Alice Stenlöf och Balenciagaväskan del 2

Minns ni Alice Stenlöf och hennes Balenciagaväska som hon använde till att skapa content med när skandalen med företagets reklam briserade? 
Jag skrev om det här, om den kritik hon fick under Instagraminlägget.

Nu säljer hon väskan, och verkar inte ha uppmärksammat det någonstans. Kanske lärde hon sig någonting förra gången?
Vem är sugen på att köpa Alice Stenlöfs SKANDAL(!!!!!)väska? ?
Pax inte!

Tack för tips! 

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker den här Balenciagagrejen spårade ur lite. Visst, väldigt opassande reklamkampanj, väldigt osmakligt. Men inte tror jag på konspirationsteorierna om typ några lizards som håller i trådarna och offrar barn bakom kulisserna. Liknar ”the satanic panic” på 90-talet.

      Det är inga ”lizards” som är bakgrunden. Eller en konspirationsteori. Flera medarbetare avslutade sina jobb där på grund av riktiga saker.

      Hela Kering group har problem. Gucci vägrade stödja kampanjen för barn som utnyttjas inom industrin. Balenciaga vägrar sparka personalen som om och om igen väljer pedofila teman för kampanjer fotograferingar Tidigare konstverk med kastrerade småbarn, nu bondage och pedofilrelaterat material i samband med barnmodeller. Bär man Balenciaga nu så är man medskyldig till att barn utnyttjas och sexualiseras i det företagets namn.

        Skulle vi kunna ändra till moderna Balenciaga?
        Grundaren, Cristobàl Balenciaga, var långt från detta och en äkta couturière. Keringägandet har förstört vad huset en gång stod för.
        Ännu galnare är att en del är så djupt in i detta och tror att det heter Balenciaga efter demonen Baal.
        Som om pedofilskandalen inte är illa nog.
        Den här skandalen behöver inte hijackas av konspiratoriker för det hjälper inte de utsatta barnen.

          De som hijackar skandalen försöker ju dölja pedofilin genom att förlöjliga kritiken.

    Det kunde ju varit kul om du berättade var hon säljer den och vad hon vill ha för den.

      Tradera , 7500 kr.

        Tack. ??

      Pedofilväskor.

    Den här nya varianten av reklam som tar upp hela skärmen och är svår att klicka bort – inte uppskattad.

    Dagens text från Sandra Beijer är så svag. Slutknorren är knappt en knorr utan känns som meningarna bara tar slut plötsligt. Har hon tappat sugen på att blogga? Nivån är så låg.

      Men det är alltid någon som vrålar att det är det bästa den läst någonsin! ?

      Kanske uttröttad. Kids will do that to you.. ?

      Undrar över det hon skriver.. Är fem pojkvänner mycket i den åldern? Själv har jag haft samma sen jag var 19 (38 och gifta nu) och bara en innan så jag ska inte snacka, men menar i allmänhet? Känns som många har mer än så?

        Jag tror det där är väldigt olika. Jag känner igen mig i Sandra då jag också varit i förhållanden nästan hela mitt vuxna liv och har haft rätt korta singelperioder. Men har vänner som i princip aldrig varit i ett förhållande förrän de blev 30 och ganska fort sambo och seriösa. I min vänskapskrets har jag nog haft flest pojkvänner, men då använder jag den termen lite löst. Kan se tillbaks på ett förhållande jag var i under 5 månader när jag var 21 och tänka jamen det där var ju knappt ett förhållande? 😛 Men nej jag tycker inte 5 pojkvänner är ”chockerande” många iaf.

        Ingen aning. Har mer eller mindre aldrig varit i en relation så!

      Även om jag avskyr ordet så säger jag det ändå: cringe. Skäms över den dåliga texten.

      Hon blir lätt lite prettig när hon ska få till en slutknorr. Samma med texten efter Bingos horfest.

    Så om hon behåller väskan gör hon fel och ska uppmärksammas/ogillas för det, och om hon säljer den ska hon OXÅ uppmärksammas/ogillas för det. Den här bloggen har verkligen blivit en meangirl blogg.
    Ingen finess bakom de flesta inlägg längre.

      Finess har väl aldrig någonsin funnits på den här bloggen?
      Det är nog bara du som mognat lite och ser på saker och ting med andra ögon.

      Håller med, samma med inlägg där man ibland får spekulera hur mycket man vill, senast om Oliver var pappan till barnet. Medans i andra liknande fall får man under inga omständigheter diskutera eller skvallra om det för då kan man bli anmäld för förtal.

      Hon kanske själv skulle varit lite uppmärksam och aldrig köpt väskan till att börja med. Jag förstår att folk i avkroken Sverige missat Balenciagaskandalen. Men hur man kan missa den i NYC, kan man undra över.

        Hon köpte väskan före skandalen.

          Den kommentaren bevisar att Sverige är en avkrok eller hur ouppmärksamma folk här är. Bondageväskorna dök upp redan i juli på catwalken för vår 2023 lanseringen. Kardashian som är ambassadör för märket var obekväm med väskorna. AS syn på bild först 22/10 med väska och stövlar. Det hade redan då debatterats ett tag. Och igen hur man kan missa det i NYC ja det kan man undra.

            Så AS är ensam representatör för Sverige? Du verkar ju ha vetat detta och verkar bo här, eller du kanske inte räknas av någon anledning?

            Ditt resonemang håller inte riktigt tycker jag. Alice och alla andra i avkroken Sverige kanske inte tyckte att det var en tillräckligt stor grej innan den största delen av skandalen skedde med barnen och väskorna? Sedan representerar ju inte Alice och andra flunsor hela Sverige!

    Tror ni kenza och humlan inte är vänner längre?

      Men seriöst! Är så trött på de få som är besatta av Kenza här.
      Att ngn ens följer henne 2023 är en gåta, gammal skåpmat

        Jag är inte besatt, det var en helt vanlig fråga. Du borde chilla, man får lov att intressera sig för vilka influencers man vill. Oavsett om DU tycker de är gammal skåpmat eller inte.

      Tror nog de är vänner. Kenza verkar inte vara en person som byter vänner särskilt ofta, hon har ju kvar sina barndomsvänner.

      Varför skulle dom inte vara det?

        Reagerade på att humlan oftast lägger upp om hur hon längtar efter klaras bebis men inte nämner kenzas eller verkar umgås med henne längre.

          nej de är inte vänner längre. men följer varandra för att det ska se bra ut utåt

            Vad har hänt mellan dem isåfall? :O
            Är ju som ”J” skriver att Kenza verkar behålla sina vänner allt som oftast

          Fast hade man ens längtat efter sin kompis barn om det är den tredje som kommer? Eller

    Någon som vill lägga ett bud? ?
    https://www.tradera.com/item/581135992

      ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.