Tunnelbane-Nettan ilsknar till

Jeanette Höglund, mer känd som ”Tunnelbane-Nettan” driver den ideela organisationen ”Vid din sida” vars verksamhet går ut på att hjälpa pensionärer som lever i fattigdom och hemlöshet. 
Hon bjuder titt som tätt in olika politiker till verksamheten för att de ska få se hur det går till, och den här gången var det statsminister Ulf Kristersson och finansminister Elisabeth Svantesson som kom på besök, någonting Jeanette postade på sitt Instagramkonto. Inlägget här ovan.

Det inlägget resulterade i så många negativa kommentarer att Jeanette postade om det, på både sin story och senare även i sitt flöde. 
I inlägget skriver Jeanette följande:

Har aldrig varit med om så bittra människor som gått bananas för att jag fick dit statsministern och finansministern. Jag är hemsk, vidrig, äcklig !!!
Stackars er, att få visa upp arbetet för våra politiker kommer jag självklart fortsätta med, struntar i om vi skulle ha en vänster som är statsminister eller höger.
Det har inte med partifärg att göra, vi måste synliggöra att äldre inte har råd att leva.
!!! Sluta va så jävla kränkta herregud, hade jag stått med någon från västerpartiet då hade jag varit hemsk och nu stod jag med en moderat och då är jg vidrig!!! Extremtvänster och extremhögern, jag jobbar mot fattigdom och bryr mig inte om vad folk röstar på.

I det här kommentarsfältet låter det istället så här:

Jag lovar att försöka återkomma om vem ”Tina” är. 🤩

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gissar att det var 100% män som skrev negativa kommentarer.

      Tror du gissar alldeles galet.

        Jag är helt med på att män gör mycket skit, men är tvek på att just män skulle bry sig särskilt mycket om tunnelbanenettan. Tror mer på kvinna i övre medelåldern, men har inte kollat.

      Negativa kommentarer om Ulf? Gissar på att det var 100% ”vi gillar olika”-tanter som brinner för miljöpartiet.

        Nja, är det inte mest höger som älskar Nettan och hennes engagemang?

      Obehagligt att instinktivt skylla alla fel i samhället på en grupp! ”Det är alla vidriga män” ”Det är alla invandrare” ”Det är alla avundsjuka fattiga människor”…

    Siepen 🤦🏻‍♀️

      Nettan autokorrigeras till antingen Bettan eller Tina för mig.

    Vad statsministern ler?. Själv ser jag inget roligt med att pensionärer svälter och saknar ett eget hem. Och så har det varit tyvärr år efter år?

      Nu sitter du allt och letar efter fel ut i decimalen.

      Hade han inte lett hade någon kunnat skriva att det såg ut som att han inte ville vara där så…

      Nej det är inget roligt men jag tror att pensionärer i Sverige får mer hjälp och har mer trygghet än i andra länder, alla får ändå en pension som ska gå att leva på, bostadstillägg osv. Det finns ju även yngre som svälter och saknar eget hem. Fast svälta ska ingen behöva göra i Sverige och de flesta får i alla fall hjälp så de inte ska behöva svälta i detta land men sedan lägger vissa pengar på fel saker och får det tufft att klara sin ekonomi av olika anledningar.

      Men herregud. Han ler på ett foto 🙄
      Sist jag kollade kan man le ibland även fast saker och ting runt om en är jobbiga.

    Fått för mig att hon tjänar mkt på detta men hennes följare tror hon jobbar ideellt? Det är väl hennes betalda jobb? Jag har noll koll.

      Ja det är hennes betalda jobb, hon har alltså en bra lön och jobbar inte ideellt, hon hjälper inte med sina egna pengar utan det är pengar som folk skänkt och donerat till organisationen som hjälper. Det är många andra som jobbar ideellt däremot. Hon tjänar troligtvis mer nu än i tunnelbanan och hon gillar ju uppmärksamheten, vill vara kändis, hon fiskar ju ofta efter att få vara med i tv och hon fiskar efter samarbeten och klankar ofta ner på andra. Aldrig sett någon som klagar på andra och andras kränkthet som hon gör men hon verkar väldigt lättkränkt själv. Hyckleri och skenhelighet.

        Hon och alla som jobbar med detta är fantastiska. För övrigt så tycker jag att hon använder sitt sk kändisskap på ett bra sätt. Hon får extremt konstiga och fula kommentarer ibland och har väl all rätt att yttra sig om det. Hur många engagerar sig så helhjärtat som hon och de andra gör? Inte många. Gör du? Så less på människor som ska klanka ner på andra jämt.

      Dom har ju inte släppt nån årsredovisning för allmänheten att skåda men dom släppte nån årsresume för några år sedan. Där hade dom skrivit nåt om hur de behöver pengar för att kunna anlita ett antal volontärer på regular basis. Så jag tror inte att nån av dessa sk. ”volontärer” är volontärer på riktigt, dvs. jobbar utan någon som helst ersättning/arvode.

      Undrar förresten vem som kör den där halvmilles-Volvon som Vid din sida köpte för ett par år sedan?

        Fattar inte varför ingen granskar denna förening, mycket konstigheter där.

        Varit volontär och tro mig vi fick inte betalt. Och de ända gånger vi blev bjudna på julbord var de från personer som skänkte till oss. De ända anställda är hon i köket. Någon borde kolla denna organisation

    Varför skulle det vara män?

      För att de aldrig kommenterar om de inte har nåt negativt att säga. Bara ett jävla gnäll, misogyni och hat.

    Jo, hon måste for betalt.
    Var det inte hennes pappa som förskingrade pengar och var med i SD?
    Kanske minns fel men SD minns jag..

