Bianca och Vanessas nya investering

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Bibbz och Vanz har slagit sina investeringspåsar ihop ännu en gång, och den här gången är det inredningsföretaget Tinted som får draghjälp från den framgångsrika duon.
Med de här bilderna i åtanke, så är det kanske inte så konstigt att Bianca svarade som hon gjorde när en följare undrade över hennes inredningsstil för tillfället. 
Hon beskrev ganska detaljerat det här företagets textilier och färgpalett.
Det är antingen det, eller så har hon investerat i det här företaget eftersom det passar hennes smak och tycke väl.
Vad är hönan och vad är ägget?
Ingen som vet, och är det egentligen intressant?

Tinted är ett svenskt inredningsvarumärke, som fokuserar på ”hållbara exklusiva kvalitetstextilier”.
I ett pressmeddelande uttrycker Bianca en viktig detalj i val av företag för henne att investera i, och det är att det måste finnas en stark relation med lojalitet och vänskap, då hon anser det vara en viktig komponent i bolagsbyggandet.

Det faller mig så naturligt att vilja befinna mig i samma rum som andra drivna kvinnor. Min erfarenhet säger mig att de sammanhang där kvinnor dominerar är de mest givande, inspirerande, trygga och varma, det är där jag mår bra. Där känns utvecklingen intressant och där kan idéer få blomstra fritt med mycket skratt, pepp, leenden och i en trygg famn. // Bianca Ingrosso

Hur stora pengapåsar investerarna går in med avslöjas inte för tillfället.
Tinteds hemsida lanseras den 15 mars. De två första åren kommer inredningsföretaget endast att satsa online, men tanken är att även etablera sig på andra ställen med återförsäljare med tiden.
Bianca vill ju även öppna en fysisk butik för Caia, kanske kan de göra gemensam sak av det? Märkligare saker har ju hänt. 🙂

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Funderar bara. Varför måste man göra precis allt? Smink, hudvård, tv program, talk shows, inredning, smycken osv. Det urvattnar till slut varumärket? Det blir ett bianca stormarknad? Stormarknad kan väl knappast kännas exklusivt?

      Hon ska bara investera 🙂

      Du behöver inte göra ett dugg, om du inte vill.

        Tack vad hyggligt ?

      Verkar ju funka rätt så bra för henne i alla fall.

        Återstår att se.

      Money talks. Bäst att smida medan järnet är varmt…..

    En sak är nog säker iaf, hon dööööööör nog för Tinted och detta projekt..

      Hon kommer vara ”besatt” av precis allt

        Aaaaaabsolut bästa mattan som finns!!

          Det är maaaaagiskt.

      Jo alltså…. jag tänkte just på det när jag läste inlägget. Här har vi en kvinna som går i god för x-antal miljoner och så uttrycker hon sig som en ”fjortis”?

        Tänkte precis samma? Hur gammal är hon egentligen?

          Beter sig som 12 men närmar sig väl 30?
          Det är något som inte stämmer.

        Kanske är för att primära målgruppen är ”fjortisar”?!

          Och fjortisarna kommer köpa dessa produkter tror du..?

    ”Färgpalett” kanske är att ta i. Fyra nyanser av beige och off white.

    OT. Vad jag mår dåligt av Hanna Ts uppdateringar. Hon testar ju hela tiden och nu tycker hon att testen blir svagare. Önskar verkligen att det går bra för henne. Men att gå all in i glädjen som hon gör och samtidigt ta flera tester varje dag och bli stressad när de ser svagare ut känns så osunt. Vill bara ruska om henne och säga åt henne att ge f-n i de där testerna och vara försiktig positiv, en dag i taget.

      Jag hoppas också att det går bra. Men det går som det går oavsett om hon är all in glad eller inte, eller om hon testar eller inte. Och om det går dåligt (hoppas inte) så är sorgen precis lika stor oavsett vilket.

