Hudfixaren Rams recension av Caias nya produkter

@hudfixaren

En ärlig recension på Caias nya produkter!

♬ original sound – Hudfixaren Ram

”Hudfixaren Ram” på Tiktok går igenom några av Caia Cosmetics nya produkter och berättar varför han inte skulle testa två av dem, och varför han gärna testar en tredje.
Som vanligt är Bianca superb på att bemöta kritik, men undlåter att svara på frågan som jag tror många undrar över.
Bianca påstår att en produkt innehåller äkta pärlor, samtidigt som det står att den både är veganska OCH cruelty free, någonting en produkt som innehåller pärlor omöjligen kan vara.

Så här ser det ut i kommentarsfältet under Rams inlägg:

Kanske borde Caia Cosmetics anlita någon annan att bemöta kritik mot företaget och dess produkter på sociala medier?
Bara en tanke…
Det blir ju inte så bra alla gånger när Bianca gör det…

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Återigen beter sig Bianca som ett tjurigt barn. Hur kan Caia låta det fortsätta? Tycker dom att all exponering är bra exponering eller vad sker?
    Helt omöjligt att ta henne eller dessa produkter på allvar ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

      Ja precis om hon är så känslig för kritik så blir det lite Anna book vibes på hennes come backs ?‍♀️ man måste kunna ta kritik iallafall för ett företags produkter det är ju inte ”mobbning ” heller utan var rättvis kritik.

      Sedan säger hon att alla är bittra på detta kommentarsfältet, ja kanske det men man är en offentlig person så då kan man diskuteras. Jag är dessutom i Biancas ålder eftersom hon säger att det bara är 40+are som kommenterar

      Men Bianca om du läser detta. Du kan inte ta allt personligt

      Bianca skämmer ut sig mer o mer. Inte nog med att vissa produkter innehåller allergiframkallande ämnen så påstår hon även saker utan substans, hon förskönar o manipulerar. Även tidigare har Caia påstått att produkter är veganska fast de INTE varit det. Dessutom har Bianca smink på när hon står och beundrar sitt ansikte, sin hudfärg o glow och pratar om hur fantastiska dessa BUS-produkter är. Snacka om fejk, IGEN. Riktigt illa. Syns väldigt tydligt att hon är sminkad. Pinsamt. Går inte att ta henne seriöst.

    Jag minns bara min mardröm när jag testade Therese lindrgrens ansikts Mud mask , då har jag testat typ 1 miljon produkter utan att reagera. Fick röd hy och utslag

    Trodde jag överreagera men såg att många höll med om mina upplevelser som köpt samma produkt delvis på recensioner på lyko..

      Med tanke på att du testat väldigt många, finns det någon du skulle rekommendera?

      Samma för mig med Ida wargs brun utan sol. Har testat många olika genom åren och aldrig haft problem med Ida Warg gav mig nässelutslag som var tvungna att behandlas av läkare

        Hur behandlade läkaren dina nässelutslag?

      Precis samma för mig med mud masken! ?

    Snacka om att kasta sten i glashus.

    Jag kommer inte våga testa mig på en till influensers produkt tror jag ? inte pga hans video men rent generellt. Jag litar inte heller på vad dom säger.

    Varför ska hon svara på frågor i hans kommentarsfält? Det är hon väl knappast skyldig till att göra?

      Vad ska hon ens i kommentarsfältet att göra då om hon inte ens orkar bemöda sig att få rätt på det hon gnäller om?

      Undrar hur hon ska krångla sig ur detta oerhört pinsamma tilltag. Ååååhhh så pinsamt alltså. Hon skämmer ut sig OCH Caia. Lär komma snyft snart, eller hyllningar från mamsen, brorsan samt övrig familj, och Vanessa och Lovisa så klart kanske Melina också.

    Fun fact: En del veganer hade tyckt det var veganskt även om det innehåller pärlor. Det är för att vegan associations definition av vegan är ”orsaka så lite lidande som praktiskt möjligt” och inte ”djurfritt” och forskning visar att ostron och dylikt inte har något medvetande.

