Bianca om papparyktena som sprids…

Många var de som trodde att det smaskiga skvallret som ”Ursäktapodden” hintat om handlade om vem som är pappa till Filippa Toremos barn. 
Det har gått rykten om att det antingen är Bianca Ingrossos bror, eller hennes ex som är det, någonting Bianca nu, både bemöter och dementerar.

Kan vi släppa ryktet om att min bror eller ex är pappan till Filippas barn? ????????Helt sjukt vad folk hittar på från ingenstans. // Bianca Ingrosso

Det som är helt sjukt är väl att Bianca dementerar rykten om Filippa, snarare än att det är Filippa själv som gör det?
Eller… ”helt sjukt” vet jag inte om det är, men lite märkligt kanske?

Så den stora frågan kvarstår.
Vad handlade Ursäktapoddens skvaller om?

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur kan hon ens veta säkert att det skulle vara hittepå?

      Ja hon kanske vet vem den ”riktiga” pappan är? ?

    Flashback pekar ju ut en av de nämnda. Oklart vad det finns för substans i det.

      Ja för allt som står på Flashback är ju sant…

        Fast det var just det jag skrev.

      Flashback har pekat ut fel personer väldigt många gånger

        Och rätt person betydligt oftare.

          Åh, tips; välj ALDRIG Flashback som källa för ett argument eller påstående.

            Sa jag att det var en lämplig källa? Jag förstår inte varför det är så förbjudet här inne att säga att Flashback kan och faktiskt ofta brukar ha rätt.

              Det är inte förbjudet, men det är ingen källa i detta fall. Finns inga bevis på att detta skulle stämma, är bara någon som valt att starta ett rykte och sprider runt det.

                Men ts säger ju att substansen är oklar. Jag som inte är ts påpekade enbart att Flashback oftare har rätt än fel. Säger alltså inget alls om bevisen bakom detta specifika skvaller och har inte läst tråden om Filippa.

                  Skulle vilja ses statistik på att flashback oftare har rätt än fel. Förstå hur många trådar det finns där som bara skriver massa goja.

                    Du får väl sätta dig och gå igenom trådar då. Lycka till.

                      Antar att anonym ovan redan gjort det, då hen vet att flashback har rätt oftare än fel.

                  Finns det ens en tråd om henne? Vet att en raderades då hon inte ansågs vara en offentlig person/kändis.

              Precis, samma sak som att säga att man läste det i Bloggbevaknings kommentarsfält?

    För det första; Bianca dementerar ingenting. Hon hade kunnat skriva ”det är inte sant” men hon skrev bara ”kan vi släppa..” så jag tror fortfarande att det är Oliver. Och skvallret i Ursäktapodden handlar om exakt det.

      ”Helt sjukt vad folk hittar på från ingenstans.” Är väl ändå ganska tydligt? Ryktet är inte sant.

        Men varför säger inte Oliver eller Philippe något själva om det?

          Varför skulle de? Att kommentera töntiga rykten betyder ju att man bryr sig om dem vilket jag knappast tror att de gör.

      Varför tror du det? Finns ju inga bevis eller någonting som pekar på att det skulle vara han. Det är bara ett rykte som går

      Haha men hur läser du?!

    Jag tror verkligen de är Oliver.

    För några dagar sen 26/1. Så har Pernilla lagt ut en bildserie från hennes föräldrars hus med henne, Linus, Oliver & mormors & morfar. De är bilder på Oliver när han är liten & Alla ser lite rödgråtna ut.
    Tycker de hade varit så mysigt om det var Oliver, tycker han verkar gladare nu när han varit med på lite bilder på både Pernillas & Bianca sociala medier.

    Sen är det klart att om det är han så vill kanske Filippa hålla de ryktet nere tills efter förlossningen. Det är en stressad situation att föda barn och om det nu var han som är pappan så blir de en så mycket större grej.
    På alla tidningar osv och hon kanske vill vara mer anonym på BB osv.

    Och att inte för glömma barnet hade varit så otroligt gulligt om de var en mix av henne och honom.

    ?

      Men alltså lägg ner. Sluta sprida rykten. Varken han eller Filippa har ens sagt att detta skulle stämma?

      Men snälla LÄGG AV! Vad är du ens för skvallerkärring? Låter som exakt en sån som lever sitt liv genom att läsa skvallertidningarna och tro på allt du ser med bilder och text!!! ”Sett gladare ut på bilder?” Ja han driver en av Stockholms mest fullsatta restauranger och dejtar en gullig tjej (INTE FILIPPA) sedan ett tag tillbaka. Snälla människa sitt inte och gör DINA fantasier i huvudet till sanningar andra snappar upp som verklighet! Usch

        Du är medveten om att du är inne på en… skvallerblogg va? Här inne lever och frodas vi ”skvallerkärringar”. Sök dig till andra forum om skvaller är det värsta tänkbara i ditt liv 🙂

          Är ju inte enbart en skvallerblogg. Dom flesta inläggen handlar ju om vad influensers faktiskt publicerat och inte skvaller.

