Phillipe Cohens nya flickvän?


I senaste avsnittet av podden berättar vi om ett dm som inkommit till oss och som lät så här. ☝?☝?

Efter avsnittet fick jag det här dm:et från samma person, eftersom Phillipe delat en bild på sig själv och sin nya flickvän. ????
Jag har känt till hennes identitet ett tag eftersom relationen inte varit någon hemlighet, och många skickat in hennes Instagramkonto till mig, men nu har alltså Phillipe själv delat en bild på henne och då gör jag också det. Jag vill ju inte göra en ”Egoina” en gång till och avslöja ett förhållande innan influencern själv gjort det.

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Väldigt intressant ?
    OMG!

      En pik mot Bianca som tycks inte hitta någon ny kärlek!
      Evig ensam tjej- trots allt rikedom ?

        Det som är så ljuvligt att vara själv! ? Vad ska man med karl till ärligt?

          Håller med! Är singel och mår alldeles prima!? tror det är bra att man kan vara själv under en längre period och inte vara beroende av att ständigt ha en partner.

        När gjorde de slut, typ förra året? Man måste inte hitta någon ny inom ett par år, vissa gör det och vissa gör det inte.

        Evig?
        Hon har väl för sjutton varit upptagen typ i åtta år och varit singel knappt ett år!

        Varför måste man träffa ngn före sitt ex? Är det ngn tävling?

        Väx upp!

        1. Varför skulle en bild på en ny kärlek vara en pik? Får man inte gå vidare när man hittar någon ny efter ett uppbrott som skedde för länge sen eller vad menar du? En av dem kommer ju hitta någon före den andra oavsett hur lång tid det går och vad som händer? För så synkroniserade kan ju ingen vara?

        2. Vadå evigt singel???? hahahah

        Pik?! Förmodligen lägger han ju upp en bild eftersom det redan verkar vara på väg ut.
        Snarare skönt för Bianca att på riktigt kunna gå vidare.

        Dejtar inte hon John Guiedetti?

          Han är gift med Sanna Guidetti som Bianca är vän med.

    Han har delat en bild på en tjej. Vad säger att det är en flickvän?

    Bra om nu äntligen B & P kan gå vidare och släppa varandra helt.

      Tänkte samma. Hoppas att det här innebär att det är helt finito med Bianca och att båda kan gå vidare och bli lyckliga på varsitt håll.

      Skönt att han gått vidare. De verkade toxic för varandra.

      Hoppas båda blir lyckliga på var sitt håll ❤️

    Ett litet hysteriskt skvaller. Jaha ja. Och allt ”kom ut” tack vare att denna människa ”minsann såg dom….”

      ??
      Ett riktigt scoop

      Att folk ens skriver till ngn skvallersajt om andra.?

      Och Camilla om alla tips hon får ”jag visste det innan men har valt att inte publicera det”?

        Hon ljuger menar du? Av vilken anledning i så fall?

          Tror inte personen menar att hon ljuger utan mer att det är töntigt att vilja framhäva att man vetat längre än andra. Som när någon lägger ut om en graviditet på Instagram och folk ska kommentera typ ”grattis igen!” eller ”som jag sa innan kommer ni bli perfekta föräldrar!” bara för att visa att de vetat länge

            Exakt så

    Kanske dags för bloggen att ta semester

      Snarare dags för ”tipsarna” att ta semester. Herregud vilken självgod skvallerbytta!

        Det är exakt en sån person som pratar illa om andra när de inte är närvarande, men ler och är ”snäll” ansikte mot ansikte. Den där ”vännen” som pratar illa om en massa andra och som pratar illa om en själv, så fort man har lämnat rummet.

        Det är den där ”vännen” som har lyckats trasa sönder x-antal vänskaper/gruppsammanhang, eftersom den är så osäker och endast känner sig glad och upprymd när den skvallrar om andras liv och misslyckanden. Det är en sån individ som säger ”grattis” och kämpar med att le och som sedan surt säger om personen ”hon ska inte tro att hon kan någonting bara för att hon har [lägg in valfri bedrift]”. För de här tjejerna/kvinnorna ägnar merparten av sin tid att fokusera och försöka kontrollera andra tjejer/kvinnor. Notera att hon hade en hel harang av saker om den där kvinnan utan att ens ha pratat med henne (projicering) ”lite pryd”.

