Reaktionerna efter Margauxs medverkan i Morgonpasset

Margaux Dietz är runt på olika medier för att försöka sona sina olika katastrofala tilltag de senaste månaderna, men jag undrar om det är till hennes fördel verkligen?
Det känns som att hon bara gör det hela värre och värre, och personligen tror jag det är för att hon innerst inne varken förstår relationerna eller att det hon gjort varit problematiskt. Minst sagt problematiskt.
Man skulle kunna tro att hon skulle lyckas i någon av alla de intervjuer, dokumentärer och egna Yotubevideos som hon gjort eller medverkat i, men icke.

Jag tror verkligen inte hon förstår, vilket blir så tydligt i de olika intervjuerna, och om jag var hon så hade jag lagt locket på, snarare än fortsatt gräva min egna grav med hjälp av media, som är vad jag tror att hon gör nu.
Kommentererna här ovan kommer från att hon medverkade i Morgonpasset i P3, som är det som klippet handlar om.

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker inte att det är så stor skillnad på tunnelbanan och margaux video. Båda sänds som underhållning ?‍♀️ med det sagt så ogillar jag bägge och tycker att tunnelbanan borde få betydligt mer kritik än vad det fått.

      Tittar inte heller på Tunnelbanan; men skillnaden är väl att Dietz är en influencer – alltså att hon till yrke influerar andra människor. Tunnelbanan går ju ut på att visa arbetet som behöver göras i tunnelbanan, där det bl.a. ingår att ta hand om berusade människor. Dietz har inget yrke där hon ska ta hand om en berusad människa – och det var inte heller det hon gjorde i sitt videoklipp. Hon gjorde sig lustig över en utslagen person.

        Sedan blev det ju uppenbart att det var grannen som låg där,inte någon av alla stockholmare i staden… visst var det hon som skrev att det var en granne?

      Visste inte att väktarna lät sina barn springa fram o peta på människor som har däckat o sedan inte agerar för hjälpa.

        Nu är det väl inte bara det faktum att hon lät barnet peta på mannen som ifrågasatts? Hade det varit okej om den delen inte var där?

        Så utan den delen med barnet så hade klippet varit helt okej att lägga upp då.

        Finns människor som varit med i tunnelbanan och inte uppskattat det.

          Hur kan de få göra underhållning av väktarnas jobb? Det är fulla och påverkade människor, våldsamma, offer osv.

            Se till att inte vara full eller påverkad i tunnelbanan då, så slipper man vara med i programmet Tunnelbanan.

      Tunnelbanan handlade mycket om att medvetandegöra. Och det har banat ut i något väldigt gott—> VDS ?

    Alltså hur länge ska människan ”tala ut” överallt.??Patetiskt. Men väl det hon tjänar nå pengar på just nu.
    Hon sjunker bara mer å mer i allas ögon ju mer hon gaggar ff vägrar visa nån empati.

      Jag tycker framför allt att det börjar kännas uttjatat. Vad mer finns det att säga från något håll om detta?!

        Det är verkligen som att hon genom sitt ältande av det som varit verkligen slår huvudet på spiken att hon är… Ja, helt passé? Hon har uppenbarligen inget annat att prata om än sitt egna vedervärdiga beteende och gnälla om hur utsatt hon varit och är på grund av en situation som hon försatt sig i helt på egen hand. Det är så konstigt hanterat allting att det nästan, bara nästan börjar bli intressant igen ur synvinkeln ”katastrofal PR och krishantering”. Världen har gått vidare Margaux, det är dags att du gör det också. Tack och hej.

      Det har väl gått upp för henne att de alternativa jobb som är möjliga för henne är varken prestigefyllda eller välbetalda. Hon är desperat.

      Håller med, har redan skrivit här tidigare varför public service tycks se det som sin uppgift att låta henne ”bikta sig”. Svt:s program var dessutom gjort av Ann Söderlund även känd för att samarbeta med begravningsbyråer. Det luktar lite illa faktiskt. Sen känns det som det korrekta svaret på varför ingen i hennes team som såg videon stoppade publicering borde vara ”för att alla är korkade” och inte ”för att det liknade Tunnelbanan”.

