”Go hard or go home”. 

En av de bästa grejerna med dygnet var att Paul och jag sov i samma säng ha ha.. Det är nämligen så att jag min säng hemma från Carpe Diem är 2,10 bred och supermjuk. Alltså det mjukaste som går. Och jag älskar det! Paul får dock så ont i ryggen av den så nu har han tagit en av barnens madrasser (de har en extra madrass för kompisar) och ligger på den istället bredvid på golvet. Hur deppigt är inte det? Det går säkert att lösa men vi har bara inte orkat ta tag i det. Den är extra stor och dyr så det känns lite krångligt. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip skriver i ett inlägg om hur mysigt det var att bo på hotell eftersom hon och Paul då sov i samma säng.
Hemma har hon en supermjuk säng som Paul får ont i ryggen av, så istället sover han på golvet på en extramadrass.
Jag är till 100% Team Paul. Jag vill också ha den hårdaste madrassen som går att hitta och sover jag på typ en brits eller liknande så sover jag som bäst. Att campa med liggunderlag är en annan favorit.
Jag hade avlidit om vi haft en mjuk säng hemma, utan individuell anpassning, men som är så köpte vi en 180 cm säng förra gången, där vi fick välja vår egen 90-säng med en gemensam  bäddmadrass ovanpå.
Utan det så hade jag också sovit på golvet.

”Go hard or go home”.

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man vad är det för deal du har med IL? Någon sorts kampanj för att börja uppfatta henne som en seriös person?

      Suck och suck på sån trist kommentar.

    Herre Gud! Det är väl bara att åka till Hornbach och köpa en skiva plywood och lägga dit. Hur lat får man bli??

      Hur funkar det när man har resårmadrass med en sängram? Alltså ingen botten under liksom. Eller du menar under bäddmadrassen?

        Resårmadrass är med fjädrar och ingen ram, med en sån måste man ha en lamellbotten i sängramen och skulle teoretiskt sätt kunna ha nån skiva där. Många gånger är dock lamellbotten sviktande för bättre komfort, isf är det bättre att ha skivan under bäddmadrassen.
        En resårbotten är med fjädrar och en inbyggd ram med lamellbotten, den kan du lägga direkt i sängramen och en skiva skulle inte göra nån nytta under den, utan där är det enbart under bäddmadrassen som gäller.
        Ja, jag är arbetsskadad ?

    Trodde det var vanligt att en dubbelsäng gick att välja varsin madrass till. Alltså en stor madrass men att vänster är hård och höger mjuk exempelvis.

      Det är det, men en dubbelsäng är vanligtvis 180cm medans IL’s är 2,10 så lär vara specialbeställd och därav ”krångligare” att köpa en ny med samma mått men två olika madrasser.

        Vi har också en hård och en mjuk. Vår säng är 210×210. Har verkligen inte råd med specialbeställningar eller nåt. Köpte den på Mio tror jag.

        En 105 madrass behöver man inte specialbeställa. Sova har 6-8 veckors leveranstid på en sån. Precis samma tid som en 90 bred.

        Men hur fattiga är de, om de inte kan fixa en ny säng som båda kan använda?

      Beror väl på vad man har för säng. Har inte tänkt på det och är inte hemma och kan kolla, men jag är tveksam till om det går till min kontinentalsäng.

      Beror på om madrasserna är i ett stycke eller två. Om de är tvådelade men tex med en gemensam bäddmadrass kan man bara byta ut en av madrasserna. Har också en 210 säng och det är ingen skillnad, mer än bredden, från en 180 säng. Vår är tvådelad med en gemensam bäddmadrass. Hade inte fått in den i lgh om madrasserna var i ett stycke.

    Mjuk madrass alla dagar i veckan! ?

    Är inte det här endast ett sätt för henne att tigga om sponsring?
    Finns ju många alternativ där man kan välja två olika madrasser till en säng.

