Sara Bolay om baby daddy-rykten som går

Det här jag ska skriva nu har ingenting med storyn igår att göra (hon postade en annan story om rykten som går. BB:s anmärkning) men är tydligen något trött rykte som går som jag kommer ta död på nu!

Jag har inte fått några pengar av Stellas pappa för att vara tyst om vem han är. Inte en krona och det vill jag inte ha heller för den delen!

Han har alltså inte mutat mig!!!! Jag har valt själv att inte gå ut med det och hålla det privat. Punkt slut. // Sara Bolay

Sara Bolay är känd från dokusåpan Ex on the Beach och bosatt i Dubai. 
Hon födde dottern Stella i början av november 2022 och har aldrig nämnt dotterns pappa, vilket verkar ha lett till mängder av spekulationer.
Nu har Sara alltså satt stopp för en av dem, den att hon skulle blivit mutad av pappan till barnet, för att inte avslöja hans identitet.

Folk är verkligen otroligt nyfikna på papporna till influencerbebisar, oavsett om de är kända eller ej.
Det ligger väl i sakens natur antar jag? Att man per automatik vill ha så många pusselbitar som möjligt i varje  given situation för att ha så få hål i bilden som möjligt?
Eller är det bara ett viss typ av klientel som bryr sig? Typ sådana som pratar om kändisar och influencers i en podd nära dig? 😉

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sara Bolag ändå ?❤️

      ?

    Undrar vad hon får i underhåll av pappan? Nyfiken svar ja!

      Jag gissar på inte en krona och det vill hon inte ha heller.

        Varför skulle hon inte få det?

          Men bor hon eller pappan ens i Sverige? Är väl inte givet att pappan måste betala underhåll isåfall

            Just därför är det stor risk/chans hon får stor underhåll om han är tät!

      Och vi som inte vet vem hon är undrar om hon lever med pappan eller om hon gått själv genom graviditeten? Vad är storyn bakom detta liksom?

      Men orka bry sig om ngn annan får underhåll.0

    På tal om ”dom-debatten”. Texter av människor som inte gör skillnad på ”de” och ”det” gör mig förvirrad. Ja, det är lite mitt eget fel och ja, det finns människor med dyslexi osv. Jag delger bara min förvirring.

      Alla har vi säkert något som vi blir förvirrade av.
      Jag blir tex förvirrad av texter med massa olika emojis.

      tycker komma borde bytas ut mot punkt, vilket alltid orsakat förvirring inom internationell matematik & ekonomi

      typ vårat 3,4 borde bli som i engelskans 3.4

        Det är väl olika på olika länder också, inte bara ”engelska kontra svenska”. Men ja, jobbar inom fakturering på ett internationellt bolag där frakten sätts in manuellt av någon lokaliserad enligt varifrån produkten skickats ut, roligt att förklara för kunden varför det tagits en fraktkostnad på 96 000 USD på en vara som kostat 150 USD… Säger dock inte att det är vi som ska byta system nödvändigtvis men förvirring sker absolut!

      Det är inte ditt fel!

      Vi som växte upp innan sociala medier fick iaf läsa texter med (oftast) korrekt grammatik. Det är inte så konstigt att många unga inte kan stava idag när de mest läser texter skrivna av folk som varken bryr sig eller kan skriva korrekt svenska. Tycker det ser så oprofessionellt ut med stavfel

        Gud jag tycker tvärtom! Så många äldre (60+) på arbetsplatsen som skriver helt sinnesjukt dåligt. Varken punkt, komma eller fråga tecken brukar vara på rätt plats.

        Ex: ”Ja vi har inte fått någonting i vår avdelning ännu men det kommer väl nästa månad när de har blivit färdigt det men jag hoppas inte det hoppas att det blir allt för storändring????? för då får man börja leta efter en nytt jobb ha lyckas igen Ha det bra Kram på er”

        Och ja, gubben är svensk. Hur som helst, menar bara på att det absolut inte enbart handlar om ”dagens ungdomar”, även om många skriver som de pratar.

    är det inte lag på att man måste berätta vem fadern är, iallafall för myndigheterna?

    det sa en inhyrd sexualkunskapslärare när jag gick i skolan, så jag har alltid undrat vad som händer om man inte gör det

      Jo. I Sverige är det så. Födde hon i Sverige? Familjerätten kan ta det ganska långt i sina försök att få reda på fadern. En vän till mig vägrade att svara dock och tillslut så släppte de det. Men det är ju för att barnet har en rätt att veta och för att undvika olyckliga situationer som i t.ex Mexiko där många gifter sig med kusiner utan att veta.