      Om hon vill ha inställningen att detta kommer gå vägen och testa varje dag så varför inte?! Oron lär ju ändå finnas där om hon inte testar.

        Ja så är det verkligen. Sorgen blir varken större eller mindre oavsett inställning innan, håller med.
        Blir bara så nervös och orolig för hennes skull. Känns som hon varit med om tillräckligt när det gäller graviditet och allt som har med det och göra. Man önskar henne bara en lugn och fin (och fullgången) graviditet.

          Absolut, håller med. Och om tester varje dag är det hon känner att hon behöver så är det väl så.

      Men det är nog lättare sagt än gjort att sluta oroa sig och ta tester i hennes sits. Tror inte det räcker med att ruska om henne. Hon har ju inte mått så bra över situationen de befinner/befunnit sig i.

      Tror du att hon skulle sluta oroa sig om hon slutade ta tester?

        Förmodligen inte. Men testar man så ofta och detaljstuderar testen så är det klart att man kan se och även inbilla sig att se olika nyanser och styrka. Och därmed bli stressad om tycker sig se att det minskar.
        Hon gör såklart som hon vill och jag håller alla tummar för henne.

          Med hennes bakgrund och erfarenheter så kan jag inte riktigt klandra henne för det dock.

      Det ÄR ju skitjobbigt under de första veckorna när man varken haft UL eller kn känna bebisen. Jag var rädd varje toalettbesök också och kollade blod på pappret osv. Var däremot för snål för att köpa en massa tester ?

      MA//
      Vad betyder OT?

        Off Topic (eller utanför ämnet på svenska) – enkelt att googla…..

        Off topic, välkommen till internet 🙂

      Tror tyvärr det är omöjligt att ha en ”lugn” graviditet efter allt de gått igenom. Jag har haft två missfall och försökte ”bara” bli gravid lite mer än 1,5 år men när jag fick ont i början av min senaste graviditet fick jag panik. Allting gick bra men det tog låååång tid innan jag kunde ha en ganska lugn inställning på grund av att det tidigare inte gått vägen, trots att jag inte testade så som H gör. Jag önskar detsamma till henne och vill att allting går bra men det är nog bara att finna en acceptans att det är så tufft första veckorna i ovissheten.

      Hoppas verkligen det går vägen för dem denna gång. Blir bara nervös när hon går så hårt in typ ”magkänslan är såå bra, denna gång kommer det verkligen att gå bra” . Men det finns såklart inget rätt eller fel. Hur man hanterar situationen beror mkt på hur man är som person.

      Instamorskan skriver att hcg på hemmafest inte blir svagare även om hjärtat inte slår, det är bebisens moderkaka som om det fortsatt ger utslag och det har inget med bebisens hjärtslag att göra.

    ???

    Ursäkta men varför låter det typ som att dom gör något stort för mänskligheten.. allt ska alltid överdrivas något enormt med domhär två brudarna. Ja, rika människor blir rikare. Äntligen!! Nu kan jag fortsätta min onsdag i fred.

    Pirret är det nya nypa mig i armen. ?

    Och varje mening kommer att inledas med ”nejmen asså”

      Nejmen asså ni förstååår inte……

    Alltså är Jelena och hennes kille ihop igen? De gjorde ju slut för nån v sen och hon sa aldrig mer? Undra vad som hände, de flytta väl ihop i januari?

      Ja vilken röra. Tror inte att vi kommer få veta vad som hände, hoppas bara att hon kommer få må bra! Äldsta sonen verkar (utav det hon uppdatera) kompensera under perioder hon är ledsen genom att vara den som ska göra henne glad med att hjälpa till ännu mer hemma, ge henne komplimanger osv. Även om hon inte gråter öppet inför barnen märker de ju så uppenbart att något inte stämmer. Och Jelena ser det bara som att han är gullig och snäll medan det för en utomstående känns så uppenbart att han bara vill göra sin mamma glad. Inte något som en sån liten ska behöva ha på sina axlar..