        Den här sortens person dömer hårt men skulle aldrig drömma om att rannsaka sig själv och inse att problemet är inte att andra lever sina liv, utan att personen ständigt lägger sig i och ska rapportera och prata illa om andra och ser det som sin underhållning. Om någon skulle säga att personen är emotionellt omogen då skulle den ägna minst några månader på att försöka förstöra för den andra på olika sätt. Den sortens person klarar inte heller av att höra att den gemensamma nämnaren är den själv när det uppstår problem/konflikter i olika relationer.

        Var inte som den här tipsaren och låtsas som att du gör en samhällstjänst!

          Ta det lugnt nu. Du vet ingenting om tipsarens personlighet

            Pratar om handlingen att informera/skvallra om andras liv! Rent generellt vad det är för sorts människor och hur sådana för sig rent socialt.

    Men gud har man inget eget intressant liv om man tycker att man borde tipsa om skvaller på det här viset?

    Absolut ingen tycker hans relation är intressant, det folk intresserar sig för är ett definitivt slut för P & B ?

    Lika intressant som vilka par som följer/avföljer varandra.

    Sekundärskäms lite nu.

      Hoppas tipsaren sekundär skäms lite för sig själv när hon växer upp och inser hur otroligt pinsamt det var att ”tipsa” och sen följa upp det med ett förtydligande om exakt vilken gata det var och att det fått ringar på vattnet.

        Känns som det är en ung tjej ? Fast rätt som det är så är det en tant ?

        Är nog en väldigt ung tjej

        Inte nödvändigtvis. Det finns gott om kvinnor 30 år och uppåt som ser det som sin personliga plikt att redogöra om andras relationer/potentiella relationer. Minns själv när man var tonåring och en del killar vars mammor skvallrade om oss tonårstjejer. Väldigt märkligt beteende. De kommenterade även ens kropp på ett obehagligt sätt. Och självklart var allt i all välmening ”klart du ska ha en bikini du som har en sån fin och nätt kropp och snygga bröst”. Det fick jag höra av en kompis mamma och anledningen till att jag inte ville ha bikini utan baddräkt var för att jag oroade mig över att äldre män stirrade på en när man hade bikini. Det hade noll med min kropp att göra, men så många kvinnor gjorde antaganden om ens kropp redan när man var barn.

          Jag tycker att det är kvinnor 50+ nuförtiden. Nu är det väl den åldern som de mammor som du pratat om har uppnått nu också?

            Precis. Med uppåt menade jag långt upp i åldrarna (har hört damer på 90+ som har hävt ur sig både det ena och det andra om andra av kvinnligt kön samt kommentarer om barnbarns kroppar (flickor) negativt/positivt och ofta beröm om flickorna är små i maten/ointresserade av mat och negativt om de är matglada för hur ska det sluta). Många kan tycka att som samhälle har det blivit mer progressivt, eftersom det pratas mer positivt om kvinnokroppar och den kvinnliga kroppen tas i försvar. Men egentligen är det fortsatt stagnerat för den kvinnliga kroppen synas och granskas extremt intensivt. Hur många pojkar/män uppmuntras till ett avklätt mode? Hur många pojkar/män tar bilder på kroppen och går ingående igenom att han minsann har rätt att existera trots fettvalkar eller ”skavanker” på kroppen? Hur många män får förstörd ekonomi vid en separation och måste hyra sitt boende och bli utköpt av sin ex-fru/ex-flickvän?

            Vi kan absolut och måste belysa det patriarkala och misogyna, men tror att vi även måste diskutera vad tjejer/kvinnor internaliserar och hur de hjälper till att indoktrinera flickor/tjejer/kvinnors tankar och synsätt på sig själv och andra flickor/tjejer/kvinnor på olika negativa sätt.

