”Hur känns det för din man att helt plötsligt bli…… bög?”

“Ursäkta. Ju mer du gör, ju mer du lyfter och grejar så ser du ut som en…man? Eller faktiskt som en transa. Är det vad du gör med dig själv eller är det de östrogenerna som avtar? Hur känns det för din man att helt plötsligt bli…… bög? 🙂”

Monas Universum har fått påhälsning av ett troll som menar att Monas man måste blivit bög, eftersom Monas ansiktsfix gjort att hon nu för tiden ser ut som en man. Monas genomgick precis en ögonlocksoperation.
Mona skriver i sitt inlägg att om den här uppenbart lågbegåvade människan håller hov hos andra bloggare, som kanske inte mår så bra och som därmed skulle bli väldigt ledsen, så är det väldigt illa.
Hon avslutar sitt inlägg med att bjuda trollet på en fika.

Så du kära “Nossan”, har du tillräckligt mycket stake i dig att ses över en fika, jag bjuder?! Då kan vi ta ett snack om hur man bör uppföra sig och hur man respekterar människor. // Monas Universum

Tror vi ”Nossan” tackar ja?
Tveksamt, va?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför skriver Isabella Löwengrip på sin insta att hon nu för första gången i sitt vuxna liv kan bära klänning med öppen rygg – att det ej gått tidigare pga hon haft för stor byst hela sitt vuxna liv.

    Vi som följt henne vet ju att det inte stämmer. Från Lets Dance och framåt hade hon liten/normal byst, lite hängiga efter barnafödande har hon skrivit men det är ju först när hon och Pingis tillsammans gjorde bomberna enorma (de opererade båda in implantat i samma veva) då de tillsammans skulle ta över världen…..

      Kanske för att hon hade hängbröst innan och då var tvungen att ha behå av den anledningen.

      Pingis? Pingisbollar är inte så stora😉 Hon verkar inte vilja prata om ngn bröstförstoring ( om hon nu gjort ngn)?

      Gud så ointressant att diskutera någons bröst.

        Ja, som att prata om snoppar eller se målarfärg torka 🙄

      Men lägg bara av. Hon har haft stor, tung och hängande byst. Om du ser bilden hon lagt upp ser du att de uppenbart inte är opererade. Bh kan man alltså vilja ha för att hålla upp och hålla i.

      Men snälla.. när hon var med i lets dance så var hon väl 17 eller 18 år bara och pinnsmal, sedan dess har hon gått upp i vikt och då har bysten ökat också, sedan efter graviditeter, och blivit hängiga. Hon hade ganska stora långt innan, de har varierat efter vikt och hon har använt vadderade behåar ofta och då ser brösten större ut. Vilka fantasier du har Struten. Varför diskutera hennes bröst och ifall Pingis och hon opererat sig nej det tror jag inte faktiskt. Aldrig sett att de har några enorma bomber heller.

    Varför skrivs det en del om Monas Universum? Vad är hon känd för? Aldrig hört om henne innan jag började läsa på denna blogg. Genuin fråga så jag kan lära mig mer om nya personer som jag inte haft ögonen på innan.

      Känd för att vara köpgalen och gillar skönhetsoperationer. Bor i ett hus de hyr i Bromma. Har haft porrfirma med maken. Rensade Graafs kommentarer förr. Tiggde pengar på nätet.

        Just det, visst var det hon som tiggde pengar av sina läsare till någon kvinna som uppenbarligen inte existerade? Då skulle hon ju också träffa sina missnöjda läsare på fika och redovisa vart pengarna tagit vägen. Hon hävdade att ingen kom 😁

          Var inte träffen kl 7 en morgon och ngt annat som gjorde att läsare inte direkt tog flyget till Sthlm. Sedan var det flera som påstod att de anmält sig men inte fick info om när. Enklast hade kanske varit att ge alla samma info och mer öppet.

            Nej så var det inte, men det har blivit en allmän sanning här.

              Fast går du på Monas version då?

          Fast den kvinnan existerade ju visst, sluta bara. Alltså ni som snackar så mycket skit om Mona och vissa här och sprider hittepå.. Mona är känd, inte direkt en kändis iofs väl, för att hon har en av de största bloggarna sedan många år. Kompis med Magdalena Graaf och med Åsa Westerlund och har väldigt många vänner och verkar vara en fin och lojal vän och väldigt hjälpsam. Hon verkar verkligen ställa upp för sina vänner och hjälper till där hon behövs vilket är fint av henne.

            Känd? Hahaha.

            Kompis med Maggan och Åsa? Wow, vilka meriter😀

              Glöm inte Johanna Toftby. Dom är jättebra kompisar.