        Men snälla sluta

      Fast hon skrev att de bara är vänner och ska åka till Göteborg som vänner.

    OT (halshugg mig inte, jag är bara en liten lur). Jag oscillerar mellan avund och inspiration vad gäller Elsa Billgrens viktnedgång. Tycker hon ser fantastisk ut. Jag har ca 8 kg att gå ned för att nå min personliga målvikt. Hur gjorde ni som gick ner i fettprocent på ett hälsosamt sätt? Alltså hur behöll ni motivationen genom pms-cravings, förkylningar som sätter stopp för träning, att börja om igen och igen…? Behöver pepp.

      Kan det vänta en liten stund till öppet spår?

      Motivation är inte vägen, disciplin är.

      Sitt inte och vänta på motivationen.
      Är du alltid så motiverad att gå till jobbet? Borsta tänderna? Städa, tvätta och diska? Betala räkningarna?

      Ska man invänta motivation så kommer inte mycket bli gjort. Det måste ske även utan motivation.

      Det är inte träningen du inte gör när du är sjuk som står ivägen för din vikt och ”hälsa”. Det är vad du äter och hur mkt-varje dag. Det går liksom inte att ”träna bort” om du äter en pizza om dagen extra eller avslutar varje kväll med en stor godisskål och glass.
      Mitt bästa råd är att köra lördagsgodis. Inte sluta med allt gott men begränsa det i mängd och när det äts. Och i övrigt äta riktig mat resten av tiden. Alltså kokt potatis, rotfrukter i ugn osv inte massa processat och fettigt. Då blir du mätt, får i dig alla vitaminer å mineraler osv och blir därmed inte lika sugen på skit

      Jag har lyckats genom att äta tre mål om dagen, inget småätande. Satt upp ett regel där jag måste gå ut varje dag, om så bara en promenad. Fortsatt med att tvätta händerna mycket, samt fortfarande använda handsprit direkt efter att jag kommit ut från en affär t.ex. Har inte varit förkyld än sedan corona i somras. Har faktiskt inte varit sjuk förutom coronan sedan flera år tillbaka nu när jag började med att tvätta händerna ofta och använda handsprit när tvätt inte är möjligt. Så det rekommenderar jag starkt om man vill hålla sig frisk under vinterhalvåret, och därmed kunna träna.

        Och det går man ner 8 kg av?

      Drick mer vatten, gå några extra 1000 steg per dag, ät mindre portioner och skippa helt det som du brukar få cravings för. Gör en bullet-journal/habit tracker; att kryssa av dagliga delmål håller motivationen uppe och du ser svart på vitt dina resultat och nya vanor. Det finns många gratis träningsprogram online att följa som är ca 10-45 min 4-5x veckan, Pamela Reif, Chloé Ting, yoga with Adriene etc., blir lättare att hålla igång träningen om man följer ett schema. Vet inte hur snabbt du tänkte att det ska gå men det går ju att räkna ut online hur fort du kan nå ditt mål baserat på vikt, kcal-intag och träning.

      Ska du gå ner i vikt så är kosten a och o. Börja med kosten. Bestäm dig och skit i om motivationen är där eller inte.

      Se över kosten. Kanske köp ett färdigt schema som gör det lättare att hålla sig till.

      Håller med var andra har skrivit, det handlar inte om motivation, man måste få in vanan och bara göra det när det kommer till träning. Är du sjuk – ta promenader om du orkar, annars skippa träningen och så snart du är frisk – träna direkt. Allt är inte förlorat.

      Personligen får jag in mycket bättre matvanor och en slags respekt för min kropp med träning + kroppen ser mer ut som jag vill jämfört med att bara satsa på maten. MEN maten har ju klart störst betydelse om du behöver gå ner i vikt. Återigen blir det mycket enklare om du helt enkelt skaffar nya vanor än att ställa upp regler och liknande. Hitta tex en frukost som är god men nyttig, behöver inte vara optimal för är den inte god blir det svårare att fortsätta. Ha någon form av standardlunch, välj själv om ditt huvudsakliga mål ska vara lunch eller middag – efter vilken måltid brukar du bli mest sugen? Och återigen, blev det extra onyttigt en dag eller vecka så bara kör igång med vanliga vanor direkt efter.

