Unionen uttalar sig om att Blondinbellas anställda inte har kollektivavtal

Unionen, Blondinbella
Tidigare har Unionen varit lika luddiga som en Tjock Hetsätarkattisk ljumske i sina uttalanden kring det faktum att Blondinbellas anställda verkar ha helt absurda arbetstider.
De har gömt sig bakom att Blondinbella är ansiktet utåt för ”Unionen Egenföretagare” när frågan kommer på tal men nu verkar det vara lite annat ljud i skällan.
Nu skriver medger de att Bella gjort vissa uttalanden som går emot Unionens grundläggande värderingar och att det självfallet påverkar hur de ser på eventuella samarbeten i framtiden.

Jag förstår att Bella kanske framstår som en bra person att fronta olika företag och kampanjer med, men i det här fallet tror jag knappast att hennes inblandning är någon vidare fördel.
Hur hon och hennes anställda arbetar går direkt emot det som Unionen står för så det gör kanske bäst i att leta efter en ny kandidat för uppdraget.
Nu har den tidigare allt-i-allon Emma slutat på företaget – vilket bara är att gratulera till då de arbetsförhållanden hon beskrev i den här intervjun lät allt annat än sunda och hållbara. Förhoppningsvis slipper hennes efterträdare Sasha börja jobba i samma sekund som hon slår upp sina blå men det är ju otrevligt att anta.

Tack för mail, Anna!

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej nej nej, det är oförskämt att anta! ?

      Älskar ditt nickname! Tror Camcam gör det med

        Jag med 😀

    Men mycket märkligt att unionen inte kollat att Löwengrip hade kollektivavtal innan samarbetet! Nu är väl de flesta anställda via Zug AB ,eller?

      Zug AB ska fusioneras med annat bolag enl anmälan 2018-01-30. Det kommer alltså att försvinna som självständigt bolag. Tveksamt om det kommit igång som personalbolag över huvud taget.

      Tror faktiskt inte de riktigt bryr sig så mycket. De hade en idé och när det gällde att marknadsföra den så tog de den första bästa som kändes tillräckligt tilltalande för uppdraget och betalade henne därefter. Men när det gäller fack som ska sälja in sin tjänst bör de kanske ha lite bättre koll, ja.

    Kan du inte uppmärksamma det (enligt mig) allt vanligare fenomenet att influncers med halvstor till stor följarskara som vinner ”alla” blogg/insta-tävlingar numera? House of Philia får en del kritik för det i ett nyligen publicerat inlägg. Oavsett om det är sponsorn eller influencern själv som väljer vinnaren så verkar det märkligt nog vara den med flest följare som skrivit den bästa motiveringen. Eller möjligtvis en man som tävlar på ett kvinnodominerat fält (se Trendensers julkalender ss17).

      Har tänkt precis samma sak. Extra tydligt i houseofphilias tävling, hon som vann hade inte skrivit någon speciell motivering mot de andra tävlande. Hof känner ägaren till butiken och såklart valde dom tillsammans ut någon med många följare. Hon som vann och houseofphilia bor även i samma stad och butiken vill såklart få mer reklam på stora konton med många följare i den staden.

        Vågar inte gissa vem som utsett vinnaren i just det fallet, men trenden är tydlig: ju fler följare – desto större chans att vinna.

        Mkt trist eftersom vinsterna troligtvis skulle uppskattas mer av den som inte får massa gratisprylar genom samarbeten och vars enda chans att få äga en designprodukt är genom att vinna den.

        Många influencerns gör sig oskyldiga genom att vid kritik hänvisa till att det är sponsorn som utser vinnaren. Men det är deras plattform och deras samarbeten – som de tjänar på tack vare följarna.

        Har sett det här såååå många ggr nu.

      Jag har ett konto med medelmånga följare och blev tillfrågad om jag ville vinna en tävling. ”Likea bilden och skriv valfri motivering så vinner du”.