    De var mycket bättre när tv-avgiften kom hem på en avi… Jag blir förbannad över att mina skattepengar ska gå till sånt här skit!!!!

      Blev extra irriterad när jag fick reda på att SVT prioriterade en mockumentär med Margaux framför en juledition av Susannes skafferi. Enligt Susanne fanns det ingen budget för julprogrammet.

        Det var väl ändå en sanning med modifikation. SVT hade budget för två av hennes program under föregående år.
        Hon valde påsk och midsommar. Det är ju inte SVTs fel att hon i slutet på året kände att hon prioriterade fel.

    Jag återkommer till PR-konsulternas råd:
    När man har trampat i klaveret ska man stå still och inte klampa runt för då blir det ett förskräckligt liv.

    Tror nog hon förstår vad hon gjort fel vid det här laget. Sen om hon innerst inne bryr sig är ju en annan sak. Men om hon inte får en till chans så lär vi ju aldrig veta vad det var som egentligen låg till grund för hennes agerande. Om hon kommer fortsätta på samma sätt eller jobba på sig själv.

    Och det är väl självklart att hon gör allt i sin makt för att försöka fixa det som har förstörts. Alla som skriver att hon borde börja jobba på konsum istället och ge upp det liv och jobb hon har haft de senaste åren…kom igen, vem skulle vilja det? Sen om hon lyckas komma tillbaka är väl en annan sak.

      Nej det kanske hon inte vill men så blir det ibland. Hon får försöka bäst hon vill men jag tycker att det är tröttsamt. Hon har liksom inte gjort _en_ störd sak, utan konsekvent visst dåligt omdöme i och med den märkliga exponeringen av sitt eget barn.

      Folk tröttnar till slut och dessutom är man snabbt passé för den yngre generationen. Vill hon göra en försoningsturné får hon göra det men jag hoppas innerligt att media också tröttnat.

        Men liksom… vad har man förväntat sig för content när man följt henne? Som du säger, hon har varit gränslös länge. Den här videon på mannen går väl helt i linje med hennes content?!

        Lite som när folk tyckte att någon i jlc skulle cancelas. Följer man ett grabbigt gäng som lägger ut content a la jackass så kan man väl inte bli så förvånad när de gör just det.

        Det är ju inte som att Nina Rung plötsligt exponerar en utsatt man liksom.

        Tror du att det är den yngre generationen som i första hand reagerar på hennes agerande (eller föräldraskap)? Jag tror inte 15-åringarna på tiktok hade tänkt tanken om inte shitstormen från alla i margaux egen ålder och uppåt hade börjat.

          Nej. Jag skrev ju ”folk tröttnar till slut”. Att den yngre generationen dessutom snabbt går vidare gör det inte lättare för henne att klamra sig fast vid halmstrån.

      Men vill ? Har hon något val ens ? Ja mäklare kanske.

        Men hon får väl försöka bäst hon vill. Tycker inte det är konstigt att hon vill och i nåt skede så ger hon väl upp om hon märker det är lönlöst. Att många tycker hon borde kapitulera på en gång får de väl tycka, men att förvänta sig att hon ska göra det är det jag tycker är märkligt.

    Hur länge ska hon hålla i gång med sin snyftturné? Inte ens de två männen (PR) som delar initialer med varandra har uppvisat denna nivå av desperation när det stormade som mest kring dem.

      Fick de chanserna att göra det?

      Ena grät ju ut morgonen efter i Nyhetsmorgon. Gick ju sådär med ursäkten.

        Ja, det vet jag. Men Margaux har talat ut om ”händelsen” i flera intervjuer. Hon vill att vi ska förlåta och glömma men hon har inte låtit oss bearbeta* det som har hänt. ?

      Den ena pastakillen vet jag men vem är den andra?