        Och för att försäkringskassan inte ska behöva betala pappans underhållsdel. Det är ganska mycket skattepengar som går under 18 år om ingen pappa uppges.

      Men om man inte vet då? Man kanske låg med 14 olika män på en rundresa i Ryssland. Hur ska man göra då?

        DNA-test

          Hur ska du hitta alla dessa män igen och DNA-testa allihop? Speciellt om de bor i Ryssland ?

            Ligger man med fjorton män i Ryssland förutsätter jag att man har någon hum om vilka dom är. Ett utseende, ett telefonnummer eller något sådant. Att faktiskt leta upp personerna gissar jag ligger på den utredande myndigheten.

              Nej, ponera att det är en väldigt promiskuös kvinna! Som ligger med 14 random män, på barer och sånt. Hon tar inga namn, hon blundar hela tiden så hon vet ej hur någon ser ut. Tror inte detective myndighet i Sverige ger sig ut på mission i Ryssland för att leta pappor 😀

                De gör ett försök att lokalisera men släpper det om det inte går att hitta mannen på det försöket.

                Nej, i fallet av en ligga runt och blunda konstant-rundresa i Ryssland ger man nog upp. Hört att dte är ett av dom tuffare fallen för myndigheterna efter all inclusive-resan till Kanarieöarnas swingerstränder.

              Va? Varför skulle man behöva veta vilka det är? Nu är ju 14 att överdriva men säg 3 ons på en veckas semester. Är ju inte säkert att man ens frågar efter namn om det bara är sex man är ute efter. Måste ju ändå finnas ganska många ligg efter krogen kids där man inte vet vem den andra är.

              Jag förutsätter tvärtom, åker du utomlands och ligger med 14 män tar du väl inte allas kontaktuppgifter. Låter ju mer som one night stands. Och vad ska du göra med ett utseende tycker du? Tror du Sverige kommer rita upp en fantomenbild och börja söka över hela Ryssland ? men du tänker gulligt

                Ja, jag tror definitivt att vårt avlånga land kommer sträcka ut armen sin (den sitter ungefär vid Sundsvall) och rita. Det hör ju jag att du aldrig sett SVT Spårlöst.

              Jag har inte legat med främlingar i Ryssland men flera i Sverige. Hade aldrig kunna leta upp dem då jag knappt vetat namnet på dem.

                Det är dock inte du som gör det utan socialnämnden. Först kommer dom givetvis att fråga dig, men om du inte kan ge några som helst svar så kan dom gå vidare och fråga personer i din närhet. Självklart kan det hela sluta i att man inte hittar fadern, men en utredning är dom skyldiga att göra.

                  Fast varför?

                  Har de alltså rätt att fråga människor i min närhet om de vet vilka jag har legat med? Kommer bli väldigt stel stämning på släktträffarna framöver känner jag plötsligt…

              Exakt!
              1) Blont kort hår, medellängd och blå ögon
              2) Ganska lång, mörkt lockigt hår och glasögon

              Varsågod och DNA-testa!

        Är det flera män inblandade så gör de dna-test. Kvinna måste uppge deras identiteter och de kallas att lämna test.

          men tänk om de vet att man vet, fast man säger ändå inte?

          blir det någon påföljd? vatten och bröd tills man säger?

          och tänk om de vägrar ge dna-test?

            dvs tänk om männer vägrar dna-test

              I vissa fall kan man faktiskt bli tvingad. Annars kan man testa en förälder eller syskon, som till viss del delar personens DNA.

            Finns ingen som kan tvinga dig att uppge vem pappan är. Det är inte brottsligt.

            Om en kvinna uppgett en man som pappa till sitt barn och den mannen vägrar komma in för dna-test, så kan det gå vidare till rätten och mannen kan bli intvingad för att göra testet. Tror det sällan går så långt dock utan det räcker med att socialtjänsten förklarar vad som kan hända om man inte kommer in frivilligt.