      Har också uppmärksammat denna ”trend” och kan (stolt) säga att jag aldrig skulle haka på den. Om de som tävlar ska skriva en motivering så är det helt klart den med bäst motivering som ska vinna. Tycker det är bra att detta påtalas, för hela influencervärlden börjar kännas så tillrättalagd. Kommer alltid köra mitt eget race.

      Jag jobbade för ett inredningsföretag där det alltid var personer med Instagramkonton av det större slaget som vann. Det var inget som hymlades med internt öht, och kommentarer om bra publicitet och snygga bilder att taggas i osv fälldes i samband med att vinnaren valts.

    Såg på bellas insta att hon har jobbat 15h idag. Får inte ihop det. Kollade storyn och hon jobbade från 6-14, sedan skulle hon ta en ”nap”. Jobb på Åhléns mellan 17-19 tror jag. Jag får det till 10h och visst är det en lång dag men det blir inte 15. Gissar även att hon har haft rast under dagen och det är inte arbetstid

      Blir ju så när man räknar in fika, lunch på stan, manikyr, sminkning etc i arbetstiden.

      Men hon jobbar väl alltid hemma på kvällarna också

        Till typ ett på natten, om hon inte jobbar bak i taxin hem förstås … dumt av mig. Till kl 00 då. Förutsatt att hon inte kissar!

        Nix inte ikväll tydligen. Tack vare ett citat: ”stenhårt psyke” och ett strategiskt ”agerande” då doktorn ringdes och möten flyttades så lyckades Bella jobba 2 dagar trots halsont. Ikväll har hon dock saktat ner på tempot och unnat sig tryffelpasta på lokal, just nu läser hon tidningen Mama och mumsar choklad. Imorgon väntar spa-dag (så fellow Netflix-tittare, vi behöver kanske icke ha dåligt samvete trots allt 😉 )

      Det kanske är ett räkneexempel 😉

    Cam cam nu har inte foki uppdaterat på två dygn….

    Jag arbetade på ett företag som ägdes av två personer som påminde enormt mkt om Isabella. Minns att jag för 1,5 år sedan kanske lyssnade på en podd med just Isabella och tyckte hon var så klok för hon betonade att ingen av hennes anställda är kvar på kontoret när klockan slagit 17. Balansen är viktig, hon som chef bryr sig inte om antal timmar utan att jobbet blir gjort, ”framtidens ledarskap” osv. Lät så klokt! Men när jag läste ditt länkade inlägg om Emmas arbetsdag stämmer det (såklart) inte alls. Kanske lämnar de kontoret vid 17, men i åldern glömde Isabella nämna att de jobbar hemifrån hela kvällarna..? Bra att Emma slutade, det där kan inte fungera i längden såklart.

      I podden. Inte i åldern. ??

    Gillar att kissie skriver att hon kommer ihåg ett tal från guldbaggegalan 1999.
    Klippet med talet har florerat mycket på sociala medier nyligen, förmodligen bara därför hon sett det. Tveksamt att en typ sjuåring kollat på guldbaggegalan och reflekterat över talen, innebörden, stämningen etc. Jäääävligt tvek alltså

      Hon var ju iofs 8år 1999 om man ska vara petig ?
      Men ja oklart om hon menade att hon minns att hon blev avbruten eller om hon sett det i efterhand.

        Jag vet inte hur gammal hon är, jag höftade lite, men nära skjuter ingen kisse, osv

