Rakt in på Poddtoppens förstaplats

Isabella Löwengrip och Anna Björklunds nya podd – ”Fint, fult och pengar” gick rakt in på poddtoppens förstaplats när deras första avsnitt släpptes.
Podden beskrivs så här:

Isabella Löwengrip och Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i sin samtid, popkultur och näringsliv.

Har ni lyssnat? Har ni sett marknadsföringen av poddsläppet? Gjorde den er nyfikna? Kommer ni fortsätta lyssna?
Poddindex har inte uppdaterats med podden lyssningar och räckvidd än, men veckan är ju inte heller slut än så jag får be att återkomma med siffror.

Vill ni ha fler inlägg med siffror och statistik eller räcker det med någon gång i bland?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    De flesta lyssnar för att få höra idiotiska uttalanden ?

      Sjukt tråkig och värdelöst lyssnande. Två lyxfixerade brudar som sitter och flamsar om pengar, lyx, kläder och andra ytligheter. Vem lyssnar på sånt?!

    Det enda jag läst om det är deras verklighetsfrånvända uttalande om inflationen.. ?

    OT, men är inte TanbyKlara väldigt otrevlig mot sin pojkvän? Har sett att det skrivits i kommentarsfältet här att hon behandlar honom illa och ofta antar en dryg och ”mammig” ton när hon tilltalar honom, så jag kollade in hennes kanal och första videon som jag klickar mig in på på ”All inclusive på Maldiverna” fick mig att höja på ögonbrynen. Hennes partner gör smoothies på färska bär, istället för frysta som Klara tycker att man bör. Så långt inget konstigt, man kan tycka olika. Men konversationen följs av ett 4 minuter långt återberättande om deras bråk om bär, och Klara skriker upprepade gånger åt sin partner som kollar kylskåpet att inte ta mer färska bär.
    Time stampsen är 5:00 till 9:20.
    Tycker bara det är så sjukt konstigt, haha? Hade blivit så snopen om min sambo reagerat så på något vi tycker olika om, och haft en lång utläggning om hur fel jag gör. ?

      Har inte sett videon men jag hade också blivit irriterad om min kille tagit de svindyra färska bären jag köpt och ”slösat bort dem” genom att mixa ner dem i en smoothie där man knappt känner smaken av dem

        Men som hennes partner säger i videon, han gör väl vad han vill med sina bär? Och att man ”knappt skulle känna smaken” förstår jag inte riktigt. Bären smakar ju inte mindre för att du mixar dem? Om hans sätt att konsumera dyra bär är genom att mixa dem får det väl vara så? Konstigt att bli sur på sin partner för något sådant.

          Inte rimligt om det leder till ett stort bråk men ofta har man ju en gemensam matbudget eller liknande och personligen hade jag blivit lite irriterad om min partner slösade pengar på det sättet. Är väl mest en fråga om hur man hanterar sin privatekonomi men om han betalar bären själv och har så pass god ekonomi att det inte går ut över något annat i deras gemensamma vardag så är det väl inget problem.

            Fast det är inte poängen. Dom får la tycka olika om vad som ska i en smoothie. Men att prata till en annan vuxen människa som hon gör? Är helt sinnessjukt

            Eller hur?! Skulle fan gå i taket om vår gemensamma matbudget skulle innebära att färska dyrbär matades ner i smoothie efter smoothie.

              Men again, är det rimligt att prata till sin partner så? Eller ens BRÅKA om bär? Gör ni andra så i relationer? Vill han ha färska bär får han la köpa det själv å använda, problemet löst?

        Haha jag håller med. Sladdriga frysbär kan man lika bra mixa. Skulle också bli irriterad om dyra färska bär vaskades i en smoothie där man lika bra kan ha frysta.

      Åh gud blev helt MATT av att tvinga mig igenom de där 4 minuterna… Har folk det såhär? Och särskilt så tidigt i förhållandet? Fick ont i magen av den passiva aggressiviteten

        Det är ett visst skikt av människor som talar så här till varandra jämt, ja. Lite som de man i USA kallar walmart people. Konstiga bråk och tjafs utbryter i deras gångar som liksom inte händer på whole foods eller Safeway.