    Så de kan inte lida och är, i alla fall enligt den definitionen, alltså veganska ??

      Men att plocka upp musslor i onödan (för att ta ut pärlor tex) kanske kan påverka övriga ekosystemet i vattnet.

        Tror inte att veganer tänker så långt…

          Miljön är en central fråga för många veganer dock.

        Menar du att veganer är emot allt som kanske kan påverka ekosystem?

      Fast nej, en riktig vegan är emot att ta saker som kommer ifrån djur.
      Tex äter inte en vegan ägg ifrån höns som lever ett fantastiskt djurliv hemma hos en privat person, för även om hönorna har det bra och aldrig kommer slaktas för mat, så äter inte veganer ägg eftersom det kommer ifrån djur.
      Samma med kor, om en ko levde ett fantastiskt liv, med sin kalv, och man bara mjölkade det som kalven ändå inte orkade dricka, skulle en vegan aldrig dricka den mjölken eftersom den kommer ifrån ett djur.

      Däremot finns det idag många ”wannabe-veganer”.
      Precis som det finns de som kallar sig ”vegetarianer” och sedan äter fisk…

    Vad avslutade han TikToken med? Purr på er? Haha

    Står det något om faktiska pärlor i innehållsförteckningen? Har inte kollat själv, men när jag såg klippet ovan uppfattade jag att Bianca använde ordet ”pärlor” som ett uttryck för ”riktig bra grejer” typ? Typ motsvarande ”du är en riktig pärla” eller ”jag hittade några guldkorn bland reavarorna”? ?

      Nej inte så utan hon säger att den innehåller faktiska pärlor, golden pearls.

    Varför vill man ha pärlor i hudvård? Vad tillför det?

      För att det låter ”lyxigt” kanske? Oavsett om det tillför nåt eller inte..

        Precis, kan tänka mig att unga personer lockas att köpa om det låter lyxigt + att de inte ifrågasätter vad pärlor ens är eller gör i hudvårdssammanhang.

    Åh älskar sånt här! Läste en bok av en tysk välkänd dermatolog som ratade i princip det mesta av det gemene man tror är ”hudvård”. Har alltid haft problem med acne (är 30+) och köpt supermycket dyra produkter men efter jag läst den och bara började köra parfymfritt på allt och apotekets (ganska tråkiga men billiga) Cerave-produkter är min hy helt acnefri!

      SVT lät forskare gå igenom hudkräm i något program, den enda som hade lite effekt på rynkor var Niveas blåa burk typ det billigast du kan köpa.

        Synd bara att den innehåller parfym. Funkar absolut inte om man är känslig.

          Bara på Biancas ”känsliga hud” funkar det bra med parfym i ansiktsprodukter tydligen eller så har Bianca de facto INTE känslig hud utan bara tror det eller påstår det i säljande syfte kanske.

        Retinol har också visat sig fungera mot rynkor.

          Fillers med och botox!

        Långtifrån alla kan använda niveas kräm utan att få problem dock. Aco:s grejer brukar däremot fungera på de flesta.

          Vet flera som är superal0lergiska mot Aco’s produkter inklusive mig själv.

            *superallergiska

        Alltså den jättekladdiga feta krämen? Kan man ha den i ansiktet?!

    ”Faktisk tan” och ”faktiska pearls” vad betyder det? Har vant mig vid att flunsor pratar svengelska hej vilt men nu är det som när de på Caia envisades med att beskriva sina fantastiska formuleringar (meningsuppbyggnad) istället för formula. ? Sen kan jag tycka det är tragiskt att ingen som jobbar med marknadsföring på Caia ett svenskt företag som drivs av infödda svenskar kan svenska.

    Och vem är han? Nog för att det han säger låter vettigt, men vad har han för kunskaper att uttala sig? Klickar man på hans hemsida så kommer det ju bara upp massa länkar till produkter som inte verkar ett dugg bättre än Biancas ?

