Hårfönen på SATS brände bort Paulas hår

Nog för att Anna Books hårsnoddsincident höll oss vakna i både en och två nätter, men jag har en känsla av att hon nu får stiga ner från tronen och ge plats för Paula som delar med sig av sitt alldeles färska hårtrauma som ägde rum  i ett omklädningsrum på gymmet SATS idag.

Den blivande bruden – vilket gör det hela än mer traumatiskt – stod i godan ro och fönade lockarna när det  helt plötsligt knastrade till uppe i kalufsen.
Allt hår som tidigare utgjort hennes mittbena föll till golvet och lämnade hennes huvud kalt i form av en liten, liten landningsbana.

Jag förstår att det känns för jäkligt att drabbas av någonting sådant här när man håller på att planera ett bröllop där man kanske gärna skulle vilja ha lite hårtestar att eventuellt fästa en slöja i, men förhoppningvis så hinner det växa ut igen.
Och om det mot förmodan nu inte skulle göra det så kan du alltid be Hugo göra en favorit i repris så kan jag nästan garantera att ingen kommer fokusera på ditt hår.
Visst, visst?

Tack för tips!

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fräscht av Bella att säga i intervjun i VA att ”metoo gått för långt”.

      Hon anammar sannerligen inte sin förebild Oprahs vettiga uttalanden ?

        Hahahaha så mkt koll har hon alltså på sin idol. Nåja, nu rullar Cirkus Bella vidare. Nästa nummer blir ”Tårtkastning” – hur Bella kastar tårtor på de som inte effektiviserar sin tid. Numret efter det blir ”Maskrosen i Flattered”

        / Ja jag är lite trött idag. Tårtbitarna föll ihop till en gräddig röra

          Haha maskrosen i flattered ??

      Är det sant?

        Läs intervjun själv. Bara att gå in på veckans affärer

          Hon sa också att den behövde gå långt . Men hon svara vagt. Hon sa också i intervjun att det viktigaste inte är att sälja skönhet eller skor. Men om andra saker som är viktigare, varför lägger hon så otroligt mycket tid på yta. Känns inte det minsta effektivt. Hon säger också att hennes ledarskap beror på vart företaget är, men jag tror det mest beror på att hon inte vet vem hon är… ett starkt ledarskap är aldrig osäkert utan stabilt , företaget är föränderligt men ledaren är stabil

      Plus mera lögner om hennes ”klassiska klassresa”…

      Det är väl klart att hon säger det. Förväntar mig inget annat gällande henne. Tar i från tårna att inte skriva nåt elakt för jag vill verkligen gilla henne, men hon gör det jäkligt svårt, droppen för mig blev när hon försöker få till någon slags Maskrosbarn-uppväxt. Nä, nu kunde jag inte stå emot längre – det är nåt fel på henne.

      VA??! ?

      Isabella Ljugengrip kan hon.

    Det syns ju inte ens? Eller är jag blind?

      Jag ser inte heller. Och fattar inte heller riktigt varför hon ska hänga ut sats, klart det är tråkigt osv men det är ju inte direkt sats som tillverkat hårtorken…

        Och det var knappats sats som höll i hårtorken heller… Helt orimligt att skylla på dem tycker jag

      Håller med, trodde hon skulle vara flintskallig typ men jag ser verkligen INGEN skillnad ens efter att jag kollade på hennes instastory xD

    Jag trivs väldigt bra med min frisör men alltså VARJE gång hon fönar mitt hår efter klippning har hon högsta sprutt på fönen o bränner när på av både öron o svål på mig. Jo jag säger till henne varje gång också att sänka värmen men det har hon glömt till nästa gång så I know the feeling ?

      Inte så konstigt att hon glömmer. Om du går var 6-8:e vecka till frisören så hinner ju många kunder passera däremellan. Svårt att komma ihåg vem som är, respektive inte är, känslig för värme.

        Min frisör minns vad vi pratade om för 6 veckor sedan och tar upp tråden i konversationen där vi lämnade den sist. Han minns också hur jag vill ha mitt kaffe och vilken produkt jag tycker luktar hostmedicin. Älskar honom ❤

        Min frisör kommer ihåg mig också, trots att det går 8 veckor mellan besöken. Men jag har gått hos henne i 5 år så. Hon kommer också ihåg precis vart vi avslutat vårat förra samtal och tar upp det igen när jag kommer nästa gång. Är nog inte alls konstigt.

          Alltså frisörer måste ha världens bästa minnen???
          Förundras över att min frisör mindes precis vad vi hade pratat om förra gången även om det var ett halvår mellan besöken… och det var bara ytligt prat. Jag själv mindes inte vad jag hade sagt för framtidsplaner men hon mindes??

