Ett riktigt inspirerande inlägg!

Jag var jätteledsen. I ungefär 2 timmar. Sedan ryckte jag upp mig och bestämde mig för att satsa fullt ut på att hjälpa andra göra samma resa som jag själv gjort. Samma månad som jag fick sparken kunde jag leva på min business. Efter bara några månader tjänade jag mer som egen än som anställd.Det här är din lilla reminder att ALDRIG sluta tro på dig själv. Kanske är du better off working for yourself (?) 🤷🏻‍♀️ // Alina Hallbäck

Alina Hallbäck trodde livet var över när hon fick sparken som content manager, men ser idag tillbaka på det som skedde med glädje, då det öppnade upp helt nya möjligheter för henne.
Hon vågade satsa, och vill inspirera andra att våga göra samma sak!
Jag tyckte också det var läskigt att säga upp mig från ett fast och ”tryggt” jobb, men har inte ångrat det en sekund. Inte ens när jag mest bara vill kasta datorn i väggen, och det är ibland. 🙂

Jag lämnar er med detta inspirerande inlägget från Alina och vill önska er en trevlig kväll! 

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är du säker på att du lagt upp rätt inlägg? 🤔

      Eller hur, mycket lustigt….

      Blir så när man sällan korrläser 🤔

        Kvantitet före kvalitet…. Som läsarna verkar önska.

        Jag orkade inte läsa så jag ser inget problem med inlägget. Gör som mig i fortsättningen.

      Hmmm….vaddå ETT inspirerande inlägg? Jag får det till TVÅ! Men det kanske är bara jag som är dålig på matte?

      Ser nu också fel Instagram inlägg? Var samma med inlägget innan om Joanna för mig, då var det inbäddat från Angelica blick.

    Öh

    Jag skulle vilja se en granskning av influencern My Westerdahl och hennes coachingprogram Matfrihet. Utan att det blir personpåhopp på hennes person eller vikthets. Men hon driver en coachingverksamhet och en podd kring mat och hälsa utan att ha någon som helst utbildning eller belägg för att matfrihet funkar. Jag tycker att det är rent lurendrejeri. Folk betalar jättemycket pengar för att gå en kurs hos en privatperson. Får vem som helst kalla sig coach idag?

      Coach är ingen skyddad titel.

        Håller med om vad du säger, men det är också upp till varje vuxen individ att själv kolla upp vad det är dom betalar för/vem dom betalar och utbildning osv.

          Ja lite eget ansvar ändå. Det är fritt att kalla sig coach och då får kunden ta reda på vad dom betalar för.

      Håller med dig. Framför allt för att My helt har svängt i frågan om hur/vad man ska äta, och hennes klienter måste ju känna sig ganska lurade.

        Instämmer, förut var det LCHF som var räddningen och nu är det tvärtom och allt hon sagt tidigare har varit bullshit. Noll trovärdighet.

        Håller med helt och hållet. För typ ett år sedan när hon la ut massor av inlägg om hur dåligt hon mått under de senaste (10-15?) åren och hur undernärd och ätstörd hon var under den tiden, och samtidigt bedyrade att matfrihet är det bästa, så ifrågasatte jag henne. Jag frågade hur vi hennes följare kunde tro på att matfrihet är så fantastiskt, om hon nu mått oerhört dåligt under hela perioden med LCHF och carnivore – vilka hon tidigare hyllat till skyarna. Hon blockade mig! Blev rätt förvånad faktiskt.

        Tror hon sitter i ekonomisk knipa och är i stor behov av pengarna från matfrihet. Hon fick väl sparken från sitt tidigare arbete.

        Riktig hycklare alltså.

      Det är nog livsfarligt att granska henne, hon är ju extremt lättkränkt och börjar ”anmäla” så fort någon har minsta kritik…
      Jag gillar hennes filosofi med intuitivt ätande i grunden men tycker tyvärr hon är helt fel person att marknadsföra detta.

      Hon kan ju ha massor med kunskap utan att vara utbildad lika så kan en som är utbildad kan vara helt obegåvad. Eget ansvar är något som folk behöver jobba på i dag.

      Det kommer att bli personangrepp. Känns konstigt att hon ska granskas när det finns ett oändligt antal bantningsstollar som får härja fritt.

      Med tanke på vad du brukar skriva om henne så tror jag inte att du kan hålla dig från personangrepp. Kanske gänget på flashback är lämpligare att diskutera detta med dig.

      Men vad du tjatar. Du tycker ju bara illa om henne för att hon är tjock och har slutat banta, det har du tydligt visat med dina tidigare kommentarer.