      Förmodligen. Nuvarande säng var ett samarbete med Carpe Diem.
      Undrar om Isabella har frågat dem om hon kan ändra till en hård variant?
      Eller så tycker Carpe Diem inte att det lönar sig längre med samarbete – nuvarande säng stod i läskiga huset före kraschen. Det var på den tiden då Isabella inte ens kunde köpa en tandborste utan samarbete.
      https://www.isabellalowengrip.se/2019/04/07/kvalitativ-somn/

        Vi har en Carpediem o valde då en bäddmadrass i latex som va o-billig sas…grejen är att den luktar gummi o lukten försvinner inte. Det sätter sig i alla sängkläder o man har känner en vidrig lukt av gummi i sovrummet. Nån som har samma problem?

          Det är ju bara att reklamera så klart.

    Team mjuk madrass. När jag och mannen var på Gotland i april så sov vi i den mjukaste sängen och det var länge sedan om jag sov så bra. 🙂

      Om det var på hotell, kan du tipsa? Blir ofta besviken på hotell och deras hårda sängar.

        Det var i Visby, First hotel Kokoloko. Sängen var ljuvlig och frukostbuffén ännu bättre. 😀

        Inte ens nära rent geografiskt men Sheraton i Stockholm hade den absolut skönaste sängen jag någonsin sovit i när jag bodde där. Dock var det ett tag sen nu.

        Samma på Falkenberg Strandhotell, underbart mjuka sängar.

    Hur kan detta vara intressant? Förlåt men det är extra mycket om IL jämfört med andra influencers och hälften är inte ens nåt intressant att diskutera, iaf i mitt tycke. Vet att man kan skrolla osv och gör alltid det när det kommer till henne men undrar om hon är ett stående inslag av någon orsak fast än det egentligen inte händer så mycket kring henne? För hon fortfarande är en av få som har en blogg? Eller är det bara jag som tycker att hon är passé? ?

      Håller helt med dig Anonym! Tycker ofta det känns som att Camilla slänger in inlägg likt detta för att generera många kommentarer likt ”jag gillar mjuk madrass”, ”jag är team hård madrass” osv.

        Ja precis och det är lika fascinerande varenda ggn att se att så många har behov av tt berätta hur de gör el vad de föredrar.

      Frågan från början är varför IL tycker att det är värdefullt att dela familjens sov- och sängvanor med omvärlden. Hon kämpar som en galning för att bli relevant igen och prövar olika strategier. Just nu finfru på Lidingö, hemmafru med små lustiga hushållsmisstag. Äppelkaka utan äpplen tihi så lustigt. Verkar försörja sig på att sitta i så många poddar som möjligt och återberätta om sin resa som hon kallar spektaklet.

    De är ju inte luspanka direkt så hur kan det här ens vara ett problem.
    Sälj sängen och köp en med två individuellt anpassade madrasser. Orka göra ett inlägg och berätta om det. Tråkigt liv IL?
    Är inte heller något som behöver uppmärksammas och Bloggbevakas.

      Lår oss höra om ditt spännade liv? ?

        Fast vardagsliv ÄR ju tråkigt att läsa om, det har man ju tillräckligt mycket av själv.

        Mer spännande gillar jag.

        MEN vi är olika såklart!!

          Är nog svårt att skriva om ett spännande liv HELA tiden ?

      Fast det är ju projekt att släpa ut en jättestor säng från ett rum, från ett hus, inget som görs i en handvändning direkt. Hon gjorde ju inget inlägg endast om det utan om att de var ett gäng på Ellery och det var väl roligt, och det har väl inget med att ha tråkigt liv att göra att berätta om rygg – och sängproblem. Livet kan inte bara var roligt inte för IL och inte för oss andra heller tyvärr.

    Hur många år har de varit sambor nu? Har han legat på en madrass på golvet i flera år?

      Tror tror hon skrev 3 år eller ngt sådant för ett tag sedan.

      Jag tror de har tagit det stegvis pga barnen, kanske nu när det blir mer permanent (P har väl sålt sitt hus?) Så blir det mer kännbart
      Han är ju inte heller pur ung

        Han har inte sålt sitt hus och heller inte varit skriven hos Isabella trots alla år som sambos.