    Ursäkta för off topic!
    Är det någon här som vet om man kan blockera skyddade nummer?
    Jag har en stalker sedan många år tillbaka (vi var grannar 2006 och sedan dess har han varit besatt av mig), och han ringer mig ständigt från nya nummer. Jag har lyckats blocka honom varje gång han ringer från ett nytt nummer (och jag råkar svara). Men det senaste året har han skaffat skyddat nummer, och jag lyckas inte blockera det på min iPhone. För det mesta svarar jag inte, men ibland väntar jag på samtal från t.ex husläkaren och måste då svara – och då är det förstås han. Jag har alltid varit tydlig med att jag inte vill ha kontakt, och han lovar att inte ringa igen. Men efter några dagar har han ”glömt bort” det. Idag har han t.ex ringt 13 ggr.
    Hur ska jag göra? Jag kan inte stänga av ljudet på mobilen, då jag behöver svara på samtal och sms från släkt och vänner och jobb.
    Så frågan är alltså: går det att blocka samtal från skyddat nummer på min iPhone? Eller måste jag byta till hemligt nummer? Problemet är att han är så besatt att han skulle nog kunna få tag i det nya hemliga numret också.

      Polisanmäl genast!

        Kan man göra det? Eller alltså, det förstår jag ju att man kan… Men polisen bryr sig väl inte om sådant här? Det är ju ”bara” telefonstalkning, dvs han hänger inte utanför mitt hus. Tror du att polisen kan göra något åt det här?

          Ansök om besök/kontaktförbud. Om du får igenom det, och han ändå kontaktar dig så riskerar han fängelse.

          Anmäl. Det är din rätt att anmäla. Det är ofredande, trakasserier och stalking. Förstår var du kommer ifrån men trött på folk som inte gör något bara för att de tror eller utgår från att de inte kommer få hjälp, eller för att de inte vill ”belasta”. De flesta poliser är faktiskt schysta. Jag mailade dem en gång då jag inte visste om det jag hade blivit utsatt för var klassat som ett brott eller inte men de sa att de var mycket intresserade av att jag anmälde det – så det gjorde jag.
          Se till att bevisföra allt bara. Ta screenshots. Spela in om han ringer och du svarar. Sen kan/bör du givetvis skaffa hemligt nummer =) Lycka till!

          om det inte skulle hamna under stalkingbrott hamnar det med största sannolikhet under trakasserier

          Se till att läsa på ordentligt innan bara och tänk noga igenom beslutet om du ska anmäla eller ansöka om kontaktförbud. Det är rätt välkänt att stalkers tenderar att eskalera sitt beteende vid anmälan osv. SJÄLVKLART vill man att alla dessa brott ska anmälas (!) men anmälan läggs ju ofta ner i fall med stalking och ett kontaktförbud är svårt att upprätthålla. Så som sagt, tänk på vad reaktionen hos förövaren kan tänkas bli och fundera ordentligt över om anmälan/kontaktförbud är rätt väg att gå för dig eller om det är allt för riskabelt.

      Vad är det för freak..? Vet du vart han bor? Kan du inte sätta nån på att terrorisera honom? Jag hade blivit galen och typ åkt och pajat hans bil eller kastat en sten genom fönstret eller nått. Polisanmäl varje samtal han ringer. Du ska inte behöva ta ansvar för ett sånt pucko!

        Hej Paow?

          Du har inte blivit trakasserad i flera år hör jag.. njut av lugnet!

      POLISANMÄL!!! Trakesserier. Spara ALLT. Anmäl honom.

        Vet någon här hur jag spelar in honom nästa gång jag svarar? Jag är inte så teknisk. Finns det någon app som spelar in telefonsamtal?

          Hej MW!❤️ Har inte läst alla kommentarer än men skriver ändå.
          Jag har varit i din sits senaste året men tack och lov har han slutat(tror jag). Det var ingen jag kände heller, sjuka människor.