            Du kan sminka en gris bäst du vill. Det är fortfarande bara en gris i smink.

          Skvaller är väl att föra vidare något man vet? Inte att sitta på sitt rum och hitta på en historia och sen skriva det som en sanning.

      Kanske vill vara säker på att han är pappa innan det blir offentligt också. Det hade nog jag velat om en tjej jag inte var i en relation med var gravid.

    Ja ganska tydligt att hon säger något bara för att tystnad vore medgivande nästan. Men jag tror ändå hon vet, hon bara lägger en dimridå.

      Varför skulle du veta bättre än henne?

    Varför inte bara berätta vem det är för att slippa spekulationer? Är man känd, så kommer folk aldrig sluta ställa samma frågor. Det kommer antagligen fram förr eller senare på fl***back.

      Nej varför ska man behöva redovisa allt bara för att man är känd?

      För det är inte Bianans sak att berätta? Om Filippa/pappan skulle vilja gå ut med det så är det upp till dem.

        Syftade på Filippa, inte Bianca. Såklart har man ingen skyldighet att redovisa för allt, men det hade säkert blivit färre spekulationer om hon bara berättade vem pappan är. Skvallrandet hade antagligen lugnat sig lite och alla hade glömt bort det här.

          Hon kanske inte vet och vill därmed vänta tills hon gjort faderskapstest? Eller så vill pappan inte gå ut med vem han är ännu. Eller så litar inte pappan på att det är hans barn och vill veta till 100% innan han går ut med det. Kan finnas många orsaker så inte direkt konstigt om hon inte berättar nu.

          Dummaste jag hört! Hon behöver inte någonsin berätta vem pappan är och definitivt inte för att stilla er skvallerkärringars hunger. Kom också ihåg att det är en mycket liten klick som faktiskt skvallrar om det här. Den absoluta majoriteten och fler därtill bryr sig inte ett skit.

            Hon har ju själv valt att vara känd. Come ooooon.

      Det kommer fram förr el senare, särskilt om han vill vara en del av barnets framtid. Vem vet. Klart det kommer fram

    Vad är det som talar för att det är Oliver?

      Rykten/skvaller enbart ??‍♀️

    Finns ju inga som helst bevis på att det skulle vara Oliver. Den som startat ryktet är ju knappast en god vän till varken Olivier eller Filippa och är ju helt uppenbart att personen som startat ryktet bara vill förstöra, så förstår inte varför man ens väljer att ta det som sanning

    Hur kan någon vilja vara känd eller offentlig? Det här är ju horribelt. Folk spekulerar i vem som är far till ett barn!?

      Det har väl gjorts i urminnes tider

        Ja men inte på det här sättet, på sociala medier och att man frågar ut familjemedlemmar offentligt.

          Förlåt men har du sett en äldre kändisintervju nån gång? Ibland är ju den som ställer frågorna extremt gränslös och ställer intima frågor. På sociala medier kan man undvika frågor men i en live-intervju ställs du ju inför en press att svara.

          Hört talas om skvallertidningar och hur de jagar kändisar för frågor? Frågor som baseras på lösa rykten.

    Ta bort det här inlägget. Det leder bara till mer rykten och jag tycker Filippa har varit väldigt tydlig med att vem pappan är det är hennes ensak.

      Ja eller redigera åtminstone rubriken. Osmakligt!

      Håller med!

      ”Mer bevakning, mindre skvaller”, har blivit en ren skvallerblogg.

        Nu skrev jag ju inte om själva skvallret, utan om att Bianca dementerat det. Det är skillnad. ?

          I det här fallet, nej. Hade det inte varit för dig hade jag inte ens vetat om att det skvallras om pappan till Filippas barn. Du bidrar och ger dessutom skvallret en helt öppen plattform.

            Bianca skrivit det om det inför sina 1,3 miljoner följare och andra konton har skrivit om det före mig så därför tyckte jag det var okej att skriva om. Hade inte Bianca skrivit om det, och dementerat det, så hade jag aldrig skrivit om det. Man får så klart tycka annorlunda, men så resonerar jag i alla fall. ?

              Detta har inte ens med Bianca att göra. Det är Filippas barn. Bianca ska inte avgöra om du ska skapa ett inlägg där det spekuleras om Filippa och hennes barn.

              Men bra att du ändrade rubriken iallafall, för den förra var ganska osmaklig och bjöd in till spekulationer.

          Va? Förstår inte om du är seriös eller ironisk nu ?

          Eh?

          ”Så den stora frågan kvarstår.
          Vad handlade Ursäktapoddens skvaller om?”

