Team mönstertapet?

Melinda Jacobs verkar gå helt på Pernilla Wahlgrens linje när det kommer till inredning och slå på den stora mönstertrumman, i alla fall vad gäller val av tapeter.
Det är färger och mönster om vartannat och jag kan inte låta bli att tycka att det är härligt, trots att jag kanske inte själv hade gjort liknande val.
Det pratas hela tiden om att man ska välja ”neutrala” färger, för annars kan boendet bli ack så svårsålt i framtiden, men om man bara tänker så så bor man ju inte längre i sitt hem, utan i det kommande köparnas eventuella hem, och hur kul är det?
Så länge man inte gör några drastiska och permanenta förändringar, som att göra pizzavalv i varenda dörröppning och sågar upp golvet för att barnen ska kunna leka brandstation mellan våningarna så är det ju hyfsat enkelt att åtgärds vid en eventuell försäljning och/eller flytt, men även det KAN göras. 😊
Och vill man ha det vitt, beige och grått hemma så ska man ha det, oavsett hur trenden ser ut.
Inga konstigheter!

Själv tänker jag vara lite wild n crazy och måla om en vägg hemma i en annan färg än vitt, så håll i hatten! 😁 Med ”Team mönstertapet” menar jag att inreda som man vill, oavsett hur det ser ut. Kan vara zebratapet, kan vara vita väggar eller någonting helt annat.

 

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skillnaden är att Pernilla har en röd tråd i sina mönster och färger, Melindas blandning ser bara ut som kaos. Men älskar rosa raket 😍

      *taket

      Men Pernilla har det too much allmänt. Vem städar tro? 😁

        Det tror jag den pedanta mannen gör. P kaosar och han håller efter🙂

    Håller helt med. Det är ganska svårt med färg och inredning. Tittar man på bostadsannonser så är det ganska få som har en egen stil. Kul med någon som vågar, det kommer säkert bli jättehäftigt!

      Jag också. Min hjärna kan inte förstå vissa rum hos t ex PW men det är kul att alla kan ha så olika smak och roligt att inte alla ”anpassar” sig efter vad andra har/tycker är snyggt. Samma sak med Emilia de Porets hus på Marsstrand där allt är vitt och bara vitt. Skojigt att se vad resultatet är när folk har möjlighet att skapa sitt drömhus, drömbröllop osv.

    Det finns ju lugna färger som ändå är färger. Som en vacker blågrå nyans med silverfjädrar på. Det låter vackert tycker jag och håller inte fast vid vissa färger. Man kan ha allt till det.

    Gäller även mandarinfärgad grund med apelsiner i kvistar med gröna blad

    Citrongult med milt rosa och vita blommor

    Gud jag vill tapetsera om nu ………….ahhhhhhhhhhhhhh

      Tycker varken om vita väggar eller zebratapet, men jag håller definitivt med om att man inte ska välja väggfärg baserat på vad nästa ägare kanske vill ha. Att måla om är inte så svårt.

        Oj, skulle vara egen kommentar, sorry!

        Håller med. Inred och tapetsera så som man själv vill ha det, inte så som nästa ägare kan tänkas vilja bo.

      Det där citrongula lätt snyggt. Älskar det romantiska Och det finns ju massa att välja på. Tänk bara om du har litet rum ha inte för stora mönster. Det passar bättre i ett stort rum.😊

    Kanske inte de snyggaste tapeterna men ändå kul att slippa se alla beige vita hem

    Skulle inte få ro där men skoj att se nå annat än grått! ☺️

    Färg och tapet är ju rätt okontroversiellt, det är ju bara att måla om. I Sverige är dessutom folk generellt så renoveringsivriga så en kommande köpare kommer ändå vilja göra om.

    Zebratapeten blir man lätt sjösjuk av. Rör du dig det minsta när du ser tapeten så svajar det rejält, så kanske inte helt lyckat ändå. På en liten yta, kanske en gästtoa, så funkar den dock.

      Beror ju på hur mycket möbler och tavlor mm som ska in i rummet sen också

    Funderar på något helt annat
    Alla mammor som kämpar med att acceptera sin nya kropp år efter år.
    Jag hajar inte ?
    om man fortsätter äta hälsosamt under graviditeten utan att vräka i sig onyttigt bara för att man är gravid och ” kan ” så kommer man inte gå upp särskilt mycket ( finns undantag de gör det alltid ) och huden behöver inte få bristningar ( finns genetiskt för vissa ) och efter förlossningen läker kroppen och man går tillbaka till hur det var innan . tänker viktmässigt . kroppen har inte fått en övervikt och du har inte fått problem med diverse kroppsdelar pga tungt .
    Jo jag har själv barn . de flesta i min närhet ser mer eller mindre ut som innan de fick barn.
    De hetsåt inte , de var sunda rörde på sig tränade osv. och inga kommentarer nu om att man minsann kan drabbas av diverse gravid åkommor. Ja fattar. Vissa gör de . Men en sund kropp kommer inte gå upp 40 kilo under en graviditet ? Man kan inte skylla på något eller någon annan än sig själv. Förutom utseendebiten är det fruktansvärt destruktivt mot sin kropp att tillåta sig den övervikten ? Man ska dessutom bli mamma känns så oansvarigt att man inte ens kan se över sig själv .