      Men vart skriver hon att hon undanhåller pappans identitet från myndigheterna? Väldigt skillnad på det och att inte ge pappan en shout out på instagram, kan jag tycka.

        det var en allmän fråga

        (som jag förstod kunde tolkas på det sättet – för vad annars skulle syftet vara – men det gör ställandet av frågan i sig mycket intressantare)

    Det är ju verkligen upp till influencern själv om hon vill berätta vem pappan är eller ej. Men många influencers tycker jag har ett märkligt sätt att ”hantera” en situation som de vill hålla hemlig.

    Tex Filippa nämner baby daddy stup i kvarten, även i sammanhang där det absolut inte är nödvändigt om man nu gärna vill rikta bort fokus från honom. Tex i en story idag när hon pratade om vilken vagn hon valde så skrev hon typ att ”barnets pappa sa att det var bra dämpning så då tog jag den” eller nåt sånt. Det blir liksom konstant påminnelse om den där hemliga pappan utan namn. Istället för att bara säga ”hade hört att den hade bra dämpning”.

    Menar nu INTE att dessa saker gör att hon är skyldig att berätta! Missförstå mig inte. Men jag blir bara förvånad över ambivalensen (säger man så?) att de dels verkar väldigt besvärade av att folk frågar, men samtidigt nämner saken lite hela tiden.

      Eller lägger upp en bild när han kramar henne och man ser ryggen? Klart folk är nyfikna det är inte konstigt

    Föddes barnet i Sverige? Isåfall är det enkelt att ta reda på pappan genom att höra av sig till skatteverket, vilket folk sjukt nog gör som tex med filippa toremos barns pappa.

      Eller kanske oavsett, om barnet är registrerat som svensk medborgare eller på något annat sätt finns i registret.

    Men varför har man vi text mot en så ljus bakgrund? Ser fan inte et skit vad som står. Samma sak när de har typ 6 i typsnitt. Ibland undrar jag om deras mobiler är dubbelt så stora eller om de på riktigt ser vad som står när det är sådär smått? Ibland måste jag printscreena och zooma ?

      *vit

      Oj tråkigt att du inte ser, jag ser alldeles utmärkt vad det står så antar hon gör det också och därför inte tänkte på er som inte klarar av att se det ☺️

        Ja jag har tänkt på det på fler influencers. Typ beige bakgrund med vit text hade någon i en frågestund, jättesvårt för mig att se ?

    Om hon bor i Dubai är hon gift för annars hade hon suttit i fängelse… Så någon finns det ju med i bilden. Lite annorlunda lagar där nere!

      Stämmer inte, lagen ändrades för något år sen så det är inte ett brott att ha barn som singel

    Vart kan man se säsong 3 nu? SVT verkar inte ha släppt än?

      Nee den kommer ju inte förens 28 april. Var kan man sen den?

    Hittade nyss Lisa Maria Jönsson på Instagram. Vem är pappa till hennes dotter Sia? Tydligen ville pappan inte ha barnet så han var ej delaktig under graviditet och har ingen kontakt alls med dottern efter att hon fötts!

      Han har tydligen skyddad identitet så går inte att ta reda. Nämnde hon också inte att en okänd stalker tipsat familjerätten om killar som kunde vara pappan som var helt taget ur det blå? Vem fan orkar hålla på?

    Hon åkte hem till Sverige och födde, du föder inte barn som ensamstående kvinna i Dubai då riskerar man att hamna i finkan.

      Det gör du absolut inte, lagen har ändrats

    Har fått ett sånt jäkla problem. Har börjat få som stora finnar innanför låren/vid underlivet. Ser ut som en finne och känns stort innanför huden. Det kommer och går. Känns svullet under finnen. Vad är detta?

      Hiradenitis suppurativa? Om du bildgooglar så kommer det upp väldigt många svåra fall. Finns många med mildare varianter.

      Hs som redan nämt. Relativt vanligt. Man ärver det men det kan ligga latent tills någon faktor utlöser det. De faktorerna kan vara hormonella förändringar, viktuppgång eller stress. Vanligast med akneliknande bölder runt kön och på rumpan men även runt bröst eller i armhålan.

      Hade samma, trodde jag hade HS och blev så stressad. Fick tid hos en hudläkare som dementerade det och sa att jag har en inflammerad kapsel under huden bara, så kan vara det du har också 🙂 Ska ta bort det med någon form av laser/operation snart.

      100% HS

    Förstår inte hur folk kan bosätta sig där.

      Instämmer, skulle aldrig ens åka på semester till ett sådan land som är så bakåt i tiden när det kommer till kvinnors rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.