Mer nyfiken än någonsin…

När jag i lördags skrev det här inlägget om Molly Rustas ”dubbelvärdeslägenhet” så kunde jag rapportera följande om de båda inblandades Instagramsituation:

”Molly följer fortfarande kanadensaren på Instagram, men han följer inte henne tillbaka.”
Kanadensaren följde inte Molly Rustas konto, och hade bara 79 personer på listan över följda konton. Samma dag och efter att inlägget publicerades så fanns det helt plötsligt 80 personer på Kanadensarens följarlista.
Gissa vem som precis lagts till på hans lista?
Idag är det tisdag och gissa vem som är tillbaka på stadiga 79 personer på följarlistan?
The canadian dude, that’s who!

Vad i hela herrans under och galoscher är det som händer?
Vad pågår?
Jag tror aldrig jag sett en mer intensiv men knäpptyst konflikt utspela sig på sociala medier.

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jodå. Gabriella Joss Possler och ”mannen” höll på så där i månader.

      Fast de har väl pengar ändå, eller? Alltså Gabriella försörjer sig ju bara på some och i ärlighetens namn har en rätt trist blogg, inte mkt som händer. Har svårt att tänka sig att man vill hålla på och sprida rykten för att få ytterligare lite uppmärksamhet om man ändå klarar sig?

        Vem sa att det hade med pengar att göra?

          Det var väl de folk spekulerade i, att det skulle dra fler följare och mer intresse = mer pengar. Om man gör det utan att det faktiskt är något fel o förhållandet alltså.

    Vilket enkelt sätt att få många sidvisningar på sitt konto (om nu sånt räknas i ngn statistik)
    på, av, på av, på, av och alla måste in och kika…. (alla som bryr sig alltså)

      Tror inte man tjänar något på det. Är väl samarbeten man tjänar pengar på när det kommer till instagram

      Men de är väl superrika, tror du de orkar?

        Mycket vill ha mer ?‍♀️

          Är hon också rik eller bara han?

    Vad är det Bianca är så upprörd över? Såg i hennes storys att hon var upprörd av saker som sagts om henne i er podd men har tyvärr inte tid att lyssna på podden idag, någon som kan ge en sammanfattning?

      Det pratades om en av hennes senaste vloggar . Bianca uppger ett stort problematisk livsstil – att hon knappt behöver sömn, att hon sov en timme och sedan kunde hon ändå ta sig igenom dagen utan problem osv. Det diskuterades att det är ett tecken på hög stress och att väggen är nära. Sen lite annat, men absolut inget elakt och opassande.

      Lyssnat på podden. Bianca skriver att dom sagt att hon är ful och inte kan sjunga. Stämmer absolut inte. Det enda dom nämner är oro för hennes mående den sista tiden.

        I senaste avsnittet ja. Finns ju fler.

        Vilken podcast?

      Jag vet tyvärr inte, har inte hört podden men jag har ett tips till Bianca. Byt yrke! Vi lever inte i en perfekt värld och många av oss värnar därför om oss själva genom att till exempel ha privata konton och för lugn och ro i själen inte exponera oss.
      Har allt ett pris? Inte för mig. Bor hellre i min hyreslägenhet i ett inte jätteattraktivt område än i en våning på Östermalm med okända utanför min port med en livsstil och ett yrke som gjort för människor att diskutera och ha åsikter om. Man ansvarar ofta för sin egen lycka. Vore Bianca min dotter skulle jag av kärlek säga: stanna upp nu, stäng ner nu, lev ditt liv i fred utan tusentals ögon som ser på. Det bästa för en människa är inte alltid folk som stryker medhårs. Fattar att Bianca säkert har kul på jobbet och älskar det hon gör (?) men är det värt priset hon får betala?

        Helt med dig.
        Bianca borde ta en paus från allt och fundera hur hon vill leva sitt liv. Hon verkar ha förväxlat lycka och välmående med bekräftelse, pengar, utseende och framgång.