      Bra med en kommentar om kroppar och utseende, för just kroppar och utseende har ju inte diskuterats på den här bloggen tidigare! 😅
      Du, skrolla bakåt bara något inlägg så kan du diskutera bröstoperation efter graviditet där. Detta inlägg kan vi väl fokusera på tapeter och inredning, snälla?

      Maria vad vill du med din kommentar. Visa hur duktig du är?

      Alltså, spelar stor roll om en blir gravid vid 23 respektive 39 års ålder. Gener spelar en jävla roll.
      Varför fokus på att bli något man va innan, efter man genomgått något nytt? Kan folk bara sluta.

      De flesta är olika! Så dessa diskussioner är HELT jävla meningslösa. Ingen kommer bli mer hälsosam för att dessa inlägg kommer.

      Jag har haft bristningar sedan tonåren över hela kroppen och vill bara förmedla: det är inget farligt!! de går att leva med!! var inte rädda alla ni bortskämda personer som får det EFTER en graviditet. 😀

        Jag har aldrig varit gravid. Gick upp i vikt pga psykisk ohälsa för flera år sen. Lyckades gå ner 10 kg och idag har jag en kropp som bebe rhexa artisten. Jag tränar 2-3 gånger i veckan. Lagar ofta hemlagad mat osv. Ändå är jag fortfarande överviktig enligt bmi och jag kommer aldrig bli smal men såna som Maria tycker ju att man får skylla sig själv och får se till att banta och hamna i nån ätstörning så att man ska va smal.

        Jag tycker dock det är jätteobehagligt, iaf röda såna. Skulle ta bort med laser för skulle inte kunna se på mig själv. Känner samma sak med synliga blodådror, åderbråck mm. Alla är olika.

      Här skammas det hej vilt. Vill skicka med dig en tanke bara:

      Alla är inte som du och dem i din närhet.

        Exakt detta. Trött på ”mina nio kompisar” och ”så då måste det vara så”.

      Jag gick upp 17 kilo när jag var gravid 😅 var jätteliten innan, vägde 52 kilo och hamnade på 69. Jag vräkte inte i mig mat eller hetsåt, och födde en normalstor bebb på 3,3 kilo. Det är väl klart som fan det är helt naturligt att gå upp i vikt när man är gravid? Jag tror du är ett troll så vet egentligen inte varför jag ens ids svara men ja.

      Ta det på öppet spår ikväll kanske?!

      Vad i helvete?

      Lär dig skriva.

    Jag blir stressad och yr bara av att se bilderna på tapeterna!! Jag hade aldrig pallat ett dygn därinne. Och man ”kan” liksom inte sätta upp tavlor på den bakgrunden heller, det blir kaos!

    Tycker jag. TUR alla känner olika…

      Jag med! Jag vill ha vita väggar och sen kan jag ha liiite färg på mattor och textilier. Blev yr och trött av att bara titta på filmen av tapeterna. Sen tycker jag det ser fruktansvärt ut, men som tur är det ju inte jag som ska bo där.

    Luddigt OT

    Jag kommer inte ihåg vilken influencer det är och kan ju därför inte komma på vilken podd, men jag har för mig att den består av tre tjejer. Det var ett poddavsnitt för några år sedan (?) där två av tjejerna går på den tredje tills hon börjar gråta. Avsnittet fick uppmärksamhet och därmed ett inlägg på Bloggbevakning. Vet någon vilken podd och vilket avsnitt som spökar i mitt huvud?

      Della Q?

        Ja, men det kanske stämmer. Får lyssna. Tack!

          Nu har jag löst mysteriet! Della Q diskuterar (i avsnitt 67) avsnittet som jag letade efter i podden Daddy issues avsnitt 39 där Julia får Julia att gråta.

          Nu kommer jag kunna sova inatt.

      Skumt, jag tänkte på det där avsnittet tidigare idag och funderade också på vilken podd det var 😅

        Kul att någon annan också får användning av mitt detektivarbete!

    Får psykos av zebra-tapeten 🙈

      Men du SER BRA där inne.

        😂👌🏼

    Jag skulle vilja ha ett slott med hundra rum så att jag får plats med alla vackra tapeter jag älskar 😍😍

      Man kan bli tokigare för mindre. Handtryckta tapeter på tjockt härligt material.

      Jag älskar medaljongtapeter! Är jag ensam om det?

    Ser ut som gamla windows 98 bakgrunder

      Omg hahahah ja på pricken

    Äskar tapeter. Skulle aldrig välja målat. Bara tapet! Och aldrig fondvägg. En tapet kan vara mönstrad utan att skrika mönster. Och för att få lugnet är det bra med den där röda tråden.
    Undrar vem som ska få vindsplanet. Med rätt tapet till den mattan vill jag bo där!

    För rörigt i mönster för min hjärna. Har gärna färg (det mesta här är rött i detaljerna) men inte så snurriga tapeter så att man får svindel 😅

    Bara jag som får en OTROLIG The Sims-känsla när jag ser tapeterna?!? Måste fan börja spela det igen…

      Oh, ja!

    Gillar rummet med luftballongerna men det zebramönstrade och det lila rummet är för mycket för mitt stackars huvud. Tycker inte att man ska tänka på eventuella framtida köpare. De kan ju alltid göra om efter sitt tycke och smak.

    Älskar allt som har med kineseri att göra (de Gournays sidentapeter är ju konstverk i sig) men föredrar nog en enklare och mer harmonisk inredning hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.