          Jag köpte en diktafon och spelade in alla meddelanden han lämnade, skrev upp datum och tid för allt, tog bilder på sms, sparade telefonnumrena(har väl uppemot 50 st sparade) och sparade breven. Råkar du svara lägg på/ skicka till brevlådan!
          Min stalker trodde vi var gifta. Han var här flera gånger och försökte bryta sig in. Fy fan vad hemskt det var. Jag gick till polisen, dom var jättesnälla och otroligt bra, trodde inte det.
          Tips! Om man ringer 114 14 finns personer som man kan prata med som endast jobbar med stalkingbrott(alltså polisen, dock lite väntetid).
          Vågade inte anmäla eftersom han skulle få papper på det då, rädd att kanske förvärra allt pga den typen av stalker polisen analyserade att han var, och att han var så närgången. Iom att jag genom breven sen fick veta att han åkt in(pga andra orsaker) visste jag att han inte kunde dyka upp och jag kunde bygga upp min trygghet igen.
          Jag pratade med grannarna så de visste och hade extra koll. Bytte inte nummer men tog bort mig från sökmotorer(adress och nr, enda som finns kvar är adress på ratsit(puckot klarar inte hitta det). Rekommenderar verkligen appen Alerty om du skulle vara rädd att han dyker upp, man larmar med ett knapptryck till de personer man lagt in och så kan de få ljudupptagning och följa en på gps??Funkar ju iofs i andra situationer med.

          Förlåt att jag hoppar i storyn, är lite trött.
          ❤️ Jag finns om du vill ha stöd! be camcam om min mail. CamCam?

          Ja det finns flera sådana inspelningsappar!

      Skaffa skyddat nummer. Lämna inte ut det till någon myndighet som inte har behov av det.

      Behov, din läkare
      INTE BEHOV tex skattemyndigheten.

      Du är inte skyldig att äga en telefon och därför inte skyldig att uppge telefonnummer. Ett lätt sätt att hitta ditt nummer är annars just på din deklaration då det är offentliga uppgifter.

        Tack för tips!
        Ja, jag får nog skaffa skyddat nummer.
        Jag tror inte att han är farlig numera, men jag är så less på att han ringer hela tiden.

          Det är ju fruktansvärt! Så ska du inte behöva ha det. Polisanmäl! Och polisanmäl igen om de skulle lägga ner ärendet första gången. Allt statistikförs och många polisanmälningar visar på en allvarlig situation. Ge därför inte upp ifall det inte skulle bli något med första anmälan. Och som sagt dokumentera allt du kan. Tyvärr vet jag inte hur man gör för att spela in samtal men googla och leta. Är säkert möjligt.

        Men åh tack va smart! Aldrig tänkt på att man inte måste äga en telefon och därför inte måste uppge telefonnummer. Smart!

      Jag har varit med om samma sak fast jag visste inte vem som ringde. Mitt tips! Skriv ner datum och tidpunkt för alla samtal och polisanmäl.
      Mitt ärende tog de på allvar. Mannen hittades och dömdes (men jag fick aldrig veta vem det var). Mitt fall skiljer sig lite eftersom han trakasserade fler än mig – men polisanmäl ändå!

        Men det är ju offentlig uppgift och du har dessutom rätt att få veta vem det är.

          Har jag?! Hur får jag tag i den uppgiften? Tack för info. ?

          Har du domen? Eller ett målnummer så kan du be tingsrätten om dom.

      Detta skriver jag inte för att skrämmas men många personer som stalker är inte psykiskt friska, han kan bli farlig. Ofta är det när man bryter/ försvinner som en stalker kan tappa det helt. Dom förlorar makt/ kontroll och det kan snabbt gå utför. En del mördar ju till och med personer hellre än att förlora dem/ kontrollen. Du är i en farlig situation. Anmäl, ta hjälp!

        Oj det är så vidrigt. Min mamma hade en stalker som till och med brukade skriva att denne såg vad hon gjorde på jobbet och smsa henne just när hon gjorde något visst på jobbet (hon arbetar på öppen plats), och mamma polisänmälde två gånger, det var såna sjuka sexuella meddelanden, koll på vart hon var men det lades ner. Sjukt. Inte för att skrämma upp dig, detta var några år sedan så jag tror de blivit bättre på det här med stalkers nu o tar det på större allvar. Skaffa hemligt nr, ta bort alla uppgifter från hitta,se Eniro osv, ge ditt nummer till bara folk du känner och skriv upp VARENDA EN som du gett ditt nummer till.