        Pontus Rasmusson

          Men han vill väl inte ens be om ursäkt?!

        Pasmus Raludan?

    Jag är nyfiken på om mannen som låg utslagen skulle vilja säga sin sida av saken. Förövaren får ju hur mycket utrymme som helst att tycka synd om sig själv. Men typiskt SVT att vara partisk.

      Ah sorry, såg nu att hon även fått ordbajsa i radion också. I mitt huvud var jag insnöad på dokumentären fortfarande. Gud vad hon får gråta ut överallt?

      Tror fortfarande att det var hennes bästa kill kompis och att det skulle göra något ”spännande” klipp till hennes youtube och sen gick de väldigt snett osv. I dokumentären så säger han först att det är han sen säger han att det inte är han .. ?

        Du tror att hon tagit all den här skiten, om det bara varit ett prank?

          Om det är så, kan hon inte komma nu och säga att det är ett prank…
          Hon måste bara spela med och stå för de. Och kanske därför hon känns så oberörd för allt var på låsas.

          Bara en tanke. (Gör de inte mindre skruvat). Tror hon kanske trodde att hon skulle få uppmärksamhet fast på ett annat sätt ?..

    Jag antar att hon får ett rejält arvode för varje medverkan, och den inkomsten kanske är välkommen. Samtidigt som hon förmodligen tror att hon ska få sympatier från tittarna?

      Tror inte att hon får något rejält arvode av att vara gäst i morgonpasset

    Påminner om Bella och ”kraschen”…
    Finns det inget stopp? Hade börjat känna mig likgiltig till henne men nu ryser jag av hennes nuna och kalla sätt

    Såg att hon träffat Janne Josefsson…kommer det M E R ? ?

    Sorry för OT jag kanske är sist på bollen för jag följer inte familjen Lundell alls men nu såg jag att båda barnen har varsitt ”eget” instakonto. Hur kan sån här exponering av barn ens vara tillåten??!!

      De klagar ju också ofta på att folk inte låter deras barn vara ifred, att det skrivs om deras barn på nätet osv. Det är lite svårt att ta det seriöst när de driver egna instagram konton åt barnen och uppenbarligen kämpar för att få dem offentliga…

        Ja det är märkligt faktiskt.

        Lite som Meghan och Harry och deras World wide tour…leave us alone….

          De är ju två individer som övertygar varandra om att de är fantastiska och dessutom att de har något att säga. De har de inte. De framstår som det fattas en hel del mellan öronen där. De har ju absolut inget att säga. Såg att den ”äldre kvinnan” som tog Harrys oskuld uttalade sig. Hon var två år äldre än Harry vid tillfället. Han är ju helt jävla slut ju.

    Vad Maggan inte har förstått är att hon kan be om ursäkt till dödagar, men hennes rätta personlighet har kommit fram och den är verkligen inte sympatisk.
    Varför skulle någon vilja bli influerad av en empatistörd person som är känd för att hon la upp sin förlossning på youtube och fortsätter exponera sin unge. ?
    Kan hon inte inse någon gång att det är dags att skaffa sig en ny karriär?

      Hon tappade mig vid fejkfrieriet och fejkbröllopet.

      Min dotter följde henne när hon var 11 år pga av Arnold.

        Ja, vem f-n fejkgifter sig och dessutom låter Ebba Busch vara vigselförrättare?!?

        Så många fel här känner jag! ?

    Kan vi förlåta Public Service? Det är inte bara dokumentären, utan Public Service bär Margaux pudel-turné på sina axlar och låter henne släta över sitt beteende i så väl egen dokumentär, intervju i Morgonpasset i P3, gästa Söndagsintervjun i P1 och nu out next någon form av intervju med Janne Josephsson?

    Varför Public Service, varför är det så viktigt att Margaux ska få upprättelse med hjälp av er, gång på gång på gång?

