Mustiga Mauri blir ny sidekick i Idol

Bildkälla: Mustiga Mauri Instastory

Anis Don Demina, Amie Bramme Sey och nu Mauri ”Mustiga Mauri” Hermundsson.
Pär Lernström är ständigt återkommande som porgramledare i Idol, men han sidekick byts ut och nu är det alltså dags för ”Mustiga Mauri” att axla rollen.
Så Kishti och Alexander Kronlund ut – Peg Parnevik och Ash Pournouri in, och Ammie Bramme Sey ut och Mustiga Mauri in.

Ska ni kolla på Idol i år eller är ni trötta på konceptet?
Behöver programmet ta ytterligare en time out?

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag gillar Mauri starkt. Hoppades att han skulle ta över Pers programledarroll när jag såg rubriken i Aftonbladet.

      Jag ogillar Mauri starkt.

        Så klart.

        Håller med, han var sådär härlig och mysig i början innan blev ”stor och känd”, han känns väldigt oskön just nu. Lite som att han kan säga och göra vad han vill utan att ta hänsyn till andras känslor.

          Fast så har han varit hela tiden

          Är det inte bara den där klassiska backlashen som får dig att känna så? Om någon är populär och blir mer och mer mainstream så kommer alltid en motreaktion tids nog. Folk gillar att leta fel och positionera sig som mer kritiska än gemene man.

        Same, tycker han verkar som om han skulle ha tappat en hel del mumintroll och har typ autism då han uttrycker sig väldigt klumpigt och fult rätt ofta..

          Snyggt att slänga med diagnoser på det där viset.

            Japp det är fel, men kan inte förstå hur det inte har blivit mer haloo kring honom och hur han uttrycker sig till folk 🤯 säger fult och mobbar folk rakt i ansiktet

              När har han mobbat någon? Ska erkänna att jag inte sett allt han gör men ganska mycket. Tycker inte att han har uttryckt sig elakt men jag kan absolut ha missat.

            Fast det har han ju

          Oj. Sten i glashus ändå 😜

          Att uttrycka sig klumpigt och fult innebär absolut inte att han har autism, han kan vara en j-kligt oskön människa bara. Det är exakt sånt här synsätt och spridning av synsättet som ger autism ”a bad name”. Gör om, gör rätt!

        Liar

    Vilket bra val av sidekick! Mauri är härlig, naturlig och gör sig inte till så det kommer bli toppen, kul!

    Kollar inte idol. Men tyckte Mauri var trist i bäst i test. Kändes typ dryg? Ville slå David Sundin på käften ett flertal gånger.

    Såg Idolbussen körandes i Uppsala idag. @camcam kan du inte göra en recension av Toftbys senaste polyesterklänningar för ngt postorderföretag.

    Är trött på konceptet sedan länge..

    Tröttsamt, kom med nå nytt!!

    Glöm inte Gina Dirawi!

      Vaddå glöm inte?

        Hon har väl varit side kick i idol?

          Och samir!

    Nämen .. Näääää 😐

      Jo men jo.

    Tröööt.

    Gillar Mauri men inte idol

    Såg Mauri i Bäst i test, ny bekantskap för mig men min son har följt honom länge. Jag reagerade på att han hade en ganska tydlig mobbar-aura. Visst, ofta på skoj och med glimt i ögat, men ändå lite för taskigt och på fel sätt. Något skaver för min del.

      Det är väl en jargong i programmet? Tex hur Babben utrycker sig mot David osv. Tycka vad man vill om det då..

      Håller med! Oskön stil… Får känslan av att han på ngt sätt kommer undan med att vara taskig/hånfull pga han själv har ett speciellt utseende… 🤷🏼‍♀️

      Du är torr helt enkelt 😂

      Tycker du att programledaren (moddas nog av hennes namn) har mobbaraura också med tanke på skämten om David Sundin? Tror det är den tonen de har i programmet bara. Se det brittiska så får du nog ont i magen också 😜

        Nej det handlar inte om den jargongen, den kan jag utantill. Jag har sett alla engelska avsnitt, alla norska, alla Nya Zeeländska och de danska som finns att tillgå. Av alla de medverkande sammantaget så är Mauri den jag stört mig på mest, bara en jobbig dansk kommer med på listan. Och jag utgav mig inte för att ha ett facit, jag talar om min känsla.