          Många har ett litet block där de antecknar samtalsämnen ?

          Miss a, nej det har vi inte, tror du att vi orkar dagligen skriva ner vad kunderna har pratat om? Vet du hur stor kundkrets vi har? Man minns bara, jag minns nästan alla mina kunder och det kommer tillbaka så fort jag sätter händerna i håret. Min tandläkare minns mig också och jag tror att det helt enkelt är en vanesak, vi är 100% fokuserade på kunden när de sitter i stolen.

          Vissa tandläkare skriver i journalen vad patienten har för intressen, vet en väldigt omtyckt tandläkare som gör så (har praktiserat hos han)

    Hur står man ut med värmen så pass att håret bränns?

    Som sagt, det är ju inte som att Sats tillverkar egna hårfönar. Tråkigt men olyckor händer ibland.

    Omg! Inte lätt att bo i ett i-land och ha RIKTIGA problem!

      Sluta bara, så mycket som du klagar på Bella kan du väl unna någon att klaga lite på sitt hår?

        Haha, exakt!

    Tokigt värre. Men kom igen, det växer ut. Tills dess lägg benan åt sidan ??‍♀️

    En hårfön kan inte bli så varm att den bränner bort blött hår, det som kan hända är att det åker in hårstrån i fläkten och då kan det knastra till. Ser faktiskt inte ens var det skulle vara bortbränt.

      Det råkade hända mig utomlands, var inte en glad 16åring då haha

        Ja, gym/bad/hotellfönar brukar inte ha ett galler där bak så risken är stor om man fönar vilt ? Inte så kul och inte särskilt skönt.

    Som vanligt ser man ingen skillnad. Det där håret ser lika bortbränt ut som när influenserna klipper sig ”jättekort”, och ändå har håret en god bit nedanför axlarna ?

    Usch, mitt hår är såpass viktigt för mig så skulle nog gråta en skvätt eller tjugo om det hände mig ?

      Samma här ?

    Hahaha skrattade högt åt hennes video och ditt inlägg. Känns alltid lite småsint när bloggare/influensers öppet ska skriva om varje ”dålig” incident som händer dem och tagga företaget i hopp om något slags rövslickeri. Bara skratta åt det liksom. Allt jag hoppas är att det inte växer ut så pass mycket till bröllopet att det står rakt ut som en mini mohawk av fjun rakt på skallen på henne ?

    Trodde inte att nån på riktigt använde den där förhistoriska fönen som hänger på gymet, skulle inte ens våga röra vid den av rädsla för en elstöt ??

      Vad är du för kräsen och och mjäkig fönanvändare?;)…Du brukar släpa med dig en fön eller? Jag brukar iaf använda fönen på gymmet utan problem om jag tvättat håret. Visserligen friskis och svettis, men snäll och seg gammal fön som är bättre än inget.

        Jag skulle aldrig använda den heller, håret blir platt och statiskt.

        Haha ja jag brukar faktiskt det, Clas Ohlson resefön 169kr ?????

    Paula överdriver så sinnessjukt mycket om i princip allting eftersom hon behöver ”content”. Såklart ska det delas extremt dramatiska texter på exempelvis IG med text som: SATS brände bort halva mitt hår! Läs på bloggen vad som hände!

    Jag lovar er, Paula är på samma nivå som Bella (om inte värre) – Kom ihåg vart ni hörde det först 😉

      Håller med.
      Skadeglädje känner jag.
      Härlig känsla!

      Ja och samma svar på tal ala Tyra direkt nån kommer med kritik. Hennes blogg har blivit så tråkig så har slutat läsa den.

      *var

    Med det tunna och känsliga håret jag har så använder jag ingen annan hårfön eller plattång än min egen. Minsta fel och jag blir förmodligen skallig!

    ”Fönen brände bort hela mitt hår! Alltså hela min bena!!” Såg knappt någon skillnad??

      Dessutom, hur nära har inte hon fönen till huvudet om den brände bort håret? Och brände det inte hennes huvud då också? Så många frågor haha

    Min bena ser ut så där alldeles utav sig självt. Vem ska jag tacka?

    Men kände hon inte att det var varmt i hårbotten? Kan inte riktigt se hur det skulle va fönens fel att det brändes av…

    Hahaha jag får upp banners från SATS kring hela detta inlägg. 😀

    Jag fattar inget alls. Är sats en frisörsalong eller en tillverkare av hårfönar? Borde de inte gjort rätt jävla ont i hårbotten innan håret brändes bort? Alla mina frisörer jag haft har sagt åt mig att man aldrig ska föna på högsta värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.