        Håller helt med dig. Blev så chockad när hon, i något klipp från dokumentärserien, sade något om att allt hon gör är för sina följare. Sant eller inte, det lät oerhört tragiskt. Priset hon verkar betala är väldigt högt och verkar inte vara värt det.

      Såg när Bianca va med i Hairtalkbyemelies på youtube… Där säger hon att hon kollar på ALLA på youtube. Flera timmar om dagen. Att hon lägger extremt mkt tid på att sminka sig, noppa benen å allt möjligt.

      Om hon jobbar så mkt å har såååå mkt som de säger i dokumentären å överallt så går detta inte ihop. Antingen överdriver dom hur mkt hon jobbar(för att man ska tro hon är mer delaktig) eller så överdriver hon hur mkt tid hon lägger på sig själv för att verka mer skön å avslappnad å mer ”frisk”. Eller så sover hon inte alls å måste typ gå på amfetamin.
      Jag känner många som har galna jobb med många bollar å mkt att göra. Det finns inte på världskartan att dom skulle titta på youtube. Dom har inte tid. Får inte plats i ett så späckat schema. Har knappt tid att svara på mina sms. Bilden Bianca ger i den youtube videon är en HELT annan än den dom manglar ut officiellt. Nått som inte stämmer

        + tänk då även in att hon har två hundar att ta hand om :)))

          Senaste 2 veckorna har hennes lilla assistenter haft hundarna i princip varje dag (kvällstid och dagtid) kul att ha ett jobb där man ska passa sin arbetsgivares hundar. Tycker det ser lite fånigt ut bara?

        Men hon sa ju att hon går och lägger sig sent på natten. Visst har man tid om man kommer hem 21-22 och går och lägger sig 02.00? Kan du matematik?

      Inlägg kommer kl 12

    Kan ju vara så enkelt att han inte vill se hennes inlägg i sitt flöde.

      Det går att dölja en persons inlägg och händelser , utan att avfölja. En avföljning från mannen som är pappa till ens barn är högst personligt drag.

        ????

        Verkar inte som att många vet att den funktionen finns.

    Verkar som att Louie och Maggan inte följer varandra längre?

      Nej för TV-serien är väl slut? Men Gud vilka jävla tramsmajor dom där två är. Här är en till som inte följer Magdalena längre.

    Har folk så jävla tråkiga liv att dom på riktigt sitter och snokar runt o kollar vem som följer vem och vem som avföljt vem. Fy fan alltså. Sorgligt.

      Är inte det mesta man gör rätt sorgligt egentligen?

      Roliga du. Du är ju här inne och snokar? Tillomed går in i kommentarsfältet för att kika lite närmare .

        Att läsa en blogg är väl för fan inte samma sak som att snoka runt på ig o kolla vem som avföljt vem!

          Fast bloggens syfte är ju bland annat precis sånt här innehåll. Det är lite oskyldigt skvaller som inte skadar nämnvärt .

      När det blir så här komiskt är det inte så konstigt ?
      Det vet nog de som följer/avföljer också

    Har lyssnat, de tar sig rätt att döma henne som utbränd att hon inte mår bra, det är en obehaglig ton, patronizing. Vill säja till den här trion: Bianca är en fantastisk lyckad människa, fantastisk multibegåvning, med en stark karisma och utstrålning, smart cool, hårt arbetande, lyckad i sitt yrken. Men det känns som dessa tre damer bortser från detta utan vill ta ner henne och få henne att känna sig misslyckad. (Kommer att
    tänka på gaslighting) Och de sätter sitt hopp till hennes mamma, Pernilla, men Pernilla har ju tidigare visat brist på empati gentemot sin dotter, sina söner har hon däremot varit mer mamma för, och hon skriver bara om ”livet ändå” och hur bra allt är, men hur kan hon tycka det, när hennes dotter inte mår bra och fajtas med en ätstörning. Biancas komplicerade barndom, att inte bli sedd, att inte få känna det man känner, bygger inte ens självkänsla. Det ger att hon försöker att vara andra till lags och av det blir man utbränd.
    Hon har byggt hela Caia, hon är pionjär inom sitt område hon är den som förstått vad som ska göras för att få företaget att blomstra, de andra har hängt på, sedan ville någon (Vanessa) ha ut pengar och Bianca som vill vara till lags gick mot sin vilja med på det. Caia är Bianca inte Vanessa.