        Jag håller verkligen med. Babbens dialog med David är mkt märklig. Är det scriptat så på riktigt? Just den biten tycker jag verkligen inte om 😏

      Samma här. Vet inte om jag uppfattar det som en mobbar-aura men håller med om att det är något som skaver.

    Ger idol ens idoler längre?

    När en person har vunnit så väntar alla bara på nästa säsong. Personerna som var med verkar som bäst kunna hoppas på att få vara med i melodifestivalen, och har de tur blir det någon sommarspelning.

    Som koncept borde idol gå var 5e år kanske och vinnaren borde få skivan skriven först efter vinst så att det blir låtar som passar personligheten och rösten.

    Just nu spottar ju idol bara ur sig människor som kan sjunga, men idol är ju något större än så.

      Idol är ju ett underhållningsprogram i första hand, och en talangtävling i andra hand.
      Tycker nog att de kunnat pausa programmet, för att inte helt slita sönder varumärket idol

    Jag kollar inte och har inte gjort på flera år.

      Inte jag heller.

    Jag gillar det och kollar men mest uttagningarna 😄 Sen brukar jag hamna efter (och till slut strunta i det) när det blir fredagsfinaler.

    Pär är en jättebra programledare, han har timingen och kan hantera direktsändningarna som kommer i höst
    Tyvärr för alla sidekickar så framstår de som mindre bra, i närheten av Pär
    Tycker att Pär kunde få göra andra program

      Pär är lite löjlig när det ska föreställa att han hela tiden blir rörd. En gång för länge sen, kom det riktiga tårar. Det blev mycket skriverier om hur fint det var. Så nu ska tårarna klämmas fram lite nu och då.

    Undrar vad Gunilla tycker 😉 Skämt åsido, det lades väl ner de där anklagelserna hon hade mot Mauri, eller?

      Det var ju bara PR.

    På tal om – tidigare idag – att vissa blir provocerade av att Isabella vill ha fint på handfatet, vilket många vill ha – och att vissa tror att det är en medveten provokation (märkligt, inte det minsta provocerande enligt mig) vilket jag inte tror MEN däremot så vill nog Bianca provocera med sina ständiga utvik. Hon önskade glad påsk med lättklädda bilder och sen lade hon ut en bild där hon har svarta underkläder med en lång svart päls över ståendes inne på en toalett – vilket för tankarna till prostitution. Sedan allt supande (och hon hördes säga något hon ville köpa i Mexiko) … Där kan vi nog snacka medvetna provokationer och excelark för det kommer snyft med jämna mellanrum också och hon säger ofta numera att hon ”pleasar alla andra och glömmer bort sig själv” – så genomskinligt för att man ska tycka hon är god och man ska tycka synd om henne. Väldigt tydlig strategi som man lätt ser igenom.

      Vad ville hon köpa i Mexiko?

        En ny dildo😎

      Gällande Bianca.. jag FÖRSTÅR inte stilen hon kör på. Sillisar a la Victoria Beckham tidigt 2000-tal, runda som volleybollar och sticker ut på en väldigt onaturligt sätt , sen det kontrastslingade håret som mest liknar nåt man färgat hemma när man va 14… Sen en brun utan sol-bränna som seriöst får Obama att blekna. Har hon blivit självblind eller är det more is more?

      Och exakt HUR smal/brun/runda tuttar kan man ha innan det ser parodi ut? I say gränsen är redan nådd… Hon som har så mycket snygga smakfulla människor runt sig 😫 Hur har hon helt missat tåget?!

    Ytterligare en anledning att inte se på idol då.

      Jag slutade se på Idol när jag insåg att falsksångarna och de mediokra går vidare. Och så höjer juryn dem till skyarna!

    Mauri kan jag hantera, men självgoda Amie – nä…

      Var det hon som var sidekick förra säsongen, så håller jag med dig till 100%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.