    Mjukt! Efter att ha sovit på en sån ”medium” madrass i flera år och fått ont i höfter och axlar på köpet fick jag äntligen tag i en mjuk (som är sjukt svårt att hitta utan att det kostar multum numera?) och nu sover jag så skönt så skönt.

    Måste ha en fastare madrass. Kan inte ha att man liksom sjunker ner. Att köpa ny säng är en investering. Men dyrt har det blivit.

    Jag hade haft lite svårt att slappna av helt själv i en 2,10 med min partner på golvet bredvid. Prio att byta säng då.

    Förlåt men så jäkla ointressant inlägg m! Vad kommer härnäst? Isabella vill ha mjuk tandborste och Paul hård? Allvarligt snark på inlägg

    Det här är så uppenbart ett inlägg för att tigga spons. Tror inte för fem öre att Paul sovit på golvet i flera år, men det får honom ju att framstå som en martyr. Har man råd att köpa en Ferrari som sommarbil kan man säkert lösa sängproblemet. Alternativt har väl Paul en säng i sitt hus, så varför inte bara byta?

      Ja, frågan är varför hon inte kontaktar Carpe Diem som ju ställde upp med en säng förra gången.
      Är det inte längre lika intressant att samarbeta med Isabella längre?
      Eller ville Isabella bara väcka uppmärksamhet med att Paul hamnat på en madrass på golvet?

      Fast hon skriver inte att Paul sovit på madrass i flera år Sofia utan att ”nu har han börjat sova på en madrass” Nu alltså, nu på senare tid. De har troligtvis råd men det är ju ett projekt att dra ut en stor säng från ett rum och ner och ut, eller att lyfta den ovanifrån från ett fönster. De byter säkert eller fixar det i sinom tid men igenkänning på att inte ta tag i allt på en gång alltid.

      Komisk att vissa vänder det till att allt hon berättar om i sin blogg är tiggeri av spons…snark…kanske kanske inte tror nog bara hon berättade om sin dag i detta fall eller tror du sängförsäljare läser hennes inlägg ingående för hade hon velat tigga sängspons så hade hon nog gjort det mer synligt tänker jag, fast det blev det ju nu HÄR så kanske får hon erbjudanden nu om en ny säng 😉

    Jag hade aldrig kunnat med att ha min partner sovandes på en madrass bredvid sängen för att den inte passar oss båda. 1. Jag hade sagt åt honom att sova på soffan, bättre komfort. 2. Hade haft prio ett på att fixa problemet, inget ”orkar inte”. 3. Jag hade saknat ihjäl mig efter närhet och gos.

    Sen kan jag väl tycka att Paul borde prioritera att ligga på så dom fixar det. Beställ en ny säng som passar båda och sälj/skänk den gamla. Det är ju inte som att dom saknar pengar precis.

    OT Tanbyklara verkar föda barn i detta nu.

      Var det det som hela Sverige satt och väntade på?

      Måste fråga vad du grundar det på?

      Jag har varit löjligt engagerad i när både Klara och Kenza ska föda nu när båda är så nära. Har kollat ig med jämna mellanrum och Klara uppdaterade ju igår, Kenza har inte uppdaterat på 3 dagar. Nej, jag har inte skrivit nåt till nån av dom. Nej, jag har inte skrivit några dikter. Nej, jag är inte creepy.

    Föredrar en madrass som är fast , vill inte sjunka ner i en mjuk madrass. Vi är olika ,som tur är

    Så det var det här hon siktade på med sina inlägg.
    En ny sponsrad säng…
    Inte styrelsejobb, då.

    Paulette började ju i källaren så att få sova ”Sir Väs” style på golvet i samma rum som Belsabub är ett riktigt lyft. Man undrar om Paulette tyckte det var obehagligt att sova med Belsabub på Ellert och istället simmade hem till sin gamla lya 500 meter bort och lade sig på bryggan för att pasta ut.

      ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.