    För en som inte hänger med. Jag fattar inte har Molly och hennes amerikanska pojkvän gjort slut? Fick inte de barn precis? Vem gör slut så snart efter det? Jag har så mycket frågor. Kan någon upplysa mig.

      Jag undrar också hur det blir när han är sååå förmögen och delar ett barn med henne. ”Synd” att de inte hann gifta sig, kommer han behöva betala henne något? Ska hon gå tillbaka till en mer normal livsstil efter att ha skyltat med privatjet och lyxhus i flertal olika länder? Jag menar bara några månader innan hon träffa Ross satt hon på sin youtube i en pytteliten lägenhet med sin fd pojkvän och käka tacos med fötterna på soffbordet. Idag är det gröna juicer, videos med skyhöga klackar i bikini på balkongen och lyx lyx lyx som visas upp dagarna i ända.

        Varför skulle hon inte kunna gå tillbaka till en mer normal livstil efter att ha ”skyltat med lyx”? Man kan ju skylta med lyx efter att man käkat tacos i en liten lägenhet så varför inte tvärt om? Hade vart lite konstigt om hon sa till honom att ”nej jag kan inte bo i vräkig villa och åka på semester med dig för jag måste hålla mig till min egen standard”, bara för att de någon gång kan göra slut? Bara för att det inte ska sticka i ögonen på andra?

          Jag sa inte kan, jag sa ”ska hon”. Klart hon kan om hon inte har något val? Då blir hon ju illa tvungen att gå tillbaka till en gammal livsstil även om jag inte tror det är vad hon vill.

      Kan fullständigt förstå varför man gör slut ?

        Så snart efter en bebis (hur gammalt är barnet?) försöker man ändå inte hålla ihop det. Jag tänker mer att man valde att bli gravida ihop för inte så länge sen

          Om förhållandet inte var toppen innan barn så förstår jag varför några skulle göra slut en tid efter att man fått barn.

          Det finns nog inget mer påfrestande än att få barn.

          5 april la hon upp ett inlägg om att barnet fyllde 1 år.

      Verkar som att denna Andrew inte är så förmögen som han velat ge en bild av. Bolagen han har en styrelsespost i här i Sverige, går inte bra alls.

    Följer hon han?
    Tycker lite synd om det nu är slut. Känner ju inte de men tycker Molly verkar så jordnära förrutom tåtrippningarna hehe. Han sitter alltid med sin mobil. Känns som många killar inte förstår sig på vad det kvinliga könet behöver:)

      Hon följer honom. Vet du om de pratade engelska med varandra, eller om han hade lärt sig svenska? Ja han var nog säkert väldigt karriärsdriven, kanske sånt som gör att man gör slut när man skaffar barn och de sidorna blir alltmer tydliga..

        Jag vet inte men tror engelska?
        Ja man vet ju inte men känns som de var väldigt olika men det kan ju också vara bra. Han verka inte ge henne så mycket uppmärksamhet men egentligen har jag ingen aning.
        Är du säker på att hon följer han för jag ser inte det men kanske missa?

          Nej men precis, de började väl gilla varann av någon anledning men ibland är det ju också att man har ett bra utbyte av varandra och det kanske var så i detta fallet, utan att vara för dömande. Hon kanske gillade att han var framgångsrik och levde ett spännande liv, och han att hon var en vacker tjej. Jaa han dyker upp när jag söker på de som hon följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.