      Det är rätt allmänt känt tycker jag att hon behandlar honom som piss och att hon har en dryg ton mot honom. Men enl henne och en annan video så skrattar hon åt oss som påpekar det och säger att dom har det helt magiskt. Kan INTE köpa det. Hon gör business på att vara skräning gapig och ångvältig och paketetar det som att vara en skön rolig chey. Hade orkat exakt 0,4 sek i hennes sällskap.

      ?, hon kör sitt race. Helt rätt

        Men om man är i relation ska man väl inte köra ”sitt race”? Man är väl i team…?

      Det är ju du själv som skrivit kommentarer om det förut ?

      Hon verkar ha en jargong som jag personligen inte tycker är rolig, utan bara otrevlig, mot sin pojkvän – Det håller jag med om. Har dock träffat gott om folk (bland annat folk I hennes umgängskrets) som kör samma typ av jargong med sina vänner, pojkvänner och familj. De verkar tycka att det är roligt, misstänker dock att flera kanske mer låter det fortgå därför att det är någon typ av trend att hålla på så. Men för min del funkade det inte alls.

      Med det sagt är jag på hennes sida ang. bären – Hade absolut inte uppskattat om min partner använde färska bär i smoothies. Det går ju åt massor, speciellt när han gör dem ofta, och kostar extremt mycket mer än frysta. Helt orimligt slöseri.

    Fattar inte varför de tagit en så dålig bild på Anna?

      Vad är det för bild? Är det en bild till till onlyfans?

        Om du tror att det där är en typisk only fans-bild så är du bra oskyldig ?

          ?

      Jättekonstigt, Isabella ler perfekt men Anna ser ut som hon typ håller på att nysa när bilen tas.

        Skönt ändå med någon som inte är brydd om att se så satans snygg ut på bild hela tiden.

          Den heter ju fint .. fult och..

          Haha jo på en ögonblicksbild kanske men tror rätt få personer inte skulle vilja visa sig från sin bästa sida när det kommer till en bild som ska representera något man jobbar med.

            Desto mer uppfriskande med nuvarande bild.

            Ja och därför är det ju ändå något befriande med någon som verkar strunta i det.

            Hon kanske tycker att det är hennes bästa sida. Allt behöver väl inte handla om utseende hela tiden, hon är nog ganska obrydd om det för övrigt och folk vet väl hur hon ser ut annars. Inget fel på hennes utseende över huvud taget, hon är vacker, sedan läser hon väl i tidningen på bilden kanske, men många verkar missa tidningarna i bilden.

              Ja hon ser verkligen bra ut, på ett naturligt sätt.

      Tänkte inte på det först. Jag såg bara stora bröst och var tvungen att kolla på bilden igen för att se hur bilden faktiskt såg ut.

        För mig var det tvärtom. Märkte inte ens först att de stod i bhar.

          Skojar du nu?

        Varför har de inte kläder på sig?!

          Håller med, förstår inte varför de bara har BH på sig, tycker det ser otroligt billigt ut.

    Försökte lyssna men lyckades inte ta mig igenom hela innan jag tröttnade. Förstår inte riktigt konceptet om jag ska vara ärlig, kändes väldigt ointressant. Men alla är olika.

      Samma här, stängde av efter ett tag…

    Jag älskar Anna så kommer ge podden en chans i alla fall. Är däremot rätt så kräsen när det gäller poddar så får se om den håller mina mått.

      Fnittrar hon alltid lika mycket?

    Vad har hänt med bloggen?!? Mer buggar än någonsin här inne.

    Nya poddar brukar ju rusa de första avsnitten, att hänga kvar i toppen är svårare. Gillar Anna jättemycket men kombinationen mellan de två känns väldigt konstig. Ska testa att lyssna men har inga större förhoppningar.

      Fast inte alla som når första plats. De hade behagliga röster båda två tycker jag, bra poddröster.

    Hur går det för er podd Camilla? Hittar den inte på Poddindex? Jag gillar den!

    Nyhetens behag ?

    ”Vill ni ha fler inlägg med siffror och statistik eller räcker det med någon gång i bland?”

    Hade du tänkt publicera sådana inlägg varje dag annars eller?

      Om intresse finns.

    Handlar det om att spara in pengar på tröjor?

      Alex och Sigge kanske använder dom till att torka sig med.

      Tror de har tillräckligt många tröjor.

    Har lyssnat. Hela. Fick kämpa hela avsnittet igenom med att stå ut med deras priviligierade okunnighet.

      Stängde av efter 20 min…

      Samma här. Aldrig mer!