          Det kom en stalkinglag 2011! Så nu är stalking olagligt och kan ge upp till 4 års fängelse.

      Jag tror polisen kan spåra skyddade nr. Kostar några hundra. När du får veta vem grisen är, skickar du fakturan dit med en fint brev om vem som ska betala och varför. Släng in ett litet hot också när du ändå tar dig tid att skriva.

      Hej,
      Jag har varit med om samma problematik.
      Mitt tips är att du ringer ditt telefonbolag och ber om ett nytt nummer och som ej är sökbart. Alltså kommer han inte kunna få tag på ditt nummer igen.
      Det kan kännas lite krångligt – men för mig var det värt det.

      Eller så ger du oss hans namn så hittar vi hans nummer eller adress och så terroriserar hela bloggbevakning honom!

        Verkar ju vettigt när det handlar om en psyksjuk individ… lär ju inte aaalls trigga hen ?

      Byt ditt nummer. Och skaffa hemligt hos din operatör så borde han väl inte kunna få tag i ditt? Se till att det inte är sökbart hos eniro hitta mm. Sett serien stalkers? Där tog dom upp att man göder en stalkers beteende genom att förklara att man inte vill ha kontakt mm. Så ringer han, säg ingenting. Lägg bara på. För om du återigen säger ”sluta ring mig” så inger det hopp till honom att han får prata med dig. Och han får mer energi att kontakta dig.

      Det finns en inställning för sådant på min telefon (Samsung Galaxy A5), men då riskerar du ju att missa sjukvård etc.

      Anmäl, och byt nummer. Och lycka till ❤

    Modd ?

      Tack The real Hmm!
      Jag kunde inte svara under din sista kommentar, så jag svarar under den här.
      Jag tror också att det bästa är att hålla mig under radarn.
      Och sedan kan jag ju anmäla också, även om det inte påverkar hans beteende. På den tiden när han hotade mig och grannarna så tog ju polisen hand om honom till slut, när han hade ristat in DÖ på min närmsta grannes dörr. Plus att han hade kastat ett diskställ på mig från sin balkong när jag gick ut genom porten (jag hann springa undan som tur var).

        ”Min” är också psyksjuk. Du måste få en riskbedömning. Det är jävligt allvarligt det du skriver! Gå till polisen och prata med dom. Det finns inga krav att anmäla bara för att man pratar med polisen. Ta med dig allt du sparat och visa dom. Tycker man ska anmäla (jag fegade ur, kommer dock göra det om jag hör något igen).
        Gaah jag har så mycket jag vill skriva men vågar inte berätta mer offentligt. Säg till camcam bara om du vill prata

    Ja, ibland blir jag gråtfärdig eftersom jag aldrig blir av med honom. När vi var grannar hotade han med att döda mig, och då ringde jag polisen. De kom dit, men då spelade han lugn och de åkte igen. Detta upprepades många gånger, tills polisen till slut tog med honom till sjukhus där han lades in för tvångsvård för psykos. Numera bor han på ett stödboende, och varje gång jag svarar i mobilen så ber han fortfarande om ursäkt för alla de gångerna han hotade mig förut. Men jag fattar inte varför han har hakat upp sig på mig över huvud taget. Och i och med att han har en psykossjukdom så verkar han inte fatta hur han beter sig. Kanske jag kan hitta det boendet och be hans personal att säga till ordentligt att han inte får ringa mig?

      Allt du berättar talar för att du borde anmäla igen och skaffa kontaktförbud. Det är värt det. Ditt liv är värt det. Gör det innan du eventuellt ringer till boendet – polisen är viktigare. Om han har hotat dig tidigare och dessutom har psykosproblematik är det superviktigt att allt finns ”på papper”, dvs anmält till polisen, för referens mot framtida eventuella överträdelser.