      Nej du rör ihop allt. Hon är anställd och får lön. Inget konstigt med det.
      Tror du dom jobbar ideellt på Röda korset och Hjärtlungfonden tex?

        De organistionerna har 90-konton och måste redovisa sin förvaltningsberttelse hur mycket medel de får in. kravet är att minst 75% av insamlade medel skall gå till ändamålet och högst 25% får gå till administrativa kostnader.
        Nettan vägrar teckna ett 90-konto tyvärr med den insynen på ”Vid din sida”.
        Det känns inte seriöst från Nettans sida att hon inte vill ha en öppnare insyn om hur insamlade medel fördelas.

      Kanske minns fel? Man ska nog inte uttala sig om man inte vet vad man talar om. Det blir så onödigt FEL då. Hursomhelst, SD? En alldeles vanlig och vettig pappa som många i Sverige helt enkelt 👏🏽.

      Nej, det var en kompis till Nettan, Nina von Krusenstjierna som försnillade en hel del för ett gott liv och dömdes till fängelse. Men Nettan fick bl a en himla dyr säng och en estetisk operation via Nina som tog pengarna från VDS.

      Det var Nina von Krusenstierna som förskingrade pengar från VDS, finns poddar att lyssna på om det.

        Ah sorry, sen på bollen…

    Hon är inte trevlig.

    Högern älskar när det privata går in där staten rimligtvis borde, tänk fundraisers i USA där privatpersoner (läs rika) samlar in pengar till något de brinner för.

    Bara det att det inte finns någon som helst insyn i deras ekonomi är inte klokt eftersom människor skänker och skänker och inte vet att det går till två rätt bra löner i VDS… nu också en New York resa , ( ja, det var väl för att se hur de jobbade med hemlösa där men det roades en del, tror inte för fem öre att Jeanette betalade något själv) Förresten, var är Kaffe Anna som alltid delade ut kaffe på soppis? Tror att de med insyn ruttnar på denna falskhet och bluff i organisationen och slutar.

    Tunnelbanenettan är väldigt duktig på att gapa så fort nån undrar det minsta eller kommer med frågor eller nån kritik.
    Hon lever gott på VDS och organisationens syfte har helt brakat åt helskotta.
    Hon skulle hjälpa SVENSKA hemlösa pensionärer från början…Det fick hon ut med själv.
    Vem vet nu vilka som är till soppköket och hämtar mat?
    Hon är också väldigt kvick med att dessa äldre inte har några problem med missbruk men jag kan sätta en slant på att det är missbruk och ev psykisk ohälsa som satt dessa människor på gatan.
    Oavsett pension så finns ett skyddsnät i Sverige som folk / äldre måste upplysas om, det finns bostadstillägg och det finns försörjningsstöd för äldre.
    Kanske skulle staten se till att äldre får reda på vilka rättigheter de faktiskt har.
    Sen så gillar jag inte att Tnettan hela tiden ska framhålla sin egen förträfflighet.
    Hon har även sagt en gång att det inte fanns några hemlösa i USA men nu är hon dit och besöker organisationer som hjälper, ja just det, hemlösa.
    Hon kanske skulle ta en tripp till the Streets of Philadelphia också.
    Då skulle hon få se mer utslagna än vi nånsin kommer få.
    Skulle aldrig skänka pengar till en organisation som inte redovisar sina inkomster och utgifter.
    Och…skulle gärna vilja veta vad hon har i lön och vem som betalar.
    Inte att undra på att hon får motstånd och kritik ibland.
    Sen har vi faktiskt fler organisationer i Sverige som hjälper hemlösa / fattiga.
    Stadsmissionen och Frälsningsarmén är ett par.

      ”Tunnelbanenettan är väldigt duktig på att gapa så fort nån undrar det minsta eller kommer med frågor eller nån kritik.”

      Exakt. Har sett nån gång kommentarfälten med kritiska men sakliga kommentarer där Nettan börjat gapa om hur mycket haaaaaaat det är. Varför tål hon inte saklig kritik? Hon är även väldigt duktig på att blåsa upp saker och få den galna tantfanssvansen att attackera till höger och vänster.

      Hennes lön betalas ju av de som swischar till VDS. Som egentligen ska gå till maten. Nettan och föreståndarens lön på gården är ju nästan lika mycke pengar i månaden som läggs på pensionärerna. Kan undra om hennes följare och givare förstår detta. Med sociala avgifter är det väl nästan 100 000kr/månad som används av de swischade pengarna till deras löner. Maten säger hon kostar runt 100 000kr/ månad……blir dyr mat om man räknar in deras löner…….
      Någon redovisning vad pengarna går till finns inte att få tag på. Och enl Nettan jobbar hon sex dgr / vecka och klagar hela tiden på hur utsliten hon är…….är ju rena bluffen. Sen leker hon att hon är stor influenser men beter sig som en barnunge

    bara tråkigt att hon är sverigedemokrat

    Kanske dags för en granskning av VDS och Nettan? Att VDS inte skaffat 90-konto är lite konstigt i min åsikt, sen är jag personligen inget fan av Nettan så kanske är lite partisk i mina åsikter kring henne.
    Men ett/flera granskande inlägg från Camilla om detta skulle jag tycka kul att läsa!

      Det är jättekonstigt! Sedan tycker de att det är såååååå hemskt att de klarar sig själva med bidrag från privatpersoner och en del företag men INGA statliga bidrag! Jag vill fråga hur de tänker iom att de ej redovisar ett öre, om staten bara skall ge ut bidrag till vem som helst men skulle man ifrågasätta detta så blir man blockad på direkten. Men visst vore det intressant att höra vad Jeanette skulle svara på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.