            Mona, vad gör du här? Du läser ju inte skit bloggar, du fina genuina och hjälpsamma skäl.

            Hur många vänner har hon inte kastat?

        Porrfirma?

          https://www.expressen.se/nyheter/porren–offren/, här kan du läsa om Mona’s man.

          Saxat ur en artikel i Expressen 2003:

          Det finns inte mycket utanför bolaget Max´s högkvarter på Warfvinges väg i Stockholm som skvallrar om att här ligger Sveriges största distributör och producent av svensk porrfilm. I porrkretsar har Max´s ett gott namn, ett starkt varumärke. Seriöst. Alla filmer skickas till statens biografnämnd, filmcensuren. Där klipps inte mycket numera, så Max´s kan kvalitetsmärka sina filmer med att de passerat den statliga granskningen. Och under en rad av år har Max´s varit en lysande affär. Max´s AB omsatte under år 2000 över 59 miljoner kronor, resultat efter finansnetto var 7 881 000 kronor. Bolaget hade då 35 anställda. I dag något färre. Jimmy Lundgren, 37, har varit ägare och vd för bolaget sedan 1990-talet. Det har gjort honom till en välbärgad man. Han har ett kontor på fina Skeppargatan på Östermalm i Stockholm. Där är han också skriven tillsammans med sin hustru. Men familjen bor egentligen i en praktfull villa i lugna närförorten Bromma, köpt i fjol för fyra och en halv miljon kronor.

          Redan för ett par år sedan gick den tyska börsnoterade erotikjätten Beate Uhse in som hälftenägare i Max´s. Sedan några veckor äger tyskarna hela företaget efter att ha köpt ut Jimmy Lundgren. Han har lämnat bolaget som en välbärgad man.

            Där ser man, hade ingen aning. Men det är alltså hennes nuvarande man?

              Ja

            Men fy fasen! Det visste jag inte. Är det sant, Mona?

              Hon har väl själv haft blogginlägg om när de flyttat ditt lager och det ramlat ut diverse sexhjälpmedel ur kartonger.

      Blev nyfiken och kollade hennes insta – 12.000 följare och jag har ingen som jag följer som som följer henne (och då följer jag både tramsfrans och kändisarkommenterar). Känns inte som om proportionen på inlägg här och antalet följare korrelerar

        Nej de är så märkligt? Noll engagemang eller intresse från läsarna här heller.

          Fattar inte varför det skrivs om henne här alls.

          Bara för du inte har intresse, så finns det faktiskt det. Hon är verkligen mitt guilty pleasure. En människa som har oerhört höga tankar om sig själv. Smörar för dom som är mera kända. Toftby och gänget… Allt ska kosta så mycket som möjligt, så alla ser o hör att hon har pengar.
          Är snabb på att vara otrevlig om någon ifrågasätter, och spyr galla och visar bild på offentliga personer som hon anser är lågbegåvade.
          Tex politikern som hon ansåg var skyldig till att det inte plogades vid hennes mammas adress för några vintrar sen.

      När jag hör hennes namn tänker jag på ”Jordbrosviten”, men jag har aldrig följt henne i sociala medier. Hon förekommer ibland här har jag sett där det brukar hänvisas till blogg, men jag vet inte om det är det som har gjort att hon skrivs om.

      Själv blandar jag, pga dålig koll, ihop Monas Universum med Lady Dahmer av någon anledning. Aldrig läst någon av dem, men det är lite same same but different, för mig.

        Skulle säga att det är väldigt stor skillnad på dessa två 😂

        Jämförelsevis så är LD extremt intelligent isf. Mona tror på riktigt att jorden går under om vi slutar shoppa.

    Tänk om flunsor o annat löst folk kunde sluta använda diverse diagnoser som något nedvärderande.
    Det säger mer om personens sinnesstämning än något annat.
    När någon gör det kan en person gå ifrån vacker till otrolig ful, för har du ett fult inre så spelar det ingen roll hur vacker utsida du har, du förblir ful rakt igenom.

    Nossan? Hm, vid den bor det bara inavlade bönder.

    Nossan håller med all säkerhet till på även Isabellas blogg också, där är ju någon/några som härjar och inte är nådiga med att kritisera allt allt allt, förlöjliga och håna. Det var för övrigt en oerhört fånig, tramsig kommentar till Mona, jösses alltså man undrar hur det står till med vissa.. så uppenbart bittra en del är vilket är lite sorgligt i sig. Mona är supersnygg och ser ut som en kvinna.

      Vilken rolig kommentar. Mona ser ut som en kvinna. Skulle hon inte vara det? Eller menar du att andra kvinnliga bloggare inte gör det? Vet iofs inte hur den här Mona ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.