Det nya sponskalaset?

Hoda aka Queen Feyli har postat ett inlägg om sitt helrosa födelsedagskalas med ”sleep over-tema” och jag kan inte låta bli att undra över hur mycket av det här som kommer visa sig vara spons.
Mina gissningar än så länge lyder som följer:

– Dryckerna från Pändy
– Tårtan
– partydekorationerna
– Bubblet från Chapell Hill

Vad tror ni?
Jag vägrar nämligen tro att vi skådar ett helt osponsrat influencerpartaj, eftersom erfarenheten säger mig att det aldrig händer.

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tacky

    Ja, det är liksom ingen hemlighet att precis allt i flödet hos influencers är reklam.
    Det är ju själva grunden i kontots existens. ALLT är reklam.

    Varför kontaktar du inte henne och frågar?

    Skulle gärna ha varenda högtid och kalas sponsrat också. Förstår faktiskt inte problemet om de låter sig sponsras.

      mAaaAN MåÅåÅsTee föÖÖörMååÅnSbeSkAttaAa!!!

        Hur vet du att hon inte gör det?

    Jag trodde att det var ett kalas för barn, inte en vuxen kvinna.

      Men låt henne? Hon skriver det är hennes barnsdomsdröm som förverkligades och det var det hon önskat sig.

      Är väl inte fel att ha en barnslig sida ☺️

    Varför har de slöja på sig när det bara är kvinnor där?? Trodde att slöjan var för att dölja sig för männen. När man är hemma/med tjejkompisar behöver man väl inte ha slöjan på sig?!

      Hon tar en bild och lägger ut för allas beskådan. Tänk lite 🤦🏾‍♀️

        Herregud vad Sverige går bakåt i tiden. För att det syns på bilder. Jisses. Vi är fria kvinnor i Sverige.

          Jaså, om du är för fria kvinnor vill du väl inte begränsa vissa kvinnors egen vilja att bära slöja!? Om du nu anser att vissa kvinnor inte är fria p g a slöjbärande, tror du det hjälper dem att förbjuda slöja? Det tror inte jag.

          Jag tycker att kvinnorna som själva bär slöja ska vara drivande i debatten om slöjans vara eller icke vara. Blir lite konstigt om Anders 46 år eller Linda 42 år, som aldrig ens pratat med en muslim ska bestämma.

      Haha vilken idiotisk kommentar, de filmar och fotar ju?

        Ja, och de muslimska männen sitter annars hemma i soffan och glor på hennes flöden och blir kåta av allt hår de ser. #jagbärslöjaförminskull

    Hade också valt sponsrat före att betala själv 🥳

    Någon som vet varför Rasmus Karlsson som deltagit i Ex on the beach avled 2022?

      1 år senare är hans tjej ihop med oliver

        Ska hon inte få gå vidare menar du?

          Klart men ganska tidigt tycker jag. Gud….

        Jag vet. Locket på angående dödsorsak. Deogrelaterat?

    är genuint nyfiken hur hooda och hennes man lever så extremt dyrt? hon tjänar kanske mycket på sin insta och samarbeten? kliniken kanske? eller är alla gucci dior fendidressar väskor osv äkta ens?

      Nej, det är fejk alternativt andra hand. Tex hennes skötväska, säljs inte längre och hon packar upp den ur en Guccipåse.

      Det är fejkkläder. Har bildgooglat massa plagg hon och hennes barn bär och de går inte att finna någonstans = märkena har inte tillverkat dem med största sannolikhet för annars skulle NÅGON bild finnas på hela vida internet.

      Hon tjänar även pengar på att sälja american bully valpar – sjuka sådana. En tjej köpte en som var jättesjuk och Hoda ignorerade henne totalt. Kostade hur mycket pengar som helst och valpen överlevde nästan inte (vet inte ens om den gjorde det). Sist tiken blev gravid märkte Hoda inte ens det förrän hon nästan var fullgången.. Hon borde anmälas och ha djurförbud. Är människor som henne som drar skam över den typen av raser.

    Har alltid grunnat på vad företag vinner på sån här spons, skulle vara intressant att veta vad deras vinst för hennes marknadsföring blir.

    Har inte helt ännu fattat, hur är den här familjen rika? Och kända för? 🤔

      De driver officiellt en fillersklinik i Västerås, tre spa med relax (fast de skulle visst sälja två av dem, i Sthlm och Malmö) och ett tjejgym. Hon verkar inte få speciellt många eller dyra samarbeten längre, (de vanliga: Emma madrass och NaKd) men har tydligen pengar och följare ändå. Nånstans ifrån.

      Nej, men de vill se rika ut. Se min kommentar ovan om hur de får pengar och deras fejkade märkeskläder.

      Hon är även en riktigt elak person, hon var fullständigt vidrig mot sin tidigare bästa vän och hängde ut henne och hotade henne

    Tror samtliga troende muslimska kurder i Sverige följer dem, och de säger sig vara djupt religiösa. (berättar ofta om religiösa fester, riter och resor till Mecka typ). Tror kanske de tillhör några kända kurdiska familjer och är deras ansikte utåt. Inget fel med det. (Lite självdistans att ha Im a barbie-girl som låt i klippet🤣)

      Feyli är btw en kurdisk folkgrupp. Hon är tydligen Feylikurdernas drottning då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.