    Ja, kan Elsa Billgren få jobb inom kostymör-branschen fastän hon blev refuserad på utbildningen och knappt haft ett riktigt jobb så går väl allt.

      Kommer Elsa Billgren från en känd familj? Tycker att efternamnet känns bekant.

        Ernst Billgrens dotter

    Jag fattar verkligen ingenting. Vad och vem handlar inlägget om? Känner mig riktigt trög

    Kanske vill du kasta datorn i väggen nu, men…

    Skulle det vara värt att testa att göra färre inlägg per dag så att du kan lägga mer tid på att skriva dem?

    Varesig sådana här ”felinbäddningar” är (eller beskylls för att vara) något slags ”bugg” så upplever jag inlägg som dessa lite… Hafsiga?

    *Inbäddat instagraminlägg* *samma text som i det inbäddade instagraminlägget ovan fast i form av ett citat* *brödtext: influencer X säger dessa saker (samma saker som står i det inbäddade instagraminlägget och i citatet). Vad tycker ni om det?*

    Lite hårddraget, kanske, men inte extremt faktiskt – så ser inläggen härinne ut ibland. Vad du vill lyfta fram som anmärkningsvärt eller intressant och varför du anser det vara anmärkningsvärt eller intressant framgår inte alltid. Ofta ombeds ”vi i kommentarsfältet” komma med våra synpunkter.

    Jag tror inte att inläggen hade sett ut så ifall du höll dig till att skriva inlägg om sådant som du faktiskt finner anmärkningsvärt eller intressant, och personligen föredrar jag att få ”CamCams skarpa spaningar och klyftiga tankar” tre gånger i veckan än att få ”*citat* vad säger ni om det?” tre gånger om dagen.

    Känner mig lite lumpen som kommenterar så kritiskt på vad som ska var ett upplyftande inlägg, det ber jag om ursäkt för – önskar även jag alla som läser här en trevlig kväll!

    Och, till Camilla – jag är också glad att du vågade ta steget ut och släppa en trygg, fast inkomst för något mycket roligare!

      Fin kommentar, jag håller med. Önskar också mer kvalitet framför kvantitet. Jag tror även att det skulle göra gott för bloggen/Camillas karriär att vara något slags granskande organ. Får kli av alla avslutande, rätt trötta, avslutningsfrågor för att få igång kommentarsfältet, samt inlägg som har det uppenbara syftet att uppvigla till skitsnack.

        Angående de där trötta avslutningsfrågorna, så är det ju något jag verkligen kan föreställa mig Camilla knäppa slöa influencers på näsan för…

        Det är ju ett gammalt och beprövat knep: har du inget ”kul content” men inte vill halka efter i ”flödet”? Lägg upp en bild på, till exempel, en rykande kaffekopp och skriv nåt menlöst följt av en enkel fråga: ”Morgonkaffet är min bästa stund på dagen! Dricker du kaffe?” Luta dig sedan tillbaka och känn dig nöjd med ditt dagsverke.

        Det är nämligen så gott som garanterat att åtminstone ett litet gäng vanliga, vänliga människor svarar på frågan – intet ont anande om att frågan inte är ställd av något genuint intresse. För hur ofta ser man frågeställaren/influencern själv engagera sig i kommentarerna och i diskussionerna som uppstår – huruvida koffein är rent gift, som Användare123 skriver eller ifall mjölk är ett MÅSTE eller ett ABSOLUT INTE, som User322 och Namn455 inte kan sluta tjafsa om? Hur ofta lägger frågeställaren/influencern upp stories av typen ”shout out till min följare Anna Andersson som var den enda i kommentarerna som dricker te på morgonen”, eller gör nånting annat som tyder på att de ens har läst svaren?

        Frågeställarens syfte är, förstås, enbart att håva in så kallat ”engagemang” för att ”gejma algoritmen” och ”bättra på statistiken”. Statistiken, det är de siffror som avgör vilka sponsorer som vill ge influencern pengar samt hur mycket pengar de anser influencern vara värd.

        Okej, jag erkänner – jag är cyniskt lagd.

        Fast det diskuterades för bara några dagar sedan angående detta och då föredrog majoriteten att ha det som det är nu.

          Skulle det kunna vara så att dem som inte är inne och läser här varje dag missade att delta i den diskussionen innan den blev inaktuell? Att alla som går in och kollar flera gånger om dagen var dem som – av uppenbara skäl – hann skriva flest kommentarer innan inlägget halkade bort från första sidan?

          Jag tänker att det skulle kunna vara en förklaring till att en majoritet tycktes föredra kvantitet före kvalitet – som man ropar får man svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.