            Allt ifrån: killar gillar inte när man som tjej, det är snyggare om du gör såhär (kopplat till utseendet), om jag hade varit du hade jag- tränat mer, tagit en sallad, ätit mindre, fixat naglarna, färgat ögonbrynen, fixat hårborttagning, rakat armhålorna/benen, bikinilinjen, vulvan/fiffi, killar gillar verkligen det här i sängen, taskig du är som säger så du kanske gör honom ledsen, trodde inte han gillade [lägg in granskad kroppsdel på den andra tjejen som en tjej vet inte är önskvärt av samhället t.ex. väldigt små bröst] osv.

            En kvinnas existens är hela tiden i mellanlandet av att få höra att hon ska inte vara för mycket och inte för lite. Inte för små bröst och inte för stora (för då hänger brösten).

            Om du hela livet fått höra att du inte duger på olika sätt men lösningen är att ändra på kroppen…kan det verkligen räknas som fri vilja då att göra alla olika dyra behandlingar?

    Stackars kille som har ögonen på sig från (tydligen) alla håll, bara för att han varit tillsammans med Bianca. Alltså, lägg ner.

      Är väl bra för hans samarbeten?

        Varför? Vilka samarbeten?

          Kollade bara lite snabbt o där fanns både linas matkasse o Willys. Men de kanske inte räknas?

            Då fick du allt kolla lååååångt tillbaka…..

              21 veckor är väl inte så låååångt tillbaka?

                Om han ska räknas som någon form av influencer som gör samarbeten så är 21 veckor längre än en hel livstid.

    Är Biancas lilla armé här inne och kommenterar hej vilt nu?

      Nej tycker du att det verkar så?

      Om du tror det så har du inte läst kommentarerna ??‍♀️

      Jodå de som tycker det är härligt uppfriskande skvaller och intressant härjar ju

        Skulle Biancas ”lilla armé” uppmuntra att han gått vidare menar du? Jag tycker det är sunt att de verkar släppt taget om varandra. Men tillhör inte någon armé för det.

    Är dessa personer influencers?

      Ja, märkligt att skriva ett rent skvallerinlägg à la Hänt i veckan om Phillipe. Han är ju inte direkt en influencer.

    Utan att prata om B & Ps relation och hur deras förhållande var, så tycker jag ändå att de hade äktenskapstycke. Hade faktiskt hoppats lite på att de skulle hitta tillbaka till varandra. Men det viktigaste är att båda är lyckliga såklart 🙂

      Personligen ser jag inte se det som att personer passar ihop, när de bråkar så intensivt att grannarna kommer upp och undrar vad det är som pågår. Det låter snarare som en relation med våldsinslag. Det är även destruktivt att inte ha förmågan att gå vidare, utan istället ständigt gå tillbaka till något ohälsosamt.

      Kompatibilitet är viktigare än att personer gör sig bra på bild tillsammans.

      De hittade ju tillbaka till varandra 8 gånger och ändå gick det inte vägen

        Var väl han som var otrogen 8 gånger?

      Ibland funkar det helt enkelt inte

      Ja hoppades också lite på att de skulle hitta tillbaka till varandra faktiskt, men det kanske händer i framtiden vem vet.

    Löjligt att dessutom skriva ut gata och allt och beskriva var den ligger ??‍♀️

    Låt människor som en gång var bihang till influensers vara ifred. Och pinsamma självgoda skvallerbyttor borde skaffa ett liv. Gott för Biancas ex. att han gått vidare från cirkusen

      Gött för Bianca att hon gått vidare.

        Hon ville nog ha honom tillbaka tidigare, verkade väl så en tid, hon trodde nog de var på g igen då (när hon nämnde honom i tv t.ex. och visade hans bild). Kanske är pga detta som hon var ledsen och fick en panikattack, om hon nu fått det men hon påstod ju det iaf, kanske för att hon sett dem på stan.

          Sluta trolla nu!

      Men han har 125k följare på Instagram och kan väl själv räknas som influencer? Utan Bianca hade han knappast fått alla chanser han fått, så då får han ta det onda med det goda. Om han inte vill vara känd kan han ta bort sin Instagram och skapa en privat ig istället osv.

    Jag skäms åt människan som skickat in detta tipset/skvallret ?

      Camilla är väl inte mycket bättre som gör ett inlägg om det. ?

        Nej förstås. Men att man ens får för sig att skicka in något sånt, och beskriva exakt vart man såg dem och verkligen poängtera att han sa ”puss” osv ??

