, och tränar kampsport och löpning – och tycker att lite frukt är en rimlig lunch för henne? Jag tycker det är lite sorgligt, men obs jag skulle aldrig kommentera andras matvanor. Tycker det är så fult och onödigt – vuxna får göra som de vill.

            Hon är ju ätstörd. Ibland känns det som att alla kvinnor är det.

    Felicias skrivförmåga är verkligen på en sjundeklassares nivå? Så rörigt med talspråk och inkorrekt grammatik.

      Tack! Kunde inte sagt det bättre själv! Så oerhört irriterande!

    Sådär som Johannas mage är ut ser min endometriosmage alltid ut och jag är så trött på att bråka med jeans som sitter obekvämt och skär in eller har ett glapp där bak. Bästa sättet att lösa det på? Inga jeans!

      *ser ut

      Verkligen. Jag har helt fel kroppstyp för jeans. Stor rumpa och smal midja, mycket svank, så alla jeans har skurit rakt in i magen och haft ett glapp i svanken. Slutade helt ha jeans och byxor för 10 år sedan och har aldrig sett tillbaks. Får dessutom ofta höra att jag alltid är finklädd, fastän jag bara har riktigt bekväma kjolar och klänningar på mig 🙂

        Har samma kroppstyp som dig och säger varje gång jag provar jeans att min kropp ej är tillverkad för att ha jeans på sig MEN fortsätter ändå kämpa för att hitta ett par jeans som kan tänkas passa!
        Undrar hur länge jag kommer försöka innan jag gör som du, haha

    Paradise *hotel* är ju dock världens mest hjärndöda program.

    Man tappar ju hjärnceller så fort man ser ens reklam för det…. Kanske därför det är så omåttligt populärt..??‍♀️

      Du måste ha sett mycket eftersom du vet precis hur det är.

        Japp. Och alla dessa program ex. Paradise, Farmen, Ex on the beach och you namn it är bara skräp och döda hjärnceller på bästa sändningstid. Förstår inte varför folk tittar på såna program. Totalt hjärndött. Inte konstigt att dagens unga gör ifrån sig allt sämre i skolan och istället för att plugga och bli någonting vettigt är allas högsta dröm att få synas i teve för att förhoppningsvis bli ”kändisar” och briljera med sin okunskap för de knappt ens gått ut mellanstadiet för det är tydligen sånt folk tycker om att titta på.

        Blir på riktigt rädd för var samhället är påväg. Snart lever vi i ”Idiocracy”- filmens verklighet.

          Håller heelt med dig! Lägg på allt skräp folk äter och så mycket alkohol folk konsumerar. Känns som att vi inte är långt ifrån att leva i ”Idiocracy” som du säger.

    Angående nya paradise, det borde göras om helt och hållet. Inte göra om ett format som så många tyckt om (bortsett från övergreppsskandaler).
    Dock kan jag inte låta bli att sakna dessa såpor när de kom ? farmen, baren, BB osv… det var på riktigt underhållande. Började kolla på BB i smyg vid 6 års ålder när det kom så jag är väl skadad antar jag ?

      De första säsongerna av Big Brother var GULD!! Så otroligt spännande och kittlande att följa med människor dygnet runt!

      Robinson de första säsongerna var också fanatiskt att titta på!

      När alla dokusåpor började type casta muskelknuttar, snyggingar, silikonbröst och ankmunnar blev det bara tråkigt. Sen mynnade det ut i Paradise Hotel, och ja – det blev ju inte så bra.

    Orkade inte läsa klart det Felicia skrev för jag fick ont i hjärnan. Men det är ingen som bett om att få se övergrepp på tv! Hon är alltid så otroligt arg, förminskande och uppläxande.

      Alternativt oerhört kränkt över bagateller.

    Camilla, vad händer med bloggen egentligen? Det känns som att du har gett upp den och tappat intresset. Inlägget med tänderna är fortfarande inte rättat, trots att du far med uppenbar osanning. Och inlägget från igår med Annicas pumpor inleds av kommentarer som säger att inlägget inte syns. Trots detta har du inte ens brytt dig om att kommentera det.

    Jag vet inte anledningen till det, om det handlar om att få fler kommentarer eller något, men du tappar trovärdighet så in i Norden när du inte ens tar åt dig kritik på rent felaktiga inlägg och gör en rättning.

    Det spelar ingen roll hur stort, grävande och avslöjande ett inlägg sen är – om du farit med osanning tidigare och inte ens brytt dig om rättning så förlorar det all trovärdighet.

      Tack! Jag tar till mig det.

    Jag kör på Björn Ferrys knep för att hålla formen: ”Köp aldrig nya byxor”. 🙂

    Känns som om Felicia inte heller gillade programmet men i och med att hon är influencer inte kan kritisera något hon blivit inbjuden till skriver hon en lång text om hur andra ”säkert inte tycker om det”

      Fast texten handlar ju mest om varför gamla paradise var problematiskt och det är konstigt att folk vill ha det så

    Jag förstår inte hur Molly, Hanna S, Lovisa W, Chloe S, Lojsan kan ha så många följare?
    Det är ju bara onaturliga poseringar. Vad blir man inspirerad av förutom att man vill sluta äta.

    Bara jag som tyckte att Johanna´s inlägg var bra? Min uppfattning är att den typen av inlägg ändå behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.