Ett ovetenskapligt test, signerat Spiderchick

Nu går ju inte Moa Debruin under namnet ”Spiderchick” längre, men om någon missat det så vet man vem det är som postat det här inlägget på Instagram. 
Det Moa postat är nämligen en högst ”ovetenskapligt” test där man kan ta reda på just HUR Instagramberoende man är.
Har man Instagram så skulle jag säga att man medvetet eller omedvetet är mycket, lite eller lagom beroende av plattformen, oavsett vad man själv anser om saken, och jag är som vi alla vet en fena på siffror och statistik! ?

Gör testet och återkom med resultat. Kan du inte se Moas inlägg och inte vill klicka upp det i appen så hittar du bilderna HÄR.
Jag blev en total Insta-torsk men det var ju föga förvånande. ?????

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kollar inget på insta annat än allt jag blir tvingad till av dina inklistrade inlägg ?

      Det är så trist att det är många som slutat blogga, för jag älskar att läsa och skriva om dem. Det är någonting helt annat än Instagram, Tiktok och YT.

    Zzzz

    Har tanbyklara fejktänder? Hennes gaddar påminner mig om kissies som hon gjort konstgjorda

    Hon känns ganska fejk. Och jag undrar om John vill ha graviditeten för först gjorde som ju en gemensam abort sedan kort därefter var hon gravid igen. Om han inte är det och han inte känner sig redo kan de bli trassligt

    Ja jag är en surkärring. Tyckte bara de var intressant

      Om Jhon inte ville ha barn, så bar ju även han ett ansvar i att ha skyddat sex. Ansvaret är inte bara kvinnans. Tror därför vi får anta att han också är redo.

        Haha exakt. Är han inte redo så får han väl se till att skydda sig. Precis som kvinnor gör när de inte vill ha barn. Eller vet han inte hur barn blir till?!

        Jo fast först blev hon gravid sedan extremt kort efter aborten blev hon gravid igen enligt henne av ett samlag utan kondom ”i stundens hetta” första aborten var ett gemensamt beslut så kan tänka mig jhon inte direkt kände sig redo. Tvivlar han känner sig redo bara för det tog lite längre tid. Men som sagt bara spekulerar och är jobbig, dom fick ju barn otroligt snabbt vilket kan gå jättebra eller jättedåligt beror på ?

    Det verkar vara obemannat på Bloggbevakning idag. Är det en AI-robot som skriver inläggen ??

      Varför?

        Texterna har känts väldigt allmänt skrivna och väcker inte direkt till någon tanke eller diskussion. Vilket leder till få kommentarer.
        Det hade t ex vart intressant om du skrivit några av dina reflektioner och tankar kring podden i kl nio inlägget. Även om åsikter verkar trigga igång en del här ?

    Har ni sett att Hanna Friberg har gett sin lite över 2 månader gamla valp ett tuggben(rullat skinn)?
    Jag trodde att en valp måste vara över 4 månader för det. Är det gammal kunskap eller gäller den fortfarande?

      Obs jag försöker inte ge henne kritik om valpägarskapet. Vill bara hennes valp väl och informera henne om det om det stämmer.

        Man kan ge valpar tuggben. Man kanske inte ska ge dom ett stort märgben direkt, men ett rullat skinn låter vettigt. Det är skönt för valpar att ha ngt att tugga på! Så tror inte du behöver informera henne om det 🙂 hon har säkert koll.

      Om inte jag gett min valp tuggben (i rullat skinn) hade jag nog inte haft några händer kvar. Mer tuggben åt folket (och valparna!)

      Klart du kan ge en valp tuggben, men under övervakning skulle jag säga.

        Vad bra! Då vet jag 🙂 tack för att ni tolkade mig rätt ❤️

    Är det rimligt att det krävs över 150 klick för att inte acceptera cookies på den här sidan?

      cookie wants to be free

    Jag är B . Kollar bara några instagram och skulle vilja följa dom som är duktiga på inredning.

    Jag fick flest A,så nu vet ni det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.