          Tycker det är ett bra inlägg!

      Men varför då? Behövs inte ta bort. Förr eller senare så kommer det fram, hon är naiv om hon tror annat. Han kanske vill träffa barnet, ses ihop utomhus. Come on , time will tell

    Om det nu mot förmodan skulle vara Oliver, så finns det ingen anledning för honom eller Filippa att gå ut med det. De har ingen plikt att berätta det för någon. Att spekulera är bara så onödigt och dumt.
    Pappan kanske vill göra ett faderskapstest när barnet är fött, innan han tar på sig faderskapet?

    Inte Biancas sak att säga? Hon har väl fullständigt rätt att använda sin plattform till att avsluta rykten om sin bror????. Det har väl ingenting med Filippa och den riktiga fadern till barnet att göra?!?? Lägg ned ryktesspridning alla kärringar

      Bianca, tagga ner!

        Wow!

      Haha gud va alla är PK och arga idag? Skvaller har alltid varit intressant oavsett om det är här eller via se&hör ❤️? Ni låter så chockade över att folk skvallrar, varför?

        Det blir såhär aggressivt varje gång Bianca nämns i ett inlägg ?
        Minsta lilla sak som kan tolkas som kritik får världens bemötande…

    Jävligt onödigt av Edvin och Johanna.

      Varför? En del lever på skvaller i podd och andra lever på skvaller i en blogg.

        Onödigt oavsett vad en del lever på.

          Jo men liksom… ironin i att du själv hänger på en skvallerblogg då. Som skriver om just spekulationer kring vem som är pappan. Ser du poängen?

      Men dom sa ju inte ens något , vad är det folk inte fattar? Detta kom ju veckor innan som rykte !?

      Har du ens hört vad de säger i podden? De säger INGENTING om NÅGONTING.

    Ganska rimligt ändå tänker jag. Lite större genomslagskraft om Bianca med 1 miljon följare dementerar, än om Filippa gör det.

      Exakt så!!!! Hade detta varit sant så hade hon hållit käften. Nu är INTE så fallet så det är därför hon använder sociala medier att nå ut. Lite skillnad på Toremos följarskara och Biancas

        Men hur kan en person som såklart inte varit där 100% av tiden egentligen veta? Är väl inte mer trovärdigt pga antal följare. Klart mest trovärdigt vad den som faktiskt gjort barnen säger.

      Hon är ju anställd på Caia

    Bianca har SJÄLVKLART ALL RÄTT att dementera, kommentera eller whatever ett rykte som gäller en familjemedlem! Tycker hon gör helt rätt! Det här ryktet har spårat ur för längesedan. Det märks inte minst på just den här bloggen! Att Filippa skulle vara den enda personen med rätt att säga bu eller bä om detta är BS! Så länge Oliver tycker det är OK att Bianca kommenterar så ÄR det OK! Det är hans liv det handlar om precis lika mycket. Brukar aldrig stötta Biancas val men det här är kanske det bästa hon använt sin plattform till på år och dar’. Kanske t om någonsin. För en gång skull gör hon något vettigt och fullt rimligt! Hemskt för Oliver att ens behöva stå ut med de här ryktena för att Sveriges två största clowner Edvin och Johanna tar sig friheten att hej vilt spekulera och hitta på saker för att tjäna ännu mer pengar på sin podd.

      Johanna och Edvin ska inte ett skit om VAD det gällde. Detta rykte hörde jag iaf två veckor innan.

        Vi vet ju inte ens om detta är just det skvaller de pratade om i sin podd.

          Exakt så, de sa ju faktiskt inget om det.

      Tack! Precis så

    Men har de haft ihop det då om än oseriöst? Alltså är det ens möjligt?

      Varför skulle det inte? Båda är singlar och snygga klart dom kan ha pippat eller vart lite KK

        Filippa snygg? Hon ser ju ut som en bratsdocka helt sönderopererad. ?

          Är du blind? Möjligtvis lite fillers i läpparna men sönderopererad?! Vissa har glömt att man faktiskt kan vara vacker utan att ha opererat sig, något som Filippa är.

    Bra att du ändrade titeln på inlägget, brann av lite så respektlös den första var. Finns en gräns, du är 40+ och borde inte uttrycka dig som typ spoilerph eller vas hon nu heter. I övrigt 90% bra inlägg.

      Men vad har ålder med saken att göra?
      Tröttsam kommentar

      Va? Finns det en ålder för allt man pratar om? Ganska udda tankar du har.

    Lite märkligt att inte Filippa eller Oliver går ut och dementerar detta. ”Ingen rök utan eld” som man brukar säga

    Varför går Bianca ut med detta istället för Oliver eller Filippa?

    Är det inte killen som är på sista bilden i hennes babyshower-inlägg då? Varför håller de annars händerna på varandra framför ”Så kan det gå”-ballongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.