      Jag klarade inte hela avsnittet. När dom ändå, mellan allt fnitter, kom på att det kanske inte är så kul att bli av med jobbet (apropå hur bra inflationen annars skulle vara för folkhälsan) stängde jag av. ?

        Det är väl bra att kunna se positivt på saker och ting och inte bara gräma sig, oroa sig och beklaga sig över allt. Lite positivitet är aldrig fel, det mår vi människor bra av. Olika infallsvinklar handlar ju podden om, de analyserar omvärld och samtid.

          Analyserar är väl att ta I…

    Fy så pinsamt inlägg. Isabella vill ge intrycket av att ha koll på saker och ting – men fy vilket magplask.

      (Pod)avsnitt menar jag!

    VARFÖR står de i BH?

      Varför INTE? De ”klär av” nyheter och analyserar, de läser morgontidning innan de klätt på sig, de pratar fin – och fulkultur …. Det uppmärksammas obviously, så det var nog smart. Varför sitter Alex och Sigge nakna på dass? Varför ligger killarna i JLC nakna?

        Så löljligt! Nakna kocken lagar ju knappast maten naken!! ?
        Och det funkar ändå.
        Så fort det blir naket på riktigt brukar det betyda att innehållet är för skralt för att stå för sig självt.

      Sälj grej med tjej.

    Lyssnade i 10 min sen stängde jag av. Helt ointressant.

    Hej!

    Vet inte om du har koll, men att vara på poddtoppens förstaplats precis när man släppt en ny podd (spec om den varit hypead) är inget ovanligt. Den listan handlar bara om antal nya nedladdningar senaste dygnet. Vilket ju är rimligt vid nya släpp! Ska bli kul att se om podden orkar hänga sig kvar där kommande veckor. 🙂

    Bella är ju bara så ointressant, världsfrånvänd och självuppblåst.

      Tycker det verkar som att hon är väldigt intressant, i alla fall för många eftersom det skrivs så mycket om henne här, detta är väl tredje inlägget om deras podd här t ex. Isabella förekommer i tidningsartiklar, tv och hennes blogg verkar ganska välbesökt också. Att hennes poddar går rakt in på första plats också vittnar ju om att det finns ett stort intresse för henne.

        Hon lever på gamla meriter skulle man kunna säga. Dagens Bella är riktigt trist.

          Även om du tycker hon är trist (fast du är nog ganska nyfiken, läser hennes blogg, smyger på hennes insta, och raljerar om henne här skulle jag tro) så verkar ju många tycka hon är intressant IDAG alltså eftersom det skrivs om henne här, hon syns i tv och tidningar, och hennes båda poddar gick rakt in på första plats när de släpptes så det tyder ju på att det finns stort intresse för henne. Gamla meriter lever väl alla på därför som man skriver ner gamla meriter i sitt CV när man söker jobb, men att Bellas podd ligger i topp har ju inget med gamla meriter att göra direkt. Vissa är så roliga och ihärdiga här med att ”Bella är trist, hemsk och knappt känd bla bla” hahaha säger som Jesus och Pärleros – den som är utan synd (misstag, fel och brister) kan kasta första stenen…. annars kan man va tyst. Bella-hatarna är komiska fast också skrämmande. Ska du inte klaga och skamma Bianca för att hon sagt hon hatar djur OCH människor, skamma Joakim Lundell för att han pratat om sin förälder (att han hängt ut) och dessutom lagt ihop … etc etc… Inga inlägg här om det eller spekulation om att han lajvar sjuk och annat. Nej skillnad på folk tydligen… Som sagt, man blir både mörkrädd och full i skratt av somliga här. Nej jag är inte Bellas största fän och inte naiv så ingen behöver skriva det eller gapskratta med emoj. Tack för ordet.

    Fast varför ska du återkomma med siffror på just denna podd? Nej det tycker jag inte du behöver göra, är man intresserad av siffror och av deras podd-statistik så kan man ju kolla det själv, det kommer bara uppfattas som att du vill håna när de dalar vilket de förmodligen kommer göra så som de flesta gör efter ett tag.

    Kalle anka-dräkten hade gett bättre gehör. Just saying

    Syftet med podden kan inte vara annat än sadomasochistiskt. Att förnedra sitt ego i nästan en timme är en bedrift i sig. Farbror Mentor och Odie måste be till gudarna att de lät ECT-flötet släppa linan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.