        Camilla har ju själv som ”ledord” för bloggen ” Mer bevakning, mindre skvaller”. Haha.

          Exakt, inte NOLL skvaller. MINDRE skvaller. ?

        Men jösses; Orka. Som att alla vi som är här inne och läser har ”högre nivå”. ?

    Att Philippe har ”vänt blad” o hittat kärleken igen är väl ett uppfriskande o härligt skvaller! Sen spelar det väl ingen roll om han är influenser lr inte, faktum är att ca 1miljon människor vet vem han är, det är väl ett bra skvallervärde om nåt.

      Var det du som tipsade eftersom du skriver sådär ?

      Varför skulle en miljon veta vem han är? ?

        Biancas följarskara på IG utgör väl 1,7 miljoner? Jag känner åtminstone honom pga henne. Han har även figurerat mycket i Wahlgrens värld.

        Jag tyckte det var roligt att informeras! Kul att se att någon av dem gått vidare. De var inte en bra match helt enkelt.

          Känna till är inte detsamma som att känna någon. 1.7 miljoner följare som verkar ha tröttnat. Knappt några kommentarer eller personer som gillar inläggen (snittar på 15-17k) nuförtiden om det inte är mer lättklätt och landar på 25-30k!

            Vem har påstått något om att känna någon?

              ”Jag känner åtminstone honom pga. henne”.

              Kommentar från ”Anja- 13.24”.

                Men personen glömde nog bara att skriva ”känner till” . Tror ju inte på allvar att hen tror att hon känner honom utan att ens träffat honom eller pratat med honom

          Båda har gått vidare.

            Bianca har ingen ny.

              Inte?

              Man kan gå vidare utan att ha en ny partner.

          Nej 1,3 miljon men egentligen är det nog max 1 miljon cirka, några hundra fejk och köpta sedan gammalt också. Men ja Philippe är ju ganska känd då han figurerat både i tv och skvallerpress förutom i Biancas och Pernillas kanaler.

        För att han varit tillsammans med en av Sveriges mest omskrivna personer eller vad tror du själv?

      Håller helt med!! Jag har följt deras relation i flera år (tillsammans med måånga andra), klart man är lite nyfiken ?

      Du kattfan måste vara väldigt ung också (om det inte var ditt tips). Härligt och uppfriskande skvaller ???

      Är du en riktig kattfan ELLER ett riktigt kattfäään?

      Hahaha! Enig! ?

    Åh, fick en sådan sorge-throwback till ungdomen nu, kring en kille jag haft ett av/på-föehållande med under flera år. Jag tänkte väl att vi skulle sluta tillsammans, som i alla serier på tv. En sommardag ringde jag honom och hörde att han lät annorlunda. Jag fick veta att han träffat någon annan. Hon var där. Hos honom. Den smärtan som den insikten gav var fysisk. Det small till i hjärtat och där stod jag, mitt på stan utanför en mobilbutik och kunde inte andas.

    Jag hoppas att Bianca inte känner så. Det önskar jag ingen. Även om tid och perpektiv gjort att jag är glad som det blev, så var den dagen och det följande halvåret en fruktansvärd tid i mitt liv.

      Det du beskriver är kopplat till risig anknytning och separationsångest.

        Snarare ett klassiskt fall av hjärtekross.

          Vad är ”hjärtekross” om du bryter ner de psykologiska komponenterna? Ingen människa bara existerar eller gör någonting bortkopplat från sin anknytning eller utvecklingspsykologi. En trygg anknytning gör att en individ kan acceptera när ett förhållande har gjort sitt och det är dags att gå vidare. Det skapar inte heller en skräck och en känsla av att ”sluta andas” när det står klart att den andra har gått vidare. Nu är detta rejält förenklat, men behöver inte drapera svaret med teorier och begrepp från mina psykologstudier från högskolan.

            Kunde ju aldrig ha gissat att du studerar psykologi…..

              Har övergått till juridik!

              Tror att högskolan i detta fall heter Google och att juridikstudierna resulterar i examen brännvinsadvokat.

