Reklam att lyfta fram

Efter att ha sett Margareta Grääs video där hon prövar kläder från Adoore och inte ens får dem på sig, så är jag glad över att se den här reklamen. En snygg klänning och en inkluderande modell! Topp!

Älskar att Emilia Wahlund smörjer in ett osminkat ansikte i sin reklam för Apotek Hjärtats produkter. Det borde vara en självklathet, men allt för många gånger sminkas det ett redan sminkat ansikte eller smörjs ansiktskräm ovanpå foundation och hela kånkarongen.
Jag måste även slå ett slag för dessa produkter. Ansiktskrämen som Emilia använder i sitt klipp räddade mitt ansikte i vintras när det var så där riktigt kallt. Jag var ett fnas när jag knallade in på Apoteket i Östersund och bad om hjälp för mitt nariga ansikte efter att ha stått ute i -18 grader och kollat på skidskytte.

Till skillnad från förra gången så verkar Isabella faktiskt ha beställt fotoböcker och andra produkter den här gången. 😉
Här kan du läsa om hur det såg ut förra gången det här reklamsamarbetet begav sig…



Har du fler exempel på reklam du tycker är föredömlig och som borde uppmärksammas, tipsa mig gärna!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har ni läst om Rickard Söderbergs vikttapp på 19 kg/2 månader utan träning eller ändrat kosten………. Bara ett fettförbrännande preparat…….. känns fake

      Vart har du läst det? Senast jag såg honom prata om sin viktnedgång körde han världens bullshit-story om att han ”bara varit snäll mot kroppen” och ”ätit lite mer medvetet bara” – jo tjena, som om man tappar 5 kg per vecka då! Jag har pengarna på att han har gjort en gastric bypass, men hans gullegull-image passar inte ihop med något som ses som fusk av vissa, därav hans tramsiga ”snäll mot kroppen”-historia.

        Klart många kan gå ner utan operation. Brukar vara lättare för män än kvinnor.

          Fast detta rörde sig om en enorm skillnad på bara några få månader. Typiskt för gastric bypass.

          Naturdiet eller liknade!

        Gullegull my ass. Avskyr honom byter kanal fort som fan när han syns

          Vad ledsen han ska bli av att just du inte gillar honom.

            Har jag sagt det eller? Han är så sjukt äcklig bara.

              Äcklig? Har han kräkts i din handväska eller?

                😂

          Ja han känns inte genuin för 5 öre.

          Ja, lite creepy faktiskt. Plus enormt självcentrerad, tar allt syre i rummet.

      Ja, han har lagt om kosten och tränat. Det har han ju själv berättat. Kanske ngn fakereklam du sett?

        Enligt det jag såg hade han besökt gymmet 1-2 ggr men tyckte att det var för de redan nerbantade och snygga.

        Jag tror att han blivit kapad i reklamen faktiskt. Den kom upp i instastories under något företag på M…….

      Är det samma fejkreklamer som Hanna Hellquist har pratat om? De som utan lov använder en kändis bild och låtsas som att de gör reklam för att de rasat i vikt av deras piller?

      Kan det inte vara Ozempic? Hela Hollywood är ju på det och rasar i vikt. Inte fejk heller och börjar bli rätt populärt i andra lönder. Sverige verkar dock lite efter med det här!

        Det var väl flera år sedan han gick ner?

          Exakt min tanke!

      Det är fejk, han har skrivit tidigt att dom stulit hans bild.

      Han har ätit low carb och utbildat sig till pt. Han har ju släppt böcker om det.

        Brukade se honom (R.S.) på SATS tidiga helgmorgnar. Har själv bytt ställe nu, men skulle gissa att han fortf. är igång med sin träning för han var en av personerna som hade fint fokus under sina träningspass. Imponerades av hans fokus när jag själv hade vatten och fruktpaus (, under mina långpass).

        Folk som tar genvägar är inte kontinuerligt på gymmet tidigt under helgerna!

      Har hänt mig. Var djupt deprimerad och åt endast för att överleva. Knarkade lite också. Rekommenderar ej.

        Men kära du, fan vad jag hoppas att du mår bättre nu! <3

    MEN ska man ha handen med i sån närbild…. Se då till att ha vårdade naglar mm. Den där utväxten….. 😐

      Man förvånas aldrig av vad den här bloggens läsare lyckas hitta för fel i allting 😅

      Så konstigt med tjejer som gör naglar, för jag antar att det är för att vara snygg, och sen ser dom ut så där?
      Och på bild dessutom.

    Fast Isabella hade väl gjort fotoböcker förra gången också, det visades upp verkliga böcker i alla fall och folk skrev här då att du borde be henne om ursäkt såg jag nu, men än en gång ger du henne en känga för något som inte är bevisat. Antar att hon ska generera fler kommentarer och fler klick. Bra av Emilia att smörja in ansiktet osminkat och reklamen når ut till fler nu också 😉

      Haha jag mindes inte det inlägget och gick in och läste det och kommentarerna nu. Jag var ändå lite förvånad över hur många av kommentarerna som tyckte det var fullt logiskt att man lämnade rödmarkeringar och inte rättade innan man ansträngde sig och betala och fixa en fotobok. Det skulle väl vara försvar för Isabella, men jag tycker det hade varit snällare mot henne att försvara det med att hon nog bara missat det än att hon inte brydde sig. Såg ju rätt märkligt ut.

    Jättefin klänning, men det känns opraktiskt med hål i midjan. Jag tänker att man inte kan ha strumpbyxor under, för att de kan synas i hålen. Och om det är tillräckligt varmt för att ha håliga kläder är jag sällan sugen på stickat.

    Jag inbillar mig även att jag skulle känna mig obekväm om jag satte mig ner och hålen var precis där det bildas små valkar i sittande ställning.

    Mycket möjligt att jag övertänker det hela.

      Syns nog inte mycket genom de där små hålen. Men… vad gör det om någon ser att man har strumpbyxor?

        På hemsidan tycker jag att hålen ser lite större ut. Inte så att det är hemligt med strumpbyxor, men inte så snyggt om man ser överkanten på dem i midjan liksom. Tycker jag.

          Nä om man klär sig för att vara fin och inte bara för att täcka kroppen med tyg så är det inte snyggt med strumpbyxkanter som syns.

            Jag såg inte ens att det var hål i klänningen 😅😆

    Bra med Adoore!!! Har dom även ändrat storlekarna som Maggan Grääs hade problem med?

      Vad var det för problem?

      Jag tror tyvärr inte det. Den där klänningen är mer stretchig än deras andra klänningar. Jag som normalt har M-L i storlek kom inte ens i deras klänningar i storlek 44…

        Och jag som normalt har S-M använder deras klänningar (de som inte är stickade och inte har stretch) i storlek 36. Alla kläder passar inte alla kroppsformer, finns andra märken som jag inte kommer i för de inte är gjorda för min typ av kropp.

      Känns som att detta är ett försök till räddning att ”vi inkluderar visst alla kroppar, se här har vi en tjock tjej som visst får på sig våra kläder”

    Storlekarna var konstiga

    Kan gå i god för att Apotekets olika medel i glasflaskor funkar utmärkt! Började använda förra vintern och har fortsatt köpa alla tre.

    Alltså, jag är ledsen, men den där klänningen är hemsk. Ärmarna är för långa, dålig passform överlag, och de där hålen ser bara malplacé ut. Sen ger den lite muminmammavibbar, och det tror jag inte har med hennes kroppsform att göra, utan att det är en stor, lång, vit, och oformlig klänning. Den skulle förmodligen se ännu värre ut på mig som är kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.