        Ja, hans beteende har aldrig varit logiskt. Och jag borde nog ta det på allvar.
        Jag kände mig bara så besviken varje gång polisen kom och sedan åkte igen, trots att han hotade mig och även andra grannar. Och nu tycker jag att det här med ringandet är ett litet problem i jämförelse, så jag tänker att polisen inte kommer att bry sig alls.
        Men jag ska anmäla och skaffa kontaktförbud. Tack för rådet! Det är dags att jag sätter ner foten, återigen.

          Men du har till viss del rätt och det är ändå inte riktigt polisens fel.

          Bra anmäl. Ansök om kontaktförbud men,…. polisen kan i realiteten inte göra någonting innan han faktiskt gjort dig illa och då är det ju så dags.

          Så tyvärr är det bästa du kan göra att hålla dig under radarn. Men tro aldrig att han glömt dig. Det har han inte. Jag hade en stalker som dök upp efter att jag inte hört något på 15 år.

          Ledsen för tråkig info men det blir lättare för dig att leva om du vet vad du har att göra med. Det kommer säkert ordna sig för dig precis som det gjort för mig. ?

          Jag skrev lite längre upp, men jag svarar direkt till dig här också, det kom en stalkinglag 2011! Så nu är det olagligt och kan ge upp till 4 års fängelse, så du borde verkligen anmäla honom igen!

      Anmäl. Det kanske är rätt oskyldigt och han ringer ”bara.” Men faktumet att han har en sådan sjukdom, blivit tvångsintagen, och att han är så besatt ska man ta på allvar. Man vet aldrig vad det kan leda till och du ska vara rädd om dig själv.
      Gör noteringar med datum om alla kontaktförsök han gör med dig.

      Byt nr o gör det hemligt.

      Herregud, 12 år. Vilken mardröm. Vill rekommendera den här boken: https://www.bokus.com/bok/9780440226192/the-gift-of-fear-and-other-survival-signals-that-protect-us-from-violence/. Var länge sedan jag läste den men det jag kommer ihåg är att såna här knäppskallar tar all kontakt som uppmuntran. Spelar ingen roll om du säger åt dem att inte ringa mer, de blir ändå glada av att höra din röst. Det bästa ska vara om de inte får någon respons eller kontakt alls. Byt nummer. Ge bara det nya numret till de som verkligen behöver det. Prata aldrig med honom. Lägg bara på om han ringer. Be inte din pojkvän kontakta honom och säga åt honom att sluta. Skaffa inte besöksförbud. Sådant gör knäppskallar arga och leder till att de eskalerar. Det bästa man kan göra är att inte ge honom någon typ av respons, att han aldrig ser dig eller hör din röst. Då kommer han att tröttna.

        Nu här på förmiddagen har jag hunnit läsa alla kommentarer som har skrivits under natten och morgonen – och jag vill bara säga tack ❤️ Ni är som en liten armé som tar det här på allvar och ger råd och stöd, och det betyder jättemycket!
        Det är bara någon gång i månaden som jag råkar svara – alltså enbart då jag väntar samtal från husläkare el dyl som också ringer från skyddat nummer. Men jag märker också att han då ”blir glad över att få kontakt” istället för att ta till sig att det enda jag säger är att han inte får ringa mig.
        Men nu ska jag byta till hemligt nummer, och lämna ut det numret till så få som möjligt.
        Idag har han redan ringt två ggr. Han har aldrig någonsin talat in på min telefonsvarare, utan han ringer gång på gång tills han ger upp eller tills jag till slut svarar.

    Unionen – Ett fackförbund för sig.

    96 kommentarer på inlägget om hennes pris på hennes blogg och ALLA är positiva. Suspekt enligt mig ?

      Det är ju ta mig tusan Nordkorea där! ?Förresten, är det nån som vet vad som hände med Bellas största fan Karin från Lerum? Hon var kul.