    Ja. Om du personligen skickar iväg mig på en löptur innan 20.00.

      Ok. Ut och spring med dig!

      Om du springer snabbt mellan nu och 20.00 så är du på god väg med de där 8 kilona?. Obs skoj!?

    Har hon så mycke pengar som hon har så är det väl kanske klokt att investera dem. Om detta projekt är något success återstår väl att se

    Skulle vara intressant att veta om detta var Vanessas eller Biancas idé. Samma sak med Ani Jewels, vems idé var det? Louisa till skillnad från Vanessa är fullständigt ekonomiskt beroende av hennes association till Bianca.

      Helt klart Vanessas idé.

    Gillar mattorna! En sådan i turkost hade jag inte tackat nej till.

    ”Planen är att bygga ett nytt ledande globalt varumärke” ?Var har jag hört det förut och hur gick det nu igen?
    Inget fel på självförtroendet hos dessa entreprenör. Men kanske bra att vara lite realistiska? Detaljhandeln är en av de största miljöbovarna och de vill skicka mattor och stolar runt halva världen? Eftersom mattorna är ”curated” enligt deras egen insta måste de ju vara väldigt unika, för att kunna motivera den potentiella miljöpåverkan deras ”globala” företag kommer att ha. Grundarna kommer från fast fashion så de kanske helt enkelt blundar för att den största utmaningen företag i deras bransch har just nu stavas hållbarhet (sustainability). Känns inte så väldigt framåtblickande att missa den lilla grejen. Men de kanske ser världen ”tinted”, precis som namnet antyder?

      Bra input!
      Känner också att detta med inredning kryllar överallt just nu. Har svårt att se att detta ska bli ett brand som blir stort med tanke på vilka prisklasser det säkerligen kommer röra sig i. Har svårt att se potentialen. Hur många vill/kan köpa detta när det finns liknande produkter i bra kvalitet och i bra prisklasser på marknaden. Så hur mycket överpris kommer det röra sig i ska bli intressant, och kommer det löna sig i slutändan.

        Kul att hon investerar i ett företag hon tror på. Hade det bara handlat om pengar tror jag hon skulle kunna dra in massor på något inredningsföretag som söker lite billigare grejer, sånt där både unga och gamla kan se på bild och vill ha *klickeli-klick* köpt en ljusstake för 300 spänn. Tror det här kan bli lite svårare att få igång, ser inte direkt ut som några måste-ha statement-mattor och de som fortfarande har pengar att lägga på mattor satsar nog hellre på väletablerade märken.

    Finns ju redan liknande mattor på marknaden (google bild sök).

    Är det för att hon ska kunna renovera och inreda nya sekelskiftslägenheten i 60-tals inspirerad inredning samtidigt som hon gör reklam för företaget?

    Det står Curated rugs
    Saluting the eclectic minimalist
    Vad menas? Är det bara mattor som ska säljas?

      *alltså det står så på det där företagets instagramsida

      Läste högre upp nu att det verkar va mattor! Trodde det skulle vara möbler sorry läste inte tillräckligt noga ?

    Är det bara jag som läser Karin Westa Snorlander?

    Är inte influensers lite dåtid? Blir direkt avtänd själv och vill definitivt inte ha ett hem som alla andra. Roligare att hitta egna unika saker. Här satsas väl på massupplagor? Då blir det IKEA, annars hellre företag som erbjuder kundanpassning och lite unika prylar om man ska tänka hållbart. Köpa samma som alla andra då tröttnar man väl direkt?

    ”Följare” frågade Bianca om inredningsstil…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.