                Du säger det som att det vore svårt att få toppbetyg och ta sig igenom läsintensiva högskoleutbildningar. Det var mer än vad jag visste, att Google kunde generera påfyllning i ens resultatintyg i Ladok. Tack för informationen, Petronella!

                Puss

        Men herregud människa. De flesta går igenom brustna hjärtan – ingen anledning att göra amatörmässiga analyser kring.

          Nej, det är inte normalt att klamra sig fast i åratal och tappa fattningen på det sättet.

        Det jag beskriver var ett ohälsosamt förhållande som grundade sig i en tonårings kassa självbild som var orsakat av en annan tonårings narcissistiska beteende, vilket slutade i hjärtekross som höll i sig i ett alldeles rimligt halvår.

        Mvh Psykolog

      Tog mig 4 år och flera år till för att komma över min livs kärlek oxå men det var nog det bästa ändå. Två till efter det nu orkar jag inte med fler. ? hände andra saker i livet som gjort att man inte orkar dejta alls längre .Helt ok det med

      Detta Är ju ingen ”nyhet” för Bianca.

    Vilket influencerförhållande outade Egoina? ?

      Jag outade Egoinas förhållande.

    Men vet man säkert att det är hans flickvän då, så inte en kompis, svägerska eller så? Men i så fall var det kanske därför Bianca var ledsen och fick en panikattack vilket hon sa att hon fick nyligen, hon verkade ju vilja ha tillbaka honom en tid. Hon kanske sett dem.

      Nej. Sluta spekulera.

      Nä det var ju Camilla som orsakade Biancas panikattack…

        Nej, den orsakades av de följare som tutade i henne saker som inte sagts i podden. Hon valde inte att själv lyssna utan tog utsagon som fakta och härjade loss på sina sociala medier och anklagade oss för både det ena och det andra som var tent skitsnack. Pinsamt.

          Det är du som låter detaljerade analyser om hennes kropp, förhållande m.m stå kvar. Du låter folk vilt spekulera om diverse diagnoser som hon själv inte har gått ut med. Att du inte ännu fattar vad din blogg ställer till med är sjukt pinsamt.

            Trams

              Ditt svar säger ju allt.

                Nej, Camillas svar säger inte allt. Även om Camillas svar har/hade mer att önska av somliga så gör det inte Biancas påstådda orsak till panikångestattacken mer sann.

    Att Camilla har ett stort ansvar i allt som skrivs på denna sida är hur tydligt och självklart som helst. På samma sätt som vilket företag som helst är ansvarig för sin produkt. Med vilka dom sammarbetar, färdigställer sina produkter och tjänster med, innan det släpps ut på öppna marknaden. Men för henne, är det bara ett jobb. Ett lukrativt jobb dock, och med en viss form av kändisglans.

    Och är det något vi har lärt oss genom denna ”Bloggbevakning” så är det att gränsen för att synas och komma med ngt nytt, ja den flyttas hela tiden framåt. Gäller ju samma lika här! Gränsen för vad som är ok att göra ett inlägg om samt gränsen för vad som accepteras i ett kommentarsfält, ja den flyttas ju också, och många gånger har den passerat över den gräns som är ok! Och ytterst ansvarig för detta är Camilla. Det är hon som gör inlägg, hon som släpper igenom kommentarer och därmed antingen eldar på eller håller sig neutral, allt beroende på hur situationen ser ut och vem inlägget berör. Det mest hemska kommentarer släpps igenom, och har gjorts allt för många gånger för att vara ok. Men är du kritiskt till bloggens syfte/ hanteringen runt denna eller kommentarsfältet , då blir det andra bullar. Stryks inte Camilla medhårs syns samma beteende hos henne som hos de influenser hon säger sig övervaka för att världen ska överleva och ingen bli lurad. Säger inte att det behovet inte finns, för det gör det verkligen. Det är hur det görs/skrivs/synliggörs, som ger en besk smak i munnen!

    Undrar hur länge denna kommentar får ” vänta” innan den publiceras? Har ju ingen snabbfil in annars och denna kommentar ökar ju inte precis på mina möjligheter till förändring. Nu är ju klockan bara runt 9.30 och midsommarhelgen är precis över, kan ju inte kräva det omöjliga, alla behöver vi lite sommarledighet och lite lägre tempo i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.