      De flesta har väl insett att det inte lönar sig att skriva något annat än positivt om priset. De som vill uttrycka något annat har ju Bloggbevakning att skriva av sig på 🙂
      Verkar som det går i vågor med kommentarerna på Bellas blogg för rätt som det är verkar vilka kommentarer som helst släppas igenom. Men det är väl när det kommit ett provocerande inlägg vars syfte är just att skapa mycket trafik och kommentarer av alla de slag.
      Eller också har moderatorn ledigt ibland även om jobbet inte är klart…

    Det finns inspelningsappar att ladda ner, det spelar in alla samtal automatiskt . Googla på playbutiken, det finns som gratisapp.
    Polisanmäl direkt imorgon!

    OT, Men svenskayoutubers bloggen hade tidigare ett inlägg med ett utdrag från en bok ”Kalla mig galen av Christian Dahlström” (utgiven hösten 2017) där Therese Lindgren blivit intervjuad där hon själv berätta att hon för första gången testat botox. Detta går ju rätt så kraftigt emot hennes veganska livsstil och med tanke på hennes tidigare luddiga svar om ryktet så undrar man ju vad som kommer hända nu. Plötsligt är detta inlägg borttaget från svenskayoutubers. Blev det plötsligt jobbigt att detta kom ut till hennes fans och bloggen fick plocka bort inlägget eller vad är det som händer?

      hon sitter nu och blockar folk som kommenterar om detta på sin blogg verkar det som

      Men gud, vem bryr sig? Det måste väl vara upp till var och en hur långt man vill ta sin veganska livsstil. Får en vegan slå ihjäl en mygga? Vad händer om en vegan får löss, får man använda medel mot det då? Om hon vill undvika att äta kött och använda läder men inte bryr sig om animaliska produkter i botox är det hennes val. Lev ditt liv och låt henne leva sitt.

      Blir så irriterad på detta. Det strider väl för fan mot hennes veganska livsstil att hon har prövat kött förut också? Eller???
      Hon har ju successivt slussat ut allt animaliskt, och har själv pratat i en video om att det är omöjligt att undvika allt. Det finns till och med klister i skosulor som innehåller animaliska ingredienser, det är omöjligt att stävja sig mot allt som finns i samhället vi lever i. Therese har gjort så oerhört mycket för att lyfta djurrättigheter och vegansk livsstil så det är vidrigt och orimligt att man ska hacka på henne för sånt här? Hon måste inte berätta att hon gör botox? Hon har ingen skyldighet till det? och vi har ingen aning om varför hon gör det heller. Det behöver inte ha med utseende att göra. Jag har själv botox som inte påverkar mitt utseende överhuvudtaget men som ändå är en extremt viktig behandling för mig och mitt välmående.

        är det inte lite dubbelmoral att lyfta djurens rätt och sen sponsra djurs död och djurförsök genom att förbättra sitt utseende med botox? Minns videos hon gjort då hon gick till attack mot folk som hade husdjur, hur elaka människor det var men är helt okej med djurförsök för att få bort sina rynkor?
        Absolut får alla göra som de själva vill, det jag tycker är dumt är att hon fått frågan om det, väljer att ge ett väldigt PK-svar för att sedan sitta och blockera ämnet då hon faktiskt gått ut med det i en intervju. Gör man det ska man väl kunna stå för det, särskilt då hennes följare är småtjejer som ser upp till henne och kanske strävar efter att se ut som henne i tron att hon är naturlig.

          Kan ha fel, men är ganska säker på att hon gjorde botox pga migrän. Men som sagt, nått jag snappat upp bara.

    Hon har rensat bort kommentarer. Verkar som hon blockat ord.

      blockat Botox?

    OT

    Men de kläder du har på dig här i headern på din nya blogg…..Är du seriös?
    Ser ut som gamla gabardinbyxor trots att sitter ner.
    Och sen dom guldiga SKORNA!!!!!!! My lord så som inte passade dig. Kritik, javisst. Men du är själv rätt rutinerad att påpeka folks klädet o outfits. Det du har hittat på Myrora är snarare en rejäl MISFIT å det grövsta!