      Pengar antagligen, allt handlar om att tjäna pengar. De tänker väl att intervjuer och dokumentär med M ska generera mycket tittare och lyssnare, många klick ger mer pengar.

      Det jag tänker på är att M sa nyligen att hon kan ta vilket jobb som helst för pengar är inte viktigt för henne MEN hon verkar ju göra ALLT för att hålla sig kvar i rampljuset som influencer, youtuber etc och har strategier för hur hon ska lyckas och få tillbaka förtroende säger hon, hon verkar vägra släppa det.

      Tänker också att det är jättemärkligt att Julia Franzén fått en tv-karriär som programledare efter det hon gjorde, som jag tycker var nästan värre än det M gjorde i a f lika illa. M verkar ha förlorat sin tv-karriär och div. samarbeten och Julia F har bara fått mer tv-tid och samarbeten efter sin fadäs. Ganska märkligt faktiskt. Tv4 har sjunkit i mina ögon på grund av det.

        Tv4 är en skräpkanal.

        Men ingen har trott något annat om Julia, hon liksom är dum blondin och kommer undan med det.

        En fixad tjej från Lerum, eskortera, Magaluf och lite tv-såpor.

        Lite flax att bli ihop med Bingo och synas lite till i rampljuset.

        Hade hon blivit sambo med snubben från Bachelor hade hon varit glömd för längesedan!

      Nej vi kan nog kanske inte göra det. Att skattemedel går till att (försöka) promota denna människa är inte något mindre än skandal.

      Men å andra sidan är det rätt intressant att se att hon för varje gång hon är med om att tjata om händelsen permanentar hon den i våra skallar. Så på så sätt kommer aldrig någon att glömma. Förlåta är väl inte upp till andra än mannen ifråga att göra.

      Fast denna intervju var inte till margaux fördel SVT dokumentären var det delvis men verkligen inte denna

        SVT dokumentären var till fördel för Margaux?

          Kanske inte skulle säga fördel men jämfört med intervjun så är den det finns liksom inget ifrågasättande i den bara henne utmålad som ett offer

      Undrar mer vem hon känner inom publicera service eller vem hennes kristeam känner. Någon måste de ju känna för att hon ska få ta upp plats både på SVT och SR.

    Kenzas blogg från Maldiverna. Tror ni att det räcker med 100k natten för ett sånt hus som dom bor i?

      Undrar om hotellvistelser är sponsrad då hon taggar hotellet i varje story hon lägger ut?

        Tänker att det måste gå bra isåfl mot hennes läsare om de väljer att samarbeta med henne år efter år. 🙂

      Hon har ju taggat hotellet så är ju bara att logga in och kolla deras priser. Ca 58000 kr natten får jag fram.

    Men alltså VARFÖR får hon tala ut i alla medier och hur kan det vara av allmänintresse? Det är ju inte så att hon är någon superkänd person som alla vet vem hon är, de flesta äldre känner ju igen henne enbart pga skandalen och skiter nog i hennes ursäkt och snyft.
    Det hade ju varit en sak om det var typ kungen eller någon rikskändis som folk verkligen brydde sig om.. men Margaux?

      Det har nog att göra med vilka Margaux känner och har stöd från. Ganska tunga namn.

    Jag har inte hört detta men lyssnade på Söndagsintervjun i P1 där denna kvinna medverkade apropå videon. Om jag säger så här: Lyssnaren förstärktes bara i uppfattningen att det här är en person som helt enkelt inte förstår hur olämpligt hon beter sig. De första minuterna försökte hon sig på en patetisk variant att hon nu var ”Margaux 2.0” men det tog ju programledaren snart ur henne. Resten av tiden satt hon där och höll med om att hon gjort fel men utan reflektera. Och det är väl därför hon hela tiden spottar ur sig nya grodor, tioöringen hur hon tänker kring och behandlar anda människor ramlar aldrig ned. Jag skulle vilja påstå att hon helt enkelt är oförmögen till empati och förståelse av andra, vilket förstås är djupt tragiskt. Säkert ”ångrar” hon sig och ”är ledsen” – men bara därför att andra sagt åt henne att hon bör göra och vara det, på djupet förstår hon verkligen inte och tycker säkerligen innerst inne att hon inte har gjort fel. Den medkänsla som finns hos de flesta saknas helt enkelt, det är en störning.