      Tror han utbildar sig till läkare

    Blir bojkott om de inte kan hålla koll på vad som är veganskt eller ej.

      Och alla som bara köper veganskt, dom har köpt dessa grejer för att Bianca säger att det är veganskt? Dom bara tror på henne, eller?

        Jag har ingen aning. Trodde kanske att de var veganmärkta vilket ju alla gör nuförtiden om de är veganska. Är det alltså bara hon som säger det?

    Pärlor i en ansiktsmask??

    Tips på rouge, highlighter och bronzer som har linkande krämig formula (i puder format) som CAIA?

      Har inte testat caia men tycker smashbox highlighter palett ger ett krämigt resultat. Ser inte pudrigt ut alls. Annars har Lumene en flytande som är väldigt fin ?

      Rouge skulle jag tipsa om mac. Puder men smälter nästan in av värmen i huden tror jag.

        Antar du menar deras glow play och isåfall instämmer jag! Tror milani ska ha en likande på kicks.

      Mac Cosmetics skulle jag säga är de bästa i marknaden.

    Vem sätter priserna på deras produkter? ? 5 sheet masks för 245 kr? Sjuka priser på alla produkter, inte bara hudvård.

    Pinsamt av Bianca. Killen verkar ju ha bra koll, bra att han informerar om att vissa av produkterna innehålller ämnen som är dåliga, kan skada hyn och ge allergi. Bianca framstår mer och mer manipulativ och lögnaktig. Hon anser ju att hon är boss, att det är hon som äger Caia, hon som bestämmer och ska vara Caias ansikte så då är det ju hon som även får ta itu med kritiken, varför ska de andra behöva städa upp efter Bianca. Caia är ju hennes företag säger hon, det är hennes smink och det är hon som gör sminket. Enligt henne själv alltså. Hon är cringe, som när hon och Lovisa sitter i en bil och pratar om hur de älskar dessa produkter, och Bianca står på gymet – uppenbart sminkad – och pratar om sin hudfärg och glow. Fejk. Hon verkar tro hennes följare är helt blåsta.

      Caia är inte hennes företag. Hon äger bara 11%.

      Totalt sönderopererad utan koll på vad som fungerar eller ej. Finns ju forskning och det mesta är väl ändå fake? Fattar inte hur hon kan få så mycket medieutrymme. Ser man på att de ersätter med billiga ingredienser hos Caia så gör väl även plastikkirurgin det? Alla implantat mm. Vad tusan innehåller de? Det kan man undra. Hur nyttigt är det? Måste man förställa hela sitt utseende för att platsa i hennes värld? Vilken utseendeshets. Verkligen inte sunt samhälle vi lever i som promotar ena kirurgin efter den andra för att våga visa sig bland folk.
      Alla dessa äppelkinder med folk som trådar sig och galna putmunnar. Ser galet ut.

    Jobbar på ett av världens största bolag inom smink och vi blir tokiga på alla påståenden som Caia gör om tex veganskt, hållbara förpackningar etc. De skulle inte klara en granskning.

      Mera granskning på Caia.

      Vilket företag jobbar du på?

    Allt är så ytligt. Allt går ut på att vara vacker. Det finns så mycket annat än skönhet att tänka på. Så synd att jakten efter att vara snygg överskuggar allt. Som får vallas vi in i fållan.

      Jag tror du får acceptera att det ofta är så och har alltid varit så.

    Hahaha orkar inte. Hon representerar sitt företag med den frasen?! Tänk om Kamprad hade ställt sig och sagt ”men jag sa att JAG tyckte det var lätt att sätta ihop en Billy”.

      Fast det gjorde han ju typ när han levde

    Skulle inte köpa deras nya brun utan sol produkter då hon ser helt orange och kladdig it av dem men kallar det för ”fräsch solbränd och glowig”. Nej

    Purr på dig själv

    Testade du någonsin hennes SOS balm? Har väntat på recensionen du sa skulle komma. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.