      Eeeh va?

      Det är inget fel på Myrorna.

        Soporna då.

      Äh vadå, det är väl en fördel om hennes klädsel inte är lättklädd och sexig? Tycker det ser coolt ut med lite androgyn klädsel. Snyggt Cam, speciellt skorna!

      Ja den där headern är katastrof, men då syftar jag främst på SÄRSKRIVNINGEN

        Radbruten särskrivning: Det kan förekomma sammansatta ord presenterade som uppbrutna på två eller flera rader på vissa logotyper, skyltar, titlar etc. Oftast är sådan typ av särskrivning inte oavsiktlig utan har tillkommit för att vissa skyltar kanske inte rymmer ordet i fråga sammansatt, eller för att leverantören av skylten har policies som reglerar detta. Bindestreck brukar inte förekomma i sådana fall eftersom det får texten att se asymmetrisk ut. Denna typ av särskrivning sägs ofta falla under begreppet gestalttext.

        Kan vi släppa detta nu?

          Jag tycker att det är estetiskt mer tilltalande så här och som någon annan skrev här inne – det används bland annat av systembolaget och andra stora företag som förmodligen också tyckte att det var snyggare.

        Googla på ”gestalttext”

      Det slog aldrig dig att det kanske är exakt det som är tanken? ?

      Ser inget problem med kläderna i headern. De är ganska neutrala med ett par snajsiga skor, bloggen handlar ju inte om Camcams stil och kläder och det hade varit konstigt om hon var överstylad?

    Så bra nu har BB talat ut hos Calle Schulman om sin tuffa uppväxt. Eller iallafall hintat om hur synd det var om henne och EN gång hade hon minsann självmordstankar i tonåren.Liksom vem hade inte det när man var fjorton….
    Är hon på väg att bli en ny Book el Kikki Danielsson? Dvs sjukt mediakåt.

      Var/när/hur?

      Hos Alex Schulman eller..? I hans podcast? Jag har för mig att jag såg något om att han intervjuat henne..

        Ja förlåt Alex skulle det vara inte Calle

      Har ni inte märkt att hennes uppväxt bara blir värre och värre ? Vill ändå minnas, när jag läste hennes blogg, att i början så var hon väldigt positiv med uppväxten. Pratade om pappan som dels kört glassbil innan han började jobba med juridik ( är väl juridik han jobbade med ? ) och sedan hur de rest både i Europa och USA. Positiva inlägg om syskon osv. Men allt eftersom så har bilden ändrats, -stadigt till det sämre. Det var plötsligt ”stökigt” och hon fick växa upp snabbt, klara sig själva. ”Flytta” hemifrån , nej Bella – att låna en lägenhet är inte att flytta. Ordformuleringen blir så idiotisk, – vem i all världen skulle låta ett barn skriva på ett lägenhetskontrakt?? etc. ,…nu senaste är det att hon varit maskrosbarn och vuxit upp i höghusområde, Jakobsberg. Och får det att låta som om hon vuxit i Harlem.

      men det är inte värst.

      Det är att ingen, INGEN ifrågasätter det. Tramsjournalistik.

        Alltså vad säger hennes mamma t.ex om att hon talar helt nedvärderande om barndomen nu? Både mamma och syskon, som hon verkar ga kontakt ned, bör ju bli upprörda över allt hon hittar på om barndomen..

    Det är mer än irriterande och irrelevant för denna utmärkta blogg när OT-kommentarerna skapar en totalt ointressant tråd som man tvingas skrolla förbi för att hitta de kommentarer som berör inlägget. Moderering och/eller uppmaningar please.

      Håller med, spara detta till de öppna trådarna på helgen.

      Jag läser mest för OT trådarna.

      Det inkommer nog många tips via OT så hoppas verkligen inte de förbjuds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.