      Fråga, varför har hela Sverige gått vidare från henne förutom Public service
      Hon e helt färdig i media
      Tack å hej

      Du har säkerligen rätt i att hon är oförmögen att förstå varför man ser negativt på hennes handlande kring den här personen. Och därför misslyckas försöken att gaslighta oss.

      Att hon lyckas gaslight en del journalister är däremot konstigt. Är det hon som hör av sig till dem eller hur går det till varje gång någon vill ge henne en plats för den här händelsen?

    ?

    Jag tycker han som intervjua gjorde ett ganska bra jobb många jobbiga ifrågasättande frågor han ifrågasatte också många gånger när hon skrattade till eller bytte samtalsämne. Stor skillnad från svtdokunentären som bara var fjäsk, inga ifrågasättande bara margaux utmålad som ett offer

    Kommer det ett inlägg om det du berättade om i podden? Någonting om att hon hade gjort sig rolig över en överviktig mörkhyad kvinna

      Vilket podd avsnitt var det

        Det senaste avsnittet av Camillas podd

    Man kan säga:
    ”jaha, där gjorde jag fel. Det var dumt, det var fel men det är gjort. Förlåt”

    Sen kan man säga:
    ”det var inte mitt fel. Det var mitt fel, men det var en massa andra människor som borde ha sagt att det var fel, så egentligen är det deras fel. Men det är min kanal så ansvaret hamnar på mig. Fast det var inte mitt fel. Så då hittar jag på femtio olika förklaringar, inte ursäkter utan förklaringar. Och jag håller mig inte till samma, utan kommer med en ny varje gång. För det var inte mitt fel. Och han kunde ha somnat utanför någon annan. Och då måste ha varit hans fel då det inte är mitt fel.”

    Hon borde ha använt alternativ 1…
    Just saying?‍♀️

      Kan inte se siffrorna med Adblock. Kan du ge ngt exempel?
      Ser att hon har en rankning som B-, är det också ett tecken på köpta följare?

        24.02.2023 ökade hon med 350 följare
        27.02.2023 ökade hon med 300 följare
        Men hon har ett dagligt drop på 123 st och minskat med 3690 följare på 30 dagar..

    Varför får hon mediatid? Hon har gjort bort sig deluxe. Det finns influensers som har blivit persona non grata för mindre. Typiskt Sverige.

    Hon är så sjukligt bekräftelsekåt. Tragiskt. Har inget att komma med längre.

    Om hon nu vill ha ett privatliv
    Om hon nu INTE vill prata om det som hände i trapphuset
    Om hon nu blivit såååå empatisk och klok

    Varför gör hon alla dessa trötta intervjuer?

    …för att hon älskar att synas?

    Känns som för varje intervju hon gör så försöker hon ha approachen att det ”inte va så allvarligt” ”tunnelbanan gör samma sak”…

    Hon konstant fortsätter på spåret att ”rättfärdiga” varför hon gjorde som hon gjorde, varför?
    I förhoppningen att publiken snart kommer se på det på samma sätt?
    Kommer ju bara få motsatt effekt. Herregud, sluta gräva där du står människa

    Jag tyckte att hon tappade det redan vid fejkbröllopet. Och hur hon insisterade på att de visst var gifta trots att det inte var lagligt.

    Hade typ glömt bort henne?

    Alltså, det som glöms bort i det här och i alla intervjuer hon gör det är PENGAR. Allt hon gör nu är att komma in i värmen för att kunna tjäna DEG. Tvätta varumärket, sälja lägenheten, förändra sin persona…. allt är för att tjäna MERA PENGAR. Glöm aldrig